![]() |
Cytat:
Nie trafimy bo to nie jest mistrz Danii :> no chyba, że się mylę. |
1 Załącznik(ów)
Ciekawostka co do meczu Wisła Litex
Załącznik 1555 Litex w ostatnich latach gry w europejskich pucharach jak przegrywał dwumecze to tracił co najmniej 4 bramki w dwumeczu a strzelał co najwyżej 2 czyli co do wyniku jutrzejszego spotkania możemy być teoretycznie spokojni 2:0 :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
skeba wrzucił tu to Odense,więc zaczełem ich mecz ogladac.Myślałem że coś sie zmieniło i możemy na nich trafic skoro tu jest.
|
Cytat:
To jeszcze nic .W Orange często gościem jest bardzo ogarnięta pani dziennikarz z Przeglądu Sportowego od której miałem przyjemność dowiedzieć się , że Wisła w 4 rundzie może trafić właśnie na Arsenal.Po kilku dniach znowu pojawiła się w tejże stacji i tym razem stwierdziła , że jest łatwiej wejść do LM bo teraz Wisła nie wpadnie w eliminacjach na zespoły pokroju Arsenalu a najgroźniejszym ewentualnym przeciwnikiem Wisła w tej edycji może być co najwyżej ... Celtic Glasgow. |
Trener Liteksu : „Nie boję się kibiców Wisły".
PANOWIE I PANIE,MLODZI I STARZY POSTARAJMY SIE ZEBY TEMU TRENEROWI NA DLUGO ZROBIC RYSE NA PSYCHICE PODPISUJĄC JĄ "TU BYLI KIBICE WISŁY" JUTRO Z NIMI JAAAAAAAAAAAAZDA!!!!!!! |
Dolha też się nie bał do czasu jak w przerwie meczu nie wiedział jak ma na imię :)
Piłkarze maja swoją robotę na murawie , a zmiękczenie faj Bułgarom to zadanie trybun. Nie powinno być trudno;) |
Cytat:
Czy niejaki Dolha też tak kiedyś nie mówił??:D |
Cytat:
|
Cytat:
Dla trenera Litexu refren tych nutek :) http://www.youtube.com/watch?v=6QQ8YGf91iY http://www.youtube.com/watch?v=QSup3NDnPF0 |
Czas by magia R22 zadziałała po raz kolejny! 23 000 Wiślackich gardeł zjednoczonych w jednym celu. W celu poprowadzenia naszych do pięknej jesieni wypełnionej pucharami.
Chociaż myślę że i bez tej 'magii' mielibyśmy duże szanse na awans. Panowie, nie róbmy z Litexu Barcelony żeby srać po gaciach przed meczem. Wychodzimy pewni siebie, gramy swoje i nawet ten ich Tom nam nie zaszkodzi! :D |
Cytat:
|
A ten, na jutro jest szykowana jakaś oprawa? : )
|
przecież oprawa muzyczna jest co mecz... co za pytanie... :foch:
Dokładnie będzie nas 23 300, + 200 gości 23,500. Tyle ile chciał Basałaj średnio na ten sezon :) PS. ZRÓBMY TEMU BRAMKARZOWI KOCIOŁ... A'LA EMILIAN EMILIAN!!! :D |
Cytat:
|
z bramkarzem pomysł świetny.
co do meczu to wierze, że do awansu poprowadzi nas Mały. mam takie przeczucie. http://www.youtube.com/watch?v=ZUJWkJeB2Sc |
Panowie śniło mi się że Melikson przeszedł całe boisko z piłką , strzelił bramke w 10min...a potem mecz był przerwany bo kibice gości wpadli na murawe i zaczęli napierdzielać swoich :D no to nie mamy się co martwić ,wygramy w 10min :P
|
Cytat:
A tak serio, to nie będzie porywającego spotkania, raczej spokojnie, skupimy się głównie na defensywie- ew kontry. Chodź bardzo chciałbym zobaczyc ofensywne ustawienie w środku: Melikson, Sobol ( def pom), Garguła. Myślę że jakoś by to funkonowało, Mały na prawej, na lewej Paljic, Nunez? Jakoś Kirm mnie niestety obecnie nie przekonuje ;) kolejny dylemat to napad, Ani Biton,ani tym bardziej Genkov mnie nie przekonują. Nie rozumiem, dlaczego niektórzy chcą przesuwać Lameya na drugą stronę obrony... Ma bardzo dobre wrzutki z prawej nogi i trzeba to wykorzystywać, na lewej stronie nie było by mu dobrze wrzucać :) Ale najważniejsze jest to, że dziś na Twierdzy R22 zgotujemy im piekło! ;D |
To Litex będzie zmuszony grać z kontry. Wszystko w rękach bramkarzy.
|
Cytat:
|
Jednym słowem - spier....em sprawę...
Myślałem, ze mecz jest we wtorek - tak jak w zeszłym tygodniu i omówiłem się na środę na balet i nie będę mógł oglądnąć spotkania. Czy można gdzieś sms wysłać z relacja dokładna, czy coś takiego ? Byłbym wdzięczny. Znalazłem takie coś, czy to jest to ? SMS o treści: RELACJE.WISLA pod numer: 72140 - half to half (2 SMS-y) - wynik z najbliższego rozgrywanego meczu - do przerwy oraz po zakończeniu - obydwa z krótkim opisem meczu - koszt 2 PLN + VAT |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
A tak serio, to pierwszy raz od naprawdę dużego czasu czuć wszędzie korbę wielką. Czuję, że zmieciemy dzisiaj Bułgarów dopingiem! |
Na Kirma bym tak nie siadal, przeplata gorsze mecze z lepszymi, ale jak juz ktos powiedzial, ze jest pierwszym rezerwowym na skrzydelko;)
Co do Gienkova, to swoje szanse juz mial i w 4 meczach nie mial nawet jednej pozytywnej akcji, nawet "w powietrzu' wygladal slabiutko dlatego moim zdaniem zasluzyl na lawke.. |
Cytat:
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=GGo0TWWxXlk |
Dziś będzie powtórka jak z Beitarem 3 lata temu czyli wysokie zwycięstwo. Takie mam przeczucie. Minimum 3 golami.
|
Cytat:
:lol: Miazga, dobrze że chociaż wiesz ze żyjesz. Chyba.. Jeden z najważniejszych meczów Wisły od 10 lat.. data znana od paru tygodni ,bębnią o tym i powtarzają we wszystkich stacjach telewizyjnych, radiach, portalach internetowych czy nawet w kolejce do masarni ..a on myślał że wtorek. Co do meczu, ważne że Pareiko i Mały wracają. A przede wszystkim Mały, na którego bardzo liczę w tym meczu. Głód piłki bardzo odczuwa i teraz jest nabuzowany do granic możliwości. To może być jego plusem!Chcę tego Małeckiego kiedy wychodzi na boisko z pianą w na mordzie kiedy rywale zsuwają mu się z drogi. |
Balety i po baletach :lol:
Kończymy dyskusję na ten temat. Idzie na balet, to idzie na balet, może chodzi też do opery albo do teatru. |
Ja niestety pracuję dzisiaj od 15:00 do 1:00.
Polskie radia nie nadają w UK więc jestem zmuszony do ekstremalnego rozwiązania. Telefon na słuchawkach, dzwonie do żony a ona kładzie swój telefon blisko TV i połączenie 2x45min. Baterie muszę naładować :) |
Za przejście Litexu jest już całkiem niezła kasa- milion euro:
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,t...wiadomosc.html |
Rozmowę o meczu można przenieść już do Shoutbox'a!
|
Cytat:
|
Cytat:
Bo żeby nie było tak, że jest mega korba a tu gwizdy bo bramkarz przy piłce :p |
Zastanawiałem się dziś nad karnymi, gdyby, odpukać (wszyscy przecież liczymy na "bezpośredni" awans), zaszła taka potrzeba (mam na myśli serię rzutów karnych po dogrywce). Z tego co sobie przypominam to w rundzie wiosennej mielismy 2 rzuty karne - z Koroną, niewykorzystany (Małecki) i z Widzewem, niewykorzystany (Kirm). Czy były jeszcze jakieś? Teoretycznie słaby to prognostyk przed ewentualną serią rzutów karnych.
EDIT: Racja, Semper Fidelis! Dzięki :-) Czyli... Widzew - niewykorzystany - Kirm Korona - niewykorzystany - Małecki Zagłębie - wykorzystany - Melikson |
Z Zagłębiem chyba Melikson strzelił karnego
|
Cytat:
|
Cytat:
Mecz z Litexem to bedzie zupelnie inne spotkanie niz z Beitarem. Inny przeciwnik, inna Wisla, inne okolicznosci, wtedy musielismy sie na Beitar rzucic od poczatku by odrobic jak najszybciej starty z Jerozolimy. Padla szybko pierwsza bramka i poszlo z gorki wiec skonczylo sie na 5:0. Dzis tak nie bedzie bo my nie mamy czego odrabiac i po co rzucac sie do ataku. Bedziemy napewno grac rozwaznie i przede wszystkim pilnowac tylow oraz czekac na swoje szanse. Mecz bedzie zaciety i rzadnego zwyciestwa trzema bramkami bym nie oczekiwal chyba, ze bysmy juz na poczatku szybko strzelili dwie bramki (malo prawdopodobne) co by dla Bulgarow oznaczalo koniec. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:53. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl