![]() |
Szpeniu -> "what a fuck" następny młody,"wykrztałcony":haha:Błysnąłeś
|
Cytat:
Cytat:
|
Dobra. Był czas kiedy czytałem ten temat (szkoda czasu).
Obrzucacie się inwektywami z prawa i lewa. Ja jako smoleński leming zapytam... Po katastrofie pierwsza moja myśl - zamach. Aha. I ustalmy, nie głosuję na PO, PiS, RP (o zgrozo), a nawet SLD. Powołano komisję nazwaną od nazwiska jej przewodniczącego (?) Millera. Komisja, która ustaliła tyle, że mleko które przebywa dłuższy czas w lodówce staje się mlekiem zsiadłym. OK. Jedziemy dalej. Ja jako "smoleński leming" pytam się: 1. Skąd zamieszanie z zamianą ciał ofiar? Gdzie są winni? 2. Dlaczego przez (k...a jego mać) tyle miesięcy nie zmierzono szerokości brzozy? 3. Dlaczego nie sprowadzono do Polski wraku samolotu? 4. Dlaczego polscy prokuratorzy kłamią (chodzi mi o film Pani Gargas)? 5. Dlaczego polscy prokuratorzy kłamali co do obecności na szczątkach wraku śladów trotylu? 6. Chodzi Ci o swój kraj czy udowodnienie wyższości Tusku nad JK? Ja jestem daleko od tego, ale chodzi mi o mój kraj i żądam prawdy, a nie kłamstw i rządowych konfabulacji. Tak się składa, że od kilku lat czytam publikacje pana St. Michalkiewicza (nt. służb specjalnych, w tym WSI). To był zamach. |
Cytat:
Zamach? A po co? |
kuba j.g.
Nie pytaj mnie. Zapytaj o to służby. |
Cytat:
Gdzies sie pogubiłeś. Z jedenj strony piszesz, że Tusk z Putinem dogadali sie w sprawie wizyty w Katyniu na molo a zaraz potem podajesz cytat, w którym ani słowa nt temat nie ma...jest natomiast o spotkaniu bez jego umiejscowienia...Tak, tak...fajnie brzmi: poszli na molo, konspiracja pełna, tam szeptem opracowywali plan zabicia Kaczynskiego...ścisle tajne i ciiiiszaaaa...Sam w to nie wierzysz...mam nadzieje |
Jeśli był plan zabicia Kaczyńskiego, to zaistniał poza głowami Tuska i Putina.
Przecież to są tylko pionki. Nie czujecie tego, że nie o to w tym wszystkim chodzi. Czy aż tak bardzo głupi/naiwni jesteście? To sa fajne pajacyki..pociągniesz i pójdą, ot co. Inaczej. Wy myslicie, że w Polsce REALNIE rządzi Tusk, a w Rosji REALNIE rządzi Putin? Jeśli tak to: hahahahhahahahaha. |
Cytat:
Skoro tak to polecam filmy z cyklu: Zeitgeist...plany depopulacyjne, masoneria, NWO itd...miłego ogladania. PS. dziwi mnie tylko, że ludzie wierza naprawde, że posiedli wiedzę, dotarli do informacji ktore podobno sa najbardziej strzezonymi na swiecie...i WIDZĄ swoimi pprzenikliwymi umysłami to, czego inni nie potrafią. Co do śmierci prezydentai. Stosujesz niezbyt bystry wybieg: stawiam teze ale nie zamierzam udzielac odpowiedzi. Nie chodzi mi zebys machał dowodami z Słuzb Sopecjalnych (choc niewatpliwie je posiadasz)...podziel sie choc swoimi przemysleniami. |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Kto Cię dyma? Kto siedzi na tylnym fotelu i ciągnie za sznurki? Kto jest tym układem? Kogo uważasz za te magiczne "służby"? NIe pisz mi o jakiś ruskich agentach, bo to śmiech na sali. |
Ktoś dobrze napisał ,że gdyby to był zamach ,wybuch bomby , to tak zwany raport Macierewicza miałby 2 góra 3 strony ,gdzie wyraźnie by było napisane co się stało ,tymczasem Macierewicz napisał jakiś raport który zawiera bodaj 120 stron (wypocin).
|
Ty tych "wypocin" nawet nie raczyłeś przeczytać...
|
Cytat:
Tusk odżegnuje się, by podczas tego spotkania rozmawiano o planowaniu późniejszej wizyty w Katyniu, zarówno w wywiadach jak i w prokuraturze: Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
I ponownie się przypominam : Cytat:
Cytat:
Po trzecie: jako że już poruszyłeś temat "stanu", to bezczelnością z Twojej strony jest pisanie o stanie kogokolwiek, skoro sam w "stanie" uwielbienia dla Tuska potrafisz pisać największe androny. Jeden z nich masz w moim podpisie. ( tak, ten o przejezdności dróg...). |
"Prezydent" Film o Lechu Kaczyńskim http://www.youtube.com/watch?feature...&v=hoFzfyWElGE
|
"Smoleńsk 2010 – Pamiętamy". - Wiemy dzisiaj, że nie było żadnej pancernej brzozy. Jesteśmy na dziewięćdziesiąt dziewięć procent pewni, że w samolocie był wybuch - przekonywał Wojciech Jasiński (PiS).
Wiemy dzisiaj, że nie było żadnej pancernej brzozy, że nie żadne drzewo spowodowało katastrofę. Jesteśmy na dziewięćdziesiąt dziewięć procent pewni, że w samolocie był wybuch. Nie wiemy tylko, kto go spowodował. Te wszystkie wiadomości spotykają się ze strasznymi atakami, z atakami tych, dla których te informacje są groźne – dodał Jasiński. - My chcemy prawdy, my chcemy pojednania, i wewnątrz kraju, i z naszymi sąsiadami, ale to pojednanie musi być na podstawie prawdy. Pojednanie, którego fundamentem jest kłamstwo, nie jest żadnym pojednaniem. Jest to lekceważenie partnera. My lekceważyć się nie damy przede wszystkim z tego względu, że jeśli przyjmiemy, że Polaków wolno mordować, że polskiego prezydenta wolno mordować, to wolno każdego Polaka mordować Nie mam pytan. Coraz wiecej chorych ludzi w tym PiS-ie. Juz sie to robi nudne. |
Cytat:
|
Cytat:
Chłopie, to ty jesteś sadomasochistą, że to przytaczasz? Cieszy cię to? Skoro masz wyrobioną opinię na dany temat, to po co wklejasz tutaj swoje przemyślenia? |
Lekarz lotniczego pogotowia, "poleciał" ...
http://www.wprost.pl/ar/395657/Dymit.../#an_901216803 http://niezalezna.pl/40363-zwolniony...ow-o-smolensku |
Cytat:
|
Po co badania, analizy, wykresy, symulację, skoro wiadomo że był pijany generał/prezydent który nakazał lądować. A że nie ma jakichkolwiek dowodów na tą teorię? Cóż, ten kto nie wierzy, to "oszołom" lub "lubi tańczyć na grobach".
|
Lemingi typu szpenio czy kuba j.g.zamkneli oczęta i wkółko powtarzaja jak mantre o "fachowcach" którzy nie musieli robić żadnych badań bo przyczyna była "arcybolesnie" rzekłbym "do bulu" prosta inaczej mówiąc "jak rąbnęło to urwało" . Tylko "oszołomy" robia jakieś badania ,symulacje, pomiary drzew. ?[/QUOTE]
Cytat:
i przestańcie pieprzyć wiecznie o Błasiku, rozkazach Lecha o lądowaniui czy innych .......ach, bo każdy zdrowo myślący wie, że to polityczne wrzutki i nic więcej. Trzymacie sie tych pierdół kurczowo, bo nic więcej nie macie. |
?? Szpeniu
Twierdzisz że Gen. Błasik w kokpicie odczytujący wysokość i naciski na lądowanie to polityczne wrzutki i nic więcej. czyżbyś przejrzał? :D A co jeżeli brzoza, półbeczka i reszta też? |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Przepraszam że cię podejrzewałem :). |
Cytat:
Ale jeżeli chodzi jednak o stronę rosyjską, to współczuję tej wiary. Kiedyś już pewna komisja rosyjska miała "pełny dostęp" do wszystkiego w Katyniu..... http://pl.wikipedia.org/wiki/Komisja_Nikołaja_Burdenki A tutaj informacja nie o Smoleńsku, tylko o memorandum gazowym, ale z nawiązaniem do Smoleńska. Co ciekawe w nie "oszołomskich" mediach (Wprost): Cytat:
http://fakty.interia.pl/raport-srode...gra,nId,955318 |
http://niezalezna.pl/uploads/foto201...1366092392.jpg
Tak wygląda wrak po katastrofieczy po pewnym czasie, gdy zajeli się nim rosjanie? |
Jarosław Drozd (Konsul w St.Petersburgu) potwierdza że 3 osoby jednak przeżyły
http://niezalezna.pl/40408-tylko-u-n...twa-smolenskie a taki brutalny atak przeprowadziły media mętnego nurtu na Antoniego Macierewicza jak mówił o tych 3 osobach |
Jarosław Drozd :rotfl:
|
Cytat:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Wypowiedź Książka w sprawie rozpoznania Anny Walentynowicz: Cytat:
|
Cytat:
|
No to 3 osoby przeżyły, czy 3 zabrała karetka? Coś mijają się panowie w zeznaniach :D
|
Ten profesor od Maciarenki mówił ,że wybuchy były na wysokości 100 metrów nad ziemią. Czyli nie dość ,że 3 osoby przeżyły eksplozje,to jeszcze musiałyby przeżyć upadek ze 100 metrów...
|
Chyba Artymowicza wczoraj się na nasłuchałeś, który dla mnie jest podobnie wiarygodny jak eksperci Macierewicza. Sporządza film z zapisu ostatnich sekund lotu nie mając dostępu do twardych danych, a jedynie opierając się na przekazach medialnych.
Co do 3 osób, które przeżyły/zabrane zostały karetką/zmarły w drodze do szpitala to nie jest to wiadomość nowa, gdyż doskonale była znana już 10.04.2010. Nie została jednak w żaden sposób potwierdzona, a jedynie w relacjach medialnych, bądź pogłoskach z drugiej ręki krąży od 3 lat. Przypominam. http://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kra...em,211435.html Cytat:
Cytat:
|
Artymowicz tylko komentował bzdury które wypowiadał wcześniej ten Rońda , czy jak sie tam zwie. Upadek ze 100 metrów ,w kilkunastotonowej metalowej konstrukcji , i to miało przeżyć 3 osoby, czyli Macierewicza wersja jest jeszcze bardziej nieprawdopodobna,bo już predzej by ktoś przezyl uderzenie o ziemie ( co i tak jest w zasadzie nierealne) ,niż wybuch+ upadek ze 100 metrow
|
Cytat:
|
Dziękuję, że opowiedziałeś mi co widziałeś na miejscu, Jarosławie ;)
Najśmieszniejsze jest to, że teraz mamy podkładkę do tego, żeby używać tego imienia. Wcześniej trzeba było wymyślać jakieś nazwy ptaków, czy coś. |
Cytat:
To w Rosji karetką na sygnale zabiera się zmarłych do kostnicy ? :mysli: PS. Swój stosunek do tych rewelacji wyraziłem już wcześniej, ale zachowajmy choć trochę obiektywizmu. "Prawie wszyscy" to nie "wszyscy", a "osoby" zabrane karetką to nie to samo co zwłoki. Osoby mogły przeżyć samą katastrofę, ale umrzeć w wyniku poniesionych ran po kilku godzinach. Nie wnikam, czy Ci ludzie w białych kitlach mówili prawdę czy nie i czy tak faktycznie było. Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
Cytat:
Tusk mówił że wrak i skrzynki w 2011 będą w Polsce, Kopacz mówiła że przeprowadzono sekcje itd. itp. wkleić cytacik? A karetki na sygnale z miejsca katastrofy odjechały z osobami ... Cytat:
|
Cytat:
1) nie mamy pewności, że to jej oficjalne konto 2) screen wygląda tak jakby ktoś przy nim majstrował (photoshop) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:53. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl