![]() |
jak ma ktoś wniosek to proszę o udostępnienie - na oficjalnej zniknął po przebudowie; pozdrawiam
|
jakby Ci nikt nie udostępnił to są w Wiślackim Świecie
|
liczę jednak, że ktoś się znajdzie, bo chciałem kilka wyrobić dla znajomych wybierających się na mecz (sam mam) żeby jutro jedna osoba zaniosła do WŚ i prawie może się wyrobią do wtorku żeby nie trzeba było stać we środę; czuję że wtedy będzie sajgon...
|
nie wie ktoś ile trwa wyrobienie duplikatu karty (skradziona razem z portfelem) i co trzeba zrobić by takową dostać?
z góry dzięki za odpowiedź |
Ile można czekać na wyrobienie karty kibica? Czy jest szansa otrzymania jej przed rozpoczęciem sprzedaży biletów?
Z góry dzięki za informacje. |
skladasz w poniedzialek, odbierasz w czwartek, przy sprzedazy karnetow tyle to trwalo
|
a mam jeszcze takie jedno pytanko do ludzi którzy nie dawno takowy wniosek składali... A mianowicie: We winsoku jest napisane "należy złożyć osobiście", przestrzegają tego "przepisu" czy mogę złożyć wniosek za kogoś?
|
Byłem w Wislackim Świecie, chciałem wyrobić karty dla znajomych i zostałem poinformowany, że ze względu na grę na Hutniku karty nie są wyrabiane. Może mi ktoś powiedzieć dlaczego i co ma wspólnego gra na Hutniku z wyrobieniem karty?
|
Pewnie uznali, że wyrabianie Kart teraz nie ma sensu, bo i tak nie będą używane. No i w sumie mają rację, bo po co Ci teraz Karta?
|
Właśnie dlatego teraz chciałem wyrobić bo są tam pustki i poszłoby szybko i sprawnie. Mnie się wydaje że taki klub jak Wisła powinien wyrabiać takie karty non stop bez względu czy gramy na Reymonta czy nie.
|
Ja wyrabiałem przed startem rundy wiosennej rok temu, miałem kartę chyba po 3-4 dniach. Wiadomo jaką mieliśmy pozycję w lidze i mało osób liczyło na sukces, dlatego też były pustki.
|
Mógłby ktoś wrzucić link z wnioskiem o Wyrobienie Karty Kibica bo wcześniejszy link wygasł
|
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
"Wniosek na KK dla nieletniego dziecka musi złożyć rodzic lub opiekun prawny" Jak to jest bez rodzica sie nie obejdzie?? Działa wam link do wniosku?? http://bp.wisla.krakow.pl/files/kart...ca_wniosek.pdf
|
Z tego co ja rozmawialm ,z ludzmi z Wislackiego swiatu. To karty beda wyrabiane dopiero w lipcu , ponieważ dopiero wtedy bedzie wiadomo jaki bedzie system odczytu biletow i karnetow, i calkiem mozliwe jest ze wszyscy kibice beda musieli wymienic swoje karty kibica, bo niebeda kompatybilne z nowym systemem.
|
Cytat:
Nie działa. |
Cytat:
|
Ma ktoś ten wniosek na dysku? Albo jakiś działający link do niego...
|
czyli jednak mozna wyrobic KK? pytam bo jezeli jest mozliwosc chcialbym wyrobic.
Dzieki za odpowiedz.:) |
Tak można.
|
duplikat jesli potrzebuje bo juz karte mialem ale sie zapodziala...to tez wniosek wypelniam czy tylko place i pokazuje dokument potwierdzajacy tozsamosc? (sory za brak pl znakow)
|
KK muszę odebrać osobiście ??
|
tak, musisz
|
podajcie godziny otwarcia punktu wyrabiania Kart kibica
|
Cytat:
|
|
Napisałem na numer gg 1906 czy w przypadku osoby niepełnoletniej rodzic musi złożyć wniosek o Kartę Kibica. W odpowiedzi napisano mi, że wniosek musi podpisać osoba pełnoletnia. Czyli chyba wystarczy, że rodzic podpisze.
|
No właśnie może ma ktoś na swoim komputerze taki formularzyk bo na stronie mi nie wchodzi a zawiózł bym już wypełniony.
|
ludzie sprawa prosta idziecie do Wiślackiego Światu bierzecie wniosek i w miejcu gdzie jest podpis podpisuje się osoba pełnoletnia i niepełnoletnia wniosek może złożyć każdy. Koszt 15zł a KK jest na za 3 dni przynajmniej ja tak miałem.
Co do formularza albo z www.wisla.krakow.pl albo z R22 innego źródła nie posiadam. |
Na razie nie można wyrobić KK. Mają być nowe wnioski, nowe karty itp. Coś więcej będzie wiadomo na przełomie czerwca i lipca.
|
Cytat:
|
Cytat:
A nowe KK bedą pewnie ze zdjeciem tak jak to jest na Koronie(?) i bedzie na wszystkich nowych stadionach. |
Cytat:
|
2 Dni temu w Wiślackim świecie uzyskałem informacje ze do 15 lipca nie wyrabiają Kart Kibica... Jakaś nowa ustawa ma wejść i nie wiedzą m.in czy na nowej KK będzie wymagane zdjęcie
|
Czy coś się zmieniło w tej kwestii?
|
Witam,
Chciałbym wyrobić Kartę Kibica i zapytać czy istnieje możliwość wyrobienia tejże Karty Kibica inna niż stawienie się osobiste w sklepie "Wiślacki świat"? Mieszkam ponad 300km od Krakowa (w Warszawie) i jeżeli byłby inny sposób wyrobienia tej karty, oszczędziłoby to mój czas i pieniądze. |
Na razie to nic nie wiadomo.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:51. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl