![]() |
Pytania do moderatorów i bieżące działania!
Polityka transferowa Wisły
F1Wisła -> Acapello -> TheCid |
... ->Charcerzyk ;]
|
...-> Jupek
kto da więcej ? :D |
Cytat:
..-> Vred -> Primer -> Leo Messi -> Daniel Alves -> D.Guiza -> Alex Hleb ten facet to prawdziwy maniak transferowy i nie tylko transferowy zreszta. |
Proszę o zmianę nicka na Adam85.
Z góry dzięki. |
Mam pewną sugestię do adminów strony. Czy myśleliście o uaktualnieniu działów na głównej stronie? Chodzi mi dokładniej o "Multimedia" oraz "Wisł@mania". Od dłuższego czasu widnieje tylko napis "Strona w przygotowaniu".
|
Cytat:
|
mozecie wyczyscic temat Mam pytanie? zaczela sie dyskusja o dupie marynie.. zostawcie tylko posta z pytaniem reszte w kosz..
|
Jak się zamyka tą jebaną reklame tego banku?Czy za każdym razem musze czekać aż ona sama zniknie?Klikam na krzyżyk i nic
|
można by nieco wyczyścić temat "Polityka Transferowa Wisły" bo same placze, żale i w ogóle jakiś wysyp pokemonów, że spadniemy bez Iwańskiego
|
|
Można prosić o zmianie nicka na: Kuba.
|
Cytat:
|
|
Cytat:
|
Cytat:
a co do reszty to się zgadzam, gość chyba nie rozumie jak się mu raz powie. |
Najpierw jakieś oburzenie, że ktoś w testowym coś zamoderował, a teraz prośby o bana :lol:
Nie znam historii 'testowego', ale to co tam teraz było to dramat/szambo :shock: Polecam |
Cytat:
|
Cytat:
dzięki za czystki, choć troche za duże. |
Cytat:
Cytat:
|
2q mać z tą zasraną reklamą na głównej nie da się jej wyłączyć !!!! nie możecie coś z tym zrobić???? ja rozumiem, że z czegoś strona musi się utrzymywać ale bez przesady żeby do czegoś takiego się posuwać.
|
jest jakieś ograniczenie wielkości podpisu? bo nie pamiętam, nie żebym się czepiał ale Kamil ma podpis na pół strony (bez urazy)
|
Może się czepiam, ale wydaje mi sie,że takie hasła, jak w podpisie tego tego "aktywnego " kibica (?) nie powinny znajdować się na forum.
mhl_pl Junior Member Od: 06.2008 Offline #2767 Dzisiaj, 16:37 Heh.. tak na dobra sprawe to okienko sie nawet tak dobrze nie rozkrecilo.. wszyscy poza Barceloną i Legią czekają do końca Euro Kupie szalik!! >> ŚMIERĆ ŻYDOM << |
hm jak dla mnie to to "hasło" to slogan z szalika wiec nie on to wymyślał a jedynie piszę że go poszukuje,no ale sie nie wcinam ;)
|
http://www.wislakrakow.com/forum/member.php?u=39528
W każdym Wiślackim serwisie ma ten sam nick i wszędzie sieje zamęt...trzeba coś z nim zrobić:P Aaa...tej to bym się tak nie czepial..tylko reklamuje portal....:rotfl: Coraz więcej badziewia się lęgnie na tym forum, trzeba to jakoś wyplewić:D |
albo mam wrazenie, albo coraz wiecej mamy ataków botów, czyzby nastepny??
http://www.wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=4505 |
Cytat:
|
|
Ja mam takie pytanie, co jest z ta reklama z karta kredytowa bo nei da jej sie wylaczyc. Taka sama wyskakuje na onecie ale klikam w x i znika a tutaj jak wchodze na glowna strone to nic moge klikac i klikac a ona dalej jezdzi po ekranie..
|
odśwież to zniknie
|
Cytat:
Wyrzucasz drzwiami wraca oknem.... |
Cytat:
|
http://wislakrakow.com/forum/showpos...&postcount=885
nie da sie przerwać rejestracji nowych użytkowników na czas wakacji ? bo obawiam sie że będzie coraz gorzej |
Kochani moderatorzy.
Zainteresowany na pewno wie o co chodzi, nie chcę prać brudów, więc serdecznie zapraszam na priv. To MY jesteśmy Wisła, nie dajmy sobie pluć w twarz! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ja bym tam chciał. Jeden dzień w temacie transferowym, połowa użytkowników mniej:D |
Cytat:
wybaczcie OT. |
Dość zabawne, ale starczy tych off-topów. ;)
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:35. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl