![]() |
Sporty zimowe - narciarstwo, biegi, hokej.
Zakładam ten temat bo podobnego nie widziałem a jest zapewne wielu fanów skoków jak i naszego orła z Wisły
Jak wrażenia po dzisiejszej wygranej,wielki powrót na najwyższe miejsce na podium po kilku latach http://bi.gazeta.pl/im/2/8987/z8987402X.jpg |
Cytat:
jak ktoś znalazł to na priv proszę:> |
To on jeszcze skacze?to ci historia.
|
Malysz to fenomen,niepamietam zeby jakis sportowiec byl tyle lat na topie, i ciagnał za soba tysiace a nawet i miliony kibiców
jak bylem mlodszy to pamietam jak skakalem ze szczescia jak wygral turniej Czterech skoczni masa czasu,a dzis robilem to samo,czulem to samo,skakalem tak samo tyle lat a ta radosc i "lec Adaś lec" ciagle zywe cos niesamowitego,Adam to Mistrz w pelnym tego slowa znaczeniu |
Małysz 4 po pierwszej serii. Zaskoczył pozytywnie Stoch który zajmuje 7 pozycje.
Ale by zajebiście było jak by Adaś wygrał, a Stoch wskoczył do trójki... :D |
Dlaczego na Małyszu można używać rac i środków pirotechnicznych a na stadionach nie?
|
Szaranowicz coś mówił o racach... ciekawe czy im skocznie zamkną przez to piro.
|
Cytat:
|
Cytat:
Stoch dzisiaj pozytywnie zaskoczył :-) |
Cytat:
|
Przedwczoraj zwycięstwo, wczoraj średnia lokata, a dziś...
Oby nie stalo mu sie nic poważnego. |
Natomiast Kamil ma dużą szansę na zwycięstwo...ciekawe, czy II seria będzie jednak odwołana.
|
No lekkie przerażenie przez chwile było jak Adam się nie ruszał ale powinno być wszystko ok bo już sam chodzi,a Kamil ma szanse na zwycięstwo
|
Jeżeli będzie II seria skoków, to najlepsi po pierwszej będą mieli podobne problemy jakie teraz były pod koniec.
|
Ehhh, szkoda, że prowadzenie Kamila spotkało się z równoczesnym wypadkiem Adama.Znowu niemal całą przerwę gadali o Małyszu, a o I miejscu Stocha tylko krótko wspomnieli.A to może być dziś jego wielki dzień, bo zimowego konkursu PŚ jeszcze nie wygrał.
|
No no, nie sadziłem że powtórzy drugi dobry skok, a tu skok jeszcze lepszy, brawo!
Że aż z Jamajki przyjezdzają do Zakopca, ma się tą siłę :D |
Flaga Jamajki mnie rozwalila bardziej niz skok Stocha :D
|
Fani z flagami Jamajki to chyba za legalizacją :P
|
Brawo Kamil.Bardzo ładny skok, a bałem się że zawali :)
|
Pięknie! Jestem na prawdę dumny. Nareszcie Małysz ma następce. (ale sam mógłby jeszcze trochę poskakać ;) ).
|
Adam się wyliże z tego.
Co do Kamila to chwała mu za to nie wierzyłem w niego a tu proszę :D Brawo Brawo !! i dziękuję za Mazurka Dąbrowskiego xD |
Chyba trzeba zmienić tytuł tematu :P
|
Cytat:
|
mówisz o racach ;D przy mnie na skokach stał chłop który miał pól plecaka wódki nawet w kurtce miał schowane jak to on wniósł t nie mam pojecia ;D
|
nie wierzyłem w Kamila, byłem prawie pewien że popsusje drugi skok, ale mega się ciesze że mogę teraz przyznać się do błędu. Brawo Kamil i oby tak dalej ;)
Co do Małysza to raczej nic mu nie będzie czysto fizycznie, tylko nie wiadomo jak to wpłynie na jego psychikę i formę. Będzie dobrze mam nadzieję!:) |
On musiał w końcu wygrać. Już od 2,3 lat widać to było, ze idzie w góre. Potrzebował tylko wsparcia trenera i dobrych wyników. BRAVO!
No i wydaje mi się, że nazwa pownna zostać zmieniona :) |
Cytat:
|
No to dzisiaj Kamil puścił Uhrmanna z torbami :hura:
|
Apeluje o zmianę tytułu tematu :D !
|
Cytat:
http://twojanuta.pl/mp3,nmnk,polska-bialo-czerwoni.html :piwko: |
dokładnie, zmiana tematu konieczna ;]
|
Nie no Kamil mnie zaskoczył dziś i to mega pozytywnie nie wierzyłem że z 4 miejsca wskoczy na 1 miejsce.
Brawo Kamil Brawo !! btw zmieńcie nazwę tematu :PP |
Zmienić nazwę będzie można, jak Stoch kilka razy załapie się na podium.
|
http://www.youtube.com/watch?v=hMGEdUv8APk skok Stocha z drugiej serii:D Brawo Kamil!:D
|
Nazwa tematu w ciągu 2 tygodni przestała pasować :D
|
Kamil to absolutne przeciwienstwo Adam w locie.
Kiedy Adam sie "telepie" zwlascza ta lewa narta,Kamil lata niesamowcie spokojnie,wrecz plynie.Naprawde stylowo to wyglada super. W dobrym momecie rodzi sie nastepca Mistrza z Wisly. |
Cytat:
Przynajmniej Adaś po 10 latach ma trochę mniejszą presję na sobie co mu teraz pomoże. |
Tylko żeby teraz ta presja którą prasa przeniesie na Stocha, nie przeszkodziła Kamilowi.
|
Adam swoje zrobił, nikt i nic mu już tego nie odbierze. Teraz każdy Jego dobry konkurs, każda dobra lokata to dodatek do Jego wspaniałej kariery. Nawet jak na MŚ nic nie osiągnie, to i tak jest i będzie Wielki. Nadal będzie jednym z najlepszych skoczków w historii tego sportu. Utrzymywać się na topie przez tyle sezonów, potrafić się podnieść ze spadków formy- tylko prawdziwi mistrzowie to potrafią. I do tego ta Jego skromność, to mnie urzekło w Nim najbardziej. Nie gada dookoła, jaki to on jest wspaniały, jak każdy powinien mu się kłaniać. Kiedy trzeba to się uśmiechnie, innym razem zażartuje, ale jeśli chwila tego wymaga, to potrafi się skupić i skoncentrować. Widać, że nie lubi udawać celebryty, woli żyć ''po cichu''. Do żadnego innego sportowca na świecie nie mam tak wielkiego szacunku jak do Małysza, Jego po prostu nie da się nie lubić i nie da się nie trzymać za Niego kciuków w każdej sytuacji.
Co do Stocha. Oczywiście, życzę mu jak najlepiej, niech wygrywa ile tylko się da. Jednak da się zauważyć, że ma całkowicie inną osobowość od Adama. Może to tylko moje odczucie, ale Stoch nie ma tego czegoś co Małysz, tego magnesu, który przyciąga ludzi (wiadomo, że sukcesy zrobiły swoje, ale ja mówię o czymś innym). Obu łączy wielka ambicja i ciężka praca. Przed Stochem (i innymi skoczkami w przyszłości) długa i ciężka droga, aby choć zbliżyć się do fenomenu Małysza. Zbliżyć, nie mówię o dorównaniu czy też przebiciu. |
Cytat:
Tak więc nazywanie Stocha następcą Małysza jest na razie mocno nie na miejscu. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:51. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl