![]() |
Z checia Hajty bym posluchal jak opowiada o Nas
|
Cytat:
|
Cytat:
|
mówicie o ekspertach, a pytanie było o komentatorów.. co do głównych, nawiązując do ostatniego meczu - Przemek Pełka bardzo fajnie nas komentuje i wydaje się, że jako jeden z niewielu w C+ czuję do nas sympatię, po bramkach aż się morda cieszy jak słychać jego emocje :) nie wspominając o euforii po bramce Odense kiedyś ;)
|
Cytat:
|
Pełna zgoda, obejrzałem powtórkę meczu i Pełka naprawdę elegancko komentował mecz. A radość po golach mega naturalna i masa emocji w głosie - aż mi się micha ucieszyła.
Dlatego zresztą się zdziwiłem, skąd nagle na forum pojawił się temat a propos komentatorów NC+. Myślałem, że znowu jakąś manianę odstawili i jechali po nas cały mecz, ale widzę, że wszystko było naprawdę na bardzo wysokim poziomie bez żadnej zawiści. |
Jest oświadczenie odnośnie oprawy: http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._sa_ws_oprawy/
Cytat:
|
A co według Cieb ie mieli napisac? Przepraszamy i prosimy o wybaczenie? :lol:
Bez jaj. |
Wybaczamy i prosimy o wybaczenie ;)
|
Cytat:
"Ogłasza się, co następuje" oznacza podanie do wiadomości podjętych decyzji, kroków, a tymczasem mamy wyliczankę, co się stało. Po prostu zdania średnio do siebie pasują, coś jak: "kupiłem fajny telefon, ale jestem z niego zadowolony" (bardziej konfundujące i łatwiejsze do wyłapania, ale zasada zachowana). Strasznie rzuciło mi się to w oczy. Może i się czepiam, ale oświadczenie to IMO nie artykuł na stronie, gdzie można trochę "polecieć", tylko tekst, do którego od strony ani językowej ani merytorycznej nie można się przyczepić. Oczywiście mogę się mylić, ale taki jest mój odbiór. |
Dzięki bogu,że niedługo wrzesień połowa wróci do szkoły :lol:
|
Nie no, Pełka i ten jego ochrypły pisk radości są pięknie szczere i nie do podrobienia. Życzyłabym sobie, żeby komentował każdy mecz Wisły, ale nie wiem, co na to kibice przeciwników, oglądający mecz. Chociaż, dla nich może być rekompensata w postaci "eksperta": Mielcarskiego lub Węgrzyna, którzy skrycie płaczą po bramkach Wisły i lubią wbić szpilkę lub dwie, lub piętnaście.
|
Akurat Pełkę lubię on jest spoko i potrafi komentować, nie wiem czy pamiętasz go z meczu Fulham-Odense gdzie się cieszył z naszego awansu :)
https://www.youtube.com/watch?v=Po3VxY2M1Os |
Pamiętam. Słychać, że jest to autentyczna radość, a nie "bo polska drużyna, to wypada się cieczyć" :) Bardzo przyjemnie się tego słucha.
|
i kolejny mecz z antywiślackim komentarzem , naprawdde nie da sie nic z tym zrobic ?
ta radość komentatorów po golu wyrównującym , zupełnie jakby kadra się dostała na wielką imprezę po 20 latach przerwy... |
Cytat:
|
K. Węgrzyn ?
|
Ogólnie wszyscy komentatorzy mają obecnie "coś" do Wisły może prócz Baszcza
|
No nie wiem, wszystkich nie kojarzę ale Maćka Murawskiego słucha się z przyjemnością. Gość jest wyważony w osądach. Fajnie się słucha jego komentarzy.
|
Przecież C+ to generalnie cała Legia z niewielkimi wyjątkami. Murawski faktycznie komentuje bez żadnych kompleksów antywiślackich, chociaż portal Stanowskiego go obsobacza, ale na tle Mielcara i Węgrzyna to jednak
4 piętra wyżej..... Spośród komentatorów tylko jeden jest za Wisłą i byłem bardzo zdziwiony o kogo chodzi... |
funkykoval
Zgadzam się z tym co napisałeś. A ten jeden za Wisłą to kto? |
Nie wiem kogo kolega wyżej ma na myśli ale obstawiam Przemysława Pełkę. Oczywiście oprócz byłych Wiślaków (Baszczu, Kosa, kiedys Szymkowiak). Andrzej Twarowski też stara się być obiektywny.
|
Wegrzyn faktycznie irytujący, na siłę czepiający się tego że Wisła ściąga obcokrajowców.
|
Węgrzyn po prostu pieprzy głupoty jak (nomen omen) mały Kaziu
|
Wydaje mi się, że Wolski lub Jagoda
|
Cytat:
|
Oczywiście qrwy z weszlo krytykują transfery Wisły.
|
Akurat Jesús Imaz chwalą także wiesz...
|
To nie można już swojej opinii wygłosić tylko trzeba pisać w samych pozytywach. Wszyscy muszą się zachwycać naszymi transferami.
|
Cytat:
|
Wywiad z Dominikiem Kasztelańcem nt. niedoszłego przejęcia Wisły oraz marketingu
http://weszlo.com/2017/09/03/zostale...kowa-oszustow/ Tutaj screen: https://imgur.com/a/IlF4Y |
Celebryci 21 wieku. Ja pie356le z kim oni wywiady robią...
|
Cytat:
|
Jak jest okazja, żeby napisać coś złego o Wiśle, to Stano na pewno spróbuje ją wykorzystać. Jak widać, żeby tylko trochę swoje kompleksy podleczyć jest w stanie uznać totalnie skompromitowanego faceta, który użyczył swojej twarzy przekręciarzom z Niemiec za interesującą osobę do przeprowadzenia wywiadu. Z resztą, kiedyś zrobił to samo z Mandziarą.
Następny krok Stanowskiego to pewnie będzie rozmowa o wychowywaniu dzieci z panem Kijowskim. |
do tej pory broniłem weszło , gdyż uważałem że to najlepszy portal p piłce bo , "pisza jak jest"
jednak ten wywiad to jakaś farsa, mając chłopa który jest cnojamniej współodpowiedzialny za zaistniałą sytuację , zamiast twardo wyjasnić sytuacje , mamy jakąś szopke ala wywiad Olejnik z TUskiem , albo Lisa z Komorowskim ... wiedze ze wiecej o tym w innym temacie wiec ide tam |
|
Cytat:
nieprzypadkiem założyłem nowy temat, który nie wiedzieć czemu nie znalazł uznania w oczach moderacji , i został tu włączony uważam że dokonania kvrwy wgrzynskiej zasługują na potępienie i taki temat w którym możnaby co mecz wylewać swoje żale do komentatorów by sie przydał po wczoraj uważam że należałoby zrobic akcje mailingową do C+ grożącą bojkotem tych meczy jeśli on (i może mielcar) będą je komentować , a w końcu głównym targetem takiego widowiska sa kibice zainteresowanych drużyn wiec mogłoby to odnieść skutek ! delikatny fauł HOHOHO HEHEHEH |
Oprócz żółci wylewanej na każdym kroku przez Węgrzyna w stronę Wisły zwróciłem uwagę na dwie "perełki" z wczorajszego meczu. Koło 20 minuty zaczął coś mówić o widocznej przewadze w posiadaniu piłki przez gości, po czym wyświetliła się statystyka posiadania - 59-41 na korzyć Wisły. W drugiej połowie jak zaczął mówić, że on i jego ziomki z c+ wiedzą lepiej od Kiko na co stać Brożka, po czym spuentował swoją wypowiedź tym, że skoro Ramirez widzi go na treningach to wie lepiej.
Co oni w tym c+ wciągają? |
Cytat:
|
przeciez Kaziu to maskotka C+ - jak kiedys Witt - to taka moda ze zawsze ktos ma takiego gamonia dla szydy i poprawienia wlasnej pozycji - polsat ma Hajte
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:03. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl