![]() |
Cytat:
wynik jest właśnie bardzo ważny |
Tu nawet sam wynik nie tak ważny jak gra... skoro my gramy padline to i wynik jest wprost proporcjonalny do gry. Rozpoczęła się druga połowa może Hannover odpuści...ale to chyba nie ta bajka...
|
Wynik jest ważny?Dla mnie mogą przejebać 10 -0 byle by na Litwie wygrali
|
Cytat:
To tylko sparing, liczy się gra a nie wynik. Jeszcze jest szansa na lepszą grę w obronie. |
Dokładnie Pablo84
|
Tyko Boguski i Jirsak weszli?
|
Cytat:
|
Pewnie Kasperczak stwierdził, że Kowalski i Cleber są ze sobą bardziej zgrani, niż którykolwiek z nich z Bunozą i dlatego obaj grają. Przeraża tylko fakt, że na drugą połowę również ich wystawił. Czyżby był zadowolony z funkcjonowania formacji defensywnej? Bunoza od siedzenia na ławce nie nabierze zgrania z resztą drużyny. A wierzę w niego, bo... nic innego już niestety nie pozostało.
EDIT: Już 3:0... |
Problem polega na tym że po sprzedaży Marcelo i Głowackiego w defensywie nie ma ani jednego klasowego zawodnika...Nie dość że boki obrony są przeciętne to i w środku jest delikatny dramat....
Ale ja się tym nie przejmuję jeżeli działaczom taka sytuacja odpowiada będą musieli wypić naważone piwo.... Była mowa o marketingu jednym z głównych źródeł jego rozwoju jest aspekt sportowo-organizacyjny... O żadnym transferze do Wisły nie można powiedzieć że to wzmocnienie....gramy straszny piach..... |
wysoka porażka może źle zadziałac na psychike
|
Czemu Bunozy nie wpuści do jas.. casnej
|
3-0 zajebiście bić ukłony to będzie pogrom...
|
3-0
to moze beda transfery :) |
"Wisła zaczyna od mocnego akcentu" ....i 3:0 w d...pe
|
czyli 3-0 odzwierciedla naszą dobrą grę i nie ma powodów do niepokoju, bo to tylko sparing??
|
I na tym poprzestanę czytać relację, tak jak ktoś tutaj radził. Nic nie usprawiedliwia takiego wyniku.
|
podobno paruwczak jako sendzia
|
Niemcy chyba jednak nie odpuszczą. To nie w ich naturze - zawsze grają do końca:-/
Oby nie było powtórki z Hiszpanii... |
załamałem się dziś można powiedzieć że obrona nie istnieje...
|
Panowie, E TAM - NIE MA SIE CO SPINAC.
Hiszpania tez zaczela od 0-1 ze Szwajcaria... :D :D |
Cytat:
tak jak przy wczesniejszych dwóch |
Myślę że teraz Henry powinien przemeblować obronę , wpuścić Singlara, Bunozę i Pietię przesunąć na lewą obronę oraz zostawić Clebera . Coś musi działać bo może być wysoko...
|
Z planów budowy nowego zespołu wyszła kupa - było to do przewidzenia, ciekawe jak właściciel chce zapełnić stadion kibicami?
|
Mam nadzieję że dostaniemy porządne baty bo albo się coś zmieni jak na Legii i będą transfery kopaczy lepszych niż nasza ogórkowa liga, oraz podejście do swoich obowiązków albo będzimy gnili w swojej amatorskiej lidze .
Przykro patrzeć jak się staczamy.... |
Cytat:
Przechodząc do rzeczy: Nie wiem, czemu się niektórzy dziwią, że kolejny sparingpartner nas leje. W końcu to naturalna konsekwencja naszej polityki kadrowej. Albo ona się w końcu zmieni, albo znów niektórzy mogą być bardzo zaskoczeni i zdziwieni już po dwumeczu z Litwinami. Czas się obudzić. |
Cytat:
|
No to ciekawe jakie miny maja nasi grabarze.. choc pewnie nawet nie wiedza jaki wynik bo bawia sie za 5 banieczek... Szczerze mowiac to chyba pomalu konczy sie era pana cupiała..
|
dobra dobra, cały zespół to kaszana chciałeś powiedzieć tak? nie ma usprawiedliwienia za taką postawę obrony, po pierwsze gra pierwszy raz sobą nie uważasz za chorą sytuacje przed LE???
ach szkoda gadać... |
Agustien na boisku
|
Może nasza gra to zasłona dymna ( tak jak z transferami ) przed meczem z Litwinami :rotfl: żenada :-/
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:46. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl