![]() |
A wiadomo w jakich granicach ma oscylować cena za nową koszulkę? Nie są aż takie customowe jak te stare, więc mam nadzieję, że będą tańsze..
|
Nie liczyłbym, że będą tańsze.
|
prawdopodobnie 280 zł
|
Cytat:
Tragedią jest ciągłe narzekanie! Czy Tobie cokolwiek się w życiu podoba ? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Nowe koszulki od jutra w sprzedaży. Cena 259 złotych.
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...a_w_sprzedazy/ |
Przeginają z tymi cenami. :( W ogóle ma ktoś tutaj koszulkę Adidasa Wiślacką z poprzednich sezonów? Faktycznie warta swojej ceny, bo ja jedyną meczówkę to mam Umbro z sezonu 07/08, strasznie mało komfortowa, a kosztowała wtedy 200 zł.
|
Jedyna koszulka meczowa oryginalna zapełniła się autografami legendarnej drużyny Henia Kasperczaka (tej od Parmy ISchalke, a nie od Karabachu ) i wisi oprawiona na ścianie. Więcej żadnej nie kupię tym bardziej, ze cena powala...
|
Cytat:
Przekonywaliśmy zarząd, że zaczniemy kupować koszulki meczowe jak wróci Biała Gwiazda. Czas to udowodnić... Cytat:
Zresztą co mają do rzeczy piłkarze tej czy innej epoki, lepsi czy gorsi ? Piłkarze przychodzą, są i odchodzą. Te barwy to coś więcej niż "wkłady" w nich biegające (no może jest kilka wyjątków). Z takim podejściem w Krakowie nie doczekamy się szybko dobrej drużyny. Skoro 259 zł na ORYGINALNĄ KOSZULKĘ MECZOWĄ Z BG jest przeszkodą nie do przejścia. W Wawie czy innych miastach nie jojczą tak bardzo jak nasze krakowskie centusie. |
czy naprawdę taka droga? Inne zespoły też mają w podobnej cenie, koszulka Legii- 250zł.
Wydaje mi się, że jest wart swojej ceny i pewnie przy najbliższej okazji kupię. |
Chodzi mi, że cena rośnie z sezonu na sezon i już powoli pod 300 zł. podchodzą. Tak jak mówię mam 1 meczówkę i 200 zł. co za nią dałem to było o wiele za dużo. Tą chętnie bym kupił, ale znowu nie mam tyle kasy żeby lekką ręką 250 zł. dać na koszulkę.
edit: Ja mam wszystko na wyjazdy odłożone, tak więc na nich nie będę przyoszczędzał. :) A koszulkę może kupię. |
Cytat:
Dla chcącego nic trudnego, trzeba tylko na czymś przyoszczędzić. |
Tylko w Wiślackim Świecie czy rónież w adidasach?
|
Ciekawe, czy w sprzedaży będzie BG na tej łatce, czy już haft normalny..
|
Te ceny to porażka jakaś, ja pamiętam, że swoją Umbro kupowałem za 199zł i to było drogo, a co dopiero teraz...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A gdzie podziali sie ci co tak krzyczeli że "Jak wróci Biała Gwiazda to kupię bez względu na cenę"?
|
Cytat:
no chyba nie, cena od 2-3 sezonów się nie zmieniła. Legii kosztuje tyle samo, wiec niby dlaczego koszulka Najlepszego polskiego klubu ostatnich lat miała być tańsza od jakiejś tam Legiuni?? |
Cytat:
|
Nie narzekać, kupować.
Ja już kasę mam przygotowaną i niedługo będzie moja :) |
Cytat:
A co to ma do rzeczy czy droższa bo lepszy klub? Poza tym w Wawie trochę inaczej zarobki wyglądają i ogólnie ceny. |
Orientuje się ktoś czy będą w sprzedaży trykoty z długim rękawem?
|
oczywiście wszyscy ktorzy kilka stron temu pisali ze jak beda koszulki z biala gwiazda to ją kupią to nie zapomnieli o tym?
|
Cena taka sama jak za oficjalne tegoroczne koszulki Chelsea, Barcelony czy Man Utd... te kupić mozna za 50 - 55 funtów. Jako, że w Polsce (o czym nie muszę nikogo przekonywać) zarabia się nieco mniej niż w zachodniej Europie to i cena mniej atrakcyjna. Szkoda, ale trudno.
|
Cytat:
myślisz że kogoś z Adidasa to obchodzi? w angli koszulki są w podobnych cenach jak unas a oni zarabiaja srednio 5 razy tyle. Klub podejrzewam że nie w tej kwesti nic do powiedzienia Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
A co to ich obchodzi? Otóż dużo bo muszą mieć sprzedaż i zadowolenie klientów. Szczególnie robiąc produkt pod daną grupę docelową ludzi (no bo koszulkę Wisły kupią tylko kibicie Wisły, no powiedzmy może będzie tam jakiś nikły % przypadkowych osób którzy nie wiadomo w jakich celach ją kupią), muszą dbać o każdy czynnik aby takie koszulki kupiło jak najwięcej osób z grupy docelowej, a przykładowe Pepsi jest dla wszystkich. Idąc Twoim tokiem rozumowanie mogliby koszulki po 500 zł. (1/3 typowej wypłaty w Polsce) sprzedawać bo co ich obchodzi skąd weźmiesz kasę. Cena musi być optymalna nie za droga i nie za tania. |
W R22 koszulki będą po 239 ;)
info za skwk. e: niestety BG na łatce :( |
Cytat:
marketing i ekonomia nie jest moją mocną stroną ale na chlopski rozum taki układ był by najlepszy i dla adidasa jak i dla potencjalnych kilentów. jednak tak nie jest i raczej nie bedzie |
Dlatego napisałem, że ,,nie za tania" (no ale po edytowaniu to może już nie zauważyłeś).
Problem zresztą sam się rozwiązał w międzyczasie. ;) http://skwk.pl/skwk/2-wydarzenia/441...-sklepach.html |
Ceny takie jakie można byłoby się spodziewać. Chociaż liczyłem, ze 300 pięć dych zostanie mi w kieszeni. Cena wprost proporcjonalna do czekania na BG ale warto tyle dać.
Hasło fajne na promocję koszulek ale można było popracować nad graficzną stroną. Skoro "Biała Gwiazda powraca" to można było zrobić coś a'la remake jakiegoś filmu czy cuś, możliwości wiele a tak to mamy trójkę chłopaków na tle tybuny. Nie popisali się tym razem. No chyba, że się czepiam :) |
Cytat:
|
250zł to dużo nie można się z tym sprzeczać. Ja jednak nie widzę problemu aby kupić ją w październiku czy listopadzie. To będzie 2 do kolekcji, bo pierwszą mam nike i też z Białą Gwiazdą. Żałuje, że nie udało mi się zdobyć tej na stulecie w edycji limitowanej.
|
Cytat:
|
wiadomo coś czy będą do kupienia w sklepach adidasa ?
|
Jak dla mnie cena ok - przecież koszulkę kupuje się raz na jakiś czas, a nie raz w miesiącu.
Szczerze mówiąc, myślałem że będzie kosztować w granicach 300 zł, a można ją kupić nawet za 239 zł, co jest przyzwoitą ceną. |
Ja .......e!
Jednemu żle leży drugiem wydaje się obcisła a trzeci doszedł do wniosku że materiał nie warty ceny. Idz pan w huj z wami...jeszcze się będą domagać transferów, bazy treningowej i szkolenia młodzieży . ....a co za buractwo. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:40. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl