![]() |
Szukam chętnych do zrobienia strony klubowej na http://www.ht-arena.com/
|
gra ktoś w to ?
to pytanie jak usunąć akademie ? nie jestem w żadnej lidze |
Kurczę a ja mam problem... rejestrowałem się, pisało żeby poczekać parę dni na drużynę. Loguję się za parę dni a tu że nie ma takiego nicku albo złe hasło.napewno wszystko dobrze wpisywałem.Próbowałem już parę razy...Pomocy.:P
|
Barthez, najprościej byłoby gdybyś napisał do GMów w tej sprawie ;)
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Jak to się nie da! Szkółki nie da się usunąć, ale można jej nie dofinansowywać. Akademię jak najbardziej się da usunąć: "Jeżeli chcesz wyłączyć swoją akademię juniorów, możesz to zrobić w przerwie między sezonami w lidze juniorów, lub w momencie gdy Twoja drużyna juniorów nie należy do żadnej ligi. Jednak, aby to zrobić musisz ją mieć od co najmniej 6 tygodni." |
KacpiTSW nie mogłes napisać wszytsko w jednym poście?!
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
niedługo będę miał do sprzedania dwóch skrzydłowych światowej klasy (muszę dotrenować) jeśli ktoś chętny to pisać.
20-letni Hiszpan Javier Cano TSI = 10 250 (akutalnie) 22-letni Niemiec Raimund Bäuerlein TSI = 14 180 (jw.) dam znać jak będą gotowi do sprzedaży oraz kiedy rozpocznie się licytacja |
Cytat:
|
Do Aśka: a czy jak jestem w www.pkwk.prv.pl to wygrani coś zdobywają np. dużo kasy ... ? :>
|
kasę za zwycięstwo w nieoficjalnym pucharze? co Ty grasz w HT od wczoraj?
jedyna nagroda to prestiż wśród wiślackiej załogi HT w tym sezonie chyba PKWK nie będzie, przynajmniej się nie zanosi na to |
wlasnie sie zastanawiam ok 15 baniek za kazdego chyba ale zobacze jak im jeszcze TSI skoczy...
|
drużyna
ma ktoś do oddania drużynę w hattricku? najlepiej w 10 albo 9 lidze ;) jeśli tak to kontakt na gg: 1139175 :) czekam na chętnych :D
|
Cytat:
Cytat:
|
ja sie bardzo chetnie przylacze do pomyslu!
|
Cytat:
DO TSW06 jaki masz nick wHT ? |
zuru1993 drużyna TSW!!
|
a ja Kacpi94 a drużyna to: Werder Kraków
|
28 lat, znakomite doswiadczenie, swiatowej klasy rozgrywanie+ solidna kondycha + podnia zadowalajace + skrzydlowy i defa przecietne. Jak ktos chce kupic za grosze to pisac :D
Do tego mam do wyboru do koloru skrzydlowych (nadprzyrodzeni + tytani) z ladnymi bokami, kolo 22 lat. Jakby ktos chcial to walic na priv. A i kupie pomocnika (tytan/nieziemski). |
Chce ktos team w VII lidze, bo kumpel przestał grać i jest druzyna na zbyciu.
|
Jak oceniacie nowy wygląd Hattricka ?
Jak dla mnie rewelacja. Kilka nowych opcji naprawdę cieszy oko ;) |
Nom calkiem calkiem :D Teraz pozostaje sie przyzwyczaic do nowej (lepszej) jakosci :)
|
ma ktoś na zbyciu druzynkę w hattricku?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Czy ktoś z forum gra jeszcze w HT?
|
a ja sobie gram;)
|
ja tez gram ;]
|
Ja gram:D jestem aktualnie w IX lidze i mam pewny awans do VIII:)
|
no i ja również :D VI liga :)
|
Hattrick fajna sprawa, strasznie wciąga
|
|
Ja również gram w HT :) mój zespół nazywa się FC Chojnice.
|
Ja także prowadzę drużynę w HT :P Blaugrana i VII liga :)
|
Dziś minęła ostatnia kolejka sezonu 26 :P Ja oczywiście sfarciłem i awansowałem do VI ligi. Oto 2 i 3 miejsce w końcowym rozrachunku (mój klub to Blaugrana) :
M Z R P BZ BS ± Pkt 2. http://www87.hattrick.org/Img/icons/trend_equal.png Blaugraña 14 9 2 3 48 22 26 29 3. http://www87.hattrick.org/Img/icons/trend_equal.png Falenica United 14 9 2 3 48 22 26 29 Chyba rzut monetą zadecydował kto w końcu awansuje :) A jak wy zakończyliście sezon ?? |
również awans do VI ligi z 2 miejsca:)
|
Awans z IX ligi z pierwszego miejsca i stracone tylko 2 bramki:D
|
Cytat:
Gratulacje :-D u mnie to samo, awans za awansem z VIII do VI w dwa sezony :D Najlepsze jest to, że w tym sezonie nie grałem prawie w cale, a awans wywalczony przez korzystne wyniki w ostatniej kolejce, przynajmniej w hattricku moje zespoły mają szczęście :> |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:49. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl