![]() |
Witam
Kupie bilet do Paznania w zamian mam również wejsciowke na G na Legie Priv |
Mam wolne 2 karnety na mecz z widzewem na sektor E cena 15 zł za osobę kontakt na pw
Nie aktualne |
w jakich cenach sa bilety na jutrzejszy Puchar Polski?
bo nie widze zadnych info na stronach |
Cytat:
proszę. |
Wiem, że to jest nieopłacalne, ale czy są jeszcze sprzedawane abonamenty na tą rundę? Sytuacja mnie przymusza ;/
|
Cytat:
|
Próbuje cały czas i numer nie odpowiada .. ale będe próbował. Dzieki :)
|
Cytat:
naszewyjazdy@ kibice wisly .pl (adrs e-mail oczywiście razem) I napisać za kogo jedziesz i nr PESEL |
Kupię bilet do Poznania
|
Kiedy najpóźniej można wejść na stadion? Wpuszczają jeszcze w 2. połowie? Mam ważną rzecz do załatwienia jutro i na R22 mogłabym być dopiero po 21.
|
Cytat:
|
ja mam takie pytanie, jak myslicie, od kiedy mniej wiecej bedzie prowadzona sprzedaz biletow na Legie?
|
Cytat:
od soboty 6 listopada |
Cytat:
|
Kupię bilet do Poznania. Jeśli ktoś będzie chciał sprzedać, to priv.
|
Witam, kupię jutro abonament na sektor G?
|
|
jak jest z wejściem na Lecha na nie swój bilet? można jeszcze zmienić dane? jeśli można to do kiedy
|
do przedwczoraj
|
jak idzie sprzedaz abonamentow? wybieram sie w srode a nie wiem czy zakupie na G a nie chce jechac 150 kom na marne :)
|
Do sprzedania 4 bilety na Poznań, tel. 506160450, gg: 799871
|
Cytat:
|
z powodu choroby odsprzedam bilet na lecha za 40 zeta
nieaktualne!!! |
Witam!!! Mam podobny problem z biletem do Poznania. Mam bilet ale nie ma mnie na liście. Proszę o info czy będę mogła wejść?
|
napisz i zapytaj sie pod naszewyjazdy@kibice wisly.pl
|
no tak zrobię ale nie wiem czy o tej porze ktoś jeszcze odpowie mi na meila?
|
też czekam
|
Panowie podobno spokojnie wejdziecie, ale lepiej się dowiedzieć na 1906%
|
Jak coś więcej będziecie wiedzieć na temat biletów do Poznania proszę o info nr gg3109096
|
nie wiem jak w Poznaniu, ale w Łodzi sprawdzali dane z biletu z danymi z dowodu/legitymacji... jak się zgadzało to wpuszczali :)
|
tylko że na biletach na Lecha nie ma danych osobowych. a w Łodzi sprawdzali dane z list, a nie sam bilet.
|
Cytat:
i co masz jakies info? |
Cytat:
|
Wszedzie tak jst ze nie spawdzaja bietów tylko listy. problem w tym czy istnieje realna szansa by wejsc na stadion kiedy nie ma cie na liscie?
|
Nigdy w ciemno nie jechałem, więc nie wiem. Wydaje mi się, że to zależy też indywidualnie od organizatora, bo znam takich, którzy na miejscu kupowali bilety kilka lat temu, przez co na liście nie mogli być obecni.
|
no wiec własnie mam podobny problem. teraz mamy wolny bilet wiec nie wiem co robic?
|
Cytat:
a co z lista? nikt nie umie mi odpowiedziec czy uda mi sie wejsc na stadion? |
Cytat:
|
obsrało was dzień przed meczem wszystkich czy co??
|
To po co wy kupiliscie te bilety, skoro je sprzedajecie??
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:30. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl