![]() |
"Narzędzia fanatyka" (czapki, rękawiczki i inne gadżety ) - Wiślacki Świat, Fanatyk
Witam. Czy macie u siebie w sklepach vlepki ? Jak tak jaka cena.
|
czy wiecie gdzie można dostać tę bluzę? http://img118.imageshack.us/img118/7309/bbbbbbb1zi6.jpg
jest w fanatyku, albo w Crarrefourze/Tesco? kupiłbym na allegro ale boje się że będzie ciut za mała :D |
Cytat:
|
Panowie śpioszki/pajacyki Wiślackie dostane czy nie posiadamy takich?
|
Cytat:
|
Był ktoś dziś w Fanatyku? Czy są jeszcze vlepki?
|
Wczoraj były, czy dziś są to niewiem..
|
Czy wie ktos moze czy jest wyprzedaz teraz prowadzona koszulek z poprzedniegu sezonu, jesli tak to w jakiej sa cenie ??
|
Cytat:
|
tak, jest. Po 149 od sztuki
|
Ma ktos nowa strone Fanatyka, tzn adres bo kiedys mi przyszla jakas nowe www tejze strony ale nie moge jej znalezdz.
Mysle ze to byl Fanatyk a nie Wislacki Swiat na 90% jak cos. |
Strona Fanatyka:
http://www.swiatkibica.pl/index.php?cPath=24 |
Cytat:
|
www.tswisla.eu ale jeszcze nie ma całego asortymentu
|
Witam,
Mam pytanie na temat niedzielnych meczów Wisełki. Jak w tym czasie wygląda sprawa z "Wiślackimi" sklepami? (Wiem, że są budki przed stadionem, ale wątpię, by udało mi się kupić 4 bilety bezpośrednio przed meczem z Lechem, więc raczej nie wejdziemy na stadion). Czy tylko "Fanatyk" jest otwarty? Jeśli tak, to od której(bo nigdzie nie mogłem znaleźć takowej informacji) i... czy asortyment Fanatyka jest mniejszy/większy niż np w Wiślackim Świecie? (Interesują mnie szczególnie koszulki Umbro z napisami Wierność i Reymonta 22, opaski na ręce i parę szalików) Z góry dzięki za odp. Pozdrawiam |
pico, generalna różnica między WŚ a Fanatykiem jest taka, że w WŚ kupujesz gadżety SSA Wisła Kraków, w Fanatyku TS Wisła. w fanatyku gadżetów jest raczej więcej.
|
Jak dojść do Fanatyka ?bo chciałbym sobie kupić kurtkę sztorniak tylko żeby mi zrobili z tyłu napis ARMIA BIAłEJ GWIAZDY a pod tym duzy napis WISłA KRAKóW
|
Cytat:
Ja ma takie pytanko: Czy jest gdzieś dostępna pościel (Tesco czy Carrefour), z herbem Towarzystwa Sportowego lub z gwiazdą? A jako ciekawostkę dodam, że w Wiślackim Świecie, w kategorii "kolekcja do domu" jest dostępna bardzo potrzebna rzecz jaką jest zestaw do sushi :rotfl: |
Cytat:
|
1 - FANATYK otwarty w niedziele będzie od godziny albo od 10 albo od 11
2 - na sztormiakach NIE SĄ robione nadruki - można tylko haft 3 - FANATYK lepszy 4 - to już nie jest SSA tylko SA 5 - FANATYK znajduje się w starej hali WISŁY |
Odwiedzał ktoś już nową stronę fanatyka? Nie ma już bluz z kapturem Umbro:-/
|
Tych Umbro już od pół roku nie ma.
ale teraz są nowe bluzy Umbro w sklepie bo na stronie ich nie ma. |
Mam takie pytanie, trochę nie na temat. Ma ktoś projekt tego szalika na dysku?
http://www.tswisla.eu/k40/z_Wawelem,p727.html# |
Witam Wiślacy, jeśli koś będzie miał do sprzedania szalik Wisła Nowa Huta, piszcie na pw :)
|
Mam takie pytanie
Czy herb TS Wisła Kraków jest znakiem zastrzeżonym i czy musiałbym wykupić prawo do posługiwania się nim gdybym chciał stworzyć swoją kolekcje ubrań i wejść z nią na rynek? i ile by to kosztowało |
jest zastrzeżony
F. |
Co tu dużo mówic. Sklep TS-u jest znacznie bardziej atrakcyjniejszy od oficjalnego sklepu klubu. Zwłaszcza pod względem cenowym, no i oczywiscie pod względem herbu.;)
|
a czy w Fanatyku mozna kupic koszulke ze swoim numerem i nazwiskiem czy tylko w WŚ?
|
Cytat:
|
Najlepiej robić w FANATYKU ^^
tam ZAWSZE są literki i działający sprzęt :P |
Ile czasu trwa wyrobienie koszulki ze swoim numerem i nazwiskiem? W jakiej cenie byłaby ta koszulka? Można odebrać ją pocztą czy trzeba osobiście?
|
Z tego co wiem to w Fanatyku napis drukuja od razu , oryginalna koszulka 200 zł (repliki tez pewnie maja ~130 zl) + 1,5 zl za litere i ok.5 zl za cyfre
Wysylaja poczta (cena przesylki 13 zl) |
Cytat:
oryginalna 199 :) replika 129 :) literka 1.50 cyfra 4.50 koszt przesyłki 8 zł bo jak ktoś chce napis + wysylka pocztą to tylko płacone ONLINE/PRZELEW |
Gdzie Można Zakupić Pościel Z Motywem Wisły Kraków?
jw^
Czy ktoś się orientuje, gdzie można taką pościel dołapać? |
mam pytanie szukam kogos kto moglb mi zaprojektowac koszulki chodzi mi o nadruki
|
|
Cytat:
|
Na Niedzielnym Spotkaniu W Sklepiku Fanatyk Ktoś zostawił klucze
|
Wam też nie działa str. www. fanatyka ?
|
www.tswisla.eu - jezeli o ta chodzi to mi dziala
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:01. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl