Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Mam pytanie.... (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=349)

dostuffca 03.12.2008 19:15

Od kiedy dzienny limit na rapidshare premium to 2,8 gb a nie 10?

Luu... 03.12.2008 21:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Żmijka (Post 637633)
Dzięki! Te pierwsze widziałam własnie, ale jakos nie pasowały mi "graficznie". Ale chyba sie zdecyduje na nie, bo nie ma nic innego.

A powiedz mi, gdzie kupiłes te piłeczki? (domyslam się, ż etakie jak w bawialniach?). I po ile? Bo kiedyś widziałam w niezłej cenie w Carrefurze, ale teraz to same drooogie :/

Pzdr!

tak, takie jak w bawialniach dokładnie takie http://www.allegro.pl/item497867377_...5cm_atest.html

tylko ja kupowałem w jakimś hipermarkecie ale cena była podobna też coś kolo albo nawet ponad 100 zł tylko nie pamiętam ile tych kulek już było dokładnie, ale do takiego średniego basenu wystarczyło i dziecko (2 letnie) jest zadowolone :-)

a ceny, no cóż mikołaj ...

pozdrawiam

MaG* 04.12.2008 00:02

hej orientuję sie ktoś gdzie znajdę w KRK sklepy z T-Shirt'ami firmy ECKO UNLTD ?

laurence 04.12.2008 00:09

Panowie i panie jakiegoś dobrego jubilera szukam!! Pomysły??

born2b3k 04.12.2008 00:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wislak_92 (Post 637636)
Kilka pytań o Play Station 2.
Jaka wersja jest najlepsza?
Warto w ogóle zainwestować?
Jak wygląda nagrywanie gier?
Wystarczy zwykła konsola żeby grać na piratach, czy potrzeba jeszcze coś?

ktoś tu kiedyś pisał że lepiej kupić xbox bo łyka piraty a w PS trzeba przerabiac, tyle wiem - sam mam blaszaka :-p

tranceaddict 04.12.2008 02:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez born2b3k (Post 637771)
ktoś tu kiedyś pisał że lepiej kupić xbox bo łyka piraty a w PS trzeba przerabiac, tyle wiem - sam mam blaszaka :-p

Wszystko lyka piraty procz chyba Wii jak narazie, ale kazdy inny system poczowszy od Playstation 2 przez 3 do Xbox, Nintendo DS oraz PSP moze wziasc piraty tylko trzeba pewne rzeczy przeinstalowac albo wyciagnac i na inne wymienic czyli mod chipy. Sam posiadam od niedawna Xbox i wiem ze moge przeobic na piraty ale narazie nie potrzebuje plus maly minus jest tego ze wtedy Xbox live nie chodzi, tzn chodzic moze chodzic ale jak ci zlapia ze masz pirata to moge ci konto zablokowac..
Co do pytania poszukaj jak mozesz Playstation 3 ale jedna z pierwszych edycji 60 gb jak masz na to fundusze of kors bo wtedy w tej trojce wszystkie z dwojki ci gry beda latac.

Maciejo 04.12.2008 09:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tranceaddict (Post 637780)
maly minus jest tego ze wtedy Xbox live nie chodzi, tzn chodzic moze chodzic ale jak ci zlapia ze masz pirata to moge ci konto zablokowac

akurat jest to ogromny minus. sam nie mam przerobionego więc się nie martwię.

co do blokowania, to po 1 blokują Ci konsolę a nie konto.

przerobienie bodajże "ixtreme" zmniejsza ryzyko spotkania się z banem.

South 04.12.2008 13:17

proszę o priv kogoś kto posiada książkę matura companion http://www.booknet.com.pl/okladki/phpmvmhQT_160.jpg a także skaner albo cyfrówkę ,piwo czeka :)

Kyno 04.12.2008 14:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wierny (Post 637634)
W zeszły czwartek u Bałtroczyka był jakiś kabaret w któym facet naśladował naszego prezydenta. wie ktoś co to za kabaret ? najlepiej jakby ktoś znał link, pozdrawiam

Kabaret pod Wyrwigroszem

PrawdziwośćDlaGry 04.12.2008 14:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez MaG* (Post 637767)
hej orientuję sie ktoś gdzie znajdę w KRK sklepy z T-Shirt'ami firmy ECKO UNLTD ?

nie wiem, ale może w Chromie na Sławkowskiej bedzie...

Kamson 04.12.2008 15:32

Jest w jakimś kodeksie ucznia czy czymś takim jakiś haczyk na taką sytuacje?:
Nauczycielka chce mnie przypałować na koniec semestru bo mam niezaliczone jakieś 2 kartkówki (które były niezapowiedziane). Sprawdziany zaliczone, z ocen wychodzi prawie 3, ale nauczycielka twierdzi, że "u niej trzeba mieć wszystko pozaliczane"...
Sytuacja dość dziwna, nigdy sie z czymś takim nie spotkałem, że trzeba mieć poprawione wszystkie oceny niedostateczne, żeby nie dostać 1 na koniec semestru.

vix 04.12.2008 15:37

Witam,
Planuje ze znajomymi z Wrocławia wybrać się (po raz kolejny) do Krakowa na weekend. Tydzień temu byliśmy w Atlantis Hostel.. czy ktoś z Was mógłby polecić inny 'sprawdzony' hostel w miarę tani i blisko rynku. Znalazłem jeszcze taki: Hostel Yellow. Jakby ktoś był zorientowany w tym temacie i odpisał tutaj (ewentualnie na PW) to byłbym wdzięczny.
Z góry dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam vix

Arkas 04.12.2008 15:39

1. Laptop do 2600 zł jaki byście polecili?? / I na co zwracac uwagę przy kupnie, bo akurat w tej dziedzinie jestem zielony...
I żeby miał taki buzer, że bodajże w karcie graficznej jest jakiś bajer do filmów HD. Nie pamiętam jak to się nazywało ale ci co siedzą w temacie to raczej wiedzą.

2. Jutro do której jest otwarty Fanatyk?? Jak są mecze to jest on otwarty dłuzej może??

WrbJohny 04.12.2008 15:39

Kamson wychodzi na to że masz niefart co do nauczycielki, z tego co pamiętam to takie kartkówki są najmniej ważne, widocznie ten belfer ma inne zdanie i chyba nic na to nie poradzisz, jedynie co to pozostaje Ci je zaliczać...

donPedro23 04.12.2008 16:05

Jak dojechać najszybciej z ronda Mogilskiego na ulicę Jasnogórską (bank Fortis)?? Oczywiście w grę wchodzą tylko środki komunikacji miejskiej:) Ile czasu to zajmie??
dzięki

miba 04.12.2008 16:06

Ma ktoś jakiegoś dobrego, poleconego gościa od renowacji mebli?

Bo znajomi maja dwa stoły i krzesła do odświeżenia, poprzyklejania urwanych kawałków itp.

Tylko ważne, żeby gość był zaufany i fuszerki nie odwalił, bo te stoły to pamiątki jakieś rodzinne :>:>

Może ktoś z forumowiczów robi takie rzeczy? Ewentualnie jego rodzice robią :>

medyk 04.12.2008 16:14

Cytat:

ja kupilem rok temu i nie przerabialem bo imo nie oplaca sie a czemu? popatrz na ceny za ten czas kupilem z 7 oryginalow pogralem na maxa huj ci z tego ze zalatwisz sobie 100 piratow jak chyba we wszystkie na raz nie bedziesz gral, kupuj exclusivy sa teraz za grosze

jurukuru 04.12.2008 16:18

Siemka, mam pytanie!
Czy osoba niepełnoletnia może wynająć pokój w motelu, hotelu lub coś w tym stylu ? A no i ktoś zna jakiś tani powiedźmy hotel :P blisko Stadionu Wisły albo gdzieś w rynku..?

dj_ibutti 04.12.2008 16:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez miba (Post 637958)
Ma ktoś jakiegoś dobrego, poleconego gościa od renowacji mebli?

Bo znajomi maja dwa stoły i krzesła do odświeżenia, poprzyklejania urwanych kawałków itp.

Tylko ważne, żeby gość był zaufany i fuszerki nie odwalił, bo te stoły to pamiątki jakieś rodzinne :>:>

Może ktoś z forumowiczów robi takie rzeczy? Ewentualnie jego rodzice robią :>

Ojjj a nie pomyslales o tym, zeby kumpla zapytac?
:foch:

miba 04.12.2008 16:42

Ojj bo Ty ostatnio "zapracowany" chodzisz :D:D:D

Kamyk 04.12.2008 17:41

Cytat:

ad1:
Dla mnie najstabilniejsza na której grałem(a grałem na wielu) to 77004 z Modbo 760 (zresztą sam takową posiadam).
ad2:
Warto, gry nie drogie w miarę, dodatkowo na allegro kupisz za grosze same hiciory. Ja tak robię i jestem niesamowicie zadowolony. Np. ostatnio zakupiłem Baldur's Gate Dark Alliance 1 i 2 - to po prostu wymiata, albo Chaos Legion, bądź też trylogia Devil May Cry i najlepsza wg mnie gra God of War 1 i 2.
ad3:
Nagrywanie płyt dziecinnie banalne, ale koniecznie na płytkach Sony(z doświadczenia wiem), chociaż pomimo przeróbki kupuje tylko oryginalne gry, a chipa używam jedynie do mp3 i divixa.
ad4:
Tak jak wspomniałem najlepiej zakupić PS2 już z przeróbką, koniecznie chip Modbo 760 (kupisz nówkę za 500-600 zł z dwoma padami, memorką).

Warto. Chociaż jak ceny ps3 i gier na tą konsolę znormalnieją to będę chciał nabyć owy sprzęcik. Ale jeszcze przynajmniej z 3 kwartały zostanę przy starym dobry ps2 slim:)

wislak_92 04.12.2008 17:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kamyk (Post 638014)
ad1:
Dla mnie najstabilniejsza na której grałem(a grałem na wielu) to 77004 z Modbo 760 (zresztą sam takową posiadam).
ad2:
Warto, gry nie drogie w miarę, dodatkowo na allegro kupisz za grosze same hiciory. Ja tak robię i jestem niesamowicie zadowolony. Np. ostatnio zakupiłem Baldur's Gate Dark Alliance 1 i 2 - to po prostu wymiata, albo Chaos Legion, bądź też trylogia Devil May Cry i najlepsza wg mnie gra God of War 1 i 2.
ad3:
Nagrywanie płyt dziecinnie banalne, ale koniecznie na płytkach Sony(z doświadczenia wiem), chociaż pomimo przeróbki kupuje tylko oryginalne gry, a chipa używam jedynie do mp3 i divixa.
ad4:
Tak jak wspomniałem najlepiej zakupić PS2 już z przeróbką, koniecznie chip Modbo 760 (kupisz nówkę za 500-600 zł z dwoma padami, memorką).

Warto. Chociaż jak ceny ps3 i gier na tą konsolę znormalnieją to będę chciał nabyć owy sprzęcik. Ale jeszcze przynajmniej z 3 kwartały zostanę przy starym dobry ps2 slim:)

Gdzie w Krakowie kupię owy sprzęcik? Żadne allegro nie wchodzi w grę.

Prezydentowa 04.12.2008 19:39

O której otwierają Empik na Rynku?

Ola7 04.12.2008 20:11

Gdzie można sprawdzić ilość słów w wordzie ?:P

Norek 04.12.2008 20:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Prezydentowa (Post 638049)
O której otwierają Empik na Rynku?

http://krakow.naszemiasto.pl/kontakty_adresy/40154.html

EMPiK Megastore Rynek Główny 5. Godziny otwarcia: pon.- nd. 9.00 - 22.00

Google nie gryzie.

Barthez 04.12.2008 20:28

Znacie jakiegoś bukmachera online gdzie nie trzeba wcale potwierdzać tożsamości, jedynie przy rejestracji podać dane? żadnych skanów dowodu itp.? Jest już jakiś patch do FM'a poprawiający bug w polskiej lidze/działający crack do GTA4? z góry dzięki ;)

West 04.12.2008 20:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ola7 (Post 638068)
Gdzie można sprawdzić ilość słów w wordzie ?:P

jakiego masz worda ?
u mnie w 2007 na dole lewym rogu jest napisane : wyrazy : xxxx

wisłaWieczysta 04.12.2008 20:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez W (Post 638094)
jakiego masz worda ?
u mnie w 2007 na dole lewym rogu jest napisane : wyrazy : xxxx

u mnie narzędzia->statystyka wyrazów i tam masz wszystko napisane

M.C (nowy kleparz) 04.12.2008 22:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wierny (Post 637634)
W zeszły czwartek u Bałtroczyka był jakiś kabaret w któym facet naśladował naszego prezydenta. wie ktoś co to za kabaret ? najlepiej jakby ktoś znał link, pozdrawiam

To był kabaret pod wyrwigroszem!!

Kamyk 05.12.2008 08:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wislak_92 (Post 638016)

Gdzie w Krakowie kupię owy sprzęcik? Żadne allegro nie wchodzi w grę.

Niestety w Krakowie tylko używaną z przeróbką:/ Bądź też oryginała ale tylko z płytką swap magic:/

Arteka1906 05.12.2008 11:41

moze ktos polecic jakas wkładke (Tak to sie nazywa?) do opery, zeby nie bylo tyle reklam?

mic 05.12.2008 11:42

Gdzie w Krakowie mozna kupic olejki do masazu ? Tylko jakies dobre

gse 05.12.2008 12:14

Kto wie co oznacza chłopek w herbie Ajaxu....

Wiślak! 05.12.2008 13:16

Mam pytanie które już pewnie było zadane niejednokrotnie ale wybaczcie bo temat ma 668 stron...
Chciałbym wydać jakieś własne koszulki z nadrukiem, przy czym oczywiście zarobek przeznaczyć na cele kibicowskie, oprawy, bębny itp... Natomiast problem polega na tym że nie wiem do kogo się zgłosić z projektem, z zapytaniem o zgodę... Czy ktoś kumaty może mnie pokierować?

Maciejo 05.12.2008 14:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gse (Post 638362)
Kto wie co oznacza chłopek w herbie Ajaxu....

Cytat:

Ponieważ założyciele zespołu mieli wykształcenie klasyczne, ustalili, że klub nosić będzie imię jednego z bohaterów antycznych. Wtedy w Holandii panowała moda na nadawanie klubom greckich nazw - Heracles, Xerxes, Sparta... Na patrona wybrano jednak Ajaksa Wielkiego - najdzielniejszego po Achillesie z walczących pod Troją Greków "pierwszego w ataku i ostatniego w odwrocie". Brodate, długowłose oblicze, w hełmie, stało się herbem klubu i zdobi koszulki piłkarzy Ajaxu. Tak zaczyna się jedna z najbardziej fascynujących historii, znanego na całym świecie, klubu.
Lechia&Wisła

Agnieszka 05.12.2008 16:46

Czy dziecko w wieku 10 lat za okazaniem legitymacji wpuszczą na mecz? czy MUSI być pełnoletni opiekun jeszcze?

Zwitter 05.12.2008 16:53

Do uruchomienia gry Need For Speed Undercover potrzebny jest Service pack 3?? Na Service pack 2 nie pójdzie?
Jeżeli ściągnę Service pack 3 to mogę go tak po prostu zwyczajnie zainstalować, czy może potrzebny jest format lub coś takiego?

dymek_nhs 05.12.2008 18:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Zwitter (Post 638500)
Do uruchomienia gry Need For Speed Undercover potrzebny jest Service pack 3?? Na Service pack 2 nie pójdzie?
Jeżeli ściągnę Service pack 3 to mogę go tak po prostu zwyczajnie zainstalować, czy może potrzebny jest format lub coś takiego?

Bez problemu na SP2 hula bo grałem

concedi 05.12.2008 23:15

jeśli ktoś mi wysłał paczkę za pobraniem, zapłaciłem pieniądze listonoszowi a ta osoba pieniędzy nie odbierze to pieniądze wrócą do mnie czy zostaną na poczcie? jak to wygląda?

shad 05.12.2008 23:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez concedi (Post 638667)
jeśli ktoś mi wysłał paczkę za pobraniem, zapłaciłem pieniądze listonoszowi a ta osoba pieniędzy nie odbierze to pieniądze wrócą do mnie czy zostaną na poczcie? jak to wygląda?

na 98% Poczta je zachowa.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:00.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl