![]() |
Idzie ktoś do technikum mechanicznego nr 17 os.szkolne NH :D tak z głupa pytam bo się wybieram :P
|
Kiedy sa wyniki rekrutacji? :-D
|
dzisiaj do godz 12
|
Już są!!
(10 znaków) |
są są ... kilku znajomych do I LO w Krk się dostało :)
|
Ja mając 156 pkt dostałem się tam gdzie chciałem, czyli X LO - mat-geo-inf ;)
|
Wybiera sie ktos z Was do XVIII LO??:P
|
Ktoś wie czy sa gdzies pełne tabele z uczniami ktorzy sie dostali, bo chciałbym sprawdzić jak tam pare moich kumpli, bo ich nie ma teraz na gg
I czy ktos mi powie jak wyglada sprawa z II rekrutacją? |
"System Omikron na podstawie Twoich wyników egzaminu gimnazjalnego oraz ocen ze świadectwa zakwalifikował Cię do szkoły:
Zespół Szkół Energetycznych - Technikum Energetyczno- Elektroniczne Nr 9 na oddział: 1fi - informatyk." |
A ktoś w ogóle nie dostał sie do tej szkoły ktorej chcial chodzic ?
|
Dostał się ktoś do VII LO do klasy europejskiej? Jeśli tak to będzie chodził ze mną :)
|
Jacys Wislacy zasila Sobieskiego w tym roku? ... jest kilka osob do zastapienia
|
Idzie ktoś do IV LO? Ja sie dostałem do oddziału J hist geogr wos...:D
|
idzie ktoś do XVII ???? jezeli tak to zapraszam ;)
|
Ja dostałem się do V Zakładu w Krakowie :D:D:D i się bardzo cieszę... Będę chodził do klasy G
|
Cytat:
jak dawno temu kończyłem tę szkołę, to tylko mój wyżowy rocznik miał 10 klas, A-J. Już wtedy nie szło się pomieścić, a wf był nieporozumieniem. Wybudowali tam jakiś schron 3 piętra w dół, czy chodzić będziecie na 4 zmiany? |
Cytat:
Najpierw jest A1 i A2, następnie od B do H normalnie, a potem nagle ostatnia P:shock: |
Jak oceniacie VI LO i VIII LO? Które lepsze jeśli zależy komuś na dalszej nauce języka niemieckiego?
|
Właśnie.. jak ktoś się nie dostał tam gdzie chciał iść to co teraz? II rekrutacja? jak to wygląda?
|
Cytat:
|
Cytat:
co prawda nie chodze do klasy DSD ale wiem ze poziom jest bardzo dobry:) a i z innych przedmiotow elegancko Cie do matury przygotuja...moze...:D zapraszamy do VIII!! |
Nikt nie idzie do 28 LO ??:P
|
Z Kurdwanowa pare osób się do 28 wybiera. Ja wybrałem VI na Kazimierzu, kto podążył tą samą drogą? ;)
|
A XXVI LO ;> albo ZSCH obie szkoły w jednym budynku na ul.Krupniczej
|
Cytat:
|
co do VIII to slyszalem wiele pochlebnych opini
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Profil G - matematyka - informatyka - fizyka - język obcy Pozdrawiam... |
Idzie ktoś do III LO w Nowej Hucie?? :)
Ja miałem 160 pktów i jestem w kalsie mat-inf kto idzie ze mna do klasy?? ;) |
Cytat:
|
pytanie, czy jest sens składania w drugiej rekrutacji do VII ze 130 pkt? bo po tych wyniach co mieli przyjęci, to ja si obawiam, że skończę na trzeciej, jeśli na przykład sie nie dostanę w drugiej :D
|
jutro na omikronie powinno być napisane ile punktów mieli uczniowie będący ostatnimi na liście w danej klasie to sobie zobaczysz jakie masz szanse
;) |
czy ktoś idzie może do XIII LO?? ja sie dostałem do klasy historia-wos mając 140 pkt
|
Idzi8e ktoś do 12LO? ja tam się dostałem...
|
Idzie Kto do 26 na Krupnicza?? :)
|
NIKT NIE IDZIE DO 17 LO NA ZŁOTYM ROGU ??? !!!
sory za capsa |
Cytat:
|
Idzie może ktoś z forumowiczów do jakiejś z szkoły z powaitu Suskiego ??
|
czy to prawda ze do VIII byly jakies kosmiczne progi?? wieksze niz np. do Nowodworka?:>
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:54. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl