![]() |
Cytat:
Tak woli uściślenia :) 1. Piosenkę Simon & Garfunkel znałem przed tym jak obejrzałem film. I piosenka i film jak dla mnie wspaniałe. 2. Nie wiedziałem, że Daft Punk taką muzykę też robi. 3. Pokuszę się o stwierdzenie, że jeden z najlepszych kawałków na tej płycie! |
jejku jej.
masz rację. pani jak-jej-tam mnie oszukała ;( |
Cytat:
gówno prawda - na forum!!! :rotfl: dooobryyy wieeeeczer :lol: |
Cytat:
A jak o muzyce filmowej to kocham ten numer Nancy Sinatry użyty w Kill Billu :] http://www.youtube.com/watch?v=GaVNfZWBVhQ |
oj nie taki dobry...przynajmniej dla mnie...
nie ma to jak złapać zajebistą infekcję na dzień przed kolosem z teorii obwodów i na tydzień przed sesją... musiałem to z siebie wyrzucić...;) ale witam witam i oby wieczór był dobry dla reszty gawiedzi PS co do dziewczyn polecam imprezy, tam też ich sporo:P |
Cytat:
ja bym podjeła. Owszem w mediach w min 90% kibic przedstawiony jest jako ten zły kibol-chuligan.Ale możesz się np. oprzeć na poniższym wykładzie Dudały podać jako przeciwwagę i całkiem inny punkt widzenia. Udowodnić że media podają opinie o kibicach bardzo subiektywnie od razu wskazując winnego. Temat bardzo ciekawy ale i trudny. http://www.goool.pl/main.php?id=16530[/FONT] widzę że epidamia.... przychodnie zapchane po brzegi w aptekach kolejki, wszysycy chorują - zdrówka Wam życzę!!! grzane piwko z miodkiem, czosneczek, ciepłe skarpetki i łożeczko - trzeba to wygrzać! :) Abdul słoneczko a co Tobie tak z tymi blacharami?? Czy ktoś mi może podać definicję blachary? Bo ja nie bardzo wiem cóż to za rodzaj..... |
Ni_Ma siemanooooo :D :* jak to blachara to latwa sztuka ktora poleci na kazdego kto ma auto lub hajs i obrobi mu bez skrupulow na przednim badz tylnym siedzeniu :P
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
:-) |
Cytat:
to napisałem przeca! :D wieczeeer |
Cytat:
Dziękuję za definicję blachary :) Cześć Wisełka :):):) :):):) |
Bajki nie znasz? :D 3 :D
|
zawsze można poprosi.ć o więcej życzeń.
:D |
nie no znan ale myślałam że jakieś gratisy czy też promocje bo wiesz temat trudny a rozumiem że prof od pol raczej nie uznaje innych argumentów niż te którymi karmi nas GW i inne tvny...:)
|
Cytat:
10 znaków |
Haha !! Mam new fryzurkę to co lubię krótko ścięty Abdul xD
Ni_Ma Hey! :* ... Wróciła tylko i od razu gadka o alkoholu xD że piwo grzane czy coś tam :) grunt to dobra ściema xD |
Ni_Ma zadedykuje ci piosenka Rysia Peji "Chce Tak Bardzo" na rozluznienie tematu :D
|
Cytat:
edit: WiselkaMLP...masakra...:D ten kawalek jest tak beznadziejny że aż fajny...ale żeby naszym kochanym forumowiczkom takie coś dedykować...wstyd :D |
mieeerneeej muzyki słuchacie moi drodzy :-p
dobrej nocy, i powodzenia jutro! |
Cytat:
Wiec Ni_Ma kochanie ze SwEeeT dEdYkAcJaMi 4 yOu :D |
Cytat:
ja raczej nie słucham hip-hopu...chyba że to kawałek Wisle :D |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:17. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl