![]() |
Cytat:
Czyli niestety problemem i w tym aspekcie jest Królewski, który kontrakt każdego spadu komunikuje jako wyciągnięcie czołowego talentu ze szkółki Ajaxu. |
Ciekawe co z Poletanoviciem, ja .......e my to jesteśmy w czepku urodzeni. Chłop 1.5 meczu zagrał i wyląduje na półrocznej przerwie znając naszego farta XDD
|
Cytat:
|
To jest po prostu nie do wiary. Wylatuje nam kolejny, kluczowy zawodnik, wyeliminowany przez zakopiańskiego CR7. Oby to nie było nic poważnego :(
|
Rodado spokojnie w pojedynkę może nam zalatwić wygraną w barażach. NIech się tak stanie, niech się
stanie AMEN |
Odnośnie Poletanovicia komentarz JK z X:
Cytat:
|
To jest typowe szczęście garbatego. Klub że zarządzany, źle budowany. Z kadrą na 13 nazwisk więc wiadomo, że prędzej czy później taki skald się będzie sypal a wtedy każde osłabienie jest jak ubytek 10 procent siły klubu.
Gdyby tu był normalnie zbudowany skład to za Colleya, Carbo czy teraz Poletanovicia wskakiwali by zastępcy i tyle. Być może Duda był dobra alternatywa i być może został źle poprowadzony, namieszał mu Zaskroniec w głowie tekstami że taki się rodzi raz na miliard i trzeba go do kadry brać. Pojebany klub, który taka garbata dole sam na siebie ściąga. Jak było mniej kontuzji lub możliwość pozbywania się kontuzjowanych to Zaskroniec specjalnie podpisywał Lasickich, Talarów i ściągał Omranich itp Teraz z takim czymś się uspokoiło to odbiło w kontuzje podstawowych graczy. |
Cytat:
|
Nie wiem co w tej sytuacji jest śmiesznego.
|
A co nam pozostaje? W....iony to ja chodziłem 2 lata temu po Sosnowcu i barażu z Puszczą, teraz to już został tylko pusty śmiech na to co się odpierdala w tym klubie. Zarówno jeśli chodzi o rzeczy na które władze mają wpływ jak i na te na które go nie mają.
|
A czego można było się spodziewać po chłopie z taką bogatą historią kontuzji?
|
Cytat:
|
Sobczak ty j e bany boiskowy bandyto. Oby karma wróciła do ciebie szmaciarzu
|
Cytat:
A dzis (wczoraj) Raczkowski powinien zrobic to samo co Marciniak - "przekrecil Jage poszedł" na odpoczynek, dzisiaj nas przekrecil Raczkowski. Nie da sie grac przeciwko PZPN - szacsun dla chlopakow za remins, bramki wyrownowujacej nie dalo sie nie uznac ... |
Dajcie wideło z tego brutalnego faulu.
|
Cytat:
To że to bydle Sobczak nie zobaczył nawet żółtej kartki to najlepszy komentarz do postawy Raczkowskiego. |
No oczywiście, że każdy może doznać kontuzji po kontakcie z przeciwnikiem. Wydawało mi się, że to był zwykły wjazd w przeciwnika jakich wiele w meczu, poczekam aż ktoś wrzuci dobry urywek gdzie to będzie wszystko ładnie widać.
|
Dokładnie, nie wiadomo znowu jakiego brutalnego wejścia tam nie było. Nie róbmy od razu z Sobczaka jakiegoś rzeźnika. Pech i tyle
|
pójdziemy drogą Katowic najpierw marzenia o szybkim awansie a potem 19 lat kiszenia sie w 1 lidze i totalna apatia
|
Tak czułem, że kontraktowanie Poletanovicia jest ryzykowne.
Nie dość, że po 30tce, na krzywej znoszącej to w dodatku podatny na urazy. No i się rozjechał. Też mi zaskoczenie. Niestety w takich sytuacjach wolałbym się mylić niż mieć rację.... |
Cytat:
|
Nie rozjechał się tylko Sobczak go rozjechał. Równie dobrze mógł wjebac się w nogi Rodado i wtedy byś pisał że to wina Jopa bo go za bardzo eksploatuje.
|
Obwinianie Poletanovicia za tą kontuzję to jest jakieś kuriozum.
Miał mu jeszcze drugą nogę nadstawić? Albo przeprosić, że był na linii lotu jego kopyt? |
Cytat:
Generalnie każdy atak powodujący skręcenie nogi podstawnej może zerwać więzadła a nawet panewkę. Jak nazwa wskazuje - w danym momencie znajduje się na niej ciężar ciała. Dlatego Sobczak to bydlak. Na szybko z jakiejś strony MMA: Cytat:
@s1mone - zapewniam Cię że gdyby Twojego ulubieńca Dudę też tak potraktowano, to z dużym prawdopodobieństwem skończyłby z kontuzją, mimo młodego wieku i małej ilości urazów. Jest niższy i lżejszy niż Poletanovič, ale i tak by to odczuł. To jest uraz mechaniczny w wyniku faulu. |
Cytat:
|
Cytat:
S1moniczek sugeruje, że przewidywał, iż tak się stanie, że Poletanovic się po prostu "rozjedzie". :lol: To prawdziwy Nostradamus, który zawczasu widział co się stanie w Gdyni! Już 3 tygodnie temu mu się to cudownie objawiło! I patrzcie, spełniło się, "rozjechał", bo po prostu jest za stary i w ogóle, S1moniczek może sobie przyznać rację! Gdyby na jego miejscu był jakiś inny piłkarz, to by po tym wyjściu Sobczaka nie ucierpiał! Geniusz! :evil: Taki sam jak wtedy kiedy dowodził, że to temperatura powietrza decyduje o podejściu do meczu i o jakości gry Dudy czy Rodado. :rotfl: Co post to coraz głupiej S1moniczek pisze. Skala tej degrengolady jest tak ogromna, że aż zaczynam się martwić o niego... :evil: |
Cytat:
|
Cytat:
Dodanie tego zdrobnienia sprawia tylko, że i osobę używającą tego środka wyrazu z konieczności traktujemy z przymrużeniem oka. A wolelibyśmy pewnie traktować go poważnie. I on też by wolał. Prawda? |
Cytat:
K... jakim trzeba być debilem... Cytat:
Wiadomo już coś konkretnego o urazie? Cytat:
Ktoś kto szkaluje własnego zawodnika po brutalnym chamskim faulu przeciwnika jest debilem i nie jest to żadna inwektywa. Niektórym coś się chyba w łebkach pimieszało... |
Cytat:
I dla całej świni. Grali jak ostatni rzeźnicy. Niestety, czarni nie reagowali. A wystarczyło na początku świnię utemperować kilkoma kartkami. Potem już było po ptokach. Czarnym też życzenia wszystkiego dobrego: żeby karma do nich wróciła. W dowolnej formie. Jak najszybciej i spektakularnie. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:45. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl