Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Luźny - reaktywacja (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=5012)

fcz1985 07.01.2009 19:15

test podpisu

Aro1234 07.01.2009 19:16

Muszę przyznać, że z wódek tańszych - Bols, Soplica.
Z wódek droższych Absolut i Finlandia.

Innych nie uznaję.
Na Sylwka coś mnie podkorciło kupić ... gruszkową wyborową :foch: powiem szczerze, że do tej pory żałuje. Nawet jej pół litra nie zeszło ;/ i w drinkach ch..owa i sama też. Jej zapach mnie odrażał. W przeciwieństwie do Absoluta Cytrynowego :D to jest cud miód w każdym aspekcie ;] ;]

Soplica też przyzwoita. I Bols również. Ostatnio był na promocji w Biedronce - 0,7l za 24,50 zł ;]

Powiem wprost, że jak mam rzygać, albo pić na przekór sobie - bo niedobre, to wole nie ;] Wolę odmówić sobie tej przyjemności i zaoszczędzić te 40 zł za 0,7l i napić się dobrej wódki. ;)

Z innych informacji - krwi nie oddałem jeszcze nigdy tak dobroczynnie, ale kiedyś się pewnie przełamię.

Ni_Ma 07.01.2009 19:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez impArt (Post 653517)
Jeżeli macie ochotę to kliknijcie mi kilka głosów w konkursie:
http://www.10stycznia2009.pl/konkurs/praca/197

fajnie bym Was prosił :D

tak nawiasem mówiąc, to druga praca w rankingu tu praca jednego kolesia z Korony. Co zrobić ;)

głosować można co kilka godzin ;D

miałam ochotę i kliknełam :lol:
a ktoś już rozgryzł ile to jest dokładnie te "kilka godzin"?

Martinho 07.01.2009 19:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Aro1234 (Post 653683)
Muszę przyznać, że z wódek tańszych - Bols, Soplica.
Na Sylwka coś mnie podkorciło kupić ... gruszkową wyborową :foch: powiem szczerze, że do tej pory żałuje. Nawet jej pół litra nie zeszło ;/ i w drinkach ch..owa i sama też. Jej zapach mnie odrażał.

Ja mam takie same odczucia po wyborowej 'rajskie apple'. Masakra właśnie zapach .

P.s. Piszecie że po słodkiej zagryzce pewny paw. Więcej glukozy przyspiesza wchłanianie alkoholu wiec organizm się broni :P

kriz69 07.01.2009 19:53

Cytat:

Ja mam takie same odczucia po wyborowej 'rajskie apple'. Masakra właśnie zapach .
wyborowa jabłkowa jest dobra w smaku dobrze wchodzi ale po piciu strasznie sie odbija przez dlugi czas tak jakbys ledwo co skonczyl jesc jablko

Ola7 07.01.2009 19:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ni_Ma (Post 653699)
miałam ochotę i kliknełam :lol:
a ktoś już rozgryzł ile to jest dokładnie te "kilka godzin"?

Ja głosowałam tak po 16 i teraz spokojnie mogłam zagłosowac jeszcze raz ;)

emsi 07.01.2009 20:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez puhatek1906 (Post 653469)
Jak dla mnie na pierwszym miejscu (jeśli chodzi o średnią półkę, na niską nie zaglądam :D ) to Absolwent, potem jest Wyborowa (droższa), no i Finlandia i Absolut (ale to jest luksus, na który nie często mogę sobie pozwolić). Swego czasu kumpel znalazł stronkę o tanich wódkach, wesołą ekipą wypróbowaliśmy pierwsze 3 albo 4 pozycje z rankingu. Po tym eksperymencie to się docenia takiego Absolwenta, Sobieskiego czy Soplicę. :) Btw piliście może kiedyś taki wybryk natury jak Pole Star? Bodajże najtańsza półlitrówka w Tesco...

Na zagrychę najlepsze:
-śledź w śmietanie
-ogórki kiszone babci (koniecznie babci!!)

Na zagrychę do wódzi najlepszy chleb wiejski ze smalczykiem i ogóreczki kiszone, śledziki też prima sort :)

A z wódeczek dla mnie niezmiennie numer jeden z niższej półki Wyborowa a potem Soplica, a z tych droższych Finka, Absolut Alba Lupa, choć miłością totalną kocham Absynth ale wódzie też lubię co wie cytowany użytkownik zresztą z kilkoma wpisującymi się w Luźnym osobami zdarzyło i się wypić małe co nieco, a czasem i większe :)

Zresztą wódzia dla mnie na imprezach oczywiście w swoim gronie a przynajmniej Wiślackim to najlepsza opcja, nic tak nie łączy na tego typu bibach ajk krążący kieliszeczek, to coś jak Polska fajka pokoju, choć czasem po za dużej ilości wódy u niektórych włącza się małpi rozum a nie Peace and Love :D

Kobieta_Wislak 07.01.2009 20:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pio (Post 653621)
A ja to traktuję bardziej z przymróżeniem oka ;) ....

proponowałabym nawet z przymreniem potraktować.... ! :>:-p

AOT 07.01.2009 20:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez emsi (Post 653734)
Zresztą wódzia dla mnie na imprezach oczywiście w swoim gronie a przynajmniej Wiślackim to najlepsza opcja, nic tak nie łączy na tego typu bibach ajk krążący kieliszeczek, to coś jak Polska fajka pokoju, choć czasem po za dużej ilości wódy u niektórych włącza się małpi rozum a nie Peace and Love :D

Tak zwany "tryb immortal"... Hehe, na szczęście sam nie przeżywałem czegoś takiego, jednak miałem okazję oglądać typa w takim stanie. Hardkor ;)

Ni_Ma 07.01.2009 20:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez emsi (Post 653734)
choć miłością totalną kocham Absynth

"zielona wróżka"...... jestem jej fanką! :-)

pio 07.01.2009 20:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kobieta_Wislaka (Post 653736)
proponowałabym nawet z przymreniem potraktować.... ! :>:-p

Znielubiłem Cię właśnie :D
Przepraszam publicznie wszystkich :)

Emsi, smalczyk made by Siara był wyborny ostatnio :)

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ni_Ma (Post 653740)
"zielona wróżka"...... jestem jej fanką! :-)

Wiemy :)

emsi 07.01.2009 20:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pio (Post 653741)
Emsi, smalczyk made by Siara był wyborny ostatnio :)

Szczerze był zajebioza i pewnie gdyby nie on to po rozgrzewce na początku wielu mogłoby nie przeżyć pierwszej połowy :lol:

Zresztą biba pierwsza klasa i jak jeszcze będę kiedyś zaproszony na pewno skorzystam :)

wojteq_NH 07.01.2009 20:45

ja również lubię produkty skandynawskie: Finlandia i Danzka (zwłaszcza żurawinowe, ale na czyste nie mozna narzekać)
z krajowych wybór jest prosty Wyborowa :D

i przy okazji - nie wiem skąd się biora wszytskie pochlebne opinie o słowackim Nicolausie, ale ja takiej temu allegrowiczowi wystawić nie mogę (pewien "utytułowany" forumowicz również :rotfl:) :P

Aro1234 07.01.2009 20:46

Nie piłem Nicolausa.

Danzka rewelka :] <mniam> :D

emsi 07.01.2009 20:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wojteq_NH (Post 653744)
i przy okazji - nie wiem skąd się biora wszytskie pochlebne opinie o słowackim Nicolausie, ale ja takiej temu allegrowiczowi wystawić nie mogę :P

Bo tak z 7 lat wstecz to była naprawdę super wódeczka, ale niestety zaczęła się psuć, a wielu ludzi pijąc ją dawno temu traktuje nadal jako bardzo dobrą a to już nie ta sama jakość.

pio 07.01.2009 20:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez emsi (Post 653743)
Szczerze był zajebioza i pewnie gdyby nie on to po rozgrzewce na początku wielu mogłoby nie przeżyć pierwszej połowy :lol:

To sport ekstremalny przecież :)
Cytat:

Pierwotnie napisane przez wojteq_NH (Post 653744)
ja również lubię produkty skandynawskie: Finlandia i Danzka (zwłaszcza żurawinowe, ale na czyste nie mozna narzekać)
z krajowych wybór jest prosty Wyborowa :D

i przy okazji - nie wiem skąd się biora wszytskie pochlebne opinie o słowackim Nicolausie, ale ja takiej temu allegrowiczowi wystawić nie mogę :P

Może stąd, że kiedyś to była na prawdę niezła vodka :>

Cytat:

Pierwotnie napisane przez emsi (Post 653747)
Bo tak z 7 lat wstecz to była naprawdę super wódeczka, ale niestety zaczęła się psuć, a wielu ludzi pijąc ją dawno temu traktuje nadal jako bardzo dobrą a to już nie ta sama jakość.

Dokładnie - polskie wypady i polskie zielone szkoły zepsuły Nico :D

vote-for-mikey 07.01.2009 20:50

nie wiem jak ktoś tutaj mógł nazwać absolwenta dobrą wódką.
najgorsza z najgorszych. wolę próbować upić się Sangrią.

emsi 07.01.2009 20:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez vote-for-mikey (Post 653750)
nie wiem jak ktoś tutaj mógł nazwać absolwenta dobrą wódką.
najgorsza z najgorszych. wolę próbować upić się Sangrią.

To Ty chyba złej wódki nigdy nie piłeś Absolwent jest do wypicia spróbuj arktyczną czy z czerwoną kartką poczujesz moc hartkoru :D

Gucio25 07.01.2009 20:54

impArt - mnie to od zawsze zastanawia, w tym Twoim podpisie, to kibice jakiego klubu są?

South 07.01.2009 20:54

Dla mnie dalej jest dobra,zwłaszcza zmrożona :)
szkoda że na Słowacji już euro...

Arkas 07.01.2009 20:55

Ja ta preferuje Smirnoffa - cud miód i wogóle :D
A z drozszych Finlandie.
A na te temperatury obecne to żołądkowa gorzka tylko :D

_ukoL 07.01.2009 20:55

A Sobieski coś mało wymieniany tutaj. Przecież to królewska wódka. :lol:

p.s. Mniam. :-)

TSeq 07.01.2009 20:56

Zgadzam sie, absolwent jest kiepski, ale w porownaniu z nigara albo Titanic'iem to absolwent jest wysmienity;))
Ja preferuje, tradycyjnie, Wyborowa, choc ostatnio sie troche popsula. Ale najnowszym odkryciem jest Zoladkowa deLuxe - czysta!! mniam:P

vote-for-mikey 07.01.2009 20:56

emsi, może i coś w tym być :D

felix. 07.01.2009 20:56

widać, że nareszcie o jakichś konkretnych rzeczach można porozmawiać :D Dla mnie liczy się tylko tetrada Wyborowa&Żołądkowa&Żubrówka&Śliwowica na ławce rezerwowych niezawodna Starogardzka, kiedy funduszy ni ma :D

Ni_Ma 07.01.2009 20:58

moje ukochane przyjaciółki z ostatniej imprezy:):):)

Kamil 07.01.2009 20:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez emsi (Post 653751)
To Ty chyba złej wódki nigdy nie piłeś Absolwent jest do wypicia spróbuj arktyczną czy z czerwoną kartką poczujesz moc hartkoru :D

bo absolwent to wodka z najnizszej polki, a arktyczna z pod lady :D

Cytat:

Pierwotnie napisane przez felix. (Post 653759)
widać, że nareszcie o jakichś konkretnych rzeczach można porozmawiać :D Dla mnie liczy się tylko tetrada Wyborowa&Żołądkowa&Żubrówka&Śliwowica na ławce rezerwowych niezawodna Starogardzka, kiedy funduszy ni ma :D

za to cie lubie, tak jak i reszte FC zakopane, same konkrety, zero .......enia :D

wojteq_NH 07.01.2009 20:59

Jana III Siarczystego specjalną sympatią nie darzę.. a już zwłaszcza po tym jak próbowałem napić się mandarynkowego (!!) nie wiem, powinni zabronić produkcji czy coś, oni nie mają testerów tego co wytwarzają? a może juz takie przeżarte kubki smakowe i gardła mają :lol:

AbdulTsw 07.01.2009 20:59

Wyborowa jestem na tak :) w sumie wódki mało piję ale jak już to tylko ta :)
felix ... Starogardzka to siekiera jakich mało zaraz po Krakowskiej :<

felix. 07.01.2009 21:00

właśnie, bo zapomniałem jeszcze o dwóch szlachetnych wodach z prądem :D oczywiście Cytrynówka i Ajsówka, ale w sumie to chyba każdemu wchodzi :D

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:57.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl