![]() |
Przecież jesteś zwolennikiem filmu Anity Gargas jak sądzę, która przedstawiła tam jakiś opis rzeczywistości, albo inaczej jedną z wersji na przebieg zdarzeń, które zostały skrzętnie dopasowane z różnych nie pasujących do siebie klocków. Jeden z nich wyjmujemy (duże części samolotu, które odpadły przed brzozą) i już nic nie pasuje do całości.
Zatem jeśli pamiętasz ten film to był tam wątek dotyczący karetek, który przyjechały bardzo szybko "od strony garaży", ale po informacji, że nie ma czego zbierać jeszcze szybciej odjechały. Miał być to argument na to, że Rosjanie byli przygotowani na to, że będzie katastrofa/zamach tego dnia (ja tak to odebrałem), ale od razu kontrastuje to z wersją o 3 rannych/zmarłych, który odwożono na sygnale. Oczywiście do BBudowniczego |
Cytat:
"Prof Rońda ripostował: Mam dokument poświadczający, że piloci nie zeszli poniżej 100 metrów." Czyli łącząc to co mówi Rońda z tym co mówi Macierewicz o dwóch wybuchach ,daje nam wersje ,że 3 osoby przeżyły 2 wybuchy i upadek z wysokości 100 metrów... Może jakby Kaczyński z Macierewiczem nie podpalali kraju przy użyciu smoleńska ,to skrzynki i wrak byłby juz w Polsce ,takto Ruscy widzą co się dzieje i zacierają ręce jak to sie Polaczki miedzy sobą żrą. Turowicz otrzymał tą informacje zaraz po katastrofie ,ale jak sie potem okazało informacja ta została zdementowana bo nikt tej katastrofy nie przezył, Macierewicz świadomie opowiada kocopoły,że ktoś przezył ,żeby ludzi świadomie wprowadzić w błąd.Pozatym jak karetki odjechały z żywimi ludźmi to co się potem z nimi stało? Umarli w szpitalu ? Czy może kontynując wersje zamachową 3 osobom ,ktore przezyly katastrofę wstrzyknieto strzykawkami truciznę żeby umarły :lol: |
Cytat:
Cytat:
Natomiast mnie interesuje na jakiej podstawie podważasz wiarygodność Biniendy, Nowaczyka, Berczyńskiego, Gajewskiego, Szuladzińskiego, porównując go do "pan bog mial juz dosc pis-u" Artymowicza, specjalisty od ciał niebieskich. Piszesz o Gargas, a mnie interesują w/w naukowcy. Cytat:
|
|
Wielokrotnie pisałem na temat ekspertów Macierewicza. Nie oceniałem ich w żaden sposób indywidualnie, ani nie wysnułem jakiejkolwiek uniwersalnej prawdy wg. której każdy z tych ekspertów musi mieć przypiętą łatkę oszołoma, pseudonaukowca, czy pisowca wyłącznie dlatego, że zadaje się z Macierewiczem, którego osobiście uważam za szkodliwego polityka, którego działania w III RP przyniosły więcej złego niż dobrego (to również wielokrotnie uzasadniałem). Problem leży w metodologii naukowej, w opieraniu się na informacjach "kupionych od Mossadu", sensacjom znanym li tylko ekspertom Macierewicza, braku danych źródłowych na podstawie, który opracowano swoje prace (odsyłam do tego co pisałem przy okazji Biniendy), a także na co zwracałem każdorazowo uwagę, na braku dostępu tych ekspertów do danych źródłowych, bądź dowodów potwierdzonych przez prokuraturę. Tworzenie swoich hipotez na podstawie jakiś wirtualnych danych (spójrz na to jakimi wysokościami operują różni eksperci: niektórzy twierdzą, że samolot przez brzozą był poniżej pasa, inni że na kilku metrach, kolejni że na kilkudziesięciu metrach, a znajdą się nawet tacy którzy powiedzą, że nie zszedł poniżej 100 metrów, a wtedy nastąpił wybuch). Jak można mówić tutaj o metodzie naukowej, jeśli każdy stosuje inną metodologię.
Mógłbym zlecić siostrze, aby sporządziła własną analizę, bo ma jakieś tam doświadczenia przy sprawdzaniu niektórych zdarzeń w trakcie katastrof budowlanych. Ekspert? Ekspert :) |
Cytat:
http://www.tvp.pl/vod/audycje/public...42013/10496483 |
Cytat:
|
Bo to tylko świadczy o chaosie informacyjnym - niektórzy zeznają że karetki szybko odjechały puste(skąd wiedzieli?), inni że zabrano nimi 3 osoby(jw?), natomiast nikt nie zaprzecza że były one szybko na miejscu katastrofy.
Zaprzecza temu Macierewicz mówiąc ..... ze karetki byly zatrzymywane, a personel nie dopuszczony na miejsce katastrofy.. A w innej wypowiedzi że sanitariusze zabrali jeszcze żywych.(dwie wersje do wyboru) Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nigdy w historii lotnictwa na całym świecie nie odnotowano sytuacji, w której machina partyjnej propagandy rozpowszechniałaby anty-wiedzę lotniczą w formie wykładów naukowych, do czego obecnie dochodzi w Polsce |
Kogo te słowa i co do kur** nędzy według ciebie znaczy "okrągłostołowy spisek"?Mam rozumieć, że przy okrągłym stole nic takiego się nie stało?
Nie, no jak ktoś mi tłumaczy, że czarne jest białe a białe to czarne to zaczyna mnie to obrażać |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
"Chyba Artymowicza wczoraj się na nasłuchałeś, który dla mnie jest podobnie wiarygodny jak eksperci Macierewicza.". Sam sobie przeczysz. Cytat:
Cytat:
Poza tajnym papierem Rońdy i niezależną hipotezą np prof Czachora (jego zdaniem samolot jedynie musnął brzozę końcówką skrzydła), nic mi nie wiadomo o tym co piszesz. Cytat:
|
Cytat:
Nawet osoby, które publicznie się (np. nomen omen publicyści: Stankiewicz, Ziemkiewicz, inni) raczej dystansują (aczkolwiek nie kasują tej wersji bo są ludźmi zdroworozsądkowymi - mam tu na myśli wspomnianego Ziemkiewicza) od tezy zamachowej uważają, że raport Millera jest nie do obrony. To jest gniot przeznaczony dla maluczkich. Został podpisany przez ryżego i między innymi powodami, dlatego jest z taką zaciekłością broniony. Zupełnie jak gimnazjalna wersja Okrągłego Stołu. I Magdalenki też nie było wcześniej? :) Mało! Odpowiem na potencjalny kontratak: uczestniczył w niej Jarosław Kaczyński, więc chyba gdy mówi, że istniała i była złem to można dać wiarę? :) Antylotnicza wiedza? Spiskiem mam rozumieć są badania i wnioski kilkuset naukowców. Tylko jedyny sprawiedliwy, sam przeciw wszystkim. Pan prof. Artymowicz. No i jeszcze pan prof. ... socjologii. Krzemiński niejaki :) |
Cytat:
1) Dlaczego sobie przeczę? Oceniając wiarygodność badań Artymowicza jako równie niewiarygodną co ekspertów Macierewicza? Przecież opieram to na tych samych przesłankach, stosując te same kryteria dla wszystkich tych ekspertów bez żadnego elementu wybiórczości. Trudno zatem, abym nie mógł wyrazić takiej opinii. 2) Przecież dobrze wiesz o co chodziło mi z tą przenośnią dotyczącą "wiem, ale nie powiem". W przypadku pytań dotyczących skąd eksperci Macierewicza mają daną informacje zwykle padało właśnie takie stwierdzenie. Rońda tym swoim tekstem tylko napatoczył się jako dobrzy przykład do cytowania. 3) Naprawdę próbujesz zaprzeczyć, że padają różne wysokości? Artymowicz wczoraj: samolot było poniżej płyty lotniska przed brzozą. Macierewicz: Cytat:
Binienda: 26 metrów na ziemią urwanie skrzydła http://img542.imageshack.us/img542/7476/wybi1.jpg Rońda: samolot nigdy nie zszedł poniżej 100 metrów. 4) Siostrę użyłem wyłącznie do pokazania tego jak licha jest wiarygodność tych analiz, gdzie eksperci z różnych dziedzin stali się ekspertami ds. Smoleńska. Od siostry właśnie dwóch profesorów jeśli mnie pamięć nie myli wypowiadało się w tej sprawie. Jeden był zbieżny z linią Macierewicza i dostąpił zaszczytu dołączenia do zespołu, albo udziału w konferencji, a drugi odwrotnie i słuch o nim zaginął. Jak myślisz gdzie tworzono te analizy? Zgadłeś, na wydziale. Przy darmowej pomocy studenciaków :) |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
I proszę bardzo w formie graficznej: TAWS38 (tutaj TAWS5), brzoza (brzoza2), miejsce zamrożenia pamięci FMS (całkowita awaria systemu zasilania). http://i45.tinypic.com/eq47f5.jpg Cytat:
Cytat:
Nawiązując do Twojego przykładu,to znam osoby które boją się angażować w jakiekolwiek badania o Smoleńsku, bo wiedzą że nie pomoże im to w "karierze naukowej". Nie każdy ma taką pozycję i wiek jak np prof Kawecki z PK, któremu taka Kudrycja może za przeproszeniem naskoczyć. Nie znam za to uciemiężonej osoby z drugiej strony barykady, owszem chętnie się wypowiadają ogólnie i politycznie o Smoleńsku i grze trumnami i takie tam.. Ale do badań to już się nikt nie kwapi, bo "niestety" w nauce 2+2 to jednak zawsze jest 4, a nie 5 i co będzie jak nie daj Boże okaże się, że wyniki wyjdą nie takie jak trzeba. I po karierze ;) A z pomocy studenciaków i doktorantów każdy korzysta, i u nas i na zachodzie. Cóż, ciężkie jest życie studenta ;) |
Cytat:
Dokumenty których źródła Rońda nie chciał zdradzić to nie żadne relacje które wymagają zadania pytania "czyje" Tylko ZDJĘCIA SATELITARNE Z 11 IV i 12 IV. Co kogo obchodzi skąd Rońda je ma? Odpowiedział, że kupił na rynku. Ktoś podważa ich wiarygodność? Bo nie wiadomo kto je sprzedał? Baz jaj. Może lepiej zastanowić się co jest na tych zdjęciach. |
Cytat:
2) Przecież sam możesz poszukać sobie wypowiedzi Biniendy zasłaniającego się "tajemnicą". Żadna sztuka. 3) Chyba problemy ze zrozumieniem. Gdzieś było słowo o ekspertach Macierewicza? Artymowicz to taki sam "oszołom". Cytat:
5) Cieszę się, że rozumiesz fakt jak działają eksperci od "wypadków lotniczych" i że kierują się często karierą polityczną, bądź są na pasku rządu/opozycji. |
1. Ale mają dostęp do wystarczającej liczby danych, jak wytrzymałość brzozy i duraluminium żeby stwierdzić że komisja Millera bredzi. Ktoś kto tego nie dopuszcza sam się oszukuje. Kropka.
2. Jeżeli coś sugerujesz to pokaż dowody, podobno żadna sztuka. Taki jesteś leniwy? 3. Znów coś sobie ubzdurałeś i próbujesz wciskać ciemnotę baz żadnego poparcia swoich słów cytatami. Znów lenistwo? 4. Znów insynuacje, możesz wkleić źródło swoich rewelacji? Czy dalej będziesz fantazjował? 5. Taa eksperci na pasku opozycji :D, mają obiecaną za swoją robotę szyderę we wszystkich propagandowcach... |
1. No tak brzoza i duraluminium to sedno sprawy służące do rozwiązania tej kluczowej dla kraju sprawy. O trotylu zapomniałeś?
2. Przecież możesz włączyć dowolny wywiad z Biniendą w niezaprzyjaźnionych z PiS-em mediach. Pierwszy z brzegu - "Zapraszanie do Ohio", czy "Ścigająca go prokuratura" to typowe zbywanie i zasłanianie się tajemnicą. wis.la/xnsel 3. Ubzdurałem sobie? Nie moja wina, że ktoś omylnie rozumie moje słowa i czytając słowo "eksperci" układa sobie to w ciąg logiczni "eksperci Macierewicza'. Nic na to nie poradzę ;) 4. Jaka insynuacja? To nazywa się czytanie ze zrozumieniem. Cytat:
5. Zawsze jakieś wyróżnienie. Sakiewicz napisze o nich ciepło, albo Pospieszalski pochwali :) |
Cytat:
Narka, juz mnie nie ma. |
Brzoza przecież urwała skrzydło wywołując półbeczkę, to jest nagle nieistotne ? Więc jak samolot się rozsypał na tysiące kawałeczków.
Odczyty w których brakuje końcówki możesz sobie w kieszeń wsadzić. Porównywanie badań numerycznych do fantazjowania jest dla pancernych typowe. Ja w tym cytacie widzę 18 metrów jako wysokość na którą opadł Tu po komendzie "odchodzimy" w wyniku niezadziałania przycisku automatycznego odejścia. Z tej wysokości samolot zaczął się wznosić by na wysokości zarejestrowanej przez TAWS38 równej bodajże 34 metry zgodnie z alarmem "wylądować" chwilę później znów na wysokości kilkunastu metrów pada zasilanie. Wiesz już skąd różne wysokości? Tak taka "nagroda" to coś w porównaniu z tym co spotkało Millera. Cytat:
|
Cieszę się, że wierzysz w teorię pancernej brzozy, tak jak w tą trotylową. Ja nie wierzę. Wysiadam :)
Trudno zrozumieć o czym pisałeś w drugim punkcie, więc mogę postawić tylko znak zapytania. ? Kolejny znak zapytania. ? Cieszę się, że przyznałeś się, że widzisz wartość 18 metrów. Potwierdza to moją tezę, a tak naprawdę nie tezę, bo są to wycinki w wypowiedzi różnych ekspertów, gdzie rozpiętość wysokości wynosi od 0 do ponad 100 metrów. Spokojnie. PiS dojdzie do władzy w 2023 roku to również ich się ozłoci. |
Cytat:
"Mam dokument poświadczający, że piloci nie zeszli poniżej 100 metrów. Według GPS, a dokładność tego urządzenia jest dwa metry. Między TAWS 37 i zaklejonym papierkiem przez ekspertów Millera TAWS 38... Ten dokument mam z Rosji, nie mogę powiedzieć dokładnie skąd. Dostałem go z wiarygodnych źródeł." http://wpolityce.pl/wydarzenia/50930...rencje-naukowa Cytat:
Cytat:
Zacytowałeś Drozdowi wywiad z Bininiendą dotyczący wezwania do prokuratury, w którym Binienda pisze że wszelkie swoje materiały wysyła do prokuratury, z prokuraturą z chęcią się spotka jak tylko dostanie oficjalne wezwanie, bo prokuratura przecież może wezwać obywatela do siebie, na razie dostał tylko jakieś półoficjalne "zaproszenie na kawę" (?), na które się zgodził, a na które prokuratorzy nie przybyli itp. A przecież miałeś uzasadnić : "Przecież dobrze wiesz o co chodziło mi z tą przenośnią dotyczącą "wiem, ale nie powiem". W przypadku pytań dotyczących skąd eksperci Macierewicza mają daną informacje zwykle padało właśnie takie stwierdzenie." Jak na razie nikogo tu chyba nie przekonałeś do swojego stwierdzenia :-/ Cytat:
Cytat:
Cytat:
http://i50.tinypic.com/2jfa900.jpg Informacja ta została ponowiona we wrześniu 2012 r. w "28 miesięcy po Smoleńsku" i uzupełniona o analizę zapisów TAWS. http://i50.tinypic.com/2epovg1.jpg Mylisz pojęcia wysokości na której doszło do prawdopodobnego wybuchu, z wysokościami na który znalazł się samolot później. Bo przecież chyba zgodzimy się że na końcu samolot (a w zasadzie jego resztki) znalazł się na 0 m czyli na wrakowisku. Nigdzie nie słyszałem o teorii Macierewicza, że samolot zawisł po wybuchu na dwudziestu kilku metrach i potem już nigdy nie znalazł się niżej. Jak widzisz wszystko jest spójne i logiczne, wystarczy tylko chcieć zapoznać się z materiałami które się komentuje i elementarna umiejętność czytania ze zrozumieniem. Cytat:
|
Odpiszę w sobotę, albo niedzielę jak zapoznam się z cytatami z dzieł wybranych komisji parlamentarnej Macierewicza.
Jedynie odpowiem teraz na to pytanie. Cytat:
Cytat:
|
Co tak pięknie te drzewa cięło?
Dużo zdjęć ze Smoleńska. Warto pooglądać https://plus.google.com/photos/10790...273?banner=pwa http://e-fotek.pl/images/27782324901393039856_thumb.jpghttp://e-fotek.pl/images/73472997621415027870_thumb.jpg Macierewicz apeluje do Unii Za wschodnią granicą m.in. dzięki Antoniemu już mają nas za idiotow, więc Antoni przeniósł się za granicę zachodnią, żeby popularyzować "myslenie prawdziwego Polaka i patrioty". Kreatywność tego człowieka jest bezgraniczna... PARLAMENTARNY ZESPÓŁ DS. ZBADANIA PRZYCZYN KATASTROFY TU-154 M Z 10 KWIETNIA 2010 R. W skład bezstronniczego zespołu wchodzą: "http://www.sejm.gov.pl/SQL2.nsf/skladzesp?OpenAgent&94" |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
PS. Gdzie te wcześniejsze linki z wypowiedzi Macierewicza? I co z rusofobią Tuska i Komorowskiego - czekam na Twoja odpowiedź w temacie politycznym. |
BBudowniczy -tobie to płacą na akord za pisanie, bo wszędzie Cię pełno, a sensu niewiele.
|
Cytat:
Ocenę tego kto z nas pisze z sensem, pozostawię innym, Panie "kopa i w ryj" Szpen. |
Cytat:
Ja tam go podziwiam,, że ma jeszcze siłę do was. Tłumaczy, chłodno , cierpliwie. Argumentując wyczerpująco swój punkt widzenia, często posiłkując się linkami i cytatami. Tymczasem jego adwersarze - jedynie potrafią obrażać i bezdyskusyjnie wierzą w Rosyjski i coraz częściej kompromitowany przez prokuraturę raport Millera. Nasza historia uczy nas, że bezgraniczne zaufanie do radzieckich czy KGBowskich urzędników jest zasadna. Rosjanie to nasi przyjaciele a nasza historia jest nieskazitelna- po co komisja międzynarodowa , skoro wszystko jest jasne! http://www.naszdziennik.pl/wp/29984,...bieznosci.html |
Cytat:
|
BBudowniczy--z tego co wiem to świat śmieje się z teorii Macierewicza. Amerykanie go olali Unia olała, wręcz wyśmiała.Nawet ten nieudolny rząd jest traktowany poważnie. Nikt kartoflem ich nie nazwał.
Wychodzi na to że ty w innym urojonym świecie żyjesz. Pokaż mi gdzie na świecie Antosia M.takiego miernoty traktują poważnie. |
Cytat:
Pokaż najpierw, kto nas traktował poważnie w trakcie Jałty? Koronny dowód wg twojej logiki, ze zniewolnenia sowieckiego nie było. Pocieszny z ciebie oponent. |
Cytat:
|
Dajcie spokój, przecież to typowy prowokator - posiadacz multikont, aż dziw bierze co on tu jeszcze robi. Może to kolejna odsłona pamiętnego charcerzyka? ;) Dawniej by dostał bana po 1 dniu takiej multi-aktywności.
|
Jak to co robi? Prezentuje niewzruszoną postawę ślepego na argumenty. Normalnego to śmieszy, ale dla resztek lemingów to niedościgniony wzór zachowania. Ma pokazywać jak nie dopuścić do uaktywnienia rozumu. Teksty o tym co robi świat to już chwytanie sie brzytwy.
|
Bóg Trybun (objawion)-- co ma Jałta ze Smoleńskiem wspólnego?
Co załatwił Macierewicz wespół z Fotygą w Stanach, wysłuchali i olali Bruksela potraktowała tak samo. Napiszcie gdzie na świecie przyznali rację Antkowi. Mecenas Rogalski o Macierewiczu: Cyniczny i szkodliwy Frasyniuk o Macierewiczu: idiota krótko i na temat. Kto jeszcze musi potwierdzić stan umysłu Macierewicza Tak wygląda człowiek uczciwy albo barbarzyńca żądny krwi http://e-fotek.pl/images/66094007203157099086_thumb.jpg Uważacie że mam multikonta to chyba Administrator śpi skoro prosiłem o sprawdzenie a nadal nie mam Bana. Widocznie to też wasze urojenia w zamach wierzą przede wszystkim:w/g CBOS ludzie młodzi (18-24lata) - 38% słabo wykształceni - 35% mieszkający na wsi - 35% mający niskie dochody - 47% uczestniczący w prakykach religijnych kilka razy w tygodniu(40%) głosujący na PiS (60%) wyznawców Radia Maryja - 99% ciemnota i zacofanych - 100% http://www.cbos.pl/SPISKOM.POL/2012/K_085_12.PDF Otwiera się dok PDF lub otwórz "http://www.cbos.pl/SPISKOM.POL/2012/K_085_12.PDF" |
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...RNrhHCHFBLm4wg
:lol: Czasami zastanawiam się, czy ty to robisz dla jaj, czy jest to wszystko na serio. Poważnie. Wydaje mi się, że to nie kwestia wiary- bo wierzyć, to można w Boga albo drugą osobę- tylko o pewne sklejanie wiadomości, zaufanie do komisji Millera czy MAK`u, a nie tak jak niektórzy próbują wmawiać- w ślepowierzenie Macierewiczowi czy tam Kaczyńskiemu, który "tańczy na grobach" czy "zbija kapitał polityczny po trupach". Ja sam nie wiem co tam się stało, ale jak się interesują tą sprawą to zamiast coraz bardziej mieć wyklarowany pogląd na tą sprawę, jestem coraz bardziej przerażony tym wszystkim co się stało. Niektórzy się dziwią, że część ludzi nie ma zaufania do komisji Millera czy prokuratury, ale jak można mieć, skoro już parę razy podważono ich profesjonalizm czy nawet pokazano w jaki sposób manipulują lub ukrywają niewygodne fakty alno rozbieżności w tak fundamentalnej dla Państwa Polskiego sprawie. Dla rozsądnie myślącego człowieka jest to wszystko nie pojęte. Jedni bezgranicznie bezgranicznie ufają, drudzy zadają pytania, robią badania i wygłaszają odważne tezy kładąc na szali cały swój dorobek naukowy i autorytet, chcą rozmawiać i są chętni do dyskusji- szkoda tylko, że "eksperci rządowi" zasłaniają się "walką w kisielu".Tak ma wyglądać walka z podziałami w Polsce? |
Cytat:
Po pierwsze, może dopracuj umiejętność cytowania, bo Twój link prowadzi donikąd? Po drugie, nawet mi się nie chce sprawdzać na stronach CBOS. Gdybyś był socjologiem, ścigałbym Cię aż do skutecznego odszczekania tak zinterpretowanych i zaprezentowanych danych. Rozumiem, że ktoś Ci każe uprawiać taką manipulację ale czy Ty naprawdę uważasz, ze masz z debilami do czynienia? |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Wy naprawdę wierzycie w zamach albo sobie tak jaja na wszeliki wypadek robicie
Już w kręgach PIS są politycy którzy otwarcie negują zamach. (Giżyński, Piecha) Cytat:
Cytat:
(BBudowniczy--ten jeden z pogrubionych wyników chyba ciebie dotyczy że cię tak to zabolało) |
Prof. Janion ja prdl :D:D toś dowalił autorytetem
pozdro wpadłbyś dzisiaj na Śląska, pogadamy wytłumaczę ci analogie między Jałtą a Smoleńskiem (opinia międzynarodowa - tak w skrócie) chyba, ze niestety nie wpadniesz : ( to masz do pooglądania w zastępstwie nethoolsie donalda: http://www.youtube.com/watch?v=c0ZM9zkCCG0 |
Tak z ciekawości zapytam...
Czy Zespół PiS tłumaczy w jakiś sposób dlaczego w kokpicie samolotu komenda/pytanie odchodzimy pada po raz ostatni, kiedy samolot jest na 80/90 metrach, a następnie trwa przez 10 sekund świadome dalsze "odliczanie" wysokości aż do poziomu 20 metrów, po czym - dokładnie 10 sekund później - już poniżej tych 20 metrów pada jedynie "....a mać" i na tym zapis stenogramu się kończy? Gdzie tu bomby, gdzie hel, mgła... Osoba która odczytuje wysokość do końca ani raz nie ponawia komendy odchodzimy. Moim zdaniem jest w pełni świadoma co robi (nie jest tak że samolot odmówił posłuszeństwa) i dąży do posadzenia samolotu (wg niej) na pasie. Problemem jest fakt, że zamiast pasa pojawiły się drzewa i "wszystko pieprzło"... Tu nie trzeba wierzyć w żadnego Millera, ani inny MAK... To nie jest kwestia wiary a rozsądku... W razie czego źródło: wis.la/u0f26 |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl