![]() |
Nie rzekomo. Spuścili głowę wszyscy trzej jak na komendę. Tylko tyle i aż tyle.
|
Nie wiem, na jakiej pozycji ma grać Sukiennicki, bo widziałem go na kilku, ale na boku on sobie nie radzi. Nie umie się ustawiać, gubi się. Może i mógłby się nauczyć, ale niech ktoś mu wybierze pozycję i da na niej potrenować, nauczyć się.
|
Czy ktoś widział jak zachował się Duda i Sukiennicki po golu Rodado?
|
Jak?rzucili sie sobie w ramiona?
|
Cytat:
|
... i zjazd do bazy w 55 minucie. No co tu mogło pójść nie tak...
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Jak Młyńskiego. |
Cytat:
|
W temacie Kacpra Dudy po wczorajszym meczu mam do powiedzenia tylko tyle:
https://ibb.co/2t80QSbhttps://i.ibb.co/cFbKHwm/Przechwytywanie.jpg |
Ciekawe czy on takie wysrywy pisze specjalnie, żeby trollować naiwniaków czy serio jest aż tak głupi.
|
Jeśli Duda miałby po takim wpisie spocząć na laurach, to znaczy, że nie ma głowy do sportu, w co wątpię (myślę, że ma), ale takimi wpisami Królewski ośmiesza nie tylko siebie, ale i Dudę.
Zresztą moim zdaniem Duda ma talent, ale jak na razie ma 20 lat i nie ma liczb w polskiej I lidze, więc jeszcze wiele pracy przed nim. Obawiam się zresztą, że może swój talent zmarnować, bo Wisła nie jest najlepszym miejscem do rozwoju. Dużo perturbacji, ogromna presja, luki w składzie. Przypominam, że nawet Brożkowie jako młodzi zawodnicy mieli możliwość ogrywania się w słabszych klubach, i nie chodziło tylko o rozwój czysto piłkarski, ale także budowanie siebie. Podobnie Boguski. |
Jeśli presja mu przeszkadza, demobilizuje, to nadaje się do rwania bobu a nie gry w profesjonalnym futbolu na poziomie.
|
Cytat:
Podobne pojęcie ma o zarządzaniu finansami, ale to zobaczymy w pełni jeśli nie awansujemy wiosną. |
Cytat:
Wypożyczenie Brożków, a szczególnie Pawła to był dla nie duży błąd, pokazał, że z powodzeniem może grać w rotacji z Żurawiem i Frankiem i uczyć się od nich, a Kasperczak go bez sensu wysłał do g.ównianego ŁKS-u i GKS-u, a w zamian ściągnął na 3 napastnika beznadziejnego pakera-grubasa omeonu. Te ruchy to u mnie na zawsze minus dla Kasperczaka. |
Cytat:
chyba z tym Żurawiem co wrócił do nas kopać sie po czole |
Cytat:
|
Cytat:
Po początkowych dobrych urywkach meczów gdy Duda wrócił po kontuzji napisałem, że być może dobrze gra bo nie ma na nim presji - od zawodnika, który wraca po kilkunastu tygodniach przerwy raczej wiele się nie wymaga - i może dlatego właśnie grał lepiej? Teraz gdy zaczął grać dłużej to znowu obniżył loty. Także może trafiłem ze swoją tezą, że jego główny problem to mental. Cytat:
|
Masz chyba rację - to rzeczywiście było chyba tak, że Kasperczak wolał ściągać jakichś cudaków zamiast dać szansę Pawłowi.
Ale czy ostatecznie Paweł nie skorzystał na tych wypożyczeniach? Nie pograł więcej niż gdyby siedział na ławce? W wolnej chwili poszukam, może sam się do tego odnosił w jakichś wywiadach. |
Cytat:
czy miales sam 10 lat wtedy jakbysmy grali wtedy 17 letnim Brozkiem, to bysmy go spalili jak starzynskiego itp jeszcze z 2001 wyjechaleś, przecież to był absolutny prime żurawia |
Cytat:
Dalsza dyskusja o sytuacji sprzed blisko ćwierć wieku byłaby po nic. |
Cytat:
A z Boguskim to nie było tak, że on bardzo niechętnie z tego wypożyczenia do Bełchatowa wracał i bardziej wolał tam zostać i jakaś aferka z tego była? |
Cytat:
Z tych powodów o ile pamiętam marudził, no ale miał kontrakt z Wisłą to raz, a po drugie-GKS B nie złożył oferty, że chce go wykupić z Wisły za jakąś zacną kasę. |
https://x.com/pkarpiarz/status/18691...bXSWnRkgVru7iQ
Wynik Baeny mnie zaskoczył. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
A tak na serio, to zauważam tylko, że liczby mogą zaskoczyć w odniesieniu do niejednego zawodnika. |
Cytat:
|
Czy wiadomo coś na temat Jamesa?
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:30. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl