![]() |
[XXIX kolejka] Wisła Kraków - Lech Poznań, 08-05-2021, 20:00
https://i.imgur.com/97cD6oh.png
Aktualna tabela: https://i.imgur.com/ykJAkLq.png Zestaw par nadchodzącej kolejki: https://i.imgur.com/A53ZpOC.png A tak to widzi bukmacher (kursy od naszego sponsora z dnia zakładania tematu) https://i.imgur.com/XeyZD4Y.png Zapraszam do dyskusji :tsw_raca: :tsw_raca: :tsw_raca: :tsw_raca: :tsw_raca: |
patrzac na forme nasza i amiki oraz ze to koncowka sezonu to pilka jest okragla a bramki sa dwie
|
wypada wreszcie wygrać, miło by było
|
Chciałbym widzieć, jak będą się starali, gdyby PBB wygrało z Płockiem chwilę wcześniej
|
Nie no chyba można liczyć na przełamanie.Tak słabego lecha dawno nie gościliśmy..
|
FRAMAT
PBB wygrywające 2 mecze z rządu różnicą paru bramek? Jakoś nie potrafię sobie tego wyobrazić, brzmi jak s-f |
Jeśli PBB nie wygra z Płockiem róznicą dokładnie 4 bramek, to chciałbym zobaczyc na boisku WSZYSTKICH (nawet kontuzjowanych, byle mogących ustać 90 minut), którzy grając 180 minut w ostatnich 2 meczach, moga nam dac punkty do ProJunior.
|
Cytat:
|
Kto na obronie w takim razie ?
|
1:0 dla Wisły po atomowym uderzeniu Savicia zza połowy. No tak będzie.
|
Cytat:
|
Cytat:
Chyba nie wierzymy że ew. porażka zostałaby mu wybaczona bo zagrał pod PJS? |
Ja bm mu oczhiscie wybaczył.
A jesli chodzi o Trio, to taki ruch oczywiscie musiałby być z nimi uzgodniony. To dla mnie oczywistość. A kibice czy dziennikarze to mogą sobie pod kołderką marchewke poskrobać. Zresztą tak, jak i teraz. :D |
Cytat:
A i to nie jest zależne od nas ale od organu liczącego punkty. Będzie remis, pewnie bramkowy, może jakieś 2-2. Na więcej nie liczę. Obie ekipy nie grają o nic, Lech się otworzy, u nas będą dziury w obronie i tak to widzę |
Karherop
Ne zdaje sobie z tego sprawy. Nie znam zasad, nie sledzę regulaminów. Przeczytałem gdzies w temacie o ProJunior, ze jeszcze jest szansa zapunktowac. I do tego się odnosze. Ale skoro juz nie mamy szans, to trudno, inna sprawa. :( I tak bedzie musiał eksperymentować z młodymi w obronie. |
Przedupcymy.
Po wyniku meczu PBB nasi na kompletnej wyjebce. Amika dostała po kieszeni od klubu i będą chcieli za wszelką cenę zmazać plamę. Może jakimś cudem remis uda się uciułać. |
Jeżeli sprawa utrzymania będzie zamknięta. Liczyłbym na to że trener wpuści wszystkich zdrowych młodych...
|
Cytat:
|
Konferencja prasowa.
Amica dołuje, jak będzie miał kto u nas celnie kopnąć do bramki to może wreszcie 3 punkty. Mówił o tym trener na konferencji. https://youtu.be/4Q6bQ_gKlFc |
^^
amika doluje, za to my ostatnio chetnie kazda zla serie kazdemu w kazdej sytuacji przerwiemy, bo czemu nie |
Wygramy to :) Mówicie, że Amica musi, ale my też w końcu musimy coś wygrać! Ile można dostawać w pałę, albo remisować? Myślę, że będą 3 pkt, a w ostatnim meczu Piast nas zleje i można kończyć ten dziadowski (kolejny) sezon.
|
Lech z Podbeskidziem i Stalą był zdecydowanie lepszy ale fatalnie pudłowali w 100%sytuacjach.
Będzie ciężki mecz. |
Jest szansa, ze w koncu cos strzelimy z akcji. Ze w ogole strzelimy??
Ostatnie bramki naszych napastnikow: Forbes: 21.03.2021 Stal Mielec Medved: 17.10.2020 SFK Sered Buksa 20.06.2020 Rakow |
Ciekawe czy po tym, jak już nie spadamy (Podbeskidzie ma stratę 5 punktów) szatnia dostała zalecenie, żeby nie wygrać i pogrążyć trenera?
Jeśli dobrze pokażą się przeciwko Amice jak wytłumaczyć zwolnienie Hyballi? Chciałbym bardzo, bardzo się mylić. |
No szatnia moze miec problem:lol:
Jak zagraja normalnie to jeszcze moga wygrać,okaze sie ze Hyballa nie taki zły i co wtedy?cały plan w p.izdu. bedą musieli pocić sie na treningach ,a to juz stanowczo za duzo,nie udzwigną tego. EDit : A nie ,nie graja normalnie ,chodza po boisku i zabardzo nie wiedza co sie dzieje,jest ok. |
Cytat:
|
Hyballa powinien w drugiej połowie wstawić Błaszczykowskiego.
- jeśli gra i wynik się nie zmienią, będzie to oznaczało, że miał rację sadzając Kubę na ławce. - jeśli gra i wynik się zmienią, będzie to znaczyło, że trener jest OK tylko na dupianych wykonawców. :> |
Cytat:
|
Cytat:
|
Frajerzy i pajace.
|
Im sie juz nawet niechce pozorowac gry w piłke
Ale... jak oni dalej mysla ze beda robic wszytskich w ciula ,to chyba zostaje jedyna metoda -pięści i odwiedziny na treningu. Nie mozna pozwolic zeby ten klub wygladał tak ze piłkarze podcierają sie jego koszulkami robią co chcą,czyt robia to co dla nich jest lepsze tzn wywalenie trenera. Zaraz nie bedzie Hyballi,nie bedzie tez Ekstraklasy,piłkarze zadowoleni bedziecie? |
Przeciez juz dawno bylo mowione, ze przejebia wszytko - tylko na derby sie zmobilizuja
|
56 minuta pierwszy rzut rożny...................... Szota i Gruszkowski dziś jak na karuzeli, kręceni co chwila.
|
Chyba krótkie spodenki na trening, bo inaczej tego nie widzę. Szkoda, że średnio ma kto iść teraz..
Robicie frajerzy pośmiewisko z kibiców, którzy płacą za bilety, koszulki ,Socios, zbiórki. Zabierają swoje dzieciaki na mecze. Kibiców, którzy często zarabiają 20 x mniej niż wy i wydają ostatnie pieniądze na ukochany klub. JEBANI FRAJERZY!!!! WON ....a !! |
Szopka z kibiców i z klubu. Pierwszy raz od kilkunastu lat wyłączyłem mecz , a będąc na stadionie bym chyba wyszedł. I niech mi nitk nie pie r do li o jakimś sezonostwie jakiejś wierności czy coś.mogli by przepierdalac wszystko jak nie raz. Ale tu nie ma żadnego serducha jest jeszcze perfiddna gra przeciw trenerowi ,który też ma nie rowno pod sufitem wszystkich skłóca a w dodatku podejmuje jakieś dziwne decyzję typu wystawia do gry jakiegoa pajaca medveda ,którego za tydzien juz czy dwa tutaj nie będzie, gościa który nie strzelił nawet bramki przez pół roku..pytam po .....czuje jak by mi ktoś naplul w twarz.to nie druzyna z której zawsze byłem dumny ,która miała jaja ,która gryzła.trawe i była kurewsko nie wygodna dla przeciwnika.to same ....y teraz , których nikt za rok nie będzie pamiętał
|
Piłkarzyki pajacyki. Wszyscy wypierdalać.
|
Pierwszy raz w życiu pisze posta w trakcie meczu. Szkoda czasu czekać na koniec, a robota czeka. 1:2 ale i tak nic nie zamaże obrazu, który widziałem przez 80 minut.
Pierwsze 15 minut wrażenie jakbyśmy grali z BARCELONA. Amika nakręcona, wiatraki w dupie, szybsi o 4 tempa, każdy , dosłownie każdy zawodnik z Wronek indywidualnie 3 półki wyżej. Amika ostatnie 10 kolejek kompromituje się sama, łomot zbiera praktycznie od każdego i co? Przyjeżdza na R22 i nie nawet nie tyle co nie daje strzelić na bamkę, a dotknąć piłki ! Amikorze widac podrażnieni kompromitację z PBB , a my ? Eeee co tam, bajlando, zrezygnowanie, ogłupienie. Co Hyball im powiedział? CO ZROBIŁ HYBALLA, że dzisiaj wyglądaliśmy jakby wczoraj cały zespół biegł triathlon, a dziś w dzień meczu, wszyscy pracowali od świtu do 18 przy budowie "Schodów śmierci" w Mauthausen. Tak to wyglądało. Wiadomo, że jak organizm zmasakrowany to nawet nie ma jak myśleć. Taktyka jak za Kiko? Laga na Ondraska i Carlitosa? Nie nawet to nie to.... Gra jak w latach 90tych w młodzikach na Clepardii - GAŁA ILE SIŁ DO PRZODU bo tam był jeden chłopak wyróżniający się warunkami fizycznymi. Frydrych bierze się za rozgrywanie, zamiast po raz kolejny beznadziejnego Savica i laguje niecelnie do przodu. Zero akcji, zero pressingu, zero pomyślunku. Nie mam pojęcia co się z tym zespołem stało, ALE jak już któryś mecz od początku gra młody Starzyński i Gruszkowski? Przecież oni tego nie pociągną ! Do tego prawa trona SZOTA+GRUSZKOWSKI - > jak tu nawet nie zrobić akcję, a podać? Jak walić młodych tuzinami to dlaczego SZOT nie zagrał,a beznadziejny SZOTA ? Nazwiska niemal identyczne, ale chyba Hyblla chociaz to ogarnia? Nie moge uwierzyć w to jak gra oklepywana przez wszystkich Amika, swoboda, luz, szybkość, klepka WTF ??? No nic dziękujmy Probierzowi za to, że zamiast -wyjść z pianą na pysku jak amika to schował się jak tchórz (dzięki temu zremisowaliśmy) no i PBB -dzięki wam przedłużamy byt. Mamy niby PLEJMEJKERA w środku, a chłop stoi, człapie, gra do tyłu. Laga przez Frydrcha. SAVIC DNO, nawet nie chce mi się pisać o Medvedzie, chyba tylko tyle, że odziwo dziś podobnie zagrał Forbes. Tak wygląda drużyna bez tożsamości. Dlaczego Hyballa wpuścił Kube, który wykręcił mu takiego psikusa?? BRAMKA mówi wszystko, El Capitano, gość lepiej stoi niż reszta biega, a więcej szans dostaje Medved. KOMPROMITACJA, ŻENADA, WSTYD! Eksperyment niemiecki dobiegł końca. PS: Ogryzek tryumfuje - wita chlebem i solą WUJA ;) A tak na poważnie: czy cieszę się, że żegnamy Helmuta? NIE, czy obawiam się, że następca może być kolejnym wynalazkiem/oszołomem? TAK. |
Brak słów...
|
Trener Hyballa udowodnił, że miał rację, sadzając Błaszczykowskiego na ławce, a Medveda trzymając na boisku. Do tego wybitny mecz Savića! Kone też dziś solidnie popracował na nowy kontrakt. Drużyno, dziękuję za ten wieczór.
|
Zalosny mecz, zalosni gracze, zalosna cieszynka, zalosny trener. Cale towarzystwo do rozgonienia. Szkoda, ze nie spadamy, bo tylko przedluzamy agonie.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:34. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl