![]() |
Liga haxa balla.
Liga Hax Balla Edycja I
Jakiś czas temu na tym "drugim" forum Wisły powstał temat "forumowa liga Hax Balla" coś takiego postanowiłem założyć i tu. Ten temat będzie poświęcony tylko i wyłącznie lidze Hax Balla a w temacie "Mecze Towarzyskie Hax Ball" jak sama nazwa wskazuje można będzie rozgrywać sparingi. Link do tej gry: http://www.haxball.com/ Zasady Ligi Hax Balla na TWSD. 1. Drużyna składa się z trzech zawodników. 2. Rozgrywamy 2 mecze w trakcie tygodnia. 3. Mecze rozgrywamy od godz. 14 do 24 4. Docelowo liga będzie składać się z 8 drużyn (24 graczy) 5. Sezon składa się z tylko jednej rudny (7 kolejek ) 6. Mecz trwa 14 minut. 7 minut trwa jedna połowa. Po przerwie następuje zmiana stron boiska. Liga jest przeznaczona tylko i wyłącznie dla użytkowników forum The White Star Divsion. 7. Nicki w lidze hax ball muszą być takie same jak na TWSD. 8. Proszę zgłaszać do mnie brak możliwości rozegrania meczu w danym terminie. Mecz w takim przypadku zostanie przełożony. 9.Sami dobieramy się drużynami. 10. Mecze rozgrywane na boisku Big. 11. Wszelkie pytania dotyczące turnieju wysyłajcie do mnie w prywatnej wiadomości. 12. W przypadku takiej samej zdobyczy punktowej o tym kto będzie wyżej w tabeli decyduje bilans bramkowy w dalszej kolejności bramki zdobyte a potem bramki stracone (im ktoś ma ich mniej tym lepiej) 13. Brak możliwości rozegrania meczu w danym terminie proszę zgłaszać w tym temacie lub do mnie na priv. Mecz zostanie przełożony na inny termin. W przypadku braku zgłoszenia mecz zostaje przegrany po przez WALKOWER Potrzebuje - Osoby, która zajmie się robieniem turniejowych tabelek będzie rozpisywała drużyna, mecze, liczba rozegranych spotkań, liczba zdobytych punktów, bramki zdobyte, stracone, bilans bramkowe. Ja zajmę się robieniem tabeli strzelców. Chętnych, którzy są zainteresowani uczestnictwem w zabawie niech się zgłaszają. Zgłoszenia chętnych użytkowników proszę podawać do 16 marca. Zgłoszenia 3 osobowych drużyn do 2 kwietnia. Drużyny 1. Nazwa: FC Moszna. Zawodnicy: Titto, arturtsw, Hustler Drużyna 2. Nazwa: Piknik f@ns Zawodnicy: farciarz , WiślakMyślenice , nbp Drużyna 3: Nazwa: Fair Play Team Zawodnicy: Fifiorek, Cinek1906, Khantor Drużyna 4: Nazwa: PassionTeam Zawodnicy: LanceTS, wislacki, Gargamel. Drużyna 5: Nazwa: Beer Boys Zawodnicy: rafil, rainha, Watts. Drużyna 6 Nazwa: AlkoFans Zawodnicy: Pikus20,wislak 92, pawlolek Drużyna 7 Nazwa: Blokersi Zawodnicy: ave 1906,gypsy, MouZ Drużyna 8 Nazwa: Young Power Zawodnicy: Wiślak178,Rond, Tylko_Wisła! Terminarz rozgrywek(przygotowany przez GRISA): 1. kolejka terminy rozgrywania mieczów 1 - 3 KWIETNIA Fc Moszna - Young Boys Power 8:6 Piknik F@ns - Blokersi Fair Play Team - AlkoFans 8:7 Passion Team - Beer Boys 15:2. 2 kolejka terminy rozgrywania meczów KWIECIEŃ 4 - 7 Blokersi - Fc Moszna 0:2 Alko Fans - Piknik F@ns Beer Boys - Fair Play Team 7:12, Young Boys Power - Passion Team 2:15 3. Kolejka - terminy rozgrywania meczów KWIECIEŃ 8 - 10 Piknik F@ns - Beer Boys Fair Play Team - Passion Team 4:2 Young Boys Power – Blokersi Alko Fans - Fc Moszna 4. kolejka - terminy rozgrywania meczów KWIECIEŃ 11- 14 Passion Team - Piknik F@ns Beer Boys- Fc Moszna Fair Play Team - Young Boys Power 7:0 Blokersi - AlkoFans 5 Kolejka - terminy rozgrywania meczów KWIECIEŃ 15 - 17 Piknik F@ns - Fair Play Team 6:6 Beer Boys – Blokersi Passion Team - Fc Moszna AlkoFans - Young Boys Power 6 kolejka - terminy rozgrywania meczów KWIECIEŃ 18 - 21 Fc Moszna - Fair Play Team 9:10 Piknik F@ns - Young Boys Power Passion Team – Blokersi Beer Boys – AlkoFans 7 kolejka - terminy rozgrywania meczów KWIECIEŃ 22 - 24 Fc Moszna - Piknik F@ns Fair Play Team – Blokersi AlkoFans - Passion Team Young Boys Power - Beer Boys Klasyfikacja strzelców (Wykonana przez Fifiorka) |
Ja jestem chętny, często tam sobie pykam po kilka minut :D Także jestem chętny ...
|
Też jestem!
|
Ja także bym zgłosił swój team. :>
|
Ja bardzo chętnie, jestem dość doświadczonym graczem, gdyby ktoś chciał mnie do zespołu to zapraszam wyłącznie na priv. :P
|
O co chodzi w tej grze?
|
Ja bym się chętnie do czyjegoś teamu dołączył ?:D
|
Wydaje mi się że bardzo ciężko będzie zagrać 3na3. 6 osób w jednym czasie to wyzwanie. Sama gra w 6 osób nie jest też pasjonująca jak przy 2 lub 4.
E: JEDNO miejsce wolne w naszym zespole. PRIV. |
zrobilem nowy pokój, i kolega chce wejsć ale wyskakuje jakis blad... może to być związane z tym samym ip?
|
Własnei ja mam kumpla który mieszka kilkaset metrów odemnie i mamy tego samego dostawce internetu. I jak on hostuje to ja nie moge wejsc, a jak ja hostuje to on nie moze. Nie wiem czemu tak jest, ale trudno.
Ja tez jestem chętny. Jak coś to moge do kogos dołączyć. |
Cytat:
3 to w sam raz. Jedna osoba z tyłu i ew. dwie w ataku... EDIT: Jeśli macie już ustalone z kim będzie grac w teamie to piszcie... im szybciej tym lepiej.. |
Ja Swojego teamu nie dam rady zorganizować... Dołącze do kogoś, doświadczenie w zawodzie nie małe :D
|
Również jestem zainteresowany udziałem w tej lidze :) Gram w to już od jakiegoś miesiąca z przerwami, jeżeli ktoś potrzebuje doświadczonego grajka do zespołu to zapraszam na prv.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja proponuje 3vs3 na big, fajnie kombinacyjnie mozna grac. Co do turnieju, Titto będzie Ci ciężko doprowadzić go do końca, grałem już w HB League organizowaną przez ludzi którzy są ograni dosyć no i nie dotrwało to do końca. Jeżeli mam Ci coś radzić to nie rób zbyt dużego naboru do turnieju czy tam ligi, a bardziej kilka drużyn i między sobą.
|
60 graczy na tym forum napewno nei znajdziesz.Ja mysle ze dobrze bedzie jak zrobimy własnie lige np. 8 drużyn.
I wtedy mozna byłoby grać mecze i rewanże, jak się spodoba ludziom. |
Cytat:
Cytat:
Tak jak pisałem zmienię zasady i będziemy grać na big. |
Ja też 3 on 3 proponuję :)
|
ja też jestem chętny
|
jestem chętny - szukam dwóch kompanów :)
|
Ja tez, z tym, ze doswiadczenie mizerne.
|
Cytat:
to jesteś ze mną i z farciarzem w drużynie. Walcie na priv do mnie swoje propozycje nazw drużyny. Mnie to rybka, ale trza coś wybrać. |
Jest pierwszy team:
Nazwa: FC Moszna. Zawodnicy: Titto, arturtsw, Hustler |
Cytat:
drugi team: Nazwa: Piknik f@ns Zawodnicy: farciarz , WiślakMyślenice , nbp |
trzeci team:
Fair Play Team Zawodnicy: Fifiorek, Cinek1906, Khantor |
A więc pozostało jeszcze 7 wolnych miejsc (jeszcze 7 drużyn może się zgłosić)
Natomiast mam taką prośbę czy byłby ktoś w stanie zając się prowadzeniem tabeli ligi hax balla? Byłbym bardzo wdzięczny ;-) |
Ja nigdy w to nie grałam, ale mogłabym spróbować, także się zgłaszam jakby co ;)
|
właściwie ja też od jakiegoś czasu pogrywam, także jeśli komuś będzie brakowało zawodnika, to proszę o wzięcie mnie pod uwagę :P
|
Panowie ja często nocą w to gram :) przeważnie jestem bramkarzem i do tego jestem po prostu świetny :D Taki international level, :) a teraz na poważnie: jakby jakiemuś 2 osobowemu teamowi brakowało gracza, to pisać priv :)
|
Kołujcie sobie zawodników do ekip, wciągajcie nowych może byc fajna zabawa :)
Rozsyłajcie linki na gg, skypie, steamie, naszej klasie, fejsie.. wszędzie. :) |
Chce ktoś dołaczyć do mnie i Gargamela? Brakuje nam jednego. Jak coś Priv
|
Weź Gargamela i przyjdź na halę
http://wislakrakow.com/forum/showthr...99#post1066999 |
.tu byl link do pokoju.
|
Cytat:
http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7967 :-D |
Ja bylbym chetnie zagrał :)
|
Takze potrzebujemy 1 zawodnika :) Jak ktos chetny to PW.
|
PassionTeam
LanceTS, wislacki, Gargamel. |
Jak są 4 drużyny to może zrobimy już taki mini turniej każdy z każdym po 2 mecze i potem play offy półfinał i finał ;>
Edit jak by ktoś chciał pyknąć spara (3 on 3 ) to pisać gg 5416720 ;) |
<nieaktualne>Jakby ktoś miał miejsce to PM czy coś :).<nieaktualne> Gram dobrze + możliwość skype czy tam innych i te sprawy.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:00. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl