![]() |
5 kolejka, Wisła Kraków - Odra Opole, 18 sierpnia 2023, 20:30
Nadchodząca kolejka*
https://i.ibb.co/KVYqP0V/kol.png Aktualna tabela* https://i.ibb.co/vhJFJNw/tab.png :TS: *grafiki i kursy (z dnia zakładania tematu) od sponsora tytularnego rozgrywek |
Kto ma wygrać ten wygra.
Kto ma być to będzie. Kto ma awansować ten awansuje. Wszystko jasne, można zamknąć forum. |
Pierwszy raz od dawna jestem za przegraną Wisły, oby tylko Soból poleciał. Wygrana zaciemni obraz i niepotrzebnie odwlecze to co konieczne.
|
Obawiam się że wymęczą jakieś gówniane 1:0 po katastrofalnej grze. Prawdziwy armagedon nastąpi w kilku kolejnych meczach z Arka i Miedzia. No chyba że sobol band odpali fajerwerki już jutro i nas odra powiezie trójka XD
|
Nie ma co pchać się w nieznane, zatem wynik będzie stabilny, sprawdzony już przy 30 tysiącach kibiców czyli 0:0
|
Mam nadzieję, że ta Odra spuści nam takie bęcki, że nawet odklejony Jaruś zobaczy, że coś jest tu nie tak
|
Mój buk płaci 6,5 na Odrę. Aż żal nie postawić...
|
Jak wyjdą na mecz z nastawieniem mentalnym z meczu z Tychami, to Odra spuści nam manto.
Sam już nie wiem jakiego wyniku bym chciał, wygrana tylko przedłuży nasze wegetowanie w obecnych układzie trenerskim, przegrana może nas pogrzebać w dolnej części tabeli. Jeśli przegrana ma komuś otworzyć oczy, to lepiej teraz, kiedy jeszcze nie jest za późno na ratowanie tej rundy, a może i całego sezonu. Pewnie będzie jakieś wymęczone 1-0 albo 2-1 po dennej kopaninie. |
Cytat:
|
O to Aruś, że za Tychy płacili 4.0 A na Odry wygraną jest kurs 6,5. Nic się ten buk nie uczy :D
Żal nie postawić stówki, albo trzech :D na Odrę :d |
A może piłkarze widzą, że z tej mąki chleba nie będzie o grają na zwolnienie Sobola?
|
|
jezeli ten mecz ma zadecydować o przyszłości naszej PMS to 0-2
|
Ale te kursy są bez sensu...
|
Nie bawi mnke to stawianie przeciwko Wiśle....
|
Cytat:
Stawianie na Wisłę przy kursie 1.50 to totalna głupota. Kurs kompletnie nie współmierny do ryzyka, stąd zapewne posty by stawiać na Odrę. |
Cytat:
Mnie nie bawi oglądanie jej meczów. |
Chciałbym zobaczyć choć raz duo Sobczak, Rodado, ale wiem, że to się nie stanie bo nawet w sparingach chyba nie było takiego momentu by grali razem dłużej niż jakieś 10 minut.
Sobolewski w graniu jednym napadziorem przypomina Smudę, kyóry mając Brożka i Stępińskiego, wystawiał Mario na prawym skrzydle. Sobolewski zapowiedział zmiany, spodziewam się Krzyżanowskiego za Junkę, debiut nowego Hiszpana w środku pola i kogoś na skrzydle za Jesusa. Rozwalimy Odrę fuksem 1:0. |
Carbo jest wreszcie w kadrze na mecz, czy Sobolewski tradycyjnie bawi się w nowego Napoleona?
|
Remisowo....1:1
|
Wolałbym chyba, żebyśmy to przegrali, niech się Królewskiemu oczy otworzą to może od przerwy na reprezentację Wisła będzie coś budować z nowym sztabem, który ma pojęcie o trenowaniu.
Obawiam się niestety, że wygramy 1:0 lub 2:1 po dziadowskich męczarniach... Co pozwoli Sobolewskiemu zachować stanowisko. Jest jeszcze opcja, że się wszyscy mylimy i faktycznie Sobolewski to mega trener tylko drużyna się jeszcze nie rozkręciła. Chciałbym aby tak było no ale cóż, bujanie w obłokach może być bolesne. |
Dla dobra Wisły najlepiej byłoby, gdyby Odra wygrała przekonująco.
Tylko to może odkleić Sobolenkę od trenerskiego stolca. Jest to całkiem możliwy scenariusz. W Wiśle nie klei się kompletnie nic. |
Będzie 3:0 dla Wisły i na forum zapanuje żal i płacz.
Ten post jest dla wywołania gownoburzy |
Odra nas wypunktuje jak Tyson Gołotę :D
|
Cytat:
Co oczywiście nie zmienia mojej oceny tego, jak jest zarządzana. |
Ja też jestem w stanie się poświęcić. wygrywajmy co tydzień jedną bramką
|
Tak jak tydzień temu, tak dziś: darmowa kasa od buków, kto nie stawia, ten frajer (albo nie ma już co z kasą robić :P)
Dopóki istnieje obecny układ, dopóty wychodzimy na mecz bez ofensywy ani defensywy. Oby to już ostatnia kompromitacja tego sztabu. |
Cytat:
|
Szok, niedowierzanie... nasz były kapitan na ławce...
|
Najbardziej idiotyczne zachowanie roku - Igor Sapała
|
Sapała wypierdalaj.
|
Hahahahaahahahahahahaahahaaaaaahahahaha xdddddddd
|
Za to co odjebal Sapała powinniśmy z trybun lecieć gromkie wypierdalać. Takiego debila nie potrzeba w druzynie.
|
Cytat:
|
Breaking: Wisła jest w trakcie 5 kolejki. Sapała dopiero po pierwszej.
|
to teraz tradycyjnie cofamy się. Obrona Częstochowy i ................... fartownie 1-0 utrzymamy
|
Przynajmniej jest śmiesznie :D
Nie ma co narzekać na skuteczność, 0 celnych strzałów i gol. Goku to obok Fernandeza nawet nie stał. Ot - pierwszoligowy ogórek. Sapała - cudowny transfer, przez większość sezonu się leczy, wszedł w podstawie to nie dość że gówno gra, to zaraz kretyńskie czerwo łapie. Mistrz. Duda do zmiany, tylko nie na Goguła... Chyba że chcemy kończyć mecz w 9-tkę. |
Jeszcze dwie, żeby mi wynik wszedł :haha::haha::haha:
|
Nie wiem, co się dzieje w tym klubie. Carbo kupili z kontuzją, czy o co tak naprawdę chodzi? Jeśli jest za słaby, to po co był kupowany? Jeśli nie jest, czemu nie ma go nawet w kadrze meczowej, a na ławce jest dwóch stoperów?
Sapała dostosował się inteligencją boiskowych poczynań do tradycyjnej inteligencji decyzji Sobolewskiego. Stabilizacja postępuje. Eneco z Szotem na razie najsłabsi w drużynie. Poziom gry tradycyjnie skandaliczny. Królewski całkiem oślepł? |
Jego kartki wyglądały jak celowe podłożenie się, szczególnie druga. Zdaję sobie sprawę, że piłkarze nie są intelektualnymi orłami, ale to co odjebał Sapała, to trzeba być amebą, żeby na coś takiego wpaść.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:55. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl