![]() |
Oczywiście, kiedy ktoś pisze, że czeka na reakcję oznacza że trolluje.
Trollować=usiłować sprowokować agresywną reakcję W odpowiedzi dostaje to na co zasługuje czyli olewkę. Na odpowiedź kolejnego trolla Markusa : zieeeeew |
Sapała zamiast trenować, buja sie na imprezach z "osobą zamieszaną w aferę pedofilską"
Czy serio nie potrafimy się zabezpieczyć w kontrakcie, przed takimi zachowaniami? Jak dla mnie, z gościem powinno sie rozwiązać kontrakt natychmiastowo i to z winy zawodnika... Szczerze? Mam nadzieję że go więcej nie zobaczę w koszulce Wisły. Gdyby ktoś jeszcze nie wiedział: https://www.sport.pl/pilka/7,64946,3...a-ruszyla.html |
Z tego co wiem Dubiel nie ma chyba nawet zarzutów, a Sapała teoretycznie nic złego nie zrobił, zwykłe zdjęcie w windzie i oglądania FAME to jeszcze nic złego. Może się to nie podobać, ale na jakiej podstawie chcecie ten kontrakt rozwiązać?
|
Cytat:
|
Cytat:
Dubiel zarzutów nie ma, Sapala w wolnym czasie może robić co chce. A że nie posiada za cholerę instynktu samozachowawczego to inna sprawa. |
No. Powoli pojawi się głębia składu ;)
Wisła Kraków: Duda i Kiakos rozpoczęli treningi https://www.goal.pl/1-liga/wisla-duda-kiakos-04092024/ |
Super wiadomość.
10 znaków. |
Moskal "piłkarze którzy najwięcej grali dostaną wolne też piątek i sobotę"
Czwartek: Carbo z Rodado pierwsi na treningu. Sapały nie stwierdzono. |
Pewnie u stylisty rzęs. Są rzeczy ważne i ważniejsze.
|
Cytat:
Może być mu trudno wygrać rywalizację z Carbo tym razem. Inaczej niż w poprzedniej rundzie. Tak szczerze, to wraca Duda, jest Carbo, Igbekeme, Gogół, Sukiennicki, dwóch juniorów... Piłkarze którzy poważnie traktują swoje obowiązki, do tego mimimum czterech z nich jest lepszych piłkarsko, a trzech wypełnia slot juniora. A, może tam też grać Alfaro. Chyba Moskal nie bardzo liczy na naszego Don Juana. |
Patryk Gogół strzelił karnego w meczu U-20 Portugalia-Polska (2:1)
|
Sukiennicki dzisiaj zawody życia. Odpoczął, bo przecież był bardzo zmęczony. Przed gabinetem Bashy kolejka chętnych, na czele Austriacy.
|
... a po Carbo podobno zgłosiły się wszystkie kluby z Australii
|
Cytat:
|
No ja się zgadzam z tobą. Dlatego się Australijczycy po niego zgłosili
|
Ile można tak pieprzyć. To jest takie nudne.
|
Cytat:
|
Może to powinno trafić do tematu byłych piłkarzy, ale to jednak dalej pracownik klubu.
Bramka Kmiecika w towarzyskim meczu legend Stuttgarter Kickers https://x.com/WislaGol/status/183504...HDJ1qMhtw&s=19 |
Cytat:
Widać, że coś z głową się zaczyna dziać, kolejny raz wygląda mi to na bąbelki... sodówy. |
Cytat:
|
Cytat:
I to Was tak boli. :-D :evil: |
Chłopaczek ma 21 lat..dla mnie póki co dzieciak, trochę jeździec bez głowy.
Jak przyjdą efekty i skuteczność, to życzę mu, żeby się rozwinął u nas i dał zarobić. Tyle. |
Cytat:
|
Oczywiście że takich Talarów czy Sukienickich to generalnie jest na pęczki. Oni nawet nie byli na tyle zdolni w swoich rocznikach był łapać się do reprezentacji juniorskich.
To co ich głównie odróżnia od reszty to decyzyjność w grze do przodu, na której blokuje się 80% wchodzących w grę na wyższym poziomie. To jest już nie zweryfikowania, ale gdygsmy grali w esa i obaj wypłynęliby w trochę młodszym wieku to pewnie już kluby z serie B by się na nich rzuciły. Co nie znaczy że nie wróciliby z podkulonym ogonem po kilku latach |
Przypominam o najwazniejszym
- Wisła nie rozwija piłkarzy, żadnych! - w ten sposób szczególnie Wisła niszczy kariery młodym zawodnikom. Bo ci młodzi, którzy powinni się rozwijać jak najszybciej, ponieważ mają wiele do nauki traca najbardziej na przestoju w rozwoju. Młodzi zawodnicy w naszym zasięgu to piłkarze, którzy mogą mieć namiastkę talentu ale nie mają jeszcze wiele umiejętności. A to oznacza, że ktoś musi nimi dobrze pokierować aby budować ich kariery. Przykłady młodych, których Wisła zniszczyła przez ostatnie 6 lat można już wymieniać w dziesiątkach. I wcale nie chodzi o to, że mamy z każdego Talara czy Sukiennickiego zrobić Messiego ale chociażby o to aby ci piłkarze utrzymali swoje umiejętności lub lekko je poprawili i z powodzeniem sobie grali w np I lidze, z której zostali ściągnięci. U nas jest odwrotnie, przychodzi taki Olejarka co zagrał w Stali cały sezon w Wiśle ginie kompletnie. To samo ze starszymi piłkarzami, to samo z trenerami. Można zganiać problemy na każdego z osobna, a czas płynie i Wisła z roku na rok słabsza, pod wodza Zaskrońca... |
Zauważyliście że Baena w ogóle nie używa lewej stopy? Ona my tylko i wyłącznie służy do tego aby wyglądał symetrycznie.
Chłop ma jeden zwód, wypuszcza do prawej i goni. Setki razy widziałem sytuacje gdzie powinien skosić do lewej i oddać strzał albo zagrać a on zawsze idzie do prawej. Jak taki człowiek w ogóle przechodzi wstępną weryfikację do profesjonalnej gry w piłkę? To tak jakby zatrudnić kierowcę autobusu, który umie skręcać w prawo ale w lewo to już nie. |
Cytat:
|
Kazimierz Moskal: Kacper Duda dostał zielone światło i trenuje już z drużyną. Teraz pozostało nam czekać, aż wróci do formy fizycznej i psychicznej po długiej kontuzji.
To chyba zakończy historię dziury w nerce, czekania na przeszczep i końca kariery który niektórzy wróżyli. |
Cytat:
|
Za GK o występie Kutwy: występem w Płocku zebrał odpowiednią liczbę minut, żeby uruchomić klauzulę w swoim kontrakcie. Od niedzieli obowiązuje on do 30 czerwca 2027 roku.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:06. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl