![]() |
Mecz Lechia - Wisła
Witam mam parę pytań dotyczących tego meczu.
Mieszkam w Warm-Mazur. ale chciałbym jechać na mecz Wisły a do krakowa niestety mam za daleko, najbliżej mam do Warszawy i Gdańska i Gdyni jednak na pierwszy mecz wolałbym pojechać na mecz z zaprzyjaźnioną drużyną. 1)Od kiedy będzie można kupować bilety na ten mecz?? 2)jakiej ceny można się spodziewać po kolegach z Gdańska?? 3) i ostatnie czy w ogóle istnieje jeszcze możliwość kupna takiego biletu?? Pozdrwaiam |
Kupno jak najbardziej. Najprawdopodobniej jakiś czas przed meczem. Cena? Myślę tak do 30 zł, nie drożej.
|
A czy można kupować bilety przez internet, czy to przez Wisłę czy Lechię??
|
Biletow nie zaczeli jeszcze sprzedawac bilety dla gosci nie powinny przekraczac 15zł a to jest taki mecz ze kibice WISLY moga byc wpuszczeni za darmo nie mowie ze tak bedzie ale jest tez taka mozliwosc napewno wszystko znajdziesz na tej stronie gdy sie zacznie sprzedaz biletow pozdrawiam
|
Świnia jesli masz jakiegos ziomka w Gdansku lub w Krakowie niech ci zalatwic wszystko co bedzie potrzebne, podanie Imienia Nazwiska Peselu itp itp. a ty dojedziesz sobie tylko do Gdanska...
|
Ja też nie jestem z Krakowa bo z Warmii i Mazur i zamierzam być na tym meczu.Bilety załatwi mi kumpel z Gdańska oczywiście kibic Lechii.My będziemy jechali pociągiem ekipą więc chcesz to daj znać
|
nie umawiamy sie przez internet !!! nigdy nie wiadomo kto jest po drugiej stronie monitora !
|
Na pewno jakiś nożownik:)
|
troche z innej beczki:
orientuje sie ktos jaka jest szansa na wyjazd do Łodzi na mecz z ŁKSem? |
bardzo duza
|
Cytat:
pytam poniewaz wyjazd do Gdanska dla mnie bedzie zalezny od tego czy bedzie Lodz. dwa ciezko bedzie obskoczyc. |
na oficjalnej jest napisane: "Na wyjazd można się zapisać w jednym z 6 terminów", zaś poniżej podane są trzy terminy. Czy oprócz tych trzech są przewidziane jeszcze inne terminy, czy pojawił się błąd w "druku"?
|
Wiele osób będzie też swoimi prywatnymi środkami transportu...
|
Ja mam tak samo jak DJ Hazel także jestem z Warmii i Mazur i bilet kupuje mi kumpel z Gdańska
|
a będzie zorganizowany jakiś transport z Krakowa ,czy wszyscy dojazd własny??
|
Dodam jeszcze, że bilet podróżnika dotyczy Intercity i TLK
źródło : http://www.intercity.pl/pubfile/rozk...podroznika.pdf |
Cytat:
Zapisy będą prowadzone w restauracji U Wiślaków w poniedziałek (4 maja), wtorek (5 maja), czwartek (7 maja) w godzinach 17:30-19:00. |
Czy jedna osoba może zapisać kilka osób (oczywiscie ma ich dane + kasa), czy są jakieś ograniczenia?
|
Kima1906 jak najbardziej tak
|
Wiadomo coś kiedy będą bilety do odbioru?? luba jak maja wyglądać te koszulki?? pozd
|
Cytat:
Po co ci wygląd koszulki ? |
jak to po co mi wygląd koszulki?? chcę wiedzieć... za co płacę...
|
Wiem że je dajemy Lechii... ale mam tylko nadzieje że będą o niebo lepsze niż np. ta z derbów... :)
|
mam pytanie jaki jest cały koszt wyjazdu łącznie z przejazdem biletem na mecz i tą koszulką.
Aha i czy pociąg jest podstawiony specjalnie dla Nas wszytscy jedziemy razem czy jak ? |
20zł - bilet + koszulka - zapisy pon,wt,czw wiecej na stronie skwk
pociag nie jest podstawiony, kazdy jedzie oddzielnie |
Cytat:
|
Element na stronie SKWK jest w dalszym ciągu info iż w czwartek są zapisy a nie w środę więc pytanie kiedy dokładnie
|
Cytat:
2. Nigdy nie podawaj na forum godzin odjazdu kibiców z wiadomych powodów. 3. Każdy niech sobie przeglądnie rozkład jazdy. Podpowiem ci tylko, że najlepiej wybrać opcję bez przesiadki. Bez obaw, na dworcu na pewno poznasz właściwy pociąg :) |
czyli odbior biletu i gadzetow jest tydzien przed meczem???? wie ktos ile osob juz sie zapisalo???? pozdro!! TYLKO WISŁA
|
Jeżeli kupie bilet w Gdańsku przed meczem to bd możliwość wejścia na sektor gości (tzn. Wisły)?
|
Przecież będziecie razem z nami na sektorach.
|
Cytat:
Przypominamy wszystkim, że najbardziej opłaca się zakupić bilet podróżnika. Wygodne są miejsca sypialne najtańsze już za 25 zł (w przedziale 6 osobowym), z tym że miejscówki w wagonie sypialnym nie można dokupić do biletu podróżnika, proszę o tym pamiętać! |
Jeśli chodzi o koszulki.. Znajomy wczoraj zapisywał mnie na mecz i powiedział niestety troszkę za duży rozmiar koszulki... Gdzie dzwonić, żeby to zmienić? Wiślacki Świat, czy do Restauracji?
|
Chlopie przeciez ta koszulke oddasz w dobre rece jakiemus Lechiscie zaraz po przyjezdzie na miejsce.
|
Co będzie tam potrzebne? Śpiwór, koc, namiot, przyczepa kempingowa?
Jak wygląda organizacja ze strony Lechistów? Bilet w cenie koszulki czy jak? |
spimy na plazy
|
Czy jeżeli jeszcze nie zapisałem się na liste to już niemoge? (np. na meczu z Legią..?)
|
wie ktos moze ile osob jest zapisanych??
|
Cytat:
Szereg- tak serio to jesli chcesz pomelanzowac kilka dni w pieknym miescie Gdansku to powinienes miec kogos kto ci jakis nocleg zalatwi. Pozdro. |
Mam pytanie...
Mógłby mi ktoś powiedzieć jak zdobyć bilet na mecz lechią?? Jechałbym ze Szczecina, a w Gdańsku nie mam kogoś, kto kupiłby ten bilet. Czy da radę kupić bilet przed samym meczem? Czy raczej stadion pełny? Z góry dziękuje |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:35. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl