![]() |
Co zrobicie jak Wisła awansuje do LM?
Zakładam temat bo ciekawy jestem waszych reakcji po wejściu Wisły do LM.
Jedni pewnie zapiją się na śmierć inni wyskoczą z okna... a co niektórzy może zaczną sie zastanawiać skąd nakołować kasę na fazę grupową.. Ale tutaj możecie wypisywać swoje indywidualne propozycje :) |
O czlowieku w koszulce Wisly pod stadionami Lecha Cracovi i Legi przez godzine(jak przezyje) bedze spiewal Jak dlugo na Wawelu
|
Powiem dziewczynie żeby zmieniła swe imię na "Wisła".
|
Najpierw niech awansują :)
|
Nic nie zrobię... oczywiście, będę się cieszył bardzo... Ale bez względu na wynik kocham Wisłę ponad życie! nie ważne czy w LM, czy w C klasie...
|
JA może nie robiłbym nic takiego dziwnego. Na pewno bym się rozplakal ze szcześcia:P. Potem wszedłbym do internetu, czytal newsy i smial sie z tych zawistnych poznańskich, warszawskich(niektorych) i zydowskich dziadow, ktorzy mowili, ze od Barcy dostaniemy 9:0. Oraz żyłbym tym awansem przez najbliższe dwa tygodnie.
|
Rozplakal sie.. a pozniej nie wiem, musialbym wpierw dojsc do siebie.
|
Cytat:
|
wyłączył bym PlayStation :P
a tak poważnie, sam nie wiem ale pewnie łzy szczęścia by poleciały.. |
Przez pierwszy tydzień bym pił i świętował, a potem bym się zastanawiał skąd wziąść kase na mecze w fazie grupowej :D
|
Gdby mnie odratowali na toksykologii pewnie bym poszedł pić dalej.
|
Cytat:
|
Odetchnę z ulgą, bo...
http://i34.tinypic.com/2labsau.jpg |
Zapie*dole się w trupa :D
i przy okazji pobudził wszystkich po drodze :D |
Obudziłbym się, i napił kawy.
|
Cytat:
Przypomnialo mi sie jak kilka lat temu jeszce jak gralem w pilke. Gralem w A klawowym klubiku SPOLDZIELA GRABNO k/Tarnowa, gralismy w PP z OKOCIMSKI BRZESKO w srode.Ludzi na naszym klepisku bylo 1,5 tys luda co w tamtych czasach w II ligowych klubach bylo nie lada wyczynem. Kumpel jak w przerwie wychodzil na zmiane to mu nogi chodzily jak galareta Po fantastycznym meczu wygralismy 4-3 gdzie ja w 88 min wybronilem karnego, w czwartek w mojej wiosce z meszczyzn do roboty nie poszedl nikt. Cala wioska chlala ze szczescia, a w gazetach wielkim lierami napisane na pierwszej stronie NIEPODZIANKA W GRABNIE, czulismy sie jak bohaterowie narodowi. Potem przgralismy 4-6 z UNIA TARNOW. Ale mielismy swoje 5 minut dla nas to bylo jak LM dla Wisly, wszyscy mowili ze nas Okocimski jeszcze do przerwy rozjedzie 0-10, z czym do ludzi itp itd, bo wtedy Okocimski byl w III lidze i mieli nadzieje na awans do II |
Ciężko mi to sobie wyobrazić powiem szczerze...
pewnie jakieś oblewanie tego awansu przy jakimś ognisku :) |
Nie wiem. Rozpłakałabym się ze szczęścia, a potem przeżywałabym to do końca wakacji. Poszłabym jeszcze na kolanach do Barcelony ucałować trenera po stopach :D
|
pewnie tak jak wszyscy rozpłakałbym sie ze szczęścia i skakałbym z radości :P a potem oblał bym jakoś sukces :D
|
Hmmm co by było gdyby... na pewno darłbym się jak głupi z radości, nogi miałbym z waty, kto wie może bym się rozpłakał [może zaatakowałaby mnie sraczka afrykańska z nerwów :D].
Zaraz po zwycięstwie odpaliłbym PC wszedł na nasze forum i cieszył się niezwykłym sukcesem z innymi Wiślakami :) |
Po awansie pewnie by była najebka srodowej nocy %) pozdro
|
Jeśli awansujemy to po przyjechaniu z meczu (bedzie to zapewne okolo 12 w nocy) wyjde na dwor i zaczne spiewac na cały głos "Jak długo na Wawelu" az wszystkich obudze :DD
|
schlałbym sie do nieprzytomności :D
|
zakład na golenie głowy z 2 kumplami już od dłuższego czasu "wisi w powietrze" ... :)
|
nie mam watpliwosci : Osiagnalbym katharsis i zanuzyl bym sie po szyje w Nirwanie czyli calkowitym wyzbyciu sie cierpien i powodow cierpien. Przez minimum 2 tygodnie cale szczescie wszechswiata byloby skumulowane we mnie !!!
|
Spaliłbym mieszkanie, jeśli tylko nie udałoby mi się wyrzucić jakiś petard, rac czy innych przez okno!
Strzelałbym kanonady! :P Szał radości, płacz! Wyszedłbym na osiedle i krzyczał! PS. Jeszcze zaspamowałbym forum i dostał bana na rok! :rotfl: |
Cytat:
Ototototo zrobiłbym dokładnie to samo :> |
Teraz ciekawe czy spełnicie/spełnimy to co napisaliście/my jeśli rzeczywiście WYWALCZYMY awans :P
|
Nie mówcie, że nikt nie wpadł na to, żeby skoczyć na Rynek na spontaniczną fetę, jak po mistrzoswie Polski.
|
kumpel powiedzial ze jak Wiselka przejdzie stawia kazdemu z naszej paczki (5osob) krate browarow :) wiec wiecie co bede robil :D a tak poza tym to szkoda ze chlopak mosi tyle kasy wydac :]
|
eeee tam wszyscy to samo... ja bym narzekał że będziemy grać w chorzowie LM a nie w Krakowie:D
|
Dla mnie to bylby spontan,napewno od razu płacz zwyciestwa ,pozniej dojscie do siebie a pozniej chyba juz tylo chec podziekowania za to pilkarzom .Gdziekolwiek by byli
|
Najpierw bym się popłakał (ze szcześcia), a potem ... "Na Zimny Browar Nadszedł Czas" Tekst z kawałka "Defket Mózgu"
|
Z doświadczenia swojego i koleżanki wiem, że śpiewanie hymnu przez okno to zły pomysł. I nawet pierwsze po awansie Craxy wygrane derby nie są dobrym argumentem...dla sąsiadów. Myślę, że awans Wisełki byłby równie mało wartościowym argumentem wobec nich:D
|
Po meczu poszlibyśmy ze znajomymi na rynek i świętowali do bialutkiego rana. :)
|
poleciałyby łzy.. :)
śpiewy też by były, a świętowanie awansu przez długi, długi czas. temat długofalowy. ;) |
Cytat:
A tak na serio oj byłoby wielkie świętowanie w Krakowie po meczu, jeden z piekniejszych dni w życiu każdego z nas ;) |
Jeśli powiem że, bym sie poryczał nie byłbym orginalny. Jeśli powiem że schlał bym sie do upadłego nie byłbym orginalny. A więc:
- wydepiluje nogi - przeczytam Biblie - skocze na [bandżi] :D - będe sie uczył w nadchodzącym roku szkolnym - tygodniowy ban na forum Starczy... |
ja tam mieszkalem na Muranowie w Warszawie(dzielnica propolinijna) i wygrana z Panathinaikosem obspiewalem na maxa przez otwarte okno. Zatem niech Prezydentowa sie nie martwi o sasiadow:D
Co zrobie jak awansuja? Nic. Zycie sie moje nie zmieni wiele. Tyle tylko , ze w co druga srode bede mial mrowienie w calym ciele i bedzie mi sie chcialo na kims wyzyc:D |
Ja bym w szkole przez cały miesiąc chodził w koszulkach Wisły :P
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:48. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl