![]() |
Co się panowie wstydzicie?? Dzielić się tu swoim wynikiem. Dwóch odważnych było...przeceiz to nie grzech albo jakis dyshonor napisac słabiej od innych. Ciekawe czy teraz też są tam takie tłumy.
|
ja mam 82 pkt.
w sumie z ocenami 156 ;) |
ja mam z testów 77... chyba moge być zadowolony razem z ocenami 140 wiec mnie chyba przyjmą do technikum:):)
|
Ja jak już pisałem mam 83 pkt. Za oceny mam 69, za pasek na świadectwie 5 i za prace w samorządzie 1 - czyli to w sumie daje 158 punktów. Chyba nieżle..co nie??
|
Osobiście liczyłem na trochę więcej, ale 84 to też nie jest mało. W sumie 153 co mnie nie satysfakcjonuje;/
|
153 cie nie satysfakcjonuje???? To do jakiej ty szkoły idziesz chłopie?? I 84 punkty z egzaminu...ja sie ciesze jak dziecko z mojego wyniku:P:P:D:D
|
A ja mam 45 z humana i 43 z mat-przyr co daje sumę 88. A z ocenami mam 154, bo trochę zawaliłem. I prawdopodobnie się dostane do VII LO z czego się bardzo cieszę. :)
|
Cytat:
Hi Hitler! <joke> Ja mam 90 punkcików, a z ocenkami na Mat-Fiza 164 :) Jednak dobre(tu dosłownie) zachowanie robi swoje (brak paska) |
samych kujownow tu widze :O
|
ja miałam 76;/ i wogóle mnie to nie cieszy razem z ocenemi będe miała 157;/ i wątpie czy sie do 8 dostane;/
Jak myslicie? Mam szanse na mat- geo- wos? |
Kurt C.- od VII zakładu karnego (VII LO) się odczep, to dobra szkoła ;]
Szymek- a Ty masz z kolei dokładnie tyle samo pkt co ja w tamtym roku z poszczególnych przedmiotów ;) No cóż, teraz życzę wam tylko powodzenia w dostawaniu się do szkół! |
I mógłby mi ktoś powiedzieć która szkoła lepsza 7 czy 10?
|
7, zdecydowanie ;) (tak bezstronnie, w zupełności... :D)
|
ej te kody mozna jakas ogarnac po samej nazwie szkoly i swoim numerze z dziennika albo cos? bo nam w budzie nie dali a bym sobie chcial sprawdzic
|
ja mam z testu 77pkt z polonistycznego miałem 40 bo wszystkie 10pkt straciłem na jeb**ej charakterystyce !!! ;/ ogólnie będe miał około 150. Mam nadzieje że tyle do X LO wystarczy :D:D
|
Cytat:
Wystarczy, a jak nie to złożysz podanie o przyjęcie do szkoły z drugiej rekrutacji i wtedy na 100% sie już musisz dostać |
Dostanę się do IV LO (human... konkretnie wos, geogr. i pol) ze 155 punktami??
|
Cytat:
|
To w szkole wam wyników nie podali?
(nam odrazu) |
Ja mieszkam na takim zadupiu, że dyrektorka pojechała po wyniki po południu i dzisiaj nikt sie nie dowiedział jakie ma wyniki. Czekam na jutrzejszy dzień
|
Ja trochę po bandzie 69 pkt ale są gorsi :D
|
Cytat:
|
U mnie w klasie jest gość, co z obu części dostał ......UWAGA......niespotykaną chyba niegdzie liczbę punktów....czyli.........30!!
To nie jest żart.Tylko jak jestem ciekawy do jakiej on szkoly pojdzie |
Do zawodówki fryzjerskiej od 24 przyjmowali kiedyś, ale tam trzeba załatwiać jeszcze praktyki :D
|
No ja dzisiaj sie dowiedziałem wyniku i nie jest źle 87 pkt. 43-human 44-mat. A wasz rekord u mnie w szkole pobity. Koleś otrzymał w sumie 27pkt. I najlepsze jest to że był święcie przekonany że poszło mu minimum na 50-60 sie chłopak zdziwił
|
No dzisiaj sie mocno zdziwiłem, kiedy usłyszałem, że dostałem 86 pkt :) Razem z ocenami wychodzi mi jakieś 130 pkt i jest dobrze :D
|
Cytat:
|
Cytat:
Kurt- idź do 7!! najlepiej na europejski |
Cytat:
Nie siej tu napinki od razu bo na Mickiewicza bo Technikum Mechanicznego go bez problemów powinni przyjąć. Zresztą to nie przebije i tak pewnego kolegi który miał 17pkt. |
A w 7 niwe wiecie jaki jest próg na ekonomiczny?
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
A co do VII human albo ekonom albo europejska ;). Do wyniku przyznaje się tylko osobiście ;p pierwsza okazja jutro w Tarnowie ;) |
Która szkoła lepsza VII czy IX?
|
Jasne, że VII!
10 znaków |
Mając 156 punktów dostanę się do X LO do klasy mat-geo-inf ?
Z góry dzieki za odp. |
Ooooo ja też na mat-geo-inf to może sie spotkamy:P Ja bd mieć chyba 155:D
|
X staje sie z roku na rok coraz bardziej popularna, prog coraz wyzszy, w zeszlym roku niektore klasy mialy progi wlasnie cos kolo tego, nie wiem jak bedzie w tym roku... kumpela miala 152 rok temu i sie nie dostala, ale powinno wystarczyc :) jak nie to zawsze duzo ludzi 2 rekrutacja i sie udaje, bo duzo osob daje X LO jako 3 a czesto uda im sie dostac do tych na 1 czy 2 miejscu wiec zwalniaja sie miejsca ;)
POWODZENIA!!! :) |
A może ktoś sie wybiera do 27 LO:)??Jak tak to służe radami:P
|
Myślicie, że mając 169 pkt. dostanę się do Nowodworka, do klasy z rozszerzoną historią, geografią i wosem???
|
a do 8 nikt sie nie wybiera?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:32. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl