![]() |
Kupiłem tablet i chce dokupić kartę SD 32GB. Są jakieś różnice w prędkości przesyłu itp? Warto dopłacić? Czy różnica będzie wyczuwalna?
|
Hej,
potrzebuję kupić drona ale kompletnie się na tym nie znam. Będzie on potrzebny do robienia zdjęć i krótkich filmików z wysokości kilku metrów. 15 sek. film i 5 fotek i tyle... raz w tygodniu. Widziałem na necie drony za kilka tysięcy... takie mnie raczej nie interesują. Wolałbym coś za kilkaset zł. tylko pytanie brzmi czy będzie to ok? help! |
Gdzie mogę znależć w internecie plany, przez jakie ulice biegnie robiona obecnie trasa Łagiewnickia i i przyszłe - Pychowicka i Zwierzyniecka ?
dzięki z góry! Thx BW.Wisła |
|
1. Czy ktoś z Was orientuje się ile maksymalnie można zarobić na umowach o dzieło w jednym roku rozliczeniowym?
2. Czy są jakieś górne widełki takiej formy zarobkowania? Z góry dzięki za pomoc kogoś obeznanego w temacie. |
Witam,
potrzebuję prostego darmowego programu (do ściągnięcia z neta) żeby obciąć krótki filmik. Znacie coś takiego? |
Wbijaj na dobreprogramy i tam poszukaj. A w windowsie masz movie maker wiec darmowy i tez przytnie.
|
Hej, mam pytanie:
w tym miesiącu wziąłem kredyt hipoteczny (ok. 200 tyś.). Oczywiście wnioski składałem do łącznie 5 banków. Wczoraj chciałem kupić na nowe mieszkanie pralkę na raty 0% za 1600zl. i nie otrzymałem od banku odmowę. Czy jest to spowodowane tym że nie mam więcej zdolności czy może w jednym miesiącu każde zapytanie powyżej np. 5 kończy się odmową (w BIK-u widać wszystkie wnioski). Będę wdzięczny za odpowiedź, ponieważ nie wiem czy mam czekać z kredytem do następnego miesiąca czy kupować za gotówkę (niestety odkładając na później zakup TV 65 cali). pozdro |
Witem serdecznie,
Piszę w imieniu rodziców bardzo chorego małego chłopca, pomóżmy mu razem wygrać w tym wyścigu o życie (nawet zwykły sms może dużo pomóc) proszę również jeśli to możliwe o udostępnianie na fb. poniżej link https://www.siepomaga.pl/zdrowie-julka Z góry bardzo dziękuję. |
Wiem, że jest/była mapka z WIŚLACKIMI grobami. Pomoże ktoś? :)
|
Jak nie znajdziesz mapki (ja nie mam) a znasz nazwiska to wyszukiwarka działa naprawdę sprawnie:
http://www.rakowice.eu/ |
Ktoś zna jakąś tańszą alternatywę dla iperfumy.pl ?
Tylko żeby to był oryginalny produkt a nie woda z kranu z ludwikiem :) |
www.e-glamour.pl
www.perfumesco.pl Perfumy oryginalne możesz śmiało kupować jak coś wybierzesz.Cenowo też spoko |
mając premium spotify, da sie wygenerowac mp3 z utworów ?
|
hej,
mam kompa służbowego z blokadami na których nie mogę zainstalować nic. Chciałbym ściągnąć sobie jakiś film z neta... znacie jakiej konwertery online jak mp3 z Youtube? z linku do pliku |
Pany gdzie mogę kupić dobrą kurtkę narciarską, w dobrej kasie ??
|
Cytat:
ostatnio był wysyp Spiderów, Columbia |
Witajcie,
możecie powiedzieć co mogę zrobić w sytuacji ,gdy sprawowałem jedną słuchawkę bezprzewodową z telefonem a następna już wtedy nie działa? Obydwie są sprawne tylko gdy włączana jest jedna to druga przestaje automatycznie dzialac. |
Zapewne baza obsługuje tylko jedną słuchawkę.
Napisz jaki model albo sprawdź w instrukcji. |
Chodził ktoś gdzieś w Krakowie na jakieś zajęcia z boksu? Chciałem zebrać opinie kto co poleca?
|
Cytat:
|
Witajcie,
pilna sprawa. Jak zablokować na FB wszystkie info na mój temat? np. lajki sprzed 10 lat, czy komentarze sprzed 8... nie chce usuwać FB a jedynie zablokować dostęp dla wszystkich do tych info. z góry dzięki |
Ja uzywam Gdata :) mialem z gazety za darmo i mam do teraz jest spoko wszystko wyłapuje
|
Pany, gdzie w Krakowie warto poszukać deski barlineckiej w dobrej cenie ? Ewentualnie jakieś końcówki kolekcji?
Może być priv. dzięki bardzo z góry |
Cytat:
Ewentualnie znajdź w necie sklepy internetowe, które działają w Krakowie i podjedź osobiście pogadać o cenie. Barlinek zabrania sprzedaży w necie poniżej 20% od ceny katalogowej przez co, przez e-mail, telefon możesz mieć kłopot coś załatwić. |
Cytat:
Dogadasz się na transport do KRK bez problemu. Pisz im maila co byś chciał albo zadzwoń na ten drugi nr. Kupowałem u nich panele i wyszło bardzo korzystnie. |
Siema.
Gdzie w Krakowie znajdę kogoś kto naprawia kolumny głośnikowe? Chodzi mi o wymianę membran w tonsilach. |
Podbij na giełdę na Bronowice w sprawie tych kolumn w weekend.
|
eh h
|
Miał ktoś problemy z wiązadłami? Głównie wiązadło rzepki? Chodzi o leczenie/zabieg i rehabilitację.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:18. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl