![]() |
[XVIII kolejka] Górnik Zabrze - Wisła Kraków, 6 grudnia, 20:30
http://fotowrzut.pl/tmp/upload/18QXHOM2SK/1.jpg
Aktualna tabela: http://fotowrzut.pl/tmp/upload/18QXHOM2SK/2.jpg Zestaw par nadchodzącej kolejki: http://fotowrzut.pl/tmp/upload/18QXHOM2SK/3.jpg A tak to widzi bukmacher (kursy od naszego sponsora z dnia zakładania tematu) http://fotowrzut.pl/tmp/upload/18QXHOM2SK/4.jpg Zapraszam do dyskusji :tsw_raca: :tsw_raca: :tsw_raca: :tsw_raca: :tsw_raca: |
Ten identyczny prawie kurs na remis i nasza wygraną wygląda ciekawie :)
Przełamanie, 1-2 albo 2-2. |
W zwycięstwo w Zabrzu jakoś nie wierzę,remis wydaje się realny i tego oczekuję.Równie mocno będe trzymał kciuki za remis w Kielcach bo to też bardzo ważny dla nas mecz w kontekście walki o utrzymanie.Spodziewam,się dwóch nieciekawych rąbanek w piątek z wynikami undergoals.
|
Jak mamy myśleć o utrzymaniu to od tego meczu musi nastąpić seria wygranych.Najlepiej 9 pkt do końca rundy co by się lepiej w zimie zapi......ło.
|
Będzie dobrze, w Zabrzu nie przegramy jeżeli zagramy tak jak przeciwko Lechii u siebie.
|
mecz na przelamanie dla .....Angulo ??????
|
Dzisiaj przełamanie Wisły. ostatnio już była dobra gra, dzisiaj dojdą bramki. Obstawiam 1:2 dla nas.
|
Realistycznie patrząc to będzie bramkowy remis, chociaż po cichu liczę na wygraną. Miejmy nadzieję, że ten mecz będzie przełamaniem dla nas, a nie Górnika.
|
Nie uwazacie, że grali na wywalenie Stolarczyka a teraz grają normalnie? Nie wygrywają ale w końcu grają w piłkę i w sumie teraz to w tej lidze jesteśmy na równych zasadach z resztą, czyli możemy z każdym wygrać czy u siebie czy na wyjeździe.
Dla mnie to żenada, że teraz potrafią dominować w meczu, a 3 tyg temu nie umieli piłki prosto kopnąć... |
Cytat:
Mają jeszcze 3 mecze, żeby coś tam udowodnić i, przede wszystkim, zapunktować. |
potencjalna 11 porażka z rzędu? :D czy 10? bo już się pogubłem
|
dziesiąta w lidze, jedenasta licząc z PP.
|
Liczę na to, że wyjdziemy z takim samym zaangażowaniem jak w meczu z Lechią. Myślę, że wtedy powinno być dobrze, Górnik ma słabszych obrońców niż nasz ostatni rywal. Po za tym, ich drużyna też jest w rozsypce.
Jest to mecz o 6 pkt - musimy wygrać! Jazda jazda jazda!!! |
Za to nasza jest w szczytowej formie,maja dokładnie takiego samego doła jak my każdy wynik możliwy
|
Forma wyjazdowa to 2 remisy i 7 porażek... Resztę można sobie samemu dopisać. Jeśli jednak dzisiaj nie wygramy to pewne sprawy staną się bardzo problematyczne.
|
Z Janickim Mikołajem w obronie - 0-2
Bez - może wymordujemy 1-0 |
Pytanie kto dziś zostanie w naszej drużynie Mikołajem i sprezentuje Górnikowi wygraną
|
|
Brak k... słów.
|
Powtórzę, pierwszego spadkowicza już znamy.
|
nie wiem, wygrany mecz przepierdalamy, nie widze tego ratunku, jak nie dzis to kiedy? co musi sie stac??
zamaist dojechac gornika to stoimy jak debile, pomijam fakt ze nas sedzia wydymał.... |
Z taką obroną to i z 1 ligi będzie spadek.
|
no niestety musze powiedzieć to. Górnik mega pyta ale przegraliśmy. Jak przegrywamy z Arką, Rakowem, Górnikiem to 1 liga.
|
Takim piłkarzykom to tylko w ryj napluć jak można z takimi gównami przegrać mecz, jak można w takiej lidze przegrać 10 meczy.
|
Ja normalnie nie komentuje w trakcie meczu ale kur......
Jak można zmienić trzech gości, którzy nam całą grę w tym meczu robili... Brożek zszedł lej po bombie z przodu. Kuba zszedł prawa strona przestała działać. Pawłowski zszedł i siadł środek pola. Brawa za zmiany trenerze. |
rozumiem załamanie i 6 czy tam 9 porazek z rzedu, ale kiedy gra się klaruje, mamy rywala na widelcu i dostajemy KO od ....a gości, którzy STALI całą pierwszą połowę to... nie podniosą się nie widze tego, to juz nie chodzi o SPADEK a o ....a przerwanie tej haniebnej passy - PRZERWANIE choć na jeden mecz - po tej 4 bramce i KO lecimy na ryj - to jest PUNKT KULMINACYJNY SEZONU TA BRAMKA NA 4:2
|
Co nasz trener chciał osiągnąć grając bez napastnika? Chciał wyniku bronić? To wybronił.
|
To już jest koniec.
|
Do zobaczenia w 1 lidze.
|
4 liga, 4 liga Wisełka! To już jest koniec.
|
Ktos mi wyjasni, dlaczego nasza duga bramka nie zostala uznana?
Osoba odpowiedzialna za przygotowanie fizyczne powinna juz nigdy nie zaznac snu. Po 70 minucie stoimy. Stoimy i nic nie robimy. |
Nie ma szans na utrzymanie z taką obroną.
|
Nie wiem jak z Brożkiem czy z Pawłowskim ale widać było że Kuba oddycha rękawami.
Naszym gwoździem do trumny jest OBRONA. Sadlok, Burliga, Klemenz, Janicki są kompletnie albo bez umiejętności albo bez formy . Taka formacja obronna to KRYMINAŁ i wykonanie na sobie Seppuku. Nie wiem po jaką K U R W Ę oni ściągają środkowych pomocników jak tu trzeba ściągnąć co najmniej 4 obrońców !!!!!!!! |
No i ...... Ciekawe co powie Skowronek.. oby nie, że brakuje detali a drużyna dobrze reaguje na treningach.
|
Bramka na 2:2 to kryminał - mecz mamy pod kontrolą, stoi koleś sam na piątce i nikogo nie ma z naszych obrońców. Czy ja dobrze widziałem na powtórkach, że Janicki się od niego odsuwał?
Na komentowanie czegokolwiek więcej nie mam siły. Jeżeli przegrywamy 2:4 z drużyną, która do 70 minuty odpierdala żenadę jak my w większości ostatnich meczów, to należy nam się spadek. I tyle. |
Na szczescie trenera fizycznego, który nas przygotowal do rundy już nie ma na stanowisku
|
Nie rozumiem też dlaczego przy stanie 1-2 nie cofnęliśmy się do obrony. Przecież Górnik w ataku pozycyjnym dzisiaj kompletnie nie istniał. Wszystkie gole strzelili z kontry.
|
Jak takie kloce jak Janicki i Klemenz mogą zarabiać na graniu w piłkę? Kto ich kur*a zatrudnił? Po takim meczu czuję się tak, jakby ktoś napluł mi w twarz. Co wyście zrobili z tym klubem. Brawo! Wspaniały mikołajkowy prezent.
|
Cytat:
|
Ktoś mi wytłumaczy system, jaki trener zaproponował na ten mecz pomiędzy 59. a 81. minutą?
4-6-0 i w środku nikt nie wie co ma grać i jak ma grać? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:57. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl