![]() |
Czyli jednak wszystko zostało ukartowane już dawno temu :D
http://www.cda.pl/video/15532705/-Wo...rmatycznym-PKW |
rozmowa Olejnik z Ziobro niezła. Tacy jak Olejnik już się widzę nie pierniczą w ogóle.
|
Cytat:
Z debilem nie ma o czym gadac... |
Cytat:
|
Kocur jeszcze kilka słów odnośnie tej czeskiej lustracji i dekomunizacji.
http://blogpress.pl/node/16550 Warto przeczytać i obejrzeć całość, ale jak nie to wrzucę kilka cytatów: Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Demonstracja pod PKW, reżimowe media milczą, przekaz nadaje TV Republika.
|
Cytat:
coś w tym jest - te wycieczki personalne, magister prawa, doktor prawa autorytety, profesorowie - wszyscy konstytucjonaliści, większość konstytucjonalistów, jedno nazwisko konstytucjonalisty. Dno po prostu zwykłe dno |
Cytat:
|
Cytat:
|
Się dziwicie tym stokrotkom, Bronkom i reszcie? Jak czują, że już jest źle to co mają zrobić? Rozłożyć ręce i powiedzieć "zabijcie mnie"? Muszą ....y kłamać coraz bezczelniej, muszą się denerwować bo już to tak daleko poszło, że nie wystarczy głupim Polaczkom walnąć jakiś byle kit z uśmieszkiem na mordzie. Teraz już muszą na grubo kłamać i lecieć w chuja. ŚMIERĆ WROGOM OJCZYZNY!
|
|
Manifestanci od dwóch godzin okupują siedzibę PKW. Zorganizowali nawet konferencję prasową, której część pokazała TVP Info, a TVN udawało, że nic o niczym nie wie. LIVE: http://new.livestream.com/premiummediapl/events/3600732
|
a co to za zamach stanu?
wreszcie Stankiewicz i Braun dostaną sprawy karne za swoje chore oszołomstwo. A Wipler dostanie kolejny raz pałą :D Do lochów z nimi, inaczej rzeczywiście to Państwo nie działa ;) |
Cytat:
|
Cytat:
i dzień zaliczysz do udanych |
Cytat:
|
|
Cytat:
1. Nie zauważyłem, żeby Polska była zrujnowana 2. Nie bronię żadnej sitwy. Kto to jest? 3. Wyśmiewam ludzką głupotę i oszołomów 4. Swoje wybory koryguje przy urnie, a nie przez bicie piany na forum |
Cytat:
tylko że: Dług publiczny 1 bln zł. (24 tys per capita) Wzrost gospodarczy - śmieszny struktury państwa - żałosne(afera taśmowa, słynne ch.dupa i kamieni kupa, Zus Bankrut) no i samo to wtargnięcie do PKW o tym świadczy, policja bije posłów, dziesiątki czy tam setki milionów marnowanych przez posłów na ich "potrzeby", loty, wina, przyprawy, pendolinno, Ruscy zrobili z nas pośmiewisko z okazji katastrofy smoleńskiej, zrobili z nami co chcieli, poniżyli, zdeptali ugnietli... bieda w kraju, wysokie podatki, opłaty, konsumpcja słabiutka, 600 tys urzędników na utrzymaniu podatników, chore prawo podatkowe, 3 mln emigrantów sitwa czyli postkomuchy z tfuTvnu wyborczej reżimowej onetu, którzy bronią tego syfu, nie dopuszczają do debat kandydatów na prezydenta miasta, czyli cenzura, wolno obrażać Papieża ale nie wolno obrażać pedała... co tam jeszcze... nie chce mi się przpominać tych wszystkich afer z politykami w rolach głównych typu: Amber Gold, domy Kwaśniewskiego, kamienice GronkiewiczWaltz, czy taśmowa i tych wszystkich z ostatnich kilku lat, bo tyle ich było, że nazw już nie pamiętam. no i tak jeszcze trochę bym uzbierał :) Braun wytłumaczył co poniektórym, którzy by chcieli coś rozdu....pcac |
Cytat:
Cytat:
|
|
Cytat:
Czasami mam wrażenie, że ludzie mają jakąś zbiorową amnezje. Nie pamiętają syfu po wojnie, okupacji, PRLu, okresu zmian lat 80', dziadostwa,prowizorki i szalonych lat 90', zmian światopoglądowych XXI wieku itd. Mam tu na myśli wszystkie obszary: gospodarcze,geopolityczne,obywatelskie itd. Wiele można zmienić,wręcz trzeba! Ale nikt mnie nie przekona, że Polska to ruina. |
|
Cytat:
Że rządząca banda przygotowuje im w Sejmie pracujące soboty, podczas gdy w Europie czas pracy to często poniżej 40 h/tydzień. itp. itd. |
kilka dni temu pokazali mapkę gdzie arbuzy zdeklasowały PIS , a tutaj pożyteczni idioci pokroju emj10 czy szpenia typowi rozmywacze klarowali jak to się zmieni , ach jeszcze duże miasta,wbijcie sobie do głowy , wybory zostały sfałszowane , jeszcze raz sfałszowane, dotarło ? a teraz dalej ściemniać i rozmywać , najnowszy smaczek świętokrzyskie psl 50,1 % SIC!
|
Cytat:
Szpen pewnie też masz takie porównanie? Ja tam pamiętam tylko gumy Turbo za 50 zł z generałem, albo lody Bambino za 100 zł i te gwiżdżące lizaki z Pewexu. |
Cytat:
|
Karim, walisz tyle postów, że za chwilę ci się budżet od partii skończy. Nawet bonus za plakat z Duda ci tej dziury nie zasypie.
|
Cytat:
|
Rafał Ziemkiewicz o zajściach w PKW: Dziś chłodne oko potrzebne jest nam jak nigdy
https://www.youtube.com/watch?v=l28OriP0DGg |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:02. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl