![]() |
Byli piłkarze, trenerzy i inni pracownicy Wisły
|
Paulista prawdopodobnie zagra w APOELu :http://www.sportowefakty.pl/pilka/20...i-sie-na-cypr/
troszkę szkoda choć często to był jeździec bez głowy ale nieraz dawał super zmiany |
Cytat:
Paulista do końca czerwca wciąż jest naszym zawodnikiem, więc ta wiadomość to nie tutaj:P |
Cytat:
Za 90minut.pl |
|
Kosowski... bez komentarza.
|
Widać kariera Kosy nabiera rozpędu. Od teraz będzie się rozwijał jako rezerwowy w III lidze hiszpańskiej. Ale najważniejsze, że słonecznko ładnie grzeje i na pampersy starcza.
|
No ciekawe co teraz zrobi Kamil Kasa Kasowski.Na ile on z tym Cadizem podpisal kontrakt???Sie wpakował......
Pozatym jak od nas odchodzil,to mowil ze Cadiz ma walczyc o 1 lige,ze sa aspiracje....to jak mozna tak spasc w tabeli i to prosto do 3 ligi??? |
Kosa spuscil kolejny zagraniczny klub z ligi.
To juz trzeci na jego koncie. W sumie nic nowego :D Chociaz to pierwszy raz, kiedy polecial z 2 do 3 ligi. Na doswiadczanie czegos nowego, nigdy nie jest za pozno :) |
może powróci temat powrotu Kamila do Wisły. Załóżmy, że rozwiąże kontrakt z Cadizem bo w końcu pewnie po spadku jego pensja gwałtownie pójdzie w dół! Wtedy przyjedzie do Polski szukać pracodawcy, a jak wiemy w rachubę wchodzą tylko dwa kluby: Górnik i Wisła. Skorża wyrazi zainteresowanie Kosą, Bednarz załatwi co trzeba - zaproponują mu odpowiedni motywacyjny kontrakt i...
Kosa welcome again! |
Hehe 2.5 letni kontrakt podpisał przy dobry wiatrach w tym sezonie zagra w 3 lidze a w następnym w drugiej lidze i dalej przy pomyślnym kursie gdyby Cadiz awansowało do Primiera Divisione to wtedy Kosowskiemu akurat skończy się kontrakt ;)
|
No tak, ale z reguły piłkarz podpisujący kontrakt ze słabym zespołem zabezpiecza się podpisując odpowiednie klauzury w kontrakcie, które po ewentualnym spadku klubu wchodzą w życie. Może Kosa coś takiego podpisywał? Wtedy byłby do wyciągnięcia praktycznie za darmo, albo darmo, a chyba nikt nie zaprzeczy, że Wiśle by się przydał?
BTW. Igor Sypniewski (materiał stary, ale dziś rzucił mi się w oczy, a nie każdy pewnie go widział) http://www.youtube.com/watch?v=YPd1ia1lecw |
|
|
Dolha w Dinamie.
http://lechpoznan.net/news-5313.html |
No nie tylko Van the Kosą nie straszcie :)
|
jesli mowa o Van... to Sypniewski wyglada teraz jak Van Damme:D taki maly off top
|
|
2 Załącznik(ów)
Zmieniając temat:jakby ktoś chciał zobaczyć kilka zdjęć dziewczyny Maćka Zurawskiego to zamieszczam
|
jak sie ona nazywa?:
|
1 Załącznik(ów)
Natalia Baryluk:)Jeszcze jedna fotka
|
Ona wygląda jak Jennifer Lopez....ma chłopak gust..
|
Hehe no ładna dziewczyna:) Zresztą jak wszystkie modelki
|
Z jakiej agencji sa te pierwsze zdjęcia? Bo fotoszop fotoszopem ale średnio wygląda jak ona ...
|
z Żurawski nie ma żony przypadkiem?
|
Tzn to są zdjęcia które sama przysłała do pewnego forografa:)także nie wiem gdzie robione...
|
Miał,teraz ma narzeczoną,właśnie tą Natalię a reszte nie wiem,wiem tylko że sie rozwiódł
|
Kamil w Polsce na wakacjach:
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...a-euro,1133676 |
Kolejny wywiad z Kosowskim: www.sport.wp.pl
Ciekawy fragment: Cytat:
|
Przepraszam bardzo, Blaszczykowski we Wiśle gral dwa lata i przy pierwszej okazji poszedl na zachod to ze jest dobry i mlody nie rozni go od innych.
Nie porwnoj go do Glowackiego bo naprawde nie wiem czym on sobie tak was zaskarbil ze robicie z niego najwiekszego Wislaka. |
Cytat:
tez nie wiem czemu i sie zgadzam z Toba. Prawda jest ze obiecal : Jeszcze tu wrócę!! i licze na to :) |
Różnica jest taka że Kuba poszedł za granice jako młody perspektywiczny zawodnik aby się rozwijać a dla Wisły chciał grać jest młody pewnie jeszcze wróci a Darek w Wiśle grać nie chciał i co chwile mówił że pragnie odejść i spróbować się za granicą.
|
Cytat:
Legendą to jest Maldini w Milanie, Raul w Realu... Wiem, że u nas pod tym kątem bieda, ale szanujmy sie i nie rzucajmy takich haseł na daremno bo je deprecjonujemy... |
Cytat:
ten typ z Varteksu jest ponoc ofensywnym pomocnikiem a nie skrzydlowym... ale moze zle zrodla mialem. z Singlara sie ciesze lecz Bartczak by sie przydal.. mysle ze czekaja na niego i ewentualnie od niego zalezy czy podpisza Slowaka |
Cytat:
Tylko na transferze Blaszcza to najwiecej zyskal Klub inkasujas sporo eurasow.Czy Ty kiedykolwiek uslyszales z ust Kuby ze chce odejsc? czy kiedykolwiek pokazal to na boisku? nawet jak juz byl sprzedany to jeszcze pol sezonu zapierdalal nie odkladajac nogi. Idac tokiem rozumowania niektorych forumowiczow ktory z zawodnikiem zasluguje na szacunek zeby byc prawdziwym Wislakiem, moze zaczniemy robic badania DNA zeby zobaczyc ktory ma wislackie geny co?. I do piero wtedy z nim podpisywac kontrakty- ludzie to sa tylko pracownicy, czy wy codziennie w pracy deklarujecie swoim wspolpracownikomn i szefowi mowiac JAK JA KOCHAM TA FIRME, W INNEJ NIE BEDE PRACOWAL |
Cytat:
Jak widać odszedł, mam do niego szacunek ALE śmieszy mnie to jak ludzie piszą już o nim jako o wielkiej legendzie klubu kiedy zawodnik zagrał dwa lata i przy pierwszej okazji uciekł na zachód. mógł zostać by powalczyć z Wisla jeszcze raz o lige mistrzów, jak Żurawski. Nie słyszaszem że chce odejść, ale widziałem że odszedł a to chyba jest bardiej wiarygodne. Nie wsadzajcie go do legend klubu póki jeszcze sobie na to nie zasłużył. jak naraie o wieeeeele bliżej do tego ma Głowacki niż Kuba. Legendą może być Żurawski czy Baszczynski z tych czasów. Ale jeszcze póki nie wróci (i tak nie jest pewne czy wróci, ) i nie zrobi czegoś dla Wisły legendą nie będzie. żeby nie było szacunek mam w jaki sposób odszedł, może lubi Wisłe, ale jeszcze nie pokazał nic by mówić o nim "prawdziwy Wislak" ps. twoje ostatnie zdania za nic nie mają związku z moimi postami. ps2. kosowski także nie odstawiał nigdy nogi we Wiśle i takze nie podpisał nowego kontraktu bo to klub niechciał. Ale jest jechany niemiłosiernie. Uoprzedzam przed nastepnymi postami : "za co chwalicie drugiego, za to nie chwalicie trzeciego" |
Cytat:
Ale dyskusja w tym temacie zeszla do tego komu nalezy sie szacunek, kto zdrajca i jak z klubu odszedl.Nie mozemy mowic ze Kubie sie szacunek nie nalezy bo odszedl nie powalczyl z Wisla o wyzsze cele itp itd.Bo grajac dla Wiseli zrobil wiele, mi na zawsze pozostanie w pamiecj jak kracil Legionistami w wygranym meczu 3-1 na Reymonta. Powiedz mi, lub wymien jakie cechy lub co musi zrobic pilkarz zeby zostac PRAWDZIWYM WISLAKIEM i zeby zasluzyc na szacunek kibicow. Bo jak przejzysz kilkanascie stron tego tematu to z wypowiedzi wynika ze prawie zaden bo odeszedl a mogl zostac. |
Cytat:
bredni i kłamstwa trzeba prostować a więc: Kuba nigdzie nie uciekł. Został przeprowadzony najnormalniejszy transfer. poza tym bardziej na transfer nalegało kierownictwo Wisły niż sam Kuba. NIe miał nic przeciwko grze jeszcze przynajmniej pół roku w Wiśle. Widząc b. duży zarobek (kwota kupna- kwota sprzedaży) na "Błaszczu" można by powiedzieć wypchali Kubę wcześniej na zachód. Odszedł normalnie bo z klubu to uciekło wielu np Uche i stawiając go w jednym szeregu z Kubą jesteś zwykłym chamem. Oczerniając Kubę bezpodstawnie. Nawet odejście Kosowskiego czy Dudki daleki jest od określenia mianem ucieczki z Wisły . Odeszli w sposób dla jednych normalny dla innych kontrowersyjny ale nie można powiedzieć, że spierd... z klubu jak .... Narobili (Kosa i Dudi) tylko dużo szumu przy swoich transferach, niepotrzebnego szumu. |
Cytat:
Nazywanie bepodstawinie chamem ty się nim stajesz, a nie wyzywany czyż mam racje?:D Saklak Prawdziwym Wiślakiem będzie dopiero wtedy gdy dotrzyma danego słowa "jeszcze tu wróce" Wrócimy gdy bedzie można ocenić wykonanie danego słowa:p Wszak kibiców Wisły nie można okłamywać. Ja zacząłem dyskusje na temat Błaszczykowskiego i ją kończe, bo to nie ten temat jeśli będą jeszcze do tego jakieś uwagi zapraszam na priv. |
Cytat:
Cytat:
nie obracaj kota ogonem wystarczy mieć jedną wersję swoich poglądów na temat odejścia a nie zaprzeczać samu sobie |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:51. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl