![]() |
Tiramisu, bo walczy, walczy i walczy, a wiatraki ciąglę stoją!
czyt. wy ciągle zmieniacie avatary :D jakoś tak wyszło, nawet nie zauważyłem : d |
Musimy eksperymentować, żeby odnaleźć siebie tfu swój avatar ;P.
Swoją drogą,, Teoria, że Wiślaczki i ich avatary są wspólnym dobrem,,,, hahahahaha ;). vote-for-mikey,, czemu jestem na niebiesko? |
http://www.moje-ankiety.pl/wypelnij/...onariusz/1909/
Kolega zrobił ankietę :rotfl: Widać nie ma chłopak własnego zdania! |
zmieniłam bo jak każdy dobrze wie od nadmiaru alko sie niedobrze robi :) a od takiej mieszanki to w ogóle się chyba rzyga :D
Tiramisu czy Ty masz już te jajka w sałatce? |
Cytat:
|
Zapraszamy, zapraszamy, tylko do Ciebie strasznie ciężko się dostać, więc przygotuj wszystkich na Tomasz Cam(m)el (no ok przez K) Trophy :D
I Ni_Ma, jedna ważna sprawa - fundamentalna wręcz: to nie są te jajka, tylko tamte :) |
Cytat:
|
kur** mam kape na semestr z ukladow analogowych :/
nic tylko lac w siebie Zubra... |
"Żubr przemawia do kazdego", spróbuj.. może się uda zrobić coś z oceną :D :D :D
|
Cytat:
|
teraz wyjdzie na to ze sie zale, ale ostatnio moge pogadac tylko z Żubrem... on jest najlepszy, bo jak kopie to nie boli...
|
Cytat:
łeeeeeeeeeee :lol: Cytat:
|
głownie mam zbyt slabe narwy, lekarz kazal mi jesc magnez. Ma mi to pomoc lecz nie mam kiedy leciec do apteki. Jeszcze rzucam palenie (nie pale juz 6 dni), a w tej chwili serce mnie napier..la strasznie. A wszystko przez ta dzisiejsza kape...
|
Cytat:
lepiej isc na mecz i sie wyzyc :D |
Cytat:
gratuluje niepalenia ale tym bardziej powinieneś brac ten magnez, a kołotanie serca tez może być wynikiem braku tego cholernego magnezu. Konkluzja jedna. kup wreszcie ten magnez! |
Kamil, wlasnie tych meczy brakuje mi najbardziej, bo mam spokoj ze stresem na jakis czas :d
Ni_Ma mam stary dysk z kompa i tam sa dosc mocne magnesy :D jakby to skruszyc to podroz do apteki mam z glowy :D |
[
Cytat:
|
no to pieknie :D Dziekuje Pani psycholog :)
|
ależ proszę :) na privie masz fakturkę :D
|
No to TSman z torbami pójdzie :D
A trzeba było popytać zorientowanych i życzliwych o opinię o Pani doktór :) |
pio, jakbys ostrzegl mnie wczesniej o tym kosztorysie to bym sie na wizyte nie zglosil :foch:.
Teraz to ty poniesiesz te koszta :lol: |
Pio na finale WOŚP stanie z puszką i będzie zbierał na Twoje leczenie :D:D
|
Cytat:
PONIOSĘ tę fakturę za Ciebie...aż do Twojego domu i położę na biurku! Taki jestem dobry - nie dziękuj :) Ni_Ma, już wiem dlaczego nie wrzucisz do puszki :P |
haha, pio wyda plyte i sam puche wypelni :D
ide spac, dobrej nocki ;) |
no to jako fanka wrzuce też do puszki :)
dobrej nocki i pamietaj o magnezie :) ta porada gratis! :) |
Nie dzięki. Mam tez problemy ze sobą, ale wiem, że magnez sprawy nie załatwi :P
Dobrej nocy :) |
Cytat:
|
:0 ja mam 8 ocen ndst na półrocze i jakoś mnie to strzela :)
magnez kup będzie gitara !:) a Pio ja Cię pocieszę jak będziesz stał w niedzielę to już nie ma być takich mrozów !! :) Wiec miłych snów :) |
Cytat:
|
słyszeliście, że dotarł właśnie certyfikat Beto do Krakowa :D heheh pewno nic z niego nie będzie
ciekawe który listonosz tez roznosi listy i kto w klubie teraz siedzi :) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:51. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl