![]() |
30 kolejka, ŁKS Łódź - Wisła Kraków, 5 maj 2023, 20:30
Nadchodząca kolejka*
https://i.ibb.co/rbsXCG3/lksme.png Aktualna tabela* https://i.ibb.co/PYPQvBb/lksmet.png :TS: *grafiki i kursy (z dnia zakładania tematu) od sponsora tytularnego rozgrywek |
Widzew, Wisła, Ruch, Elana, a ŁKS na kolana. Wygramy to dla naszego kochanego Widzewa.
|
Raport żółtek przed ŁKS:
7 - K. Duda, I. Łasicki 5 - B. Jaroch 4 - M. Młyński 3 - D. Szot, J. Colley, L. Fernández, V. Basha, D. Junca, M. Żyro, M. Villar 2 - B. Moltenis 1 - M. Biegański, J. Niewiadomski, W. Szywacz, M. Cissé, Tachi, I. Sapała, S. Benito |
Mecz o wszystko (zakładając pesymistycznie wygraną Ruchu w sobotę) jeśli chodzi o kwestię awansu bezpośredniego.
Optymistycznie 1-2, ale coś mi ten mecz pachnie remisem. |
Cytat:
:mysli: |
Zapowiada sie remis.
|
Najgorsze ,że jak zagramy bez bocznych obrońców , to ŁKS ,który za sprawą Moskala gra najlepiej piłką w 1 lidze nas może całkowicie rozmontować :neutral:
|
Tylko wygrana ! W bonusie może się Duda wykartkuje.
|
Sobol nie potrafi przygotowac druzyny na wazne mecze, wiec niestety nie licz na nic w tym meczu.
|
Moskal vs Sobol, niezły kurs na ŁKS, myslałem że raczej oni będą postrzegani jako faworyci a jednak nie. Jak przegramy to jeszcze nie koniec świata i marzeń, tak samo jak wygramy to jeszcze nie będzie oznaczać że napewno awansujemy. Liczę że obudzi się w końcu Fernandez i coś strzeli z gry, a może Villar, Może Jaroch, Rodado Mamy argumenty i jakość żeby wygrać, byle by głowy dojechały i błagam byle bez tiki taki między obrońcami
|
Cytat:
|
z tym OD zawsze to troche nadużycie ;)
|
Beka z piszących o "kochanym" Widzewie i "od zawsze na zawsze" :D
Licealiści miewają dłuższe związki niż ten Wisły z Ruchem, Widzewem i Elaną. |
Cytat:
|
1 drużyna w lidze nie przegra 2 meczów z rzędu, aczkolwiek liczę na jakiś fartowny remis
|
Cytat:
|
Kort czy Śliwa? ;)
|
Cytat:
|
No to jedziemy.
ŁKS myśli, że CrossFit to leżenie krzyżem |
Bukmacherzy mają nas za faworytów, u gospodarzy nie gra kapitan i podstawowy obrońca, u nas na ważne mecze jest zawsze jakiś hurraoptymizm zakończony fatalną grą i przegraną.
Liczę, że jednak przełamiemy tą złą passę z górną częścią tabeli i wygramy. Nie interesuje mnie gra, styl i statystyki - tylko wygrana w tym trudnym meczu. Jeśli po tej kolejce dojdziemy łks na 2 punkty, Ruch wygra swój mecz to końcówka sezonu będzie ogromna nerwówka w każdej z drużyn. |
Cytat:
|
Nie mogę się w sumie doczekać tego meczu, bo będzie to "do trzech razy sztuka" jeśli chodzi o mecze z czołówką na wyjeździe w ostatnich tygodniach. Dwa w plecy, jak tutaj będzie tak samo, to może przestaniemy marzyć w końcu o awansie bezpośrednim (przypominam, że byliśmy na 10 miejscu). Jak wygramy natomiast, to dostaniemy gigantycznego motywującego kopa.
|
Dostęp do wideo transmisji z meczu ŁKS Łódź vs Wisła można wykupić pod linkiem:
https://wislakrakow.statscore.com/pl...ventId=4508385 Połowa kasy leci do budżetu Wisły (trzeba dokonać transakcji poprzez wejście w powyższy link). PS. Mecz w Polsacie Sport (piątek, godz. 20:30) |
Jestem dziwnie spokojny o nasze zwycięstwo :)
|
Cytat:
A poza tym ŁKS myśli,że Mazurek Dąbrowskiego to ciasto. |
Cytat:
|
:lol: :lol: :lol: :lol:
|
Mistrzowska zgoda.
|
Można nawet powiedzieć, że ta zgoda rozjebała system. Z naciskiem na rozjebała :D
|
Cytat:
Teraz trzeba wykorzystać szansę i nie ryzykować dodatkowych meczów. Albo chociaż grać je w Krakowie, a nie znów w Niepołomicach. Pełny stadion i jedna z najlepszych traw w Polsce to są nasze plusy. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:08. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl