![]() |
No to zbieramy punkty!! Wszystko o lockerz.com!
Witam,
Chcialem przedstawic wam serwis Lockerz- strona na ktorej zbieramy punkty. Owe punkty wymieniamy na nagrody:) Jakie Nagrody? Nagrod jest cala masa i z pewnoscia kazdy wybierze cos dla siebie. Wymienie kilka: zegarki, bizuteria, gry, konsole, iphony i wiele, wiele wiecej:) Czy to nie fake? Lockerz jest prawdziwą firmą. Jest finansowany przez Liberty Media, jedną z największych firm medialnych w USA. Szefem Executive Officer Lockerz jest Kathy Savitt, były zarządca w Amazon.com i American Eagle Outfitters. z lockerz24.za.pl Dodatkowo w internecie znajdziemy mnostwo filmikow na ktorych ludzie chwala sie swoimy 'zdobyczami' z lockerz:) kilka przykladow: Film 1 Film 2 Film 3 i fotki: Moja koszulka http://www.fototube.pl/thumbnails/fs12.jpg http://www.fototube.pl/thumbnails/wk2.jpg Nagrody Polakow http://img692.imageshack.us/img692/5...280x960.th.jpg http://img94.imageshack.us/img94/6851/sdc10672.th.jpg http://img25.imageshack.us/img25/5549/dscn9637.th.jpg Za co dostajemy punkty? 1. Za codzienne zalogowanie się dostajemy 2 punkty. 2. Za zaproszenie kogoś znajomego dostajemy 2 punkty. 3. Za różne specjalne eventy (gry/muzyka/filmy) dostajemy nawet do 60 punktów [narazie nie dostepne] 4. Za odpowiadanie na codzienne pytania dostajemy od 2 do 10 punktów. Jak dołączyć do Lockerz? To dosc proste. Nalezy zarejestrowac sie na stronie lockerz.com z otrzymanego wczesniej zaproszenia. Zaproszenie mozna otrzymac od osoby wczesniej zarejestrowanej- wiec zapytajcie znajomych czy nie maja konta w lockerz i jednego zapa dla was!:) Mozecie rowniez napisac do mnie na pw i zostawic adres email- dysponuje kilkoma i i chetnie sie z wami podziele. Lockerz od srodka: http://www.fototube.pl/thumbnails/untitled236.jpg sporo aktualnych informacji o lockerz znajdziemy na blogu: www.e-lockerz.net |
Bawię się w to od kilku dni. Nie uwierzę dopóki nie dostanę nagordy. Wzmacniacz firmy Orange jest tam za 75 punktów a w sklepie kosztuje +/- 2tys złotych. Coś nie tak :P Na razie zbieram punkty na iPoda..... zobaczymy co to będzie. Aha, za przesyłke chcą kolejnych 20pkt.
|
Jak ktoś chce zaproszenie to pw ;) swoje e-maile wysyłajcie.
Zbieram na ipoda :D edit; w swoich danych wpisujecie gdzieś numer domu/mieszkania? nie wiem czy nie dopisać po nazwie ulicy..? |
A jakieś haczyk w tym jest? No i jaki oni mają cel? Bo takie 'rozdawanie' nagród jest dosyć zastanawiające... ot przezorność.
|
Kto to wie... :> Zobaczymy po zamówieniu produktów. Nic na tym nie stracimy, możemy tylko zyskać.
|
Cytat:
[...] Podsumowując dzisiejsze informacje, to co dzisiaj widzimy na Lockerz to początek o wiele większego projektu portalu społecznościowego i sklepu internetowego. Czekamy z niecierpliwością na pojawienie się wszystkich nowości. za lockerz.com.pl |
Zdazylem sie zarejestrowac, i pozbierac juz odrobine punktow. Interesuje mnie wlasnie najbardziej IPhone czy wogole bedzie dostepny, ale nie w tym rzecz o jaka chcialem sie zapytac. Czemu do cholery wszystko jest tam "Fresh Out"?
I jakby ktos chcial to walcie do mnie PW tez moge dac zaproszenia. |
czy jak odpowiemy na jakies pytanie powiedzmy z 20.09 to dodadzą potem punkty czy nie ?
|
Nie. Odpowiadać możesz tylko na pytanie z bieżącego dnia. Tzn. tylko tak zdobędziesz za nie punkty.
|
Dzieki za info.
|
Próbowałem dowiedzieć się przez google jakieś opinie o tej stronce. Nic konkretnego. Dowiedziałem się jedynie, że Fresh Out przy każdym przedmiocie jest dlatego, że stronka ponoć startuje 15 października i wtedy będą dostępne te przedmioty. Zbieram na najtańszy przedmiot, czekam, aż będzie dostępny i spróbuje zamówić. Jak dostane bez żadnych haczyków to zaczne bawić się w to bardziej :P Aha. No i mam zaproszenia :D dawać maile na priv. Wyśle w miare możliwości jak najszybciej.
|
Cytat:
|
A propo danych. To w zip-code wpisałem kod pocztowy, a state zostało puste. Tak należy? :P
|
State w tym przypadku to chyba stan? Kalifornia, Floryda itd :D Więc skoro jesteśmy w Polsce to chyba puste.
No ale wpisujecie gdzieś ten numer domu/mieszkania? |
stronka po angielsku tak? pytania konkursy itp. na niej też tak?
|
Całość po angielsku. Nie ma chyba większego problemu z rozkminianiem. :P Czekam też na odpowiedź dotyczącą wpisania nr domu lub mieszkania.
|
Ja wpisałem numer domu i mieszkania zaraz po nazwie ulicy, w tym samym okienku.
|
Klikając about przeczytałem taką informacje:
This version of PTZ Place is a test. PTZ levels will change when the full Lockerz site launches. Także niewiadomo jak będą w przyszłości te pkt liczone itp. |
Cytat:
|
A czy za każdą ankietę/pytanie dostaje się punkty? Czy raczej jest to jakoś uwarunkowane od odpowiedzi?
|
Za każde pytanie danego dnia otrzymujesz punkty, bez względu na odpowiedź.
|
Cytat:
Ja na dzisiejszą rano odpowiedziałem, ale punktów mi jeszcze nie naliczono. |
JA powiem od siebie ze poki co to mnie to wyglada na chyba najlepszy portal spolecznosciowy jaki ktos mogl wymyslic. Prawdziwy rodzaj tzw. WEB 2.0. Polaczenie youtube, amazon, myspace, twitterow, i wszystkich rodzajow piramidek i clickersow:P w jedna genialna calosc uzupelniona o nagrody. Jesli faktycznie bedzie to wygladalo tak jak zdazylem sie zorientowac w srodowisku(:P), to mamy naprawde prosze panstwa prawdziwy przelom jesli chodzi o portale spolecznosciowe. Ale nie zapeszajmy:).
|
długo czekaliscie na e-meila zwrotnego?
|
Pewnie zależy na jakiej poczcie.
Ja mam na neostrada.pl to moment |
Zobaczymy jak to będzie po 15 października jak uruchomią cały portal. Mam nadzieje że z wysyłką do Polski nie będzie problemów.
|
i ze niby jak uzbieramy te pkt to nam to przyslą??:D
|
Cytat:
|
Ja mysle ze teraz to raczej powinnismy przestac z tym podbijaniem kto moze komu wyslac zaproszenie, bo tutaj zrobi sie lekki burdel i zamist merytorycznej rozmowy bedzie tylko "Jak ktos potrzebuje zaproszenia to pisac na PW". I nabijanie postow.
Dziekuje za uwage. |
Jak sie dołączy do Z-list (czyli uzbiera 20 zaproszeń) to oni sami wysyłają darmową koszulke? Czy trzeba ją jakoś zamówić?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:38. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl