![]() |
Polska - kraj wspaniały, ale naród czasem paskudny. Narzekanie to nasza główna przywara narodowa.
|
To jak w końcu z tą naszywką pod Białą Gwiazdą? Ktoś tu pisał, że na nowej partii koszulek, Gwiazda ma być wyszyta.
|
Tutaj masz, z tego co mi się wydaję produkt przygotowany do sprzedaży, więc widzisz, jak jest:
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...68891653_n.jpg |
jak tylko pojawi sie opcja z długim rękawem, łykam natychmiast biała.Kocur.
|
Cena jak cena, na kolana nie powala ze względu na to, że tyle już takie produkty kosztują i taniej nie będzie. Trzeba się liczyć z wydatkiem rzędu 250-300 zł. za koszulkę. Mi brakuje jednak dopieszczenia tych koszulek, przez opcję zakupu z brandingiem T-Mobile Ekstraklasy, długim rękawem, itd. Z powodzeniem funkcjonuje to na zachodzie, a w Polsce gdzieś kuleje.
|
dokładnie ukol
napisalem do skwk czy jest opcja z obrandowaniem i długiem rękawem, moze cos wymyślą. a jeśli nie..hmm jest jeszcze jedna metoda. |
W Reymonta 22 koszulki po 239 zł
|
Cytat:
Szczerze, za długi rekaw z full brandingiem to i 350 zł mogę dać, tak jak pisałem wyżej, to nie jest coś, co kupujemy codziennie. |
najprostsza a zarazem skuteczna, gdyż pewne osoby tak własnie robią.
mianowicie chodzi o swoj nadruk. Kupujesz koszulke meczową za 239 idziesz np. do Kraksportu i robisz nadruki tak jak robi to Wisła :) |
A kiedy koszulka pojawi się w sprzedaży w sklepie online na oficjalnej?
|
Oby w ogóle się w sklepie online pojawiła. Jak wchodzę na tą stronę, to mnie krew zalewa. Pomijam już to, że na zdjęciach wciąż możemy dostrzec Kirma czy Siwakowa. Najgorszy jest fakt, że chyba nic nie jest tam aktualizowane. Powinien ktoś to ogarnąć, bo "trochę" wstyd.
|
Cytat:
Grafika i cały asortyment tego sklepu się praktycznie nie zmienia od czasów Umbro.. |
Nie kupię nowej koszulki. Jest za droga, niededykowana, a w dodatku Biała Gwiazda jest w jakimś kółeczku?!?!
Co to w ogóle ma być! Skandal Panie Bednarz! |
Jest dedykowana.
|
Cytat:
|
W Factory outlet w sklepie Adidas Outlet poprzednie koszulki z kołnierzykiem w cenie 169zł krótki rękaw i 179 albo 189 długi rękaw. Białe również i trochę jeszcze ich zostało :P
I a propos sponsora strategicznego :P http://finanse.wp.pl/kat,1033781,tit...?ticaid=111202 |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
A moze to tylko wytłumaczenie przed samym sobą decyzji o rezygnacji z zakupu koszulki Wisły Kraków z Białą Gwiazdą. Tacy ludzie wola wydać na imprezę, browara, a koszulkę na którą czekaliśmy od lat oleją znajdując przy tym miliony powodów. Kilka z nich zaprezentuje poniżej: - cena o 10-30 zł za duża - krótki lub długi rękaw (do wyboru) - za mało białego lub czerwonego (do wyboru) - Biała Gwiazda w kółku - brak kolnieżyka (przy poprzedniej koszulce były narzekania na ten kolnieżyk) - brak reklam takich jak w TME (to mnie rozjebało) - za późno rozpoczęta sprzedaż, "bo aż miesiąc po prezentacji" - słaby plakat reklamujący koszulkę na stronie internetowej - Bednarz jest prezesem - Smuda jest trenerem - Gargula żuje gumę - a Małecki wciąż gra w Wiśle Jesli przychodzą Wam do głowy inne wymowki to piszcie. Niektórzy to by chcieli aby Meczowa oryginalna koszulka Wisły Kraków z Białą Gwiazdą kosztowała chyba 49 zł. Chce Wam tez uświadomić, ze nawet szmata cracovii kosztuje 219 zł. Czy chcecie, aby oryginalny koszulka Wisły była tańsza od szmaty do mycia podłóg? |
Cytat:
Najlepszy był na początku zachwyt Białą Gwiazdą, że nawet 300-350 zł wydadzą, bo to przecież jednorazowy zakup, a teraz jak się okazało że nawet po 239 zł są (co jest super ceną wg mnie) to lamentom nie ma końca.. Ja tam wolę sprzedać kilka swoich ciuchów, żeby mieć kasę na nową koszulkę Wisły. |
Cytat:
Doceniam powrót BG, ale koszulka szału nie robi. Jest średnia, choć i tak lepsza niż te co były ostatnio z kołnierzem... |
Cytat:
- zwykła koszulka, średnia Jaka ma byc?! Ma świecić, błyszczec, chronić przed kulami ? |
No jak to jaka ma być? Wyszywana złotymi nićmi w cenie 99,90 pln...
Marudźcie dalej - ja jutro jadę i kupuję dwie. |
Cytat:
|
Wiadomo jak długo będzie obowiązywał obecny wzór? Znowu dwa sezony?
|
Cytat:
Obi tak to robi! |
Cytat:
Może być ? |
Cytat:
|
Cytat:
Satysfakcja gwarantowana! |
Właśnie pojawiły się w internetowej sprzedaży stroje na nowy sezon. http://www.sklep.wisla.krakow.pl/
Szkoda, że nie ma dokładnych szczegółowych rozmiarów, są tylko M, L, XL itd. |
Cytat:
|
Witam, mam pytanie. Wiecie może gdzie można kupić niebieskie koszulki Wisły? Mogą być z poprzednich sezonów. Albo czy ma ktoś z was taką do sprzedania? Rozmiar L/XL
|
Prawdopodobnie to tylko zbieg okoliczności, ale zauważcie, że piłkarze z dużą Białą Gwiazdą na piersi jak na razie grają w tym sezonie rewelacyjnie (przynajmniej patrząc przez pryzmat ostatnich dwóch sezonów). :D
|
http://d.naszemiasto.pl/k/r/f2/fe/523dec5c7293a_g1.jpg
Derby to był chyba pierwszy mecz, w którym graliśmy w niebieskich koszulkach wyjazdowych. W tym modelu Biała Gwiazda haftowana jest bezpośrednio na materiale, a nie na naszywce, zgadza się? |
Pewnie tak bo niebieskie to akurat jest model katalogowy (czerwone i białe to dedykowane).
|
Czy tylko mnie drażnią te białe rękawy w niebieskim komplecie wyjazdowym?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:33. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl