![]() |
Patrząc na zestawienie na interii, to w sejmie mamy wielu zawodowych kierowców :). 40 tysięcy km przejechane rocznie? Brawo! Tylko kiedy czas na obrady sejmu, działalność w komisjach, w swoim okręgu, itd.? Samo przejechanie takiej trasy, ile przecież zajmuję ;)? Może jest tu jakiś zawodowy kierowca i się wypowie :). Oszuści i złodzieje, i to w większości, którzy w mediach robią się z siebie obrońców wszelkich cnót i moralności. Ciekawa jest też sprawa, że niektóre osoby nie posiadają własnego auta(a jest ono wymagane do rozliczenia kilometrówki). Czekam na to, aż Ci parlamentarzyści ujawnią gdzie tak rozjeżdżali i w jakim celu. Przecież to żaden wstyd pochwalić się swoją ciężką pracą :)))!
|
Cytat:
Żenujący, ponieważ dla udokumentowania swoich tez pominąłęś m.in 1) odżegnywanie się prezesa SKOK Wołomin od PiS na łamach Wprost, 2) fakt że istnieją dalekie powiązania pomiędzy ludźmi ze SKOK WOłomin a Fundacją Pro Civili i dalej idąc WSI. 3) że Krajówka SKOK donosiła do KNF o nieprawidłowościach w SKOK Wołomin, jeszcze przed wejściem ustawy regulującej nadzór KNF nad SKOKami 4) że w piśmie publikował również Michał Boni, a gośćmi honorowymi imprez SKOK Wołomin byli Rosati czy Wałęsa (jakoś dziwne czyżby wszyscy w PiS?) Zazwyczaj uważałem Cię za rzetelnego rozmówcę, ale chyba zmienię zdanie.... |
niektórzy posłowie jeżeli są zaangażowani mogą tyle przejechać,którzy to naprawdę robią nie wiem , wiem tylko że zdradek nie zrobił swoim samochodem nawet kilometra , a neuman czy jak mu tam nie wyjeżdził co roku idealnie tyle samo kilometrów,przynajmniej tak wygląda z jego rocznych zestawień ,śmierdzi na kilometr przekrętem
|
Cytat:
|
Cytat:
Także jeśli spojrzysz na moje posty związane z Mariuszem i SKOK-iem to pewnie znowu zmienisz zdanie. PS. Co do Boniego to nigdy nie widziałem w DZ Boniego, a czytałem pismo regularnie. Nazwiska jakie wymieniłem wziąłem z ostatniego numeru jaki posiadam z 4 grudnia. Wieczorem zrobię skany i pokażę jacy ludzi pisali do DZ. |
Cytat:
Ale interesuje mnie jeszcze kto sponsoruje prezesie przejazdy po Polsce, skoro on sam auta nie posiada (więc kasa się mu nie przysługuje) a jeździ z kierowcą . Rządowej limuzyny też nie ma. |
Sponsorujemy My - państwo jak wszystkie te madryckie pijackie wyprawy, urodziny w Dworze Potockich, czy samochody służbowe z całodobową ochroną. Podatnicy za to płacą, aby politykom żyło się lepiej.
PS. Żeby znowu nie dolepiono mi łatki członka PSL-u to wrzucam zdjęcia z imprezy powyborczej mazowieckich struktur tej partii. Tańce ruchańce z Liszowską. Żenada. https://fbcdn-photos-f-a.akamaihd.ne...e68a1c3d44ee0a |
Cytat:
Kila lat temu w ciągu tygodnia 6 tyś km. Byłem w Hiszpanii, Portugalii i przez Francję do domu. |
Yorkuś i jak było w Portugali, fajnie co? ;)
|
Cytat:
|
Obawiam się, że nie tylko tego :D
|
A mógłby mi ktoś jakoś łopatologicznie wytłumaczyć, co macie do tego Stonogi?
|
Cytat:
|
Cytat:
Kwestia kwitów przycichła, bo Stonoga woli zwyzywać gliniarza, bawić się z Sokołowskim, podzwonić po paru instytucjach rzucając przy tym paroma k***ami... Ciekawe jakby na jego miejscu był Zawisza czy Bosak czy psy by im odpuściły hehe Jak dla mnie zwykły szkodnik i według mnie typ sterowany odgórnie, który ma robić po prostu zamieszanie (jak widać na razie bez żadnych konsekwencji) i rozbijać prawicę (podbierając i tak mały elektorat antysystemowy, który głosuje na KNP lub RN), naiwniaki od razu poleciały za jego populizmem, wiec jak widać razem z Tymochowiczem są skuteczni w działaniu. Cytat:
|
http://niezalezna.pl/62296-tvn-telew...y-przez-urbana
ha, ha , urbanoplatfusy świętują , urocze , a gdzie nagrody dla lisweeka, polityki tw "bogusława", polsatu , tvp, pominąłem kogoś ? a tutaj próbka z dzisjaj, zasłużyli na nagrodę ? zasłużyli http://niezalezna.pl/62292-duren-szk...-w-faktach-tvn |
Córka Korwina i kandydat KNP na europosła kradła w sklepie:
http://niezalezna.pl/62293-corka-kor...adla-w-sklepie |
No to masz yorkus swój licznik. Dalej twierdzisz, że ta gnida ma moralne prawo by pełnić najważniejsze funkcje w państwie? Wiem, wiem to tylko fakt, ale zazwyczaj nie popełniają gaf w takich sprawach.
http://www.fakt.pl/polityka/prywatne...ly,509897.html |
Cytat:
|
Cytat:
Wszystkiego trzeba uczyć, nawet takiej prostej rzeczy jak odczyt licznika. Jak media Karnowskich zakłamują rzeczywistość. http://2.bp.blogspot.com/-VuDgIo9aJa...stDoDziada.JPG Co niektórzy notorycznie posiłkują sie tymi mediami wklejając odnośniki do kłamstw. (Cała historia rodziny Kaczyńskich jest zafałszowana. Od pochodzenia, poprzez działalność papy, do działalność bliźniaków) |
I to cały Twój komentarz?Nie napiszesz nic w stylu(to tylko ostania strona twojej pracy na tym forum):
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Jeżeli to prawda co "Fakt" napisał to jest to sprawa do prokuratora.
Wszyscy ci krwiopijcy naciągacze powinni na jednej ławie oskarżonych siedzieć. Jerzy Rębek, były poseł PiS, a od niedawna burmistrz Radzynia Podlaskiego, podjął jedną z pierwszych, strategicznych decyzji http://lublin.gazeta.pl/lublin/1,487...l#BoxSlotI3img Skoro tak zadecydował oddając władzę to i wypłatę mógł oddać Rydzykowi |
Cytat:
Zalozmy habity i modlmy się... Zaprosic Jaroslawa do pierwszej linii bo przecież dobrze mu wychodzilo "Spiewanie u Rydzyka" |
lewactwo nawet nie rozumie słowa pisanego , jeden pisze o oddaniu władzy, drugi o habitach , urban z lizem jest z was dumny , mało tego wklejają linki z gówn...ej i plują na Kościól Katolicki , michnik triumfuje , pamietajcie , jesteście marginesem w tym kraju
|
A co jest złego w tym, co zrobił ten burmistrz? Niby, to ma godzić w uczucia niewierzących albo innowierców? Śmiechu warte. Rębek jak każdy człowiek ma prawo wyrażać swoje przekonania w życiu publicznym i nic nikomu do tego. No, ale przecież zapomniałem, że ateiści w tym kraju chcą być grupą uprzywilejowaną, która dyktuje każdemu, co mu wolno, a co nie. Katolik ma zejść do getta, wyrzec się swoich poglądów i aprobować każde zboczenie i wyuzdanie podyktowane przez "jedynie słuszną" grupę niewierzących obywateli. Drogie pawiany mam dla Was radę: a krzyczcie sobie, ile chcecie. Kościół trwa od ponad 2000 lat. Na wartościach przez niego głoszonych ukształtowała się cywilizacja Okcydentu. Tego faktu nie przemilczycie ani nie zakrzyczycie w żaden sposób. Z Polski wyciekają miliardy złotych każdego dnia, ale przecież, to nieistotne prawda? Wybiórcza i parówkowy portal Lisa wolą tropić jak, to ładnie nazywają "objawy ekstremizmu katolickiego" niż podjąć temat znikania tych pieniędzy. Jedna wielka żenada.
|
Cytat:
"Oddajcie Bogu co Boskie, a cesarzowi co cesarskie". A temu durniowi coś po..liło. Kiedyś oddawali place pod budowę świątyń. Teraz już całe miasta za darmo oddają. Nic dziwnego skoro fundamentaliści z PIS szykują się do władzy! Najwyżsi przedstawiciele tego ugrupowania uczestniczą w egzorcyzmach . Po prostu średniowiecze. |
|
Wolę pobożnych niż złodziei niż niepobożnych antypolskich złodziei- chyba jak każdy.
Tak w ogóle, to problemy tego Państwa nie biorą się z tego, że istnieje kościół katolicki. Zgodzisz się ze mną, czy nie? |
Tyle, że KK ma w Polsce kilka wydań, a ja osobiście mam awersję na to wydanie prosto z Torunia :)
Kolonie i imprezy sportowe dla dzieci, czuwania, pielgrzymki oraz szeroko rozwinięty kościelny ruch świecki to jest to, a nie wspieranie kościelnych biznesmenów. |
Ja również i uważam, że bardzo szkodzi on reszcie. Nie zmienia to postaci rzeczy, że kk robi zdecydowanie więcej dobrego niż złego, a trzeba być albo opłacony, albo zepsuty do szpiku kości by widzieć i uwydatniać same czarne owce,błędy i złe rzeczy.
|
Oczywiście, że KK robi wiele dobrego, dlatego trzeba go z całych sił wspierać, ale też nie zapominać o ganieniu patologii, które niestety w tym Kościele występują. Księża to też ludzie, więc grzechy, czy to z "10 przykazań", czy z "7 grzechów głównych" nie są im obce.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:07. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl