![]() |
No cóż, o gustach się nie dyskutuje ;)
I tak najważniejsze, że gwiazda jest na swoim miejscu ;) |
Cytat:
|
No ale efekt jest lepszy.
|
Wiem co masz na myśli pisząc, że białe i czerwone są dedykowane - ich wzór nieznacznie różni się względem katalogowego, ale mają naszywki. Zmierzam do tego, że katalogowe, niebieskie, wyjazdowe stroje są dla mnie "bardziej" dedykowane niż koszulki, w których nasi piłkarze rozgrywają mecze przy R22.
|
W dedykowanych strojach zazwyczaj o kolory chodzi a nie o wzór (Przykład? Domowy Chelsea jest tego samego kroju co domowy Wisły). Jeżeli chodzi o BG to dedykowane były zamawiane wcześniej i jak widać po ofercie ISS pierwotnie było na nich logo, dopiero potem dodali BG (stąd ta obwódka, która moim zdaniem na wyjazdówce i tak być powinna). Jeżeli będzie zamawiana nowa partia dedykowanych (katalogowe są o tyle proste, że w każdej chwili można zakupić je) to pewnie będą już bez obwódki.
|
nie wiem czy było, ktoś wie jak sprzedają się koszulki z Białą Gwiazdą?
Lepiej, gorzej ? |
Co za wynalazek ta firma MACRON? Coraz więcej znanych klubów widzę w ich koszulkach: Lazio, AS Monaco, Sporting Braga...
|
Co do sprzedaży nie orientuje sie zbytnio, ale na pewno ładna suma poszla. Można to wywnioskować nawet po obietnicach tu na forum. Ja sam kupię koszulkę, ale na razie są wydatki ważne i ważniejsze :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
całkiem dobra firma bo ?
|
wchodzi na rynek dopiero, przejmuje narazie tuzinkowe kluby, ale są wśród nich np. Napoli, Lazio, które promują firmę w pucharach. Ja zwracam uwagę na firmę Warrior która ubiera Liverpool, planują ekspansje na kraje wschodnie w Europie, może Polska? do promocji to i kasę dobrą dadzą ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
|
Myślałem, że logo VW wyglądało by gorzej na koszulkach, ale po takiej wstepnej przeróbce wygląda nawet ..rzekłbym ''epicko''
|
Paskudnie to wygląda.
|
Lepszy byłby Mercedes... przynajmniej z gwiazdą by sie komponował ;D
|
Cytat:
Piłkarze Wisły z niemieckim celownikiem na koszulkach gonią....... Cracovię |
|
Cytat:
W sam raz :-p http://historiawisly.pl/wiki/images/...%C5%84czuk.jpg |
A nasza umowa z Volvo się już skończyła?
|
A co ma Volvo (partner) do tego kto będzie sponsorem?
|
Może to, że sponsor z branży motoryzacyjnej nie pozwoli sobie, by partnerem dostarczającym fury była inna firma?
|
nikoniecznie na koszulkach byłby logo VW, może puściliby jakąś ich marke
|
Czy to VW dałby nam na koszulkę Mana,Scanię czy Seata to nie ma żadnego znaczenia.
A co do partnera Volvo-nikt po nich płakać nie będzie. A nic nie stoi na przeszkodzie,żeby VW zawarł klauzulę,że na czas współpracy użyczy nam kilka samochodów do promowania jednej z ich marek. |
Ale macie dylematy ...
Pomijając fantastykę z tym związaną - chyba ciężko mieć dylemat między firmą co daje 10 aut a firmą co daje 10 mln na sezon ?! |
przecież wiadomka że lepiej brać fury. 10 mln prysnie jak bańka mydlana a fury zostaną na lata:)
|
Sprzedaż klubowych koszulek w sezonie 2012/13 na podstawie raportu Ernst&Young:
https://pbs.twimg.com/media/BYqlhiyCYAAl44M.jpg:large |
To, co wkleił Voin tylko pokazuje, że dla klubów dochody ze sprzedaży koszulek to tak naprawdę drobne... Ciekawa jestem ile z tych 250 zł trafia do Wisły? Pewnie nie więcej niż 20%.
|
aż niechce mi się wierzyć że tylko >700 koszulek sprzedano...
|
Biała Gwiazda nie wyhaftowana, koloratka itp. itd. Ja natomiast uważam, że to realistyczne dane.
Zwłaszcza, że ta koszulka: http://www.sklep.wisla.krakow.pl/pl/...or_model_2013/ O wiele bardziej estetyczna (i tańsza). O właściwym umieszczeniu BG nie wspomnę. |
To są dane z poprzedniego sezonu! 2012/13. Teraz mamy sezon 2013/14 i dopiero teraz gramy z Białą Gwiazdą :)
|
Cytat:
|
może trochę nie na temat
http://pawelki.com/add/26c537ec796e9...c5f9273681.jpg czy to jest fake(chociaż nie wygląda)? czy niewykorzystane stroje lądują w jakichś paczkach PCK i lecą do afryki? |
Cytat:
|
To nasz nowy zaciąg zawodników na testy, teraz będziemy ich sprowadzać w pakietach po jedenastu. Widać Jacek nie próżnuje.
|
Cytat:
|
Jeszcze Miśkowi musi koszulkę rąbnąć bo bramkarz nie ma w czy grać :D
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:49. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl