![]() |
test podpisu
|
Muszę przyznać, że z wódek tańszych - Bols, Soplica.
Z wódek droższych Absolut i Finlandia. Innych nie uznaję. Na Sylwka coś mnie podkorciło kupić ... gruszkową wyborową :foch: powiem szczerze, że do tej pory żałuje. Nawet jej pół litra nie zeszło ;/ i w drinkach ch..owa i sama też. Jej zapach mnie odrażał. W przeciwieństwie do Absoluta Cytrynowego :D to jest cud miód w każdym aspekcie ;] ;] Soplica też przyzwoita. I Bols również. Ostatnio był na promocji w Biedronce - 0,7l za 24,50 zł ;] Powiem wprost, że jak mam rzygać, albo pić na przekór sobie - bo niedobre, to wole nie ;] Wolę odmówić sobie tej przyjemności i zaoszczędzić te 40 zł za 0,7l i napić się dobrej wódki. ;) Z innych informacji - krwi nie oddałem jeszcze nigdy tak dobroczynnie, ale kiedyś się pewnie przełamię. |
Cytat:
miałam ochotę i kliknełam :lol: a ktoś już rozgryzł ile to jest dokładnie te "kilka godzin"? |
Cytat:
P.s. Piszecie że po słodkiej zagryzce pewny paw. Więcej glukozy przyspiesza wchłanianie alkoholu wiec organizm się broni :P |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
A z wódeczek dla mnie niezmiennie numer jeden z niższej półki Wyborowa a potem Soplica, a z tych droższych Finka, Absolut Alba Lupa, choć miłością totalną kocham Absynth ale wódzie też lubię co wie cytowany użytkownik zresztą z kilkoma wpisującymi się w Luźnym osobami zdarzyło i się wypić małe co nieco, a czasem i większe :) Zresztą wódzia dla mnie na imprezach oczywiście w swoim gronie a przynajmniej Wiślackim to najlepsza opcja, nic tak nie łączy na tego typu bibach ajk krążący kieliszeczek, to coś jak Polska fajka pokoju, choć czasem po za dużej ilości wódy u niektórych włącza się małpi rozum a nie Peace and Love :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
"zielona wróżka"...... jestem jej fanką! :-) |
Cytat:
Przepraszam publicznie wszystkich :) Emsi, smalczyk made by Siara był wyborny ostatnio :) Cytat:
|
Cytat:
Zresztą biba pierwsza klasa i jak jeszcze będę kiedyś zaproszony na pewno skorzystam :) |
ja również lubię produkty skandynawskie: Finlandia i Danzka (zwłaszcza żurawinowe, ale na czyste nie mozna narzekać)
z krajowych wybór jest prosty Wyborowa :D i przy okazji - nie wiem skąd się biora wszytskie pochlebne opinie o słowackim Nicolausie, ale ja takiej temu allegrowiczowi wystawić nie mogę (pewien "utytułowany" forumowicz również :rotfl:) :P |
Nie piłem Nicolausa.
Danzka rewelka :] <mniam> :D |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
nie wiem jak ktoś tutaj mógł nazwać absolwenta dobrą wódką.
najgorsza z najgorszych. wolę próbować upić się Sangrią. |
Cytat:
|
impArt - mnie to od zawsze zastanawia, w tym Twoim podpisie, to kibice jakiego klubu są?
|
Dla mnie dalej jest dobra,zwłaszcza zmrożona :)
szkoda że na Słowacji już euro... |
Ja ta preferuje Smirnoffa - cud miód i wogóle :D
A z drozszych Finlandie. A na te temperatury obecne to żołądkowa gorzka tylko :D |
A Sobieski coś mało wymieniany tutaj. Przecież to królewska wódka. :lol:
p.s. Mniam. :-) |
Zgadzam sie, absolwent jest kiepski, ale w porownaniu z nigara albo Titanic'iem to absolwent jest wysmienity;))
Ja preferuje, tradycyjnie, Wyborowa, choc ostatnio sie troche popsula. Ale najnowszym odkryciem jest Zoladkowa deLuxe - czysta!! mniam:P |
emsi, może i coś w tym być :D
|
widać, że nareszcie o jakichś konkretnych rzeczach można porozmawiać :D Dla mnie liczy się tylko tetrada Wyborowa&Żołądkowa&Żubrówka&Śliwowica na ławce rezerwowych niezawodna Starogardzka, kiedy funduszy ni ma :D
|
moje ukochane przyjaciółki z ostatniej imprezy:):):)
|
Cytat:
Cytat:
|
Jana III Siarczystego specjalną sympatią nie darzę.. a już zwłaszcza po tym jak próbowałem napić się mandarynkowego (!!) nie wiem, powinni zabronić produkcji czy coś, oni nie mają testerów tego co wytwarzają? a może juz takie przeżarte kubki smakowe i gardła mają :lol:
|
Wyborowa jestem na tak :) w sumie wódki mało piję ale jak już to tylko ta :)
felix ... Starogardzka to siekiera jakich mało zaraz po Krakowskiej :< |
właśnie, bo zapomniałem jeszcze o dwóch szlachetnych wodach z prądem :D oczywiście Cytrynówka i Ajsówka, ale w sumie to chyba każdemu wchodzi :D
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:57. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl