![]() |
I na 2/3 też jeszcze są, bo by informowali o tym, że się skończyły.
|
Cytat:
kolega ma racje ,jak wcześniej przyjedziesz na ss bilet spokojnie kupisz |
Niebylbym tego taki pewien... pogoda zapowiada sie deszczowa a jak wiadomo jedyne zadaszone stybuny to 2 i 3 :) na Bilety tuz przed meczem bym nie liczyl....
|
Trochę to smutne,że nawet na europejskich pucharach nie będzie kompletu publiczności przy pojemności stadionu 6 tys...I nie mówcie,że to dlatego,że gramy na SS, bo kiedy wrócimy na R22 to pewnie średnia będzie wynosić 10 tys...
|
Cytat:
czyli zostały jakieś bilety tak?? (na oficjalnej nic nie pisze albo nie umiem znaleźć) |
Byłem przed samą 14 i bez problemu kupiłem bilety na 2 sektor.
Koleś mówił że jest sporo biletów i na pewno będą sprzedawane przed meczem w kasach ;) |
Cytat:
skoro nie pisze, że biletów nie ma to bilety muszą być. :) na pewno by poinformowali, że się skończyły |
a duzo jest na 2 sektor? Bo ja z kumplem juz mam i mysle czy by kogos jeszcze nie wziac ale zeby na ten sam poszedł
|
biletow jest ponad 1000 ,nie wiem na jakie sektory..beda do kupienia 2 h przed meczem w kasach.
|
Wlasciwie to ktos u gory powinien zwrocic pieniadze za bilety wszystkim, ktorzy przyszli dzis na mecz. Mowie calkiem powaznie. Juz kiedys slyszalem o takim przypadku, ze klub tak zrobil.
|
Może nie wzrócic bilety za mecz, ale tak tańsze bilety na Arke o 70% mogły by być. Albo poprostu 10 zł dla tych co nie mają KK, a 5 zł co mają KK.
|
Od poniedziałku 2 sierpnia bilety na pierwszy mecz Ekstraklasy 2010/11
WISŁA KRAKÓW - ARKA GDYNIA Cytat:
|
Cytat:
No i mam nadzieje że takie ceny będą na R22...ale to tylko marzenie i się pewnie grubo zdziwię!! |
A dlaczego masz sie zdziwić? Będzie tyle miejsc ze najtansze wejsciowki powinny byc za 15-20 no i jakies bilety znizkowe dla młodziezy, na gorszej stronie Błoń bilety beda juz od 10zl a dla kobiet wejscie za 1zł
|
Cytat:
|
Po ostatnim meczu jestem pewny ze bedzie jescze mnóstwo biletów w kasach na SS.
|
Cytat:
|
Cytat:
Chodziło zapewne o to że na gorszą strone błoń chodzą tylko kobiety ^^ |
Czy ktoś wie coś na temat karnetów na ten sezon ?? Byłbym wdzięczny za jakieś informacje... (Cena itp.)
|
Cytat:
|
Nie ma karnetów, bo R22 nie gotowe...
|
NIE MA W TYM SEZONIE KARNETÓW !!!
wystarczy zobaczyć strone wcześniej, temat wałokowany od miesiąca |
Cytat:
|
Byłem dzis po bilety na arke i poszło narazie do godziny 13 600;/ no to troche słabo co czekacie na wynik z czwartku?? bez jaj kibice sukcesu
|
Cytat:
|
Spoko. Na Szawlach też było podobnie kilka dni przed meczem a nie było nas wcale tak mało.
|
Byłem dzis po bilety na arke i poszło narazie do godziny 13 600;/ no to troche słabo co czekacie na wynik z czwartku bez jaj kibice sukcesu
DO PLUTI: No fakt.Mogłem rzucić pracę, pojechać do Krakowa, kupić 2 bilety i wrócić. Wtedy byłbyś szczęśliwszy o te 2 bilety... |
A tak z innej beczki to gosc w Wiślacki Świecie powiedział ze pierwszy mecz na R22 dopiero gdzies w październiku więc dupa;/;/;/
|
hehe w pazdzierniku? :D na R22 mamy wejsc albo na 4 runde PE albo 4 kolejke Ligi :-)
|
Do Pan Jotka : Nie mówie o rzucaniu pracy ja tez pracuje i dojechałem te 60 km do Krakowa po bilety ale jakbym nie mógł to bym pojechał w inny dzień chodzi o to że niektórzy czekają na wynik meczu w czawartek i to jest obraz ich kibicowania;/
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:11. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl