![]() |
Nasi piłkarze – fakty, opinie, komentarze / ploteczki, auta, tatuaże ;-)
12345678910
|
może i prowincjonalne ale pierwsza liga
|
Czyli każda kobieta piłkarza, która poznała go później niż jak grał w okręgówce, a już nie daj Boże w pierwszej lidze, to zwykła lafirynda co leci na pieniądze? Ciekawe podejście.
|
Cytat:
Gosia rządzi, bo ona wszystko organizuje. Ja gram w piłkę, przychodzę do domu, bawię się z synkiem i niczym innym się nie zajmuję. Gosia załatwia wszyściutko, podatki-nie podatki, rachunki. O ważniejszych sprawach dyskutujemy, ale ostateczną decyzję podejmuje ona. Imię dla syna wybierał Darek, ale też musiał ograniczyć się do propozycji przedstawionych przez narzeczoną. - Gosia upierała się przy Dariuszu juniorze, ale mnie to imię nie pasowało - opowiada. Zrodlo - futbol.pl |
Sprawia Wam jakas radosc wpierdalanie sie w czyjes zycie prywatne?
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
W wielu rodzinach to mąż pracuje i zarabia, a kobieta zajmuje sie domem i dziećmi. I czy to oznacza, że ona wybrała firmę w której pracuje jej mąż? Zastanówcie się co piszecie. Tak naprawdę pewnie żaden z was osobiście nigdy Gosi nie poznał, ba nawet jej na oczy nie widział ( no może na zdjęciu na tym forum) a piszecie o niej najgorsze rzeczy. Ciekawe czy wam byłoby miło gdyby o waszych dziewczynach pisano, że są z wami tylko i wyłącznie z powodu pieniędzy. P.S. I nie pisze tego dlatego, że jestem wielką fanką Dariusza D. (bo nią nie jestem i nigdy nie byłam, podobnie jak wy niepodoba mi się, że ciągle płacze, że w Wiśle mu źle i chce stąd jak najszybciej odejść), ale dlatego że zwyczajnie szkoda mi jego dziewczyny, bo jak by przeczytała to co o niej piszecie to napewno zrobiłoby się jej przykro. |
Jest pewien wywiad w wersji video, gdzie bedac potencjalnym glownym "aktorem" Pan Dario daje w wiekszosci kwestii odpowiadac swojej partnerce. Nie trzeba byc Freudem zeby z tego wywnioskowac, ze ma do gadania tzw . ch..a. Tyle ode mnie; niech kazdy ma swoja opinie.
|
Boże dajcie im spokój nie robią jak chcą.. Niektórzy by chcieli im najlepiej wejść do łózka i zobaczyć kto jeszcze tam rządzi :D
|
bardzo fajny artykuł dotyczący Pawła Brożka i jego wybranki w dzisiejszej GK lub Dzienniku Polskim. Jak ktoś ma to niech wklei.
|
Cytat:
|
baszczu na stadionie we wiedniu
nawet podawal reke http://img151.imageshack.us/img151/3...8002mg7.th.jpg |
no proszę...ale szczęścia coś nie przyniósł i szkoda,szczególnie dla niego,że siedzi na trybunach,a nie gra na murawie
|
Wbrew temu, co jest napisane na głównej, bramkę dla Kostaryki strzelił Junior Diaz.
Źródło: http://www.fifa.com/worldcup/prelimi...038/index.html |
Cytat:
|
Dziennikarze GW poproszeni przez Beenhakkera o nazwiska obrońców z polskim paszportem, którzy są lepsi od tych, których Leo zabrał na EURO:
Cytat:
|
Cytat:
Komentator radiowy (telewizyjnej relacji nie było) popełnił błąd w czasie meczu, wiele serwisów - także livescore'ow - się tym zasugerowało. Tak to niestety bywa w dzikich meczach na końcu świata. |
Cytat:
Oj..panie Leo, Świerszcz dobrze napisał o układach... |
Arek to najlepszy środkowy obrońca jakiego Polska ma, dziś wszystko jest na układach.
|
Nie ma się co napinać bo jakoś w tych wieloletnich zmaganiach pucharowych Głowa zbawcą Wisły nie był. Tyle lat w oranżu i też ofert dla niego nie było - solidny ligowiec i niech tak zostanie.
|
Napewno jest o niebo lepszy od Kokoszki czy Jopa, i napewno bardziej zasluzyl na wyjazd niz oni. Za to Benhakker wzial cudownego Kokosa, ktorego i tak nie wystawi bo ten poprostu jest za slaby, to samo z Jopem, zagral 45min takiej padaki ze juz murawy nie powacha pewnie... W takim razie ja widze tylko jedno rozwiazanie, naturalizowac Clebera :D
|
Tyle tylko, że to 22 letnim Kokosem interesują się (ponoć) włoskie kluby, a Głowa na takie propozycje musial czekać do 29 roku. No ale...
|
Cytat:
|
oj naraził nam sie wujek Leo:P nie wiem w czym Jop i spółka są lepsi...
|
W tym, że Jop "gra" zagranicą, inni również!
|
Cytat:
Haha tez tak pomyslaem ,nie wyglupial by sie Benhakker z takim wypowiedziami.Jop o 2 klasy nizej niz Glowa ,no chyba ze o powolaniu decydowlo to ze gra w ze Rosyjskiej a nasz Arek "tylko " w cienutkiej Orange .. Nie podoba mi sie tez zaciag jakichs holenderskich fizjologow itd ktorych na lawce siedzi kilku ,otoczenie sie Kaczmarskiem ,Dziekanowskim.....Jak ktos juz pisal Swierszcz napewno wiedzial co mowi i w kadrze sa uklady i ukladziki |
Cytat:
|
|
Bo polscy kibice byli za głośno
Fakt/MS /08:44 Zdaniem pomocnika Wisły Kraków, Wojciecha Łobodzińskiego w czasie spotkania z Chorwacją fani biało-czerwonych dopingowali za głośno! - Na stadionie było tak głośno, że ciężko było się komunikować. Nie mogłem dogadać się z Marcinem Wasilewskim i w pewnych sytuacjach nie wiedziałem, jak się ustawić - skomentował po meczu Łobodziński. Więcej w "Fakcie" Widocznie aby Łobodziński coś grał, musi być cisza na stadionie |
niech se stopery wsadzi w uszy. żal to czytać.
mam nadzieje że to FUCKt przerobił tą wypowiedź. |
mysle ze ta wypowiedz byla calkowicie w innym kontekscie, ale Fuckt wycial pare slow i juz ma sensacje
|
Wczoraj na necie czytałam,że poprostu nie mógł się porozumieć z Wasilewskim i tyle.Dzisiaj już niby kibice przeszkadzali. Poza tym "więcej w Fakcie" i wszystko jasne ;p wkońcu o czymś pisać trzeba,nieważne czy prawda,czy nie:)
|
Za głośno Łobodzińskiemu, oj i biedak z Wasilewskim nie mógł się porozumieć. Patrzcie piłkarze na całym świecie grają w większym tumulcie niż nasze gwiazdy na Euro a czasami, można odnieść wrażenie ,że są bliźniakami jednojajowymi, takie zgranie. W kontekście tej wypowiedzi można tylko jedno. Złej baletnicy.....
W gruncie rzeczy dobrze,że Brożek czy Głowa nie pojechali na ta imprezę, bo jeszcze by nałapali kontuzji przy tym fizjologu, albo jakiś inny szarlatan by ich "zepsuł". Poza tym wyszło szydło z worka,jak na tle słabych rywali prezentuje się niejaki Łobodziński Wojciech. Jeśli uważacie, że taki kopacz jest wzmocnieniem to nie oczekujcie,że w pucharach nie skończymy gorzej od reprezentacji. My nie mamy prawego skrzydła,taka jest prawda. Może na Odrę to wystarczy,ale nasze ambicje sięgają dalej,czyż nie? |
Tak płaczki, rzucajcie się na Wojtka, dlatego, że waszej "koncepcji" odpowiada wersja faktu.
Naprawdę to nic nie wiecie. Po meczu z Chorwacją Wojtek przeprosił i PODZIĘKOWAŁ ZA DOPING, więc skończcie pier***ić jak potłuczeni... |
Fakt pisze takie komentarze i oceny, że śmiech ogarnia, w tym wypadku nerwy.
Nie słuchać tego dziadostwa! Maćko dobrze prawi! |
Cytat:
Łobo rządzi... "Profesjonalista"... A na Wiśle to niby jest ciszej? Chociaż w sumie racja, z Baszczyńskim się nie musi dogadywać, on wie co ma grać... Chociaż kibice na tym turnieju się spisali. :) |
|
no i bardzo dobrze, bo go tak nie znoszę, wielka gwiazda, w dupie mu się poprzewracało i tyle, skoro myśli że bez walki i umiejętność dostanie miejsce w składzie to się grubo zdziwi
|
Jeśli to prawda to szkoda pieniędzy, które moglibyśmy dostać za transfer.
|
Pieńiędzy było by szkoda ale Kokoszka może by wreszcie zaskoczył z Irsakiem było tak samo ze ludzie zaczeli już w niego wątpic a tu nagle się odnalazł tak samo z kokoszka by mogło wreszcie byc w tym sezonie . No chyba żeby i ten mu nie do końca wyszedł no to już by sie mozna nad tematem pozbycia go powazniej zastanowić !
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:17. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl