![]() |
Wiedzieli co im się bardziej opłaca. Masa ludzi wykupiła dostęp do meczu za piątaka na iplii.
|
żeby się nie sparzyli gdy na R22 będzie komplet
|
ejj to juz jest chore ze pokazuja sobie tylko Slask bo maja takie widzimisie (rozumiem że liczy sie tylko $$ no ale mimo wszystko, nie sadze by mecz Slaska mial wieksza ogladalnosc);P jak nie bede mogl byc na meczu na zywo to napewno nie wykupie na ipli, wole juz nawet z lekka przycinka obejrzec za friko, mam nadzieje ze inni tez nie bede na tyle naiwni by dac im zarabiac zwazajac ze z cala pewnoscia bedzia masa transmisji. Ja grosza nie doloze juz do nich, kiedys myslalem ze to tvn jest bardziej łasy na kase ale oni przynajmniej pokazywali eliminacje, chociaz juz wtedy chyba ITI bylo wlascicielem Legii, dlatego tez nie doplace do tego interesu. Jak nast meczu eliminacji tez nie pokaza to chetnie bym z wieksza liczba osob wzial na okres probny cyfrowy polsat by po meczu im oddac. W ramach rewnzu, za swietne traktowanie Polskiego kibica. Ciekawe czy Legie pokaza.
|
czy rewanż ze skonto będzie na otwartym polsacie?
|
Cytat:
|
Znowu sie trzeba bedzie meczyc przez streama - ode mnie przez iple dostana jedno wielkie g... Na meczu byc nie moge bo pracuje od 5-19 a w 3 godziny z Krosna nie bede jechał bo zanim bym dotarł to by było po wszystkim.
|
dobrze że u mnie nie ma tego problemu i można iść do kilku barów gdzie mecz będzie transmitowany
|
tomciotv.com Tam jest najlepsza jakość w internecie. Kanał dostępny dla użytkowników z dobrym łączem. Nie trzeba przepłacać za iple.
|
Ja mam taki mały tip dla ludzi którzy chcą oglądać Wisłę w telewizorze a nie na komputerze.
Otóż jeżeli posiadacie telewizory z włączonym odbieraniem kanałów DTV to jest szansa że jakimś cudem złapie wam tam również Polsat Sport. Sam o tym nie wiedziałem dowiedziałem się dopiero w przypadku meczu Śląska, dla lepszej jakości przełączyłem w telewizorze na Polsat DTV i przez przypadek zauważyłem ze odbiera mi też Polsat Sport. Więc jeżeli posiadacie takie odbiorniki to warto spróbować. Nie ręczę za to ale u mnie o dziwo działa, moze to kwestia regionalna albo coś innego ale zawsze to szansa zobaczenia Wisełki w HD. EDIT: Niestety mój entuzjazm był przedwczesny - na paśmie DTV odbiera "POLSAT SPORT News" i wątpię żeby tak można było zobaczyć Wisłę ... Sry za rozbudzenie płonnych nadziei ... |
Cytat:
|
Cytat:
|
jestem zarejstrowany ale nie wiem jak to mam odpalić? i gdzie jest ten kanał polsat sport itd..?
|
Ja sie zarejestrowalem na tomciotv, odpalilem obraz, ale zaraz mnie zbanowali i nie chca odblokowac chociaz mam lacze 20 MB/s wg testu z ich strony. Zna moze ktos cos alternatywnego o dobrej jakosci??
|
Cytat:
zawsze ogladam i jakosc bardzo dobra dla emigrantow elegancka alternatywa! |
może mi powiedzcie jak to mam zrobić ? odpalić po wejsciu na tą stronkę?
|
Cytat:
|
po wejsciu na tą stronę mam taki komunikat:
Masz za słabe łącze aby korzystać z naszego kanału. Aby uzyskać dostęp zwiększ parametry prędkości swojego internetu i skontaktuj się z Hooltras1944 lub Mario_F1 |
Jeśli nie masz za słabego łącza to spróbuj ponownie pod innym kontem.
|
ale pod czyim kontem? jak?
|
Ja mam to samo co Jacula choc lacze mam bardzo dobre.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
z tego co sie orientuje to strona byla ostatnio w przebudowie moze w zwiazq z tym sa te problemy przy rejestracji. PIszcie do modow.
|
może ktoś z was sprawdzi i potwierdzi co z tą stronką jest?
|
Stronka jest bardzo dobra. Nie zakładaj drugiego konta, bo założyciel widzi powtarzające się ip bądź id. Poza tym, potrzebny jest wykonanie pomiaru na www.speedtest.net i wysłanie go założycielowi. Skorzystaj z innego kanału, np. drhtv.
www.meczyki.pl www.soccer-live.pl polecam powyższe strony. |
Jeden z najlepszych kanałów do oglądania w sieci to drhtv. Wpiszcie: drhtv.com.pl
Na stronce już będą wskazówki co i jak dalej robić.. pozdrawiam |
Też uważam, że drhtv jest najlepsze. Przy dobrym internecie jakość jest bardzo dobra. Natomiast tomciotv nigdy mnie nie przekonywało.
sorry za kryptoreklame. Jednoczesnie oświadczam, że nie jestem w żaden sposób związany z tą stroną ani jej właścicielami :> |
Cytat:
I zmienianie planu transmisji. Poza tym jakosc fantastyczna .. lapa podlanczam do tv i meczyk mam na "wypasie" natomiast drhtv tez jakosc fajna.. tylko czesto przerywa co dla widza spragnionego meczu swojej ukochanej druzyny jest wiecej niz wqrwia*ce. |
niech mi ktoś raz a dobrze napisze..czy Wisełkę można będzie obejrzeć jutro tylko w Polsacie Sport czy tez w otwartym?? nie mówię tutaj o opcji oglądania przy R22 ale z UK jest trochę za daleko;/;/;/;/ pozdrowienia!! aha i jeszcze pytanko moze ktos sie orientuje..ile w tej platformie IPLA trzeba będzie zapłacić za transmisje?opłaca sie ściągać? bo nie chce niepotrzebnego syfu na kompie robić.dziękuje za odp
|
a może ktoś przegląda forum i mieszka w Scunthorpe i ma Polsat :) oczywiscie ja kupuje browarki na mecz:):)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
czy ssmesem możesz też zapłacic?
|
Cytat:
Pozdro |
Potwierdzam też oglądałem pierwszy mecz na ipla. 5 zł koszt transmisji. Przy łączu 4mb zero zacięć. Jakość ustawiłem na maksymalną i muszę powiedzieć żę jakość lepsza niż transmisje reprezentacji na tvp2
|
to każdy mecz kosztuje 5zł?
|
na DRTV jakość 720 pixeli za darmo bez rejestracji itd.
Trzeba byc niezłym Łosiem zeby za gdzie indziej darmową transmisję bulić 5 zł - jeszcze żeby Ipla była bardziej "legalna" w przeciwieństwie do reszty internetu - nie jest ... |
u mnie co 15 sekund mam ...CONNEECTING TO CHANEL.... na stronce DRHTV ?
|
Cytat:
ja mam 2mb w NEO i przerywa tylko jak ktoś podkrada mi w domu łącze czyli starcza mniej więcej na styk. Jeśli rzeczywiście masz net wolniejszy niż 2mb to w przyzwoitej jakości nie pooglądasz nigdzie. |
TAK mam 1mb i dlatego nie wiem czy na ipla by mi poszło za 5 zł ,ktoś pisał że się nie tnie...
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:48. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl