![]() |
Grać w piłkę O.o
Ale nie chce begać jak łachmyta i wybrać odpowieni strój. |
Cytat:
|
Getry są zbędne.:P
Wracając do tego treningowego kompletu, czy w nim ćwiczą nasi grajkowie na treningach? |
O Boże ... idź na ich trening i zobaczysz Oo
Edit : jeśli jesteś dobry to i na golasa będziesz dobry. Oryginalny strój nic Ci nie da. No ale może ja się nie znam |
Chciałbym zauważyć że od kilkunastu postów temat z "Pamiątkarska tandeta !" zmienił się w "W czym pj.patryk najlepiej będzie się lansował" tak więc skończcie już...
|
Sorry ale jestem z pomorza i nie moge sobie tak poprostu iść na trening i zobaczyć. Tak oryginalny strój nic nie daje ale wole sobie, jak pewnie kazdy z Was, pograć w jakimś stroju Wisełki i nie chodzi mi o żadne lansowanie się tylko wyjaśnienie sprawy dotyczącej czy spodenki(grantowe) i koszulka są kompleten treningowym czy może jakaś "tandetą".
Tyle w temacie. |
Życze Ci żebyś całe życie miał takie problemy.
|
ja jak włożyłem płyte z wiślackimi piosenkami do radia to mi się odkleiła ta cała naklejka i ją potargało więc zostało mi same pudełko i moge mieć podztawke do krążka żeby mi się płyty nie rysowały :P :/
a inne pamiątki się trzymają :D |
http://sklep.wisla.krakow.pl/karta.php?id_prod=575
Ma ktoś może ten Wiślacki nieśmiertelnik? Opłaca się kupić czy nie? |
ja nie wiem czy tam w ogóle opłaca się coś kupować :P
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jakie masz pamiątki oficjalne i które z nich są złej jakości?
|
Cytat:
|
Mi osobiście jeden brylok rozleciał się po 5 dniach. Ale z drugiej strony bryloczek Wierności mam już od 3 miesięcy i nawet nic się nie zrysował.
|
Cytat:
albo koszulki............ |
Nie wiem co jest nie tak z koszulkami.
Od 2 lat kupuję WSZYSTKIE koszulki które wydaje klub. Mało tego, kupuje je też znajomym z UK i USA, czy chrześniakowi i nic się złego z nimi nie dzieje. Więcej konkretów pisz, bo na razie tylko pozostawiasz niepotrzebne niedomówienia. |
Cytat:
|
Cytat:
|
A dzis bylem w WS i byl nieczynny... nosz ku*wa mac ;/
A tak apropo sa juz pocztowki na nowy sezon i mozna kupic na sztuki czy wszystkie?? |
Ja mam pytanie co do tej koszulki:
http://sklep.wisla.krakow.pl/karta.php?id_prod=641 oraz ta sama na allegro: http://www.allegro.pl/item384068611_...e_smokami.html Gdzie radzicie ją kupić, jeżeli ją polecacie :> i błagam nie patrzcie na dobro klubu w tym momencie :rotfl: Proszę o opinie. pzdr |
spoko koszulka w fanatyku ja kupilem i WŚ raczej bedzie
|
Ja nie mieszkam w Krk i raczej odległość do Reymonta będę liczył w setkach km więc pójść i dotknąć koszulki nie pójdę. Pytam głównie o tkaninę i prasowanke, nie ściera się?
|
Powiem tak odkad kupuje pamiatki Wisly jeszcze nigdy nie narzekalem na jakosc itp. Jak dla mnie jest wsztystko ok i polecam wszystkim kibica, a pozatym jak juz ktos wyzej wspomnial kupujac wspieramy nasz klub... za kazdym razem gdy cos kupie czuje niepochamowana radosc:-) i wszystkim zycze tego uczucia !
|
Czy koszulki w roznych odcieniach niebieskiego w paski, w jakie na zgrupowaniu ubrani byli Wislacy mozna w ogole gdzies nabyc? Bo przegladam sklepik Wisly i nie widze takowych...
|
Cytat:
|
Jeżeli nie będzie w Umbro w Galerii Krakowskiej to na 95% nigdzie jej nie będzie...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wiślackie gadżety zbieram od szeregu lat - najsympastyczniejszy, to replika koszulki Adidasa z początku ery Telefiniki. Mimo wielu prań trzyma się wzorcowo. Jeden z ostatnuch zakupów ,to szklany ( matowy ) kubek z logo SSA. Logo trzyma się dziarsko - naczynko myję delikatnie, bez użycia zmywaków itp. Najorzej wypadł zestaw pościelowy - po pierwszym praniu duży "ubytek" kolorów. Polo Umbro z nadrukiem ABG coś jakby traciło kolor na kołnierzyku - inne koszulki polo spoko.
|
Czy wie ktoś kiedy będą dostępne do kupienia nowe koszulki Wisły?
Szkoda tylko, że takie drogie :/ |
Na www.sklep.wisla.krakow.pl jest już wystawiona czerwona koszulka. Kosztuje 199zł.
|
Jak wygląda sprawa z nowymi koszulkami, czy nadruki są trwałe, czy koszulki warte swoich pieniędzy itp.
|
To może ja też podzielę się moimi doświadczeniami z oficjalnymi pamiątkami Wisełki. Ogólnie można powiedzieć że należę do grupy pechowych kibiców bo stosunek 'rozpieprzonych' gadżetów do tych które nadal mi służą wypada na moją niekorzyść :/ Czerwony szroniony kubek był rewelacyjny dopóki (po ok 2 miesiącach)nie pękł i nie rozpadł się na na 5 ślicznych kawałków podczas zalewania herbaty :( przywieszka do tel rozpadła się po jakimś miesiącu ale w przeciwieństwie do kubka nie odpuściłam i ją posklejałam Silikonowe opaski 'Wierność' zmieniam regularnie co jakiś czas (niemiłosiernie się ścierają) ale to akurat najmniejszy problem Teraz popadłam w paranoje i tylko czekam aż coś się stanie z innymi pamiątkami Najlepiej byłoby postawić wszystkie na półce i powstrzymać się od używania no ale chyba nie o to w tym chodzi. Jako że studia w Londynie pozwalają mi na regularne wizyty na londyńskich stadionach (najczęściej Emirates) zawsze mnie skręca kiedy widzę po meczu taki np sklep Arsenalu pełen szczęśliwych kibiców przebierających w gadżetach... Ach marze żeby Wisełka chociaż starała się zbliżyć do takiego poziomu traktując swoich kibiców trochę bardziej poważnie
|
Ja kupowałem koszulke Wisły jeszcze taką nie orginalną w Tesco, była w tedy z bombelkowym herbem i logiem sponsora (Era) jakieś 3 lata temu. I bez żadnych usterek dalej ją noszę.
Ale moim zdaniem ci którzy produkują te pamiątki klubowe, doszli do wniosku, że muszą produkowac słabizne, bo po tem i tak jak się nam zepsuje to kupimy następną:p |
Ja mam wiele Wiślackich pamiątek... rzadko kupuje je w WŚ. Bliżej mam do np. M1 i uważam, że te sklep jest całkiem nieźle zaopatrzony. Można tam kupic większośc rzeczy takich jak w WŚ i jest taniej ;) ostanio kupowałam tam karty do gry i są naprawde dobre.... gorzej z zawieszką do telefonu. Wytrzymała w moich rękach nie cały tydzien... ale pozatym kubki, szklanki, opaski i breloczki są w jak najlepszym stanie;)
|
Moze ktos sie wypowiedziec na temat nowych koszulek polo Wisły?(bo są dwa rodzaje)
Która lepsza i ogolnie jak wytrzymują. |
Może ktoś coś więcej powiedzieć na temat tej książki?
http://www.tswisla.eu/k88/Wisla-Krakow,p791.html |
Jest opisana historia klubu, jak i stadionu. Są opisane słynne mecze, niektórzy trenerzy i zawodnicy. Jest parę ciekawych zdjęć, także, nie jest to głupi wydatek, cena też niewygórowana.
|
Zgadzam się. Trochę pobieżnie toopisane ale w sumie to co najważniejsze jest. Sporo zdjęć, ogólnie wg mnie warto zakupić.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:26. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl