![]() |
Jestem zniesmaczony postawą Smudy który wpuścił Małego na 5 minut!!On mógł się właśnie sprawdzić w takim meczu niczym ten Rybus.Mam nadzieje że jeszcze dostanie swoje szansę...Najgorzej wypadł Seweryn G.ja nie rozumiem dlaczego nie zastąpił go nasz Brozio to nie wynika z faktu że faworyzuje naszych ale żal mi było patrzeć na jego grę.Boję się że Franek będzie stwiał na swoich byłych podopiecznych z Lecha bo z wyjątkiem Peszki wszyscy zawiedli.Poza tym mecz nie był zły mieliśmy masę okazji może chociaż troszkę podciągniemy się w rankingu.Teraz przerwa ale wierzę że ta reprezentacja wreszcie zrobiła krok w dobrym kierunku.
|
DJ Hazel: Akurat w kontekście Lecha to Smuda ma tyle wspólnego z Gancarczykiem, co z Messim, bo ten drugi przyszedł, jak już Franza w tym klubie nie było :)
Przewrotnie powiem, że to lepiej, że Mały nie strzelił, bo wtedy by mu już chyba całkiem odbiło :]. |
Cytat:
Mecz nawet, powiedzmy, że nie trzeba było się bardzo katować oglądając go. Zaskakujące kilkakrotne strzały z dystansu Dudki, szkoda, że nic z tego nie wpadło, bo kilka naprawdę było ciekawych. Bramka Rybusa bardzo ładna, dośrodkowanie Obraniaka (to i kilka innych) niezłe. Dziś słabsza postawa Kosy, mimo asysty. Śmiechowe trochę reakcje Szczęsnego seniora, ale w sumie rzeczywiście nietypowa sytuacja i dla niego bardzo emocjonalna. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Oceny (w skali 1-6):
Kuszczak- 2,5 (przytrafiło mu się kilka błędów) Rzeźniczak- 3 (solidnie w defensywie ofensywie nieco gorzej) Żewłakow-3 (wnosił spokój w grze) Sadlok- 3 (dobry mecz;będą z niego ludzie) Gancarczyk-2,5 (w defensywie bez większego błędu, w ofensywie katastrofa) Peszko- 3 (dobry mecz, starał sie pokazywać partnerom) Dudka- 3,5 (kilka przechwytów, kilka strzałów z dystansu; R.Murawski ma solidnego konkurenta) Obraniak- 4 (był niemal wszędzie na boisku, dobrze wykonywał stałe fragmenty) Rybus- 3,5 (zapowiada się jako ciekawy zawodnik, ciekawe jak będzie w spotkaniach z silniejszym rywalem) Kosowski- 3 (gorszy mecz niż w sobotę z Rumunami,dużo niecelnych wrzutek) Lewandowski- 3,5 (wykonał niesamowitą prace na boisku) Rezerwowi: Szczęsny-3,5 ( zaliczył bezbłędne 45 minut) Kowalczyk-2,5 (zaprezentował się gorzej niż Rzeźniczak) Smuda-4 (widać poprawe w stosunku do meczu z Rumunią; obrał ciekawą taktyke; wreszcie były strzały z dystansu...) |
w piłke to jeszcze z Kanadą wygramy 1-0 ale w hokeja by nas zdeklasowali
|
Cytat:
Ogólnie grali jhak to nasi-archaicznie, bez pomysłu, nieskutecznie. Jedyne co in plus to chyba pewien większy i zauważalny poziom zaangażowania w walkę. |
Osobnego tematu o el. MŚ nie ma. Cóż... będzie tu:
banderowcy out, teraz pora na kacapów :) |
Najpierw my sie nie zakwalifikowaliśmy, dzisiaj Ukraińcy.. I nie ma po co oglądać MŚ ;/
|
Nie wiadamo ile mniej więcej Irlandczyków na meczu z Francją?
|
Cytat:
|
Nie wiecie, czy Andraz gra ?
|
Cytat:
Oby Ajrisze dali radę :) |
no i kirm jedna noga na ms :) ruscy graja juz w 10
|
Cytat:
|
Cytat:
Mam nadzieję, że Słoweńcy strzelą jeszcze jedną bo boję się bramki z dupy i Ruskich w finałach.. |
Przed meczem podawano że niewiele ponad 10 tysiecy Irlandczyków będzie na stadionie w Paryżu. :)
Ale może i więcej ich jest..choc Domenech apelował by Stade de France nie stał się ,,zielony'' tego wieczora. Zresztą nie tylko ten mecz elektryzował dziś Paryż..zabroniono tam np. pokazywac mecz Algierii z Egiptem by nie doszlo do zamieszek w czasie jego trwania i po jego zakończeniu między społecznościami arabskimi tam mieszkającymi. |
brawo, kirm na ms!
|
haha Słowency przyrkecili kurek :D
|
i po ruskich. A nasi kopaczy powinny się zaangażowania od Słoweńców uczyć..
|
Guus Hiddink, gdzie te cuda?!
Teraz kciuki za Irysów... |
No to Ruskie out..szkoda troche Bośni że odpadła z Portugalią jednak. :) Teraz zostaje jeszcze kibicowanie Irlandii.
|
Cytat:
a teraz: jazda irole! |
ufff... brawo Słowenia, brawo !!! emocji mnóstwo, 2 czerwone dla ruskich ,w tej chwili to się od Słoweńców możemy futbolu uczyć... kibcowsko- ten stadionik robi wrażenie , choc nieduży. Słoweńcy zrobili napradwe swietną atmosferę, za to po drugiej stronie jakiś czerwony parch machał sobie w najlepsze flagą z sierpem i młotem ...
|
Komentator gada cos o 15 tys Irlandczykach w Paryzu
grrubo :D Choc Francuzow lubie,trzymam za Irlandczykow :D |
Kurde, w necie muli ten mecz, jest gdzieś w tv transmisja? :|
Dogrywka zaraz. |
Ajrisze po karnych !! - get luck :)
|
Na sopcascie sprobuj kanal 6002. Po arabsku ale bufor na 95 jest i bez zacinania
|
Channel - 29995 - też działa
|
Ja p**** jak z Maradona
ciekawe czy Thierry sie przyzna,ale kazdy widzial ze sobie pomagal... |
No i k#$%@ Tjeri Ąri i 1:1. :( kwadrans nadziei. :(
dzięki za pomoc. ;P |
Cóż, jak widać nasza grupa eliminacyjna nie była taka słaba jak się mogło wydawać. Oby teraz kirm miał zdwojoną motywację żeby się dobrze przygotować na udział w MŚ poprzez grę w Wiśle :).
Co do Hiddinka tym razem jego drużyna najwyraźniej nie dostała takiej pomocy od sędziów jak 7 lat temu ;). To jest też kolejny dowód na to, że na boisku grają piłkarze i nawet najlepszy trener nie zrobi nic jeśli jego kopacze nie dają rady (to odnośnie dyskutowanej ostatnio na forum zmiany Skorzy na "lepszego" menedżera). |
nie dość że spalony to jeszcze ręka.. żał Irlandii..
ale jak i kiedy to się stało, że i Irlandia i Słowenia grają od nas ładniejszy i lepszy futbol? |
Jaki wielblad sedziego...spalony i reka w jednym :D. Cos czuje, ze w Paryzu nie bedzie spokojnie, jesli zakonczy sie takim wynikiem.
Trzeba koniecznie wprowadzic powtorki w takich sytuacjach. Chyba w Niemczech byly takie sytuacje, gdzie na tych wielkich telebimach byly powtorki i w kilku spotkaniach sedziowie zmieniali swoje decyzje. Pamietam, ze wtedy FIFA sie oburzyla... |
No i żabojady mogą dziękować sędziemu za bramke...
|
o zesz... #$#@$! co za przekret... maradona i furtok sie umywaja przy tym....
|
Byłem cały czas za Francją... ale po tej oszukanej bramce, mam wątpliwości co teraz... Skandal.
|
on chyba dotknal tą piłke ręką 3 razy :D , chyba dobrze ze nie jestesmy w tych barazach, bo jakbysmy mieli po czyms takim odpasc to bym przez okno skoczył... jeszcze moze Irlandia cos strzeli
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:38. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl