![]() |
Wystarczy przeszukać kilka stron. WISŁAZWE pisał do nich pytając o to i zamieścił tu odpowiedź.
Cytat:
|
@@Adam
jak miały by powstac karnety jeśli gramy na 2 stadionach ! w tej rundzie nie ma karnetó drogą mailową ktoś nawet uzyskał taką odpowiedź od w.k.pl |
|
Taa, runda wyżej więc wszystko +5 zł...
e: Cytat:
|
Cytat:
|
Sprzedaż jest od jutra od 10 do 14 w WŚ, ale zamiast "sobota" napisali "piątek" przez pomyłkę ;)
Tak myślę. |
ide w takim razie jutro bo potem nie będzie czasu ;D
|
no cóż ja się w poniedziałek wybiore. Mam nadzięje że nie będzie problemu z dostaniem biletu na 3 lub 2 :)
|
dziś byłem to dostałem może 300 bilet po 10
|
Jaka jest hierarchia sektorów na Hutniku, jeżeli chodzi o zaangażowanie w doping?
|
sektor 3 - młyn...
|
Nie wiecie może jak się ma sprawa z biletami? ile już poszło?
I drugie pytanie - nie wiecie ile może iść koszulka z WŚ ? zamówiłem we wtorek mam 20 km do Krk. Mogłem dac odbiór osobisty, tyle że nie byłem pewien czy będę w Krakowie. |
Przesylki ida chyba do 3 dni roboczych wiec w poniedzialek powinienes ja mieć u siebie
|
Jak wygląda sytuacja z biletami na sekto 2 lub 3?
|
Około godziny 11:30 spoookojnie były.
|
Może ktoś napisać w przybliżeniu ile zostało na 2/3, bo się jakoś dzisaj nie mogłem zebrać i nie wiem czy mnie czasem za to nie pokarało.. :P
|
Na pewno jeszcze zostały.
|
jeszcze sa ale nie duzo :-)
|
Ok dzieki, jutro z samego rana odpalam rower i zasuwam na R22 :D
|
A kiedy bedzie cos wiadomo na temat karnetow na R22?
|
Cytat:
|
chyba ty nic nie wiesz. nie ma karnetów na jesień.
|
Poważnie, aż tak mało tych biletów ? W środę miałem jechać, ale widzę, że chyba jutro będę musiał...
|
Jak z biletami na 1 i 4? Czy jeszcze duzo zostalo?
|
Myślę że na 1i 4 kupisz w dniu meczu w kasach Hutnika
|
Cytat:
ale jakby ktos byl i mogl spytac jak sytuacja z 1 i 4 czy spora szansa jest ze w dniu meczu na stadionie jeszcze bedzie mozna dostac to bym byl wdzieczny, dzieki |
Witam, kolekcjonuję bilety Polskich Klubów z Europejskich Pucharów. Poszukuję do kolekcji biletów Wisły z tego sezonu z Ligi Europejskiej. Na początek z czwartkowego spotkania z FC SIAULIAI oraz jutrzejszego z QUARABAG AGDAM. Jeśli ktoś miałby zbędny swój bilet JUŻ PO MECZU to proszę o kontakt. Mój mail: [email protected], gg:5824205 moja kolekcja na mojej stronie warrior-ustron.com Pozdrawiam
|
Aby mieć pewność, że wejdzie się na czwartkowe spotkanie, bilety należy kupić w środę lub w czwartek przed południem. Może okazać się, że tym razem do czwartku do 14:00 wyprzedane zostaną wszystkie wejściówki na mecz Ligi Europejskiej, więc sprzedaż biletów w kasach stadionu przy ulicy Ptaszyckiego nie będzie prowadzona. OFICJALNA
|
Witam. Czy wybiera się może ktoś rano na R22 po bilet? Niestety nie znalazłem czasu aby przyjechać go kupić wcześniej. Może ktoś się wybierał i mógł kupić jeden więcej, a następnie odsprzedać mi go pod stadionem Hutnika ? Obawiam się, że wieczorem już nie będzie co kupić. Więcej info na priv. Z góry dziękuje za zainteresowanie i pomoc.
|
Cytat:
moim zdaniem przed meczem po godz. 18 powinieneś jeszcze na sektor 1 lub 4 bilet dostać |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:45. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl