![]() |
Apoel w finale Pucharu Cypru przegrał z Apollonem 1:2. Bramkę strzelił Żewłakow podawał Kosa.
Tutaj jest skrót , bramka w 1.00 http://www.sportfan.pl/artykul/17497...owski-strzelil Grał tez Jasiek od 81 minuty. Apoel jako wicemistrz Cypru zagra w II rundzie eliminacyjnej Ligi Europejskiej. Na stronie Apollonu jest zdjęcie i artykuł o Kosie - czyżby mieli zakusy na Niego ?:-D Niestety ten język jest całkowicie niestrawny. Aha podobno dostał nową ofertę od Apoela i Apollon czeka ,czy ją przyjmie. |
Kosa, Żuraw, Paulista bez klubu. A Na głownej zażartowali z Kalu Uche :D Chyba by Wiślakom piana ciekła ze złości na jego widok.
Wkońcu Kali kochać wszystkich (którzy dobrze płacą) |
Uche zrobil psikusa i podpisal nowy kontrakt z Almeria.
|
To dobrze. Gdyby odszedł za darmo nic byśmy z tego nie mieli :) A tak w dalszym ciągu obowiązuje klauzula (% od transferu) z Wisłą.
|
Cytat:
|
Można źródło tej informacji ?
|
nie mam zamiaru rozsiewac plotek, bo na ten temat wiele nie wiem, po prostu pamietam ze ktos sie niedawno wypowiadał przy okazji rozwiązywania w ktoryms tematow tej zagadki z weszło, była dyskusja czy to Głowacki, i czy Lech by cos dostał, na co padła odpowiedz, ze Głowacki renegocjował juz kontrakt z Wisłą, więc Lechowi nic sie nie nalezy. No i ze podobnie bedzie w momencie kiedy Uche zrobi to samo w Almerii.
|
Co ma kontrakt zawodnika z kontraktem kupna-sprzedaży między klubami. Zawodnik może 100 x kontrakt renegocjować, a zapisy pomiędzy klubami pozostają.
|
Dlatego napisalem, ze tylko powtarzam co bylo w innym temacie, chociaz hipotetycznie zawsze moze byc tak, ze zapisy miedzy klubami dotyczą tylko transferu w czasie pierwszego kontraktu. Więc taki moze byc związek miedzy kontraktem a umową miedzy klubami.
|
Jedno z drugim nie ma żadnego związku. Gdyby było inaczej to można by bardzo łatwo obejść taką umowę między klubami. Wystarczyłoby, że tuż po przejściu do Almerii podpisano by z Uche nowy kontrakt z kosmetycznymi zmianami i już Almeria nie musiałaby nic płacić Wiśle w razie dalszego transferu. Dlatego nadal możemy mieć nadzieję, że chłopak zostanie sprzedany, a nam coś z tego skapnie.
|
tu raczej szła obawa że Uche odejdzie po wygaśnięciu kontraktu za free i wtedy my nie dostajemy nic. Teraz z nowym kontraktem niech sie zaprezentuje jak najlepiej na MŚ i ktoś sypnie grosza na niego :D
|
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A jeśli nowym trenerem Pasów zostanie Skorża?
|
Cytat:
Że Lenczyk odejdzie było do przewidzenia, szkoda tylko, że w moich oczach spadł do poziomu dna. |
Cytat:
|
Cytat:
Czytanie ze zrozumieniem. |
Kosowski dogadany z nowym klubem
"Kamil Kosowski uzgodnił warunki dwuletniego kontraktu z Apollonem Limassol - informuje serwis futbolnews.pl. W ostatnim czasie spekulowało się, że być może 33-latek wróci do Wisły Kraków, jednak "Kosa" nie otrzymał oferty od działaczy "Białej Gwiazdy"." Wisła musi poczekać do 1 czerwca :D Czyli po finale Pucharu Cypru, zdjęcie Kosy nie bez powodu ukazało się na stronie Apollonu :-D Łukasz Sosin tam kiedyś grywał . |
Cytat:
;) |
podróbka napastnika gra w kraju podróbek
http://www.90minut.pl/kariera.php?id=13269 |
Skorza zostanie dzis przedstawiony jako nowy trener Legii. Ja tam nie placze z tego powodu ;)
|
Za świadomą dywersje na rzecz Legii c...j mu w dziób!!!!
|
Cytat:
|
praca jak praca, na drugą stronę Błoń nie poszedł.
|
Cytat:
|
To że zostanie trenerem Legi bądź Lecha było do przewidzenia i raczej zaskoczonym być nie można. Szacunek za dwa mistrzostwa mu się należy ale nie ma zmiłuj. Co ciekawe podobna sytuacja jak obejmował Wisłę, Legia też po słabym sezonie bez europejskich pucharów podobnie jak wówczas Wisła.
|
Cytat:
|
Dobrze mu życze, ale mam nadzieje, że w Legii nie powtórzy wyników jakie osiągnął u nas.
Ironią losu byłoby, gdyby odmienił Legię tak jak 3 lata temu odmienił Wisłę. |
Co on taki smutny? chyba nie bardzo mu się chce tam pracować szacunek za to, że nie pokazał L
|
Popatrzcie jaki dziwny jest ten swiat, pilkarz jak by poszedl do Legi to by nie zostawiono na Nim sluchej nitki, poszedl trener i jest wszystko w porzadku i jeszcze dostanie owacje na stojaco :-)
|
Macius przydomek 0-1 z Cracovia Skorza:
''Dla mnie praca w Legii to najwieksze wyzwanie w mojej dotychczasowej karierze trenerskiej i spelnienie marzen'' |
Cytat:
|
Cytat:
Mam dokładnie to samo zdanie, poszedł do Legii, może się jakoś z tego powodu nie ciesze, bo rywal w walce o mistrzostwo wzbogaca sie o dobrego, ambitnego trenera, ale z kolei nic mnie nie ukuło, a mogło by ukłuć; nawet mocno; gdyby Skorża wylądował (na/w?) Kałuży. P.S. Legia w tym sezonie może być naprawdę silna: Skorża + 3 nowych perspektywicznych grajków + nowy stadion(powrót dopingu na Legię?) |
Maciej Skorża:
"Praca w Legii to dla mnie największe wyzwanie jak do tej pory i spełnienie marzeń" Widac od samego poczatku ze znowu gadaniem owinie sobie kibicow wokol palca |
http://www.sport.pl/pilka/1,70994,79...O_NA_ZYWO.html
Haha Rafał Janas i Terziotti :)))) Można odliczać dni do pierwszych kontuzji w Legii. |
Cytat:
|
Maciej S.:"W Legii pomagać mi będą Rafał Janas i Paolo Teriziotti"
:lol: Nie ma się czego bać. |
Może czas zrozumieć, że Skorża gdzie by nie pracował, będzie się podlizywał kibicom. Taki typ człowieka. Wazelina i tyle.
|
Szul odszedl z Legii, cos czuje ze juz z naszymi rozmawia...
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:56. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl