![]() |
Od kiedy dzienny limit na rapidshare premium to 2,8 gb a nie 10?
|
Cytat:
tylko ja kupowałem w jakimś hipermarkecie ale cena była podobna też coś kolo albo nawet ponad 100 zł tylko nie pamiętam ile tych kulek już było dokładnie, ale do takiego średniego basenu wystarczyło i dziecko (2 letnie) jest zadowolone :-) a ceny, no cóż mikołaj ... pozdrawiam |
hej orientuję sie ktoś gdzie znajdę w KRK sklepy z T-Shirt'ami firmy ECKO UNLTD ?
|
Panowie i panie jakiegoś dobrego jubilera szukam!! Pomysły??
|
Cytat:
|
Cytat:
Co do pytania poszukaj jak mozesz Playstation 3 ale jedna z pierwszych edycji 60 gb jak masz na to fundusze of kors bo wtedy w tej trojce wszystkie z dwojki ci gry beda latac. |
Cytat:
co do blokowania, to po 1 blokują Ci konsolę a nie konto. przerobienie bodajże "ixtreme" zmniejsza ryzyko spotkania się z banem. |
proszę o priv kogoś kto posiada książkę matura companion http://www.booknet.com.pl/okladki/phpmvmhQT_160.jpg a także skaner albo cyfrówkę ,piwo czeka :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jest w jakimś kodeksie ucznia czy czymś takim jakiś haczyk na taką sytuacje?:
Nauczycielka chce mnie przypałować na koniec semestru bo mam niezaliczone jakieś 2 kartkówki (które były niezapowiedziane). Sprawdziany zaliczone, z ocen wychodzi prawie 3, ale nauczycielka twierdzi, że "u niej trzeba mieć wszystko pozaliczane"... Sytuacja dość dziwna, nigdy sie z czymś takim nie spotkałem, że trzeba mieć poprawione wszystkie oceny niedostateczne, żeby nie dostać 1 na koniec semestru. |
Witam,
Planuje ze znajomymi z Wrocławia wybrać się (po raz kolejny) do Krakowa na weekend. Tydzień temu byliśmy w Atlantis Hostel.. czy ktoś z Was mógłby polecić inny 'sprawdzony' hostel w miarę tani i blisko rynku. Znalazłem jeszcze taki: Hostel Yellow. Jakby ktoś był zorientowany w tym temacie i odpisał tutaj (ewentualnie na PW) to byłbym wdzięczny. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam vix |
1. Laptop do 2600 zł jaki byście polecili?? / I na co zwracac uwagę przy kupnie, bo akurat w tej dziedzinie jestem zielony...
I żeby miał taki buzer, że bodajże w karcie graficznej jest jakiś bajer do filmów HD. Nie pamiętam jak to się nazywało ale ci co siedzą w temacie to raczej wiedzą. 2. Jutro do której jest otwarty Fanatyk?? Jak są mecze to jest on otwarty dłuzej może?? |
Kamson wychodzi na to że masz niefart co do nauczycielki, z tego co pamiętam to takie kartkówki są najmniej ważne, widocznie ten belfer ma inne zdanie i chyba nic na to nie poradzisz, jedynie co to pozostaje Ci je zaliczać...
|
Jak dojechać najszybciej z ronda Mogilskiego na ulicę Jasnogórską (bank Fortis)?? Oczywiście w grę wchodzą tylko środki komunikacji miejskiej:) Ile czasu to zajmie??
dzięki |
Ma ktoś jakiegoś dobrego, poleconego gościa od renowacji mebli?
Bo znajomi maja dwa stoły i krzesła do odświeżenia, poprzyklejania urwanych kawałków itp. Tylko ważne, żeby gość był zaufany i fuszerki nie odwalił, bo te stoły to pamiątki jakieś rodzinne :>:> Może ktoś z forumowiczów robi takie rzeczy? Ewentualnie jego rodzice robią :> |
Cytat:
|
Siemka, mam pytanie!
Czy osoba niepełnoletnia może wynająć pokój w motelu, hotelu lub coś w tym stylu ? A no i ktoś zna jakiś tani powiedźmy hotel :P blisko Stadionu Wisły albo gdzieś w rynku..? |
Cytat:
Ojjj a nie pomyslales o tym, zeby kumpla zapytac? :foch: |
Ojj bo Ty ostatnio "zapracowany" chodzisz :D:D:D
|
Cytat:
Dla mnie najstabilniejsza na której grałem(a grałem na wielu) to 77004 z Modbo 760 (zresztą sam takową posiadam). ad2: Warto, gry nie drogie w miarę, dodatkowo na allegro kupisz za grosze same hiciory. Ja tak robię i jestem niesamowicie zadowolony. Np. ostatnio zakupiłem Baldur's Gate Dark Alliance 1 i 2 - to po prostu wymiata, albo Chaos Legion, bądź też trylogia Devil May Cry i najlepsza wg mnie gra God of War 1 i 2. ad3: Nagrywanie płyt dziecinnie banalne, ale koniecznie na płytkach Sony(z doświadczenia wiem), chociaż pomimo przeróbki kupuje tylko oryginalne gry, a chipa używam jedynie do mp3 i divixa. ad4: Tak jak wspomniałem najlepiej zakupić PS2 już z przeróbką, koniecznie chip Modbo 760 (kupisz nówkę za 500-600 zł z dwoma padami, memorką). Warto. Chociaż jak ceny ps3 i gier na tą konsolę znormalnieją to będę chciał nabyć owy sprzęcik. Ale jeszcze przynajmniej z 3 kwartały zostanę przy starym dobry ps2 slim:) |
Cytat:
Gdzie w Krakowie kupię owy sprzęcik? Żadne allegro nie wchodzi w grę. |
O której otwierają Empik na Rynku?
|
Gdzie można sprawdzić ilość słów w wordzie ?:P
|
Cytat:
EMPiK Megastore Rynek Główny 5. Godziny otwarcia: pon.- nd. 9.00 - 22.00 Google nie gryzie. |
Znacie jakiegoś bukmachera online gdzie nie trzeba wcale potwierdzać tożsamości, jedynie przy rejestracji podać dane? żadnych skanów dowodu itp.? Jest już jakiś patch do FM'a poprawiający bug w polskiej lidze/działający crack do GTA4? z góry dzięki ;)
|
Cytat:
u mnie w 2007 na dole lewym rogu jest napisane : wyrazy : xxxx |
Cytat:
u mnie narzędzia->statystyka wyrazów i tam masz wszystko napisane |
Cytat:
|
Cytat:
|
moze ktos polecic jakas wkładke (Tak to sie nazywa?) do opery, zeby nie bylo tyle reklam?
|
Gdzie w Krakowie mozna kupic olejki do masazu ? Tylko jakies dobre
|
Kto wie co oznacza chłopek w herbie Ajaxu....
|
Mam pytanie które już pewnie było zadane niejednokrotnie ale wybaczcie bo temat ma 668 stron...
Chciałbym wydać jakieś własne koszulki z nadrukiem, przy czym oczywiście zarobek przeznaczyć na cele kibicowskie, oprawy, bębny itp... Natomiast problem polega na tym że nie wiem do kogo się zgłosić z projektem, z zapytaniem o zgodę... Czy ktoś kumaty może mnie pokierować? |
Cytat:
Cytat:
|
Czy dziecko w wieku 10 lat za okazaniem legitymacji wpuszczą na mecz? czy MUSI być pełnoletni opiekun jeszcze?
|
Do uruchomienia gry Need For Speed Undercover potrzebny jest Service pack 3?? Na Service pack 2 nie pójdzie?
Jeżeli ściągnę Service pack 3 to mogę go tak po prostu zwyczajnie zainstalować, czy może potrzebny jest format lub coś takiego? |
Cytat:
|
jeśli ktoś mi wysłał paczkę za pobraniem, zapłaciłem pieniądze listonoszowi a ta osoba pieniędzy nie odbierze to pieniądze wrócą do mnie czy zostaną na poczcie? jak to wygląda?
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:00. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl