![]() |
Wczoraj mi padło forum -.- a dziś idę do szkoły znów :< !
Powodzenia i miłego dnia wszystkim :) |
Większość rządzi.
O co wczoraj chodziło sergio,,, /myśli/ lol Dzień dobry :) |
TWSD cos nie działało:/
http://nasza-klasa.pl/profile/22349791/gallery/14 Wchodzę rano na nk,a tutaj takie zjawisko<zakochany> piękny widok na dzień dobry:-) |
No, gąbka sexy.
|
Miałem farta w takim razie:-]
|
Cytat:
a co bylo bo pisze mi Profil tego użytkownika został usunięty. :-P :evil: |
pośladki:-) tak po krótce
|
No i po szkole :)
A dla osób które myślą że jak laska ma długie nogi i uszy też niczego sobie jest blondynką itp itd. Radzę odsłuchać piosenki firmy w której są słowa "Zweryfikuj wtórnie może sypiasz z blacharą". To że ktoś jest ładny nie znaczy że od razu jest zajebisty :O |
Nie mogłam odszukać Luźnego na forum,, Pierwsza myśl "usunęli, bo żal było czytać" ;). Ale nie,, To mi się wzrok pogorszył i nadal można pisać głupoty. Bezcenne :D.
AbdulTsw skąd takie głębokie przemyślenia? Po odsłuchaniu? :P A co do takich kawałków,, Zawsze się zastanawiałam kto je pisze,, Jakieś wypaczone naiwniaki, którzy dali się blacharom wykiwać? Bo normalny facet to by po prostu nie zwracał na takie barachło uwagi. |
Abdul zweryfikował i teraz się zamknął w sobie :D
powiem wam, że galeria jest zua. zakupy są złe. nowe kolekcje są złe. nienawidzę wydawania pieniędzy x.x |
Nowe kolekcje są złe. Z resztą się nie zgodzę. Są jeszcze w galerii te śliczne psiaki na samym dole? :P
|
Cytat:
|
Jeśli można w luźnym się żalić, to...chujowo jest pracować z gorączką :/
Na szczęście Tiramisu się poprawiła dziś :) BTW: Wie ktoś skąd można ściągnąć seriale takie jak: różowe lata siedemdziesiąte świat pana trenera jak pan może panie doktorze 3planeta od słońca :>? |
Wiedziałam, żeby zakupić jednego chociaż :(. Eh ;).
To nie jest smieszne :P. Cytat:
|
Ni Ma gdzie jestes ?? :P:P
|
Nie zastanawiało Was nigdy dlaczego u nas nie uprawia sie kombinacji norweskiej?? Tzn. kombinatorów ci u nas dostatek z tym, że niekoniecznie norweskich :P. Pozostałe sporty zimowe ktoś tam próbuje uprawiać z lepszym lub gorszym rezultatem a kombinacji nie. Ciekawostka jak dla mnie...
|
Cytat:
W sumie gdyby nie J.Kowalczyk i T.Sikora to o biegach narciarskich i biathlonie tez byśmy prawie nie słyszeli w mediach :> |
Cytat:
|
Przepraszam, że się ujawnię ze swoją ignorancja, ale,,, Co to jest kombinacja norweska? ;)
A tak poważnie,, To, że nie słychać nie znaczy, że nie ma www.kombinacjanorweska.pl |
Cytat:
Ale np o Justynie Kowalczyk dowiedziałem się jak zaczęła "pukać" do czołówki :> Z tym pogrubionym tekstem zgadzam się w 100%. Może dlatego orłami w większości konkurencji nie bylibyśmy gdyby nie Nasze Godło? A tak przynajmniej jesteśmy z nazwy :P Tiramisu, od razu gdy rozpoczęła się rozmowa na ten temat sprawdziłem ten link, ale Adam Cieślar jest jednak osobą nieco anonimową, co nie? :> |
A rozmowa jest o tym, czy ktoś uprawia, czy dlaczego nie słychać w mediach o nim? No,, O czym? :P Ktoś uprawia.
Idę na zakupy. Chcecie coś? ;) |
Cytat:
curling też ktoś zapewne uprawia :D Kup mi proszę fervex, albo coś podobnego ;) |
Fervex znaczy? Ok.
ps. Ja 10 lat temu nie wiedziałam kim jest Adam Małysz i że w ogóle taki ktoś żyje, więc popularnośc nie jest wykładnią istnienia ;P. |
Nie zamknąłem się w sobie :)
Tiramisu skąd takie przemyślenia hmm bo jak idę na imprezę i widzę co tam się czasami dzieje to szlak mnie trafia ile jest takich właśnie blachar -.- laska myśli ze jak wypi***oli na siebie 3 kg tapety zrobi blond włosy i ... to zostawmy bez komentarza to jest super :/ I najbardziej boli że teraz na 5 szanujących się dziewczyn w wieku 19-23 przypada 10 takich właśnie blachar :/ A nie pisałem bo grałem w cs'a i oglądałem pierwsza miłość xD teraz idę sobie z mama w kuchni zapalić z/w :) |
Cytat:
PS Przez ten twój smaczny nick, to przy czytaniu forum nabieram ochoty na coś słodkiego :-) (a mnie i tak jest dużo za dużo niestety...) A skoro idziesz do sklepu to kup mi kawałek tiramisu ok?? |
Cytat:
ja wlasnie siedze przed tv popijam piwko i ogladam piekne panie grajace w siatkoweczke:D Cytat:
|
skracamy AbdulTsw, skracamy :D
na 1 przypadają 2 ;) |
Cytat:
Ale generalnie to sukcesy Małysza nakręciły wszystko - biznes w tv i młodych chłopaków ochoczo zapisujących się do szkółek narciarskich ;) Cytat:
Poza tym2, od zawsze śmieszyła mnie twórczość eFIeReMYgrek :D, szczycących się ile lat nie siedzieli i będących samozwańczymi liderami krakowskiej sceny hh...prawilni i reprezentujący JP :rotfl: |
co do kombinacji norweskiej to Adaś M. uprawiał ją, zanim jeszcze zaczął skakać. 2, 3 lata temu było o tym dość głośno, pojawili się jacyś polacy w gran prix, ale jakoś padło.
|
Pio znam kilka takich uwierz jest dużo dziewczyn które zrobią praktycznie wszystko żeby mieć nadzianego chłopaka :) ja ogólnie słucham hip-hopu i reggae :) wiec i firmę mam na mp3 :) .
|
Cytat:
WIdać pieniądze szczęścia nie dają :lol: więc muszę być cholernie szczęśliwy, bo nie jestem nadziany i nie mam takich znajomości ;) A skąd Ty takowe znasz? :P |
Cytat:
A wiesz co mnie przeraża na dyskotekach? Że faceci lecą na te laski. Temat jest prosty. Gość myśli, że łatwo i za darmo sobie porucha, zarucha, zwał jak zwał, a kiedy się okazuje, że taka blachara mądrzejsza od niego i go wykantowała, to ma potem pretensje, że dziewczyny be. A że dziś faceci lecą na łatwiznę, to i łatwizna się nie kryje. Kinga już powiedziała Filipowi, że wie? :P Pio,, Proszę Fervex. Na zdrowie :). Ala,, Dla Ciebie kawałek tiramisu (mascarpone ma 80% tłuszczu, ale kogo to obchodzi ;)) |
Osiedle ^^ ale też nadziany nie jestem wiec na mnie takie nie lecą :) gra ktoś w cs'a ze mną ?!
Ta powiedziała i teraz Filip jest z Edyta i jedzie z nią tam gdzie miał jechać z Kingą a Kinga jedzie z Arturem tam żeby coś wykombinować im xD |
Cytat:
|
Cytat:
Trza się leczyć przed jutrem :P |
A ja nic nie dostałem :P potrzebuje Ibuprom bo mnie troszkę ząbki bolą a do dentysty nie pójdę bo się ich boję :<
|
Ala,, Strasznie to drogie po prostu :P.
Pio, co jest JUTRO? Abdul,, Przyjmowałam zamówienia to cicho siedziałeś. Masz szczęście, że Ibuprom akurat mam. Proszę :). Ale idź jednak do tego dentysty jutro :). |
Ibuprom ch*ja daje, ja juz jednego na glowe wypilem i nic do dentysty marsz:D
|
Nie idę do dentysty jeszcze na jednym mam nie skończone kanałowe od roku nie chodzę bo się ich boje idę jak już mnie tak boli ze wysiadam :)
Tiramisu jak przyszedłem to Cie już nie było ;< |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:36. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl