![]() |
Tak naprawdę to są dwaj turyści spotkani na rynku. Henio nie miał kogo wystawić to poprosił żeby trochę pobiegali :)
|
|
Cytat:
Cytat:
|
A ja mam takie dziwne pytanie... Kto pokrywa koszty podróży tych testowanych zawodników?? Klub czy on sam?? Czy zależy... Bo zawsze sie zastanawiałem... Jeśli klub, to te pieniądze (małe sumki ale zawsze coś) mogłyby iść na coś innego a nie na wycieczki takich egzotycznych turystów...
|
jesli chodzi o takich testowanych to pewnie agent wszystko pokrywa..oni takich propozycji od agentow maja mnostwo, ale wybieraja tych na ktorych chca postawic, nie ma sensu przeciez testowac 50 zawodnikow w 4 sparingach, i wiadomo ze nie sa to jacys wybitni pilkarze (tzn jesli chodzi o papier na granie, bo chlopa oczywiscie nie skreslam, bo nigdy nic nie wiadomo)
jesli chodzi o pilkarzy po ktorych Wisla sama sie zglasza to wtedy zapewne juz klub pokrywa wszystko |
Niech testują juniorów - lepszy zabieg, niz mieliby testowac 26 letnich zawodnikow z lig amatorskich w Brazylii.
Tylko kurde, my potrzebujemy zawodników na dziś, nie na jutro. |
no niestety to na pewno nie jest ten Elias z Corinthians
oto dowód http://img651.imageshack.us/i/porownaniej.jpg/ |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Ale Ochalik slow na wiatr nie rzuca. Wczoraj mowil, ze transfery beda ... i sa! |
testy w Wiśle ciąg dalszy (odcinek 4291)
niedługo będziemy lepsi niż moda na sukces a tak naprawdę to smutno się robi jak testują zawodników mając tyle kasy ze sprzedaży Głowy i Marcelo chyba nigdy nie będzie porządnych transferów gotówkowych |
testy w Wiśle ciąg dalszy (odcinek 4291)
niedługo będziemy lepsi niż moda na sukces a tak naprawdę to smutno się robi jak testują zawodników mając tyle kasy ze sprzedaży Głowy i Marcelo chyba nigdy nie będzie porządnych transferów gotówkowych |
ale ten testowany ze stuttgartu godny polecenia i ma 19 lat!!!!!!;o
|
Cytat:
|
Podejrzane to, że przyjeżdża chłopak z VFB Stuttgart na testy do Wisły Kraków. Śmierdzi amatorszczyzną na kilometr - ale może akurat to ta perełka. :lol:
|
Cóż ;-) Cleber mówil że ma 3ch ziomków z Brazylii ;-) Może jednym z nich jest Pan E. ?
Pozdrawiam |
Cytat:
|
Cytat:
Denerwują mnie takie odzywki: "sam kup", "daj kasę", "kup klub".:foch: |
ten elias podobny do Elias Mendes Trindade
http://www.timaoweb.com.br/timaopedi...Foto-Elias.jpg http://www.nike.com/nikefootball/con...grid_elias.jpg moze to ten ;) |
Cytat:
Zanim coś napiszesz - zapoznaj się z faktami, bo denerwują mnie takie odzywki. |
Cytat:
Tak samo płacąc za bilet ( nie małą kwotę) można oczekiwać jakiś ruchów transferowych na miarę wicemistrza Polski Cytat:
a poza tym skoro przychodzi Basałaj mówi, że będą transfery zawodników nie z youtuba, wczoraj Ochalik mówi, że będą transfery, to NAPRAWDĘ mamy prawo oczekiwać transferów teksty typu 'daj gotówkę to będą' nic nie wnoszą i właśnie takie osoby powinny być banowane |
Cytat:
tyle, ze to nie kolega przez swoja opieszalosc spowodowal powstanie tej dziury budzetowej. |
|
W ogóle wiadomo cokolwiek o tym Eliasie ?? Skąd on sie tutaj przywlókł ??
|
Cytat:
Dzieciaki, Wam się w głowach po*******iło od tego dobrobytu. Naprawdę, życzę Wam, aby życie zweryfikowało czy kibicujecie Wiśle czy jej sukcesowi, transferom, zawodnikom. |
Cytat:
Albo to taki ogor, ze oficjalna az wstydzie sie przyznac kto zacz. Albo to jakas niebywala gwiazda brazylijskiej pilki, pominieta przypadkowo przez Dunga na MS i chca cichaczem go zalatwic. |
Cytat:
Sugeruje, że dziurę budżetową spowodowali podwładni Cupiała, swoją niekompetencją i ignorancją. Zlekceważyli Levadie, co się nam odbiło dziurą budżetową. Bliżniacza sytuacja ma miejsce w tym momencie. A kontrargrumenty''Dzieciaki, Wam się w głowach po*******iło od tego dobrobytu.'' bardziej wskazują, że to to Ty jesteś dzieciakiem. |
Tylko, że Maćko ma rację, bo niektórym się wydaje, że to życie to Football Manager i transfery można zrobić w minutę wyrzucając milion, dwa czy trzy na piłkarza. W życiu trzeba jednak ostrożnie dysponować pieniędzmi i sensownie je wydawać. Tym bardziej, że Wisła nie może liczyć na coroczne wpływy z Ligi Mistrzów.
P.S. Ten Niemiec przypomina mi cholernie Norberta Varge. :-) |
Cytat:
|
i
Cytat:
Kasa za nowych zawodników powinna wypływać z tego konta, na które wpłynęła gotówka ze sprzedaży. Dlatego teksty typu: "daj kasę" są dla mnie dziecinne. |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl