![]() |
http://www.90minut.pl/news/143/news1...-z-Lechem.html
Dzięki Bogdan!!! Jestem pewny,tego iż będzie dalszy zaciąg piłkarzy made in china sry Bogdan :P |
Nie wiem na ile to fakt, a na ile PR, ale w jednym z komentarzy oficjalnego facebookowego profilu Wisły jest informacja o tym, że Pawełek jeszcze nic nie podpisał. To dziwne zważywszy na podjare tych quasi spadkowiczów z Turcji na ich klubowej stronie.
Jeśli to celowe granie na zwłokę to robią sobie z kibiców jaja :-/ |
Cytat:
Całe szczęście że taki piłkarz do nas nie trafił, bo on poziomu tej drużyny raczej by nie podniósł. Sztucznie promowany przez media jak cała Lechia, która gra rzekomo piękną piłkę tylko wymiernych efektów nie widać. A ostatnio sztucznie promowanych z racji braku naprawdę wartościowych grajków było w mediach pełno. Choćby tylko takiego Wilczka, Glika, Kiełba, Robaka albo Sadloka wspomnieć. A za czasów Benhakera na przykład obecny rezerwowy Widzewa - Lisowski. |
Cytat:
|
z Wisła facebook
"Pierwszy transfer z klubu. Niedługo info o pierwszym transferze do klubu" tak więc czekamy... |
Cytat:
|
Cytat:
Pawłowski niby do Lecha, szkoda, ciekawy piłkarz |
Cytat:
15.01 Spokojnie, jeszcze jest dużo czasu na dopinanie składu, wszyscy trochę żałujemy że na obóz jedziemy bez napastnika i bramkarza, ale damy sobie radę. 29.01 Abdul al Raham din Bin jest dla nas bardzo ważnym zawodnikiem i na pewno poprawi naszą grę w ataku gdyż ostatnio mamy problem ze zdobywaniem goli, na dojście do pełni kondycji fizycznej potrzebuje około 3 tygodni gdyż ostatnio pracował w pralni. Już dziś zaczynamy myśleć o letnim okienku transferowym, prosimy też nie zapominać że wielu bardzo dobrych zawodników nie podpisało jeszcze kontraktów, poszukamy również w śród nich... Zamknijcie ten temat, coś takiego jak nasza polityka nie istnieje. Polityka powinna być dwustronna, a my jedynie sprzedajemy. Jest już Nibylandia i myślę że do póki nie sprowadzą choć jednego zawodnika, to ten temat powinnien być zamknięty. A przynajmniej przemianowany. Przyszedł jakiś "staszek" i klękajcie do miecza, bo on jest pan holender i wie jak się piłkę robi. Dla mnie gość na dzień dzisiejszy jest zerem totalnym, jego transfery czyli Branco i Nordin, jeden klapa totalna, drugi mocno średni. Ja nie wiem na czym można opierać wiarę w tego człowieka... |
Godzine temu oficjalny profil Facebookowy Wisły pisze w komentarzu : jak Mariusz podpisze kontrakt z jakimś klubem, to na pewno taka notka się pojawi. Bo na razie jeszcze nic nie podpisał i wiemy to od niego samego
Jak jeden kolega zobaczył nie ma już Pawełka w kadrze Wisły. http://www.wisla.krakow.pl/pl/kadra/pierwsza_druzyna/ |
Cytat:
|
Czyli w Turcji sobie trenuje dla funu bez przynależności klubowej ?
Aha, Mat Mario ma racje. Zamkniecie tematu transferowego na prawde dobrze by zrobilo temu forum :) Otwierać tylko jak ktoś przyjdzie żeby o nim podyskutować :) |
Cytat:
|
Ludzie!! Na pierwszy obóz wyjeżdżamy 15 stycznia, okienko transferowe otwarte jest od 1 lutego!!
Trochę cierpliwości...Mamy jeszcze 2 tygodnie na to by skompletować skład na pierwszy obóz, poczekajmy i dopiero w tedy ewentualnie krytykujmy działalność naszej polityki transferowej... |
Cytat:
|
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/inn...wiadomosc.html
Jakby nie patrzeć oboje po wojażach w Holandii trafili do nas... To coś mówi o naszej polityce transferowej |
Cytat:
|
co wy piszecie Pawelek juz jest oficjalnie zawodnikiemKonyasporu Konya
http://www.sport.pl/pilka/1,70998,88...oraroczny.html |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Takich pesymistów jak niektórzy z was powinni od razu kastrować. To forum jest jednym, wielkim wylewiskiem żalów.
Można zrozumieć racjonalny pesymizm, w temacie budowy stadionu, ale tutaj? Tutaj co drugi który dziś narzeka pisał kilka miesięcy temu "Zarówno trenerowi jak i dyrektorowi sportowemu trzeba dać czas, a rozliczyć ich będzie można z swojej pracy nie wcześniej niż za rok". Westersyl, prekursorze, tak do Ciebie apeluje. Weź coś na wstrzymanie. Filmiki robisz fajne, ale swoim lamentem zarażasz innych. Ty już wszystko wiesz, napisz nową Apokalipsę ludzkości. Zapewne transferów się doczekamy, oby tylko obyło się bez starych,"głośnych nazwisk". |
Taaaa, Spokojnie ludzie! Mamy czas do lutego lutego hehehe A wiecie ile mscy jest od lutego do końca sezonu? Po co sie spieszyć przed rundą wiosenną
PS.To nie pesymizm-to śmiech przez grymas złości. |
Cytat:
Powiem sobie szczerze pluje sobie w brodę że dałem sobie wmówić słowa Bogadna o buddowie profesjonalnego klub. Ten sam człowiek firumuję teraz odejście braci Brożków bo słowa o tym jak prezes Cupiał martwił się o jakość drużyny nie wierzę. W normalnym klubie właściciel szybko ugasiłby ten pożar... powiedział jakieś ciepłe słowa do mediów przynajmniej udawałby aby polepszyć stan rzeczy... u nas nawet tego się nie robi. Lepiej aby wszystko spłynęło na Bogdana, jego wystawić na opluwanie itp, zresztą jemu to chyba pasuję. Zresztą mam wrażenie że sprzedaż Brożków to wspólna inicjatywa Cupiała I Basałaja. |
co do Brożków jeśli chcą niech idą. u nas pewnie dużo więcej by nie zadziałali,a tak obie strony coś z tego mają. nie to żeby mi żal nie było, ale takie życie. na temat Pawełka nic nie powiem bo i po co? jaki koń jest wszyscy widzą. dalbym szansę Filipowi bo chłopak młody i zadatki ma. niejeden młody bramkarz odpłacił się sowicie za szansę więc dlaczego w tej sytuacji nie zaryzykować? no starczy mojego chciejstwa boss pewnie ma lepsze pomysły:-)
najlepszego w nowym roku ! |
Cytat:
jest pierwszy mecz. Pamietacie jaka nam rok temu zrobili niespodzianke gdy juz wszyscy przestali wierzyc - przyszedl Georgi Christow w ostatnim dniu okienka :) |
Cytat:
Z Głowackim nie od razu podbijaliśmy Europe co nie? Też miał pewien czas na rozwiniecie się piłkarsko, nabrania doświadczenia. Kim ten Głowacki z kolei był? A przepraszam, tak jak piszesz o Pawle Brożku "najlepszym piłkarzem Wisły minionych lat". Głowacki to nie Cannavaro, miał też swoje słabe występy zarówno w Wiśle jak i reprezentacji. Był dobry fakt, ale zapominajmy jak robili naszą obronę drużyny których nazw nie potrafi większość z nas napisać. Wypowiadacie się o nim jak o kimś nie do zastąpienia. Przyszłość, nie przeszłość. |
Cytat:
|
Cytat:
Ale poza tłumaczeniem dzieciakom, to trzeba być cierpliwym i już nie ma się co złościć, trzeba to jakoś przetrzymać. To nie chodzi o to, że wyczerpała się jakaś formuła, że trzeba przewietrzyć szatnię - po prostu trzeba poczekać aż Cupiał się zdecyduje, co chce zrobić. Zostawić Wisłę, czy sprzedać (i tu też pytanie komu). Wcale nie jest powiedziane, że od razu zbudujemy tu drugą Borussię, może być gorzej - ale prędzej, czy później znów się odbijemy. |
Cytat:
To co się stało w tym sezonie to największa wyprzedaż od sezonu 2005/06 ale wtedy chociaż ściągnięto kilku zawodników na jakimś poziomie plus byli na rezerwie zawodnicy dużo lepsi niż teraz i tylko czekający na szansę. Teraz już w lecie działo się bardzo źle ale siedziałem cicho wierząc we frazesy Basałaja. Jednak ile można znosić to zakłamywanie rzeczywistości. Wypchnięcie z klubu Pawła Brożka i pierdoły o tym, że już mamy zastępców na celowniku ... Już nikt w to nie wierzy. Rozumiem, że p. Cupiał od kilku dobrych lat odbiera zainwestowaną na początku kasę. Ale po co to ściemnianie o lidze mistrzów o mistrzostwach i sukcesach w Europie. Nie wolno tak sobie kpić z kibiców. Także to nie tylko Westersyl czuje się jakby mu wbito nóż w plecy. |
Cytat:
Nie robię sobie jakiejś wielkiej nadziei. Po prostu cały czas wierze że po coś tych dwóch dżentelmenów z Holandii ściągano. Przyklasnę wszystkim którzy narzekają. Już po zamknięciu okienka transferowego. Jeśli będą ku temu powody. (Pewnie będą) ale po co w tym momencie pisać " i tak będzie bee". Bezsens. Poczekajmy zanim zgnoimy z błotem kilka nazwisk. |
oficjalnie ze strony klubu http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...hodzi_z_wisly/
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Jesteś rozdrażniony bo nie znasz przyszłych ruchów transferowych drużyny, rozumiem to, ale dajmy szansę sie wykazać panom z Holandii, na tem moment pola do popisu nei mieli ale styczen i luty takim polem winien być. Jeśli w tej rundzie mialby sie odblokowac Żuraw , ok ide na to, ale też wiem że szanse na to bardzo znikome. Ale jaki sens ma frustracja na forum, prócz napędzania wielkiego kołowrotka żalu i rozpaczy? Ja wierzę że będzie dobrze. |
Cytat:
jeżeli ściągnęliśmy znanego na całą Europe gościa, który zajmuję się transferami i w dodatku bierze za to pieniądze, to chyba coś jest na rzeczy, bo w innym razie po co byłby nam ktoś taki? |
Cytat:
Na ktora cala Europe?? O czym swiadczy ze co?? Stan to taki sam pionek w rekach Cupiala jak kazdy inny. Wczesniej czy pozniej jak zobaczy co sie u nas dzieje to pojdzie w cholere... |
Cytat:
Cytat:
|
Może przesadziłem , że na całą Europe, ale w takim razie w jakim celu został sprowadzony do Wisły??
Po to żeby być? Ja mam nadzieję , że jednak będzie dobrze ;] |
Cytat:
średnio kumaty człowiek wie że był taki kopacz jak Valcx i że lata świetlne temu był dyrektorem sportowym PSV |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:51. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl