Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Luźny - reaktywacja (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=5012)

AbdulTsw 20.01.2009 07:01

Wczoraj mi padło forum -.- a dziś idę do szkoły znów :< !

Powodzenia i miłego dnia wszystkim :)

Tiramisu 20.01.2009 08:47

Większość rządzi.

O co wczoraj chodziło sergio,,, /myśli/ lol

Dzień dobry :)

fcz1985 20.01.2009 10:05

TWSD cos nie działało:/
http://nasza-klasa.pl/profile/22349791/gallery/14 Wchodzę rano na nk,a tutaj takie zjawisko<zakochany>
piękny widok na dzień dobry:-)

kroko. 20.01.2009 10:14

No, gąbka sexy.

fcz1985 20.01.2009 10:44

Miałem farta w takim razie:-]

ZwrABG 20.01.2009 10:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez fcz1985 (Post 659613)
TWSD cos nie działało:/
http://nasza-klasa.pl/profile/22349791/gallery/14 Wchodzę rano na nk,a tutaj takie zjawisko<zakochany>
piękny widok na dzień dobry:-)

a co bylo bo pisze mi

Profil tego użytkownika został usunięty. :-P :evil:

fcz1985 20.01.2009 11:08

pośladki:-) tak po krótce

AbdulTsw 20.01.2009 14:48

No i po szkole :)

A dla osób które myślą że jak laska ma długie nogi i uszy też niczego sobie jest blondynką itp itd.
Radzę odsłuchać piosenki firmy w której są słowa "Zweryfikuj wtórnie może sypiasz z blacharą".

To że ktoś jest ładny nie znaczy że od razu jest zajebisty :O

Tiramisu 20.01.2009 17:44

Nie mogłam odszukać Luźnego na forum,, Pierwsza myśl "usunęli, bo żal było czytać" ;). Ale nie,, To mi się wzrok pogorszył i nadal można pisać głupoty. Bezcenne :D.

AbdulTsw skąd takie głębokie przemyślenia? Po odsłuchaniu? :P

A co do takich kawałków,, Zawsze się zastanawiałam kto je pisze,, Jakieś wypaczone naiwniaki, którzy dali się blacharom wykiwać? Bo normalny facet to by po prostu nie zwracał na takie barachło uwagi.

vote-for-mikey 20.01.2009 17:48

Abdul zweryfikował i teraz się zamknął w sobie :D

powiem wam, że galeria jest zua.
zakupy są złe.
nowe kolekcje są złe.

nienawidzę wydawania pieniędzy x.x

Tiramisu 20.01.2009 17:54

Nowe kolekcje są złe. Z resztą się nie zgodzę. Są jeszcze w galerii te śliczne psiaki na samym dole? :P

Denver 20.01.2009 17:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Tiramisu (Post 659795)
Są jeszcze w galerii te śliczne psiaki na samym dole? :P

już nie ma...galerię odwiedziła w porze obiadowej wycieczka z Chin...świeć panie nad ich (psiaków) duszą

pio 20.01.2009 18:01

Jeśli można w luźnym się żalić, to...chujowo jest pracować z gorączką :/

Na szczęście Tiramisu się poprawiła dziś :)

BTW: Wie ktoś skąd można ściągnąć seriale takie jak:
różowe lata siedemdziesiąte
świat pana trenera
jak pan może panie doktorze
3planeta od słońca :>?

Tiramisu 20.01.2009 18:03

Wiedziałam, żeby zakupić jednego chociaż :(. Eh ;).

To nie jest smieszne :P.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pio (Post 659800)
BTW: Wie ktoś skąd można ściągnąć seriale takie jak:
różowe lata siedemdziesiąte
świat pana trenera
jak pan może panie doktorze
3planeta od słońca :>?

Różowe z Torrenta ściągałam. Ku..a kocham to: http://pl.youtube.com/watch?v=nfNMzXbJmww :D (0:55-1:00 jami)

WiselkaMLP 20.01.2009 18:10

Ni Ma gdzie jestes ?? :P:P

Ala1955 20.01.2009 18:20

Nie zastanawiało Was nigdy dlaczego u nas nie uprawia sie kombinacji norweskiej?? Tzn. kombinatorów ci u nas dostatek z tym, że niekoniecznie norweskich :P. Pozostałe sporty zimowe ktoś tam próbuje uprawiać z lepszym lub gorszym rezultatem a kombinacji nie. Ciekawostka jak dla mnie...

pio 20.01.2009 18:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ala1955 (Post 659808)
Nie zastanawiało Was nigdy dlaczego u nas nie uprawia sie kombinacji norweskiej?? Tzn. kombinatorów ci u nas dostatek z tym, że niekoniecznie norweskich :P. Pozostałe sporty zimowe ktoś tam próbuje uprawiać z lepszym lub gorszym rezultatem a kombinacji nie. Ciekawostka jak dla mnie...

Może brak u nas trenerów, utalentowanych zawodników i zainteresowania mediów?

W sumie gdyby nie J.Kowalczyk i T.Sikora to o biegach narciarskich i biathlonie tez byśmy prawie nie słyszeli w mediach :>

Ala1955 20.01.2009 18:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pio (Post 659810)
Może brak u nas trenerów, utalentowanych zawodników i zainteresowania mediów?

W sumie gdyby nie J.Kowalczyk i T.Sikora to o biegach narciarskich i biathlonie tez byśmy prawie nie słyszeli w mediach :>

Pio - wydaje mi sie, że utalentowanych zawodników (także dobrych trenerów i zainteresowania polskich mediów) to brak u nas jeszcze w paru konkurencjach, ale ktos stara się choćby "przetrzeć szlaki" a czy słyszałeś, żeby choć JEDNA osoba zajmowała się kombinacją norweską? Bo ja nie (ale moze jestem mało kumata :-) )

Tiramisu 20.01.2009 18:34

Przepraszam, że się ujawnię ze swoją ignorancja, ale,,, Co to jest kombinacja norweska? ;)

A tak poważnie,, To, że nie słychać nie znaczy, że nie ma www.kombinacjanorweska.pl

pio 20.01.2009 18:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ala1955 (Post 659814)
Pio - wydaje mi sie, że utalentowanych zawodników (także dobrych trenerów i zainteresowania polskich mediów) to brak u nas jeszcze w paru konkurencjach, ale ktos stara się choćby "przetrzeć szlaki" a czy słyszałeś, żeby choć JEDNA osoba zajmowała się kombinacją norweską? Bo ja nie (ale moze jestem mało kumata :-) )

JA również nie słyszałem, też jestem niekumaty :D
Ale np o Justynie Kowalczyk dowiedziałem się jak zaczęła "pukać" do czołówki :>

Z tym pogrubionym tekstem zgadzam się w 100%. Może dlatego orłami w większości konkurencji nie bylibyśmy gdyby nie Nasze Godło? A tak przynajmniej jesteśmy z nazwy :P

Tiramisu, od razu gdy rozpoczęła się rozmowa na ten temat sprawdziłem ten link, ale Adam Cieślar jest jednak osobą nieco anonimową, co nie? :>

Tiramisu 20.01.2009 18:40

A rozmowa jest o tym, czy ktoś uprawia, czy dlaczego nie słychać w mediach o nim? No,, O czym? :P Ktoś uprawia.

Idę na zakupy. Chcecie coś? ;)

pio 20.01.2009 18:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Tiramisu (Post 659824)
A rozmowa jest o tym, czy ktoś uprawia, czy dlaczego nie słychać w mediach o nim? No,, O czym? :P Ktoś uprawia.

Idę na zakupy. Chcecie coś? ;)

Ok, masz rację, ktoś uprawia :)
curling też ktoś zapewne uprawia :D

Kup mi proszę fervex, albo coś podobnego ;)

Tiramisu 20.01.2009 18:44

Fervex znaczy? Ok.

ps. Ja 10 lat temu nie wiedziałam kim jest Adam Małysz i że w ogóle taki ktoś żyje, więc popularnośc nie jest wykładnią istnienia ;P.

AbdulTsw 20.01.2009 18:46

Nie zamknąłem się w sobie :)

Tiramisu skąd takie przemyślenia hmm bo jak idę na imprezę i widzę co tam się czasami dzieje to szlak mnie trafia ile jest takich właśnie blachar -.- laska myśli ze jak wypi***oli na siebie 3 kg tapety zrobi blond włosy i ... to zostawmy bez komentarza to jest super :/

I najbardziej boli że teraz na 5 szanujących się dziewczyn w wieku 19-23 przypada 10 takich właśnie blachar :/

A nie pisałem bo grałem w cs'a i oglądałem pierwsza miłość xD teraz idę sobie z mama w kuchni zapalić z/w :)

Ala1955 20.01.2009 18:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Tiramisu (Post 659816)
Przepraszam, że się ujawnię ze swoją ignorancja, ale,,, Co to jest kombinacja norweska? ;)

A tak poważnie,, To, że nie słychać nie znaczy, że nie ma www.kombinacjanorweska.pl

Wiesz Tiramisu od paru lat (a dokładniej odkąd mam w kablówce Eurosport) staram się oglądać relacje z kombinacji - oni pokazuja cały Puchar Świata + inne ważniejsze imprezy. I od kiedy oglądam ani jeden Polak nie brał udziału w takich zawodach. W innych konkurencjach gdzieś tam - na ogół na odległych miejscach - ale czasem pokazuje się polski zawodnik, a tu nie. I to mnie tak zaciekawiło właśnie.

PS Przez ten twój smaczny nick, to przy czytaniu forum nabieram ochoty na coś słodkiego :-) (a mnie i tak jest dużo za dużo niestety...)
A skoro idziesz do sklepu to kup mi kawałek tiramisu ok??

sergio 20.01.2009 18:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Tiramisu (Post 659608)
Większość rządzi.

O co wczoraj chodziło sergio,,, /myśli/ lol

Dzień dobry :)

zakrecony jestem troszku mysli i mysli i nie wie:-D

ja wlasnie siedze przed tv popijam piwko i ogladam piekne panie grajace w siatkoweczke:D

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AbdulTsw (Post 659833)
I najbardziej boli że teraz na 5 szanujących się dziewczyn w wieku 19-23 przypada 10 takich właśnie blachar

matematyk:rotfl:

Proud 20.01.2009 18:55

skracamy AbdulTsw, skracamy :D

na 1 przypadają 2 ;)

pio 20.01.2009 18:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Tiramisu (Post 659831)
Fervex znaczy? Ok.

ps. Ja 10 lat temu nie wiedziałam kim jest Adam Małysz i że w ogóle taki ktoś żyje, więc popularnośc nie jest wykładnią istnienia ;P.

Małysz jednak się pokazywał ciut wcześniej chyba, poza tym był młody zdolny R.Mateja :lol:
Ale generalnie to sukcesy Małysza nakręciły wszystko - biznes w tv i młodych chłopaków ochoczo zapisujących się do szkółek narciarskich ;)
Cytat:

Nie zamknąłem się w sobie :)

Tiramisu skąd takie przemyślenia hmm bo jak idę na imprezę i widzę co tam się czasami dzieje to szlak mnie trafia ile jest takich właśnie blachar -.- laska myśli ze jak wypi***oli na siebie 3 kg tapety zrobi blond włosy i ... to zostawmy bez komentarza to jest super :/

I najbardziej boli że teraz na 5 szanujących się dziewczyn w wieku 19-23 przypada 10 takich właśnie blachar :/

Abdul, jak znajome dobierasz? :> Poza tym, czy poznałeś większość tych "blachar", że twierdzisz że nimi są?
Poza tym2, od zawsze śmieszyła mnie twórczość eFIeReMYgrek :D, szczycących się ile lat nie siedzieli i będących samozwańczymi liderami krakowskiej sceny hh...prawilni i reprezentujący JP :rotfl:

vote-for-mikey 20.01.2009 19:05

co do kombinacji norweskiej to Adaś M. uprawiał ją, zanim jeszcze zaczął skakać. 2, 3 lata temu było o tym dość głośno, pojawili się jacyś polacy w gran prix, ale jakoś padło.

AbdulTsw 20.01.2009 19:06

Pio znam kilka takich uwierz jest dużo dziewczyn które zrobią praktycznie wszystko żeby mieć nadzianego chłopaka :) ja ogólnie słucham hip-hopu i reggae :) wiec i firmę mam na mp3 :) .

pio 20.01.2009 19:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AbdulTsw (Post 659845)
Pio znam kilka takich uwierz jest dużo dziewczyn które zrobią praktycznie wszystko żeby mieć nadzianego chłopaka :) ja ogólnie słucham hip-hopu i reggae :) wiec i firmę mam na mp3 :) .

Szkoła życia :D
WIdać pieniądze szczęścia nie dają :lol: więc muszę być cholernie szczęśliwy, bo nie jestem nadziany i nie mam takich znajomości ;)

A skąd Ty takowe znasz? :P

Tiramisu 20.01.2009 19:16

Cytat:

A nie pisałem bo grałem w cs'a i oglądałem pierwsza miłość xD teraz idę sobie z mama w kuchni zapalić z/w :)

SZLAG.
A wiesz co mnie przeraża na dyskotekach? Że faceci lecą na te laski. Temat jest prosty. Gość myśli, że łatwo i za darmo sobie porucha, zarucha, zwał jak zwał, a kiedy się okazuje, że taka blachara mądrzejsza od niego i go wykantowała, to ma potem pretensje, że dziewczyny be. A że dziś faceci lecą na łatwiznę, to i łatwizna się nie kryje.

Kinga już powiedziała Filipowi, że wie? :P

Pio,, Proszę Fervex. Na zdrowie :).
Ala,, Dla Ciebie kawałek tiramisu (mascarpone ma 80% tłuszczu, ale kogo to obchodzi ;))

AbdulTsw 20.01.2009 19:16

Osiedle ^^ ale też nadziany nie jestem wiec na mnie takie nie lecą :) gra ktoś w cs'a ze mną ?!

Ta powiedziała i teraz Filip jest z Edyta i jedzie z nią tam gdzie miał jechać z Kingą a Kinga jedzie z Arturem tam żeby coś wykombinować im xD

Ala1955 20.01.2009 19:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Tiramisu (Post 659855)
Ala,, Dla Ciebie kawałek tiramisu (mascarpone ma 80% tłuszczu, ale kogo to obchodzi ;))

Tiramisu bardzo Ci dziekuję - tylko na Ciebie mozna liczyć :-) Tylko dlaczego taki mały ten kawałek :-(

pio 20.01.2009 19:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Tiramisu (Post 659855)
Pio,, Proszę Fervex. Na zdrowie :).

Dziękuję :)
Trza się leczyć przed jutrem :P

AbdulTsw 20.01.2009 19:30

A ja nic nie dostałem :P potrzebuje Ibuprom bo mnie troszkę ząbki bolą a do dentysty nie pójdę bo się ich boję :<

Tiramisu 20.01.2009 19:32

Ala,, Strasznie to drogie po prostu :P.
Pio, co jest JUTRO?
Abdul,, Przyjmowałam zamówienia to cicho siedziałeś. Masz szczęście, że Ibuprom akurat mam. Proszę :). Ale idź jednak do tego dentysty jutro :).

tomek_TSW 20.01.2009 19:32

Ibuprom ch*ja daje, ja juz jednego na glowe wypilem i nic do dentysty marsz:D

AbdulTsw 20.01.2009 19:34

Nie idę do dentysty jeszcze na jednym mam nie skończone kanałowe od roku nie chodzę bo się ich boje idę jak już mnie tak boli ze wysiadam :)

Tiramisu jak przyszedłem to Cie już nie było ;<

ByQ 20.01.2009 19:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AbdulTsw (Post 659867)
A ja nic nie dostałem :P potrzebuje Ibuprom bo mnie troszkę ząbki bolą a do dentysty nie pójdę bo się ich boję :<

Posyp żar szluga cukrem i zaciągaj sie "tym" dymem, przyniesie tymczasowa ulgę. Uratowało mi to pare razy życie ;o

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:36.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl