![]() |
nie zamierzam sie sprzeczać na ten temat to moje zdanie i mam do tego prawo,ale fakt jest taki że dzisiaj wszyscy by siecieszyli z majstra ale dla niektórych to nie jest ważne,uff takie polskie piekiełko:)
|
|
Cytat:
|
Gdyby był Frankowski to mielibyśmy mistrza zapewnionego na 10 kolejek przed końcem. Chyba to chciał przelać.
Tylko kto by mu dogrywał piłki skoro Łobodziński jest bez szybkości, strzału i z jednym zwodem. Paweł bez uderzenia z dystansu, przyjęcia piłki i dryblingu, dodatkowo nieustannie macha rękami na kolegów chcąc przy okazji zabić muchy. Boguski bez przyjęcia piłki i uderzenia z dystansu, któremu drybling czasem wyjdzie jak się mu uda opanować piłkę. Małecki z dryblingiem, ale totalnie bez dośrodkowania i strzału z dystansu. Który też lubi rzucać pod nosem epitet o grze kolegi. Przy dobrych wiatrach zdarza mu się machnąć ręką. Sobol, Diaz czy Jirsak bez dryblingu, ale czasem uda im się rzucić dobrą prostopadłą piłkę, jednak pierwsza cecha uniemożliwia im zgubienia krycia aby wykonać to podanie bądź oddać strzał, który Ci piłkarze mają całkiem, całkiem. |
Cytat:
a miało być( takie informacje były podawane przez różne media) 25 % od nastepnego transferu |
czyli wychodzi że w Jadze maja lepszych pomocnikow niz u nas bo Frankowi asystują. Grosik, Bruno, Jezierski, Lato, Grzyb, Burkhardt. Wczesniej Reich. Defensywny Hermes. Kogo bysmy z nich chcieli? Przeciez nikogo... wszyscy starzy, bez dynamiki, wolni...
hehe... a i jeszcze jedno. Franek w Jadze nie jest kimś tylko od strzelania, ma chyba 5 asyst, rozgrywa piłke w środku i na bokach. |
Ta drużyna niby taka zajebista jest ? Wg mnie typowy średniak z przeciętnymi grajkami.
|
zdania podzielone jak zwykle:) franka juz zostawie to moje zdanie,teraz sie zastanawiam jak podejdą nasze gwiazdy do meczu z legią bo cos mi sie wydaje że tym razem (z nozem przy gardle) wisła pokaze na co ją stac.Przecierz to ostanie co moga przegrać a przegrali juz wszystko(a nawet więcej-arka,cracovia) więc tym razem według mnie dupy nie dadzą:)
i leszek bedzie musiał jeszcze przynajmniej rok poczekać:)) |
Szkoda mi Niedzielana... Nie życzy się nikomu źle, ale niech ktoś Cionkowi pora..... kości w następnym spotkaniu!
http://www.weszlo.com/news/4928 |
Wg zeszło Skorża od nowego sezonu na 100% w Legii. Zajebiście.
|
Wg mnie Legia będzie bardzo mocna w przyszłym sezonie.
Pół zespołu odejdzie, zastąpią ich na pewno lepsi gracze. A co do Maćka, to takie jest życie szkoleniowca, raz tu, raz tam. Życzę mu wszystkiego najlepszego i drugiego miejsca za rok :D |
Jean Paulista strzelił dziś gola na cyprze. Maciek Żurawki też strzelił.
I ciekawostka.. strzelił takze gola dla Omonii piłkarz zwany Leandro.. ten co kiedyś był do Wisły przymierzany. |
Cytat:
|
Bramka Jaśka po podaniu Kosy , który zagrał cały mecz . Apoel wygrał z Apollonem 3:2
http://www.youtube.com/watch?v=3U-Qw...layer_embedded |
|
Przejdzie do Legii , minie mit '' Bohatera <hahahaha>'' Skorży. Chyba niektóre portale nie wiedzą co oznacza słowo Bohater : )
|
Cytat:
Cytat:
co za tekst |
Pisany pewnie przez człowieka, który uważał Skorżę za Wiślaka itp. :lol:
A to, że pójdzie do Legii było przecież oczywiste w momencie, kiedy go zwolniono z Wisły. |
Skorży w Legii nie będzie łatwo o sukcesy dopóki będzie konflikt na lini ITI-Kibice.Pozatym pamiętam jak Smuda przechodził jesienią 1999 roku jako najlepszy trener z Wisły do Legii z którą mistrza nie zdobył.
|
Cytat:
|
sądziłem,że ten sezon nauczy coś ITI a ci chcą podpisać Skorże:). Odetchnąłem z ulga,bo po Amice,kiedy odejdą Lewandowski i Peszko Legia znów nam nie zagrozi.
|
U nas oczywiscie wszyscy zostana.. wystarczy ze Marcel, Glowa, bracia Brozkowie (przy dobrych wiatrach tylko oni)odejda i dupa.. niestety ale raz na czas trafiaja sie tacy zawodnicy i majac nawet 5 mln euro do dyspozycji nie zawsze trafi sie w 10
A co do Peszki to wrobelki cwierkaja ze ma zostac jeszcze na przyszly sezon.. z Lewym tez nie jest przesadzone, po mojemu zostanie |
Cytat:
Żenada te Wasze komentarze. |
Cytat:
Legia pod wodzą Skorży zajmie spokojnie miejce w pierwszej trójce zdobedzie więcej punktów niż w tym sezonie i zakończy sezon z mniejszą stratą(jeśli w ogóle to będzie strata - oby była) do mistrza niż w tym. Przyjmujesz??:> |
Cytat:
a taktyka będzie opierała się na długich dzidach z obrony do napastnika wysokiego oczywiście :lol: |
W końcu pan Maciej S. kiedyś rozpływał się nad talentem Grzelaka :D
Złote czasy nadchodzą dla Bartka ... |
Niech idzie Maciuś do Legii trzeba w końcu zarobić dobrze bo jak już w Legii mu nie wyjdzie to już tak dobrej posady nie dostanie. Pewnie Legia kupi znów paru grajków z Polskiej ligi plus jakiś trzeci zaciąg z zagranicy. Pewnie znów będą to tak ambitni piłkarze jak Pączki Grzelak i Iwański !!!! Chwała Bogu że ci piłkarze u nas nie grają !!!...
Tam Skorża może być nawet Bogiem być ... szkoda tylko że u nas wykończył Bednarza !!! bo Kasperczakowi nie ma kto pomóc przy transferach !!!!. |
Cytat:
|
Tak jak niektórzy nie mają szacunku do trenera Kasperczaka, ja mam prawo nie mieć szacunku do człowieka, któremu Wisła płaciła nie małe pieniądze, był dyplomatą i skompromitował nasz klub. Więc skończcie z tym całym Skorżą bo on miał być trenerem ,a nie k*** wolontariuszem ! Za to dostawał kase i za to go rozliczamy! Za wyniki , za jego pracę ! Fajnie może być sobie dobrym człowiekiem, ale jak dla niego w takiej pracy jest ważne przede wszystkim to , aby podlizać się kibicom ( pytanie Skwk o to czy Frankowski może wrócić do Wisły ) i być takim dobrym dla ludzi niech zmieni zawód! A takie pier*** o tym, że każdy na miejscu Kasperczaka zaszedł tak daleko jest nie prawdą. Zobaczcie na Real Madryt ile pieniędzy wydali , na Skre Bełchatow. Jak nie ma dobrego trenera nie ma wyników nawet z C. Ronaldo, Kaką itd...Więc Wy jesteście śmieszni takimi tekstami '' eee każdy by tak daleko zaszedł, nawet jeszcze dalej ''
|
Cytat:
Skompromitował nasz klub? To on grał na boisku rozumiem? Ale jak przegrywaliśmy z Valerengą czy z Tbilisi to już piłkarze przegrali? Jeżeli traktować te dwie sytuacje równo - to wg. Twoich kryteriów Kasperczak skompromitował nasz klub. Za wyniki ? 2 MP, 1 miejsce w tabeli, wygrana z Beitarem, Barceloną, Liverpoolem, Sevilla. Porównywanie Kasperczaka do Skorży jest w ogóle nie na miejscu. Kasperczak doił z naszego klubu kasę, chociaż nic nie robił. Zgodnie z prawem, więc mu to wybaczę, ale podanie Wisły do sądu i *******enie o tym jak się ją kocha jest już niewybaczalne. |
Zaraz , zaraz tak wszyscy piszą no taka praca trenera, że ma na utrzymaniu rodzinę i dlatego pójdzie do Legii. Kasperczak też miał na utrzymaniu rodzinę i miał prawo walczyć o te pieniądze. Bądzmy fair wobec obojgu ? A pamiętasz może mecze z Schalke, Lazio, Parmą, Realem, Barceloną ? Nie wszystkie wygrane, ale piękne chwile ?
|
Ja mam pamiętać mecze z Lazio itp, a Ty nie pamiętasz 2 MP, Barcelony i Beitaru?
|
2 Mp i Barcelone będę pamiętał do końca życie. Dla Ciebie pokonanie Beitaru to coś wielkiego ? to sukces ?
|
Obaj maja jakies grzeczy na sumieniu, obaj zaliczali spektakularne wpadki i zwyciestwa. Mi osobiscie za Skorzy nie tyle co przeszkadzaly osiagane wyniki, co styl gry.
|
Jonczyk strzelił bramkę Stali. Jest to jego bodajże 6 bramka w 1 lidze.
|
Cytat:
Raz że Jonczyk strzelił, strzelił też dwa gole Drozdowicz dla Gorzowa.. ten którego testowaliśmy. |
Cytat:
|
a witam, mam takie nietypowe pytanie. jako ze wczoraj sie troszke 'porobilem' %
a ja zawsze wtedy wlaczam komputer i czytalem duzo wywiadow artykulow itp ...i czytalem taki ciekawy ze sie wypowiadal nasz Dan Petrescu odnoscie przegrania ze Sraxą i ogolnie skomplikowanej sytuacji w walce o MP, mowil ze dotarly do niego sluchy ze wlasciciel szybko zaczal zalowac zwolnienia go i ze on (Dan) chetnie by wrocil do Wisly. bylo cos takiego czy mi sie przysnilo? ;/ |
Tak, ktorys z dziennikarzy zadzwonil do Cupiala i spytal
- zalujesz ze zwolniles Dana? - no siema, tak zaluje, - ok, pozdro musisz zrozumiec ze Dan wielu wywiadow nie udzielal.. po prostu po awansowie jego klubu do LM Polska mentalnosc musiala to wykorzystac przypominajac to i tamto.. niektorzy z nich maja na tyle maly mozdzek ze im sie wydaje ze gdyby w tym czasie prowadzil Odre Wodzislaw to awansowalby z nia do LM.. tak na przekor chcialbym zeby wrocil.. i co gdyby mu sie nie udalo? co wtedy by pisali? no przeciez wedlug nich skoro z tamtymi awansowal to z Wisla tez awansuje.. jakie to proste, ze tez nikt jeszcze na to nie wpadl.. Smuda z Widzewem tez awansowal do LM .. a prowadzac Poznaniakow czy Wisle mu sie ta sztuka nie udala.. jakie to dziwne.. a wedlug Borkow wrecz logiczne.. |
po co ten sarkazm:)
pytalem tylko czy byl taki wywiad czy nie, a nie o sens i rzetelnosc domniemanego tekstu. rozumiem iz mialem bardzo fantazyjne sny po spozyciu dawki%. Dziekuje. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:20. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl