![]() |
Co Ci przyniósł Mikołaj?
Ja od starego pierdoły dostałem mega butlę Warki 1,5l :-) , czekoladę :shock: , i gwóźdź wieczoru: zwycięstwo Wisełki.
Nie dostałem skarpetek już drugi rok z rzędu i zastanawiam się czy koleś nie zanosi ich do jakiejś lewej konkurencji. Zaraz przesłucham sprawcę. Piszcie. |
A ja jako duze dziecko, jak zwykle ulubiony cukierasy, i mnóstwo róznych słodyczy od mam...Mikołaja :D:D
Od razu wiedziałem że to profanacje ze strony Ruchu - czapki mikołaja w niebieskim kolorze i ich pokarało :P Mikołaj jest zawsze czerwony :D |
Ja dostałem szalik Wisełki (OPĘTANI) Nowy Plecak oraz dużo cukierasów i innych słodyczy ;-)
No i oczywiście 1-3 ;-)) !! |
narazie nic :( ale może jeszcze się pojawi
|
Ja dostałem....laptopa, z którego to do was właśnie piszę, książkę i duuuuużżoo moich ulubionych słodyczy - mieszanki krakowskiej i kasztanków;d
|
hehe ja również laptopa :) i upragnione zwycięstwo Wisły ;D
|
u mnie niestety to ja za mikołaja robię...niech się dzieci cieszą.nie spałem do pierwszej w nocy,by im podrzucić prezenty.w końcu usnąłem,ale ok trzeciej wpadła najmłodsza córka z hasłem "tato!mikołaj był!"i do piątej rano układanie zabawek i instalowanie gier na kompie....
|
ja nic nie dostałem...
|
[B]picasso: czyli krótko mówiąc miałeś intensywną noc ;)
|
od babki i mamy kasa :P i zwycięstwo Wisełki wystarczy :D
|
Cytat:
|
spodnie, dużo słodyczy, kasę, no i oczywiście najlepszy prezent to 1-3
|
Powiem szczerze, że ten grubas z siwą brodą z roku na rok jest coraz bardziej chytry! Oprócz 50 zł. i czekolady gorzkiej, której nie lubię nic innego nie dostałem!
|
oczywiscie głowny prezent Zwycięstwo Wisełki :-) i do tego troszke skromna paczka,a skromna dlatego ze poczta wali w ... i bluza dla mnie od Mikołaja nie zdązyła dojsc jak się dowiedziałem :foch: hehe
|
Wiślacki zegar i 4 Tyskie:]
|
Cytat:
|
Wygraną z Ruchem Chorzów. :)
|
kur..nic nie dostałem..eh.
|
standardowo siatke słodyczy : ) O której odwiedził was mikołaj na naszej klasie? :D
|
bluza + coroczna paczka skarpetek:D
iiii duuużoo słodkości mmm....:) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wygraną Wisły. ^^ Noi tradycyjnie cash :)
|
mnie odwiedził o 05:50:)
|
nic nie dostałem, wygraną Wisły w bólach jedynie
|
laptop, pantofle i cukierki :D
|
A mi przyniósł ku**ai tylko jakiś ch**owy koc i słodycze... Buc jeden.
|
U mnie Mikołaj sie nie pojawił, ale przysłał Śnieżynke :)
|
Pierwszego SMSa od przyszłej dziewczyny xD + 50zł u bukmachera ;]
|
Cytat:
|
Nic.MikolAJ frAJer.
|
nic mi nie przyniósł :foch:
to żem sobie sam sprezentował liter spirolku :D |
A ja dostałem kase i troche słodyczy :p czyli standardowo to co zawsze :D
|
ja również jak wielu z Was nic nie dostałem :) Mikołaja dopadł kryzys :)?
|
Nie Kryzys Tylko nie grzeczni byliście i tyle :P
|
a ja dostałem kapcie, piżamę no i $$ xD niestety bez słodyczy ;( sam sobie kupie :D:D:D
|
Laptop od Mikołaja :shock:
Ku..a chyba swoje przyszłe dzieci od małego zacznę edukować że ten starszy pan co lubił małe dzieci już sobie poszedł na zawsze ... :-p ps. Butelka Heinekena :D |
A mi się dostało jedynie 3-1 dla Wisły :P i nic po za tym :P
Cytat:
|
Con Air lot skazańców, Air Force One (filmy), kase na vlepki kupione na allegro (50 zł), bluze Śląska Wrocław (w drodze, renifer chyba dupcy panią reniferową pod jakąś pocztą i nie może dostarczyć).
|
tak jak picasso - to ja jestem mikołaj :) dla córki były puzzle i kilka ksiązeczek do kolorowania + słodycze . radośc dziecka - bezcenne ..... i oczywiście farmazon, ze spotkałem Go pod Lewiatanem , nie mógł przyjśc, bo się spieszył i przekazał mi torbe z prezentami :) :)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:34. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl