Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Nasi piłkarze – fakty, opinie, komentarze / ploteczki, auta, tatuaże ;-) (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1627)

Styk83 03.09.2009 22:18

Wywiad z Boguskim ............

http://www.sport.pl/pilka/1,65050,70...a_wariata.html

Czas powrotow .........

http://www.sport.pl/pilka/1,65050,70..._powrotow.html

Wojtas 03.09.2009 22:29

Co do Singlara to oceniajac go sprzed kontuzji i widzac Alvareza wybieram do pierwszego skladu Pabla ...Peter moze miec ciezko ,Alvarez jest szybszy ,ma wiekszy przeglad pola...na razie Singlara to ławka chyba go czeka .

Super natomiast ze Rafal wraca,Broziu zawsze pwotarza ze najlepiej gra mu sie wlasnie z nim,oby stworzyli super duet i odpukac bez dalszych kontuzji.

A Garguła,licze ze tez niedlugo zagra,marzą mi sie podania i playmaker jak za Szymka...ahhhh to by bylo piekne ,pomyslec jakby to rozruszalo nasze skrzydla i pomoglo Pawlowi strzleac brami(zwlaszcza te prostopadle wyjscia w ulicze..palce lizac ..)

rafiABG 03.09.2009 22:35

Andraż Kirm widziany wczoraj w Deichmannie w Galerii Krakowskiej.Mierzył sandały męskie ;-)

Coach 03.09.2009 22:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rafiABG (Post 788973)
Andraż Kirm widziany wczoraj w Deichmannie w Galerii Krakowskiej.Mierzył sandały męskie ;-)

Czyli jednak to był on. Wczoraj w GK miałem wrażenie, że go widziałem w Deichmannie ale nie byłem pewien. :) W sumie myślałem, że piłkarze stawiają na jakieś poważniejsze marki :-p

Zwierze 03.09.2009 22:47

Cytat:

hahahaahha Koniec świata

1q2 03.09.2009 22:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wojtas (Post 788969)

A Garguła,licze ze tez niedlugo zagra,marzą mi sie podania i playmaker jak za Szymka...ahhhh to by bylo piekne ,pomyslec jakby to rozruszalo nasze skrzydla i pomoglo Pawlowi strzleac brami(zwlaszcza te prostopadle wyjscia w ulicze..palce lizac ..)

Się rozmarzył:>
No nieźle by to mogło wyglądać - Kirm/Garguła/Sobol/Mały/Boguski/Brożek.5 na 6 gracze wybitnie ofensywni.
No ale wd. mnie to tak na wiosnę się to dopiero dobrze rozbuja(jeśli któryś się nie rozleci).
No a Peter ławka...Alvarez jak narazie radzi sobie bardzo fajnie.
Pamiętam jego pierwszy mecz, taki trochę przestraszony ale im dalej w las, tym lepiej.Szkoda że Kirm nie odpalił tak jak zapowiadało się to po pierwszym meczu.Moim zdaniem nasi powinni zdecydowanie częściej z nim grać a on sam schodzić do środka.

MaG* 03.09.2009 23:08

Boguski to taki polski Messi :P Przynajmniej z fryzury zawsze mi go przypominał :P
Super ,że wracają do gry.
Co do Garguły to mam nadzieję ,że też wróci jeszcze w tej rundzie ,żeby mógł trochę z Pawłem Brożkiem pograć ;)

Zimą kupić dobrych napastników , bramkarza i kogoś na prawe skrzydło i możemy walczyć o LM.

gromaders 03.09.2009 23:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez MaG* (Post 788988)
Boguski to taki polski Messi :P Przynajmniej z fryzury zawsze mi go przypominał :P
Super ,że wracają do gry.
Co do Garguły to mam nadzieję ,że też wróci jeszcze w tej rundzie ,żeby mógł trochę z Pawłem Brożkiem pograć ;)

Zimą kupić dobrych napastników , bramkarza i kogoś na prawe skrzydło i możemy walczyć o LM.

proszeeee cieeeeee, tylko tak to skwituje

Żmijka 03.09.2009 23:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Coach (Post 788974)
Czyli jednak to był on. Wczoraj w GK miałem wrażenie, że go widziałem w Deichmannie ale nie byłem pewien. :) W sumie myślałem, że piłkarze stawiają na jakieś poważniejsze marki :-p

Pomijając markę (dobra jak każda inna :P ) zastanowiłabym się - co on tu robił ?! Czy aby napewno to był on ...

MaG* 03.09.2009 23:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gromaders (Post 788989)
proszeeee cieeeeee, tylko tak to skwituje

No chyba chcemy tej ligi mistrzów ?
Sorry ale bez wzmocnień to gówno ugramy w Europie.

Blaszczu16 04.09.2009 06:09

Cytat:

To on nie na zgrupowaniu reprezentacji Słowenii?

yogul 04.09.2009 09:17

http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,t...l?ticaid=18afa
to aż tak dobrze? ; o ; )

AYALA 04.09.2009 10:28

Czyżniewski poda Małeckiego do sądu.

http://ekstraklasa.wp.pl/kat,37362,t...wiadomosc.html

Charlie 04.09.2009 10:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Blaszczu16 (Post 789013)
To on nie na zgrupowaniu reprezentacji Słowenii?

Słowenia nie gra w sobotę :)

tofik 04.09.2009 10:47

Gra na Wembley z Anglią...

matti123 04.09.2009 23:54

Jak wróci Boguski to trener będzie miał szanse na ustawienie z 3 napastnikami bo Boguski już zadomowił się w ataku i wątpliwe żeby wrócił na skrzydło.

IncognitoTSW 05.09.2009 09:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez matti123 (Post 789349)
Jak wróci Boguski to trener będzie miał szanse na ustawienie z 3 napastnikami bo Boguski już zadomowił się w ataku i wątpliwe żeby wrócił na skrzydło.

A nasz trener to taki entuzjasta gry nawet z dwoma napastnikami... w co ważniejszych meczach gramy jednym.

WhiteStarDvisionTheBest 05.09.2009 09:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Incognito2192 (Post 789389)
A nasz trener to taki entuzjasta gry nawet z dwoma napastnikami... w co ważniejszych meczach gramy jednym.

Ale on coś tam wspominał o tym,że gdyby mu ''materiału'' starczyło :D ze tak to powiem to grałby trzema napastnikami.

matusz 05.09.2009 10:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WhiteStarDvisionTheBest (Post 789400)
Ale on coś tam wspominał o tym,że gdyby mu ''materiału'' starczyło :D ze tak to powiem to grałby trzema napastnikami.

No na pewno.. i jeszcze Pawełka do ataku. Ludzie co wy za bzdury piszecie.. nasz trener boi się wystawiać przeciwko drużynom ligowym 2 napastników, do tego gra 2 defensywnymi pomocnikami, a wy o 3 napastnikach bajki tworzycie.

Kamson 05.09.2009 10:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez matusz (Post 789402)
No na pewno.. i jeszcze Pawełka do ataku. Ludzie co wy za bzdury piszecie.. nasz trener boi się wystawiać przeciwko drużynom ligowym 2 napastników, do tego gra 2 defensywnymi pomocnikami, a wy o 3 napastnikach bajki tworzycie.

Jeśli dobrze pamiętam to Skorża wypowiadał sie, że chciałby drużyne ustawiać tak by z ustawiania 4-5-1 w czasie meczu przechodzić do ustawiania 4-3-3.

WhiteStarDvisionTheBest 05.09.2009 10:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kamson (Post 789404)
Jeśli dobrze pamiętam to Skorża wypowiadał sie, że chciałby drużyne ustawiać tak by z ustawiania 4-5-1 w czasie meczu przechodzić do ustawiania 4-3-3.

Własnie to miałem na mysli :)

Nehiar 05.09.2009 10:15

Jeśli wróci Gargulec i Boguski to proszę bardzo ... Mamy 2 Def. czyli Diaz i Sobol do tego Ofensywny Garguła, a w ataki trójka Boguski-Brożek-Małecki i jest zajebiście, ale wątpie by cos takiego się udało ...

MaG* 05.09.2009 10:45

ciekawie się to zapowiada. też chciałbym zobaczyć tą trójkę w akcji.
Każdy z nich lubi grę kombinacyjną na jeden kontakt.Do tego trio można dorzucić jeszcze Kirma.
Garguła w formie to dodatkowe możliwości przeprowadzeniu ataku w postaci świetnych prostopadłych piłek.
Skorża będzie miał mnóstwo możliwości i ciekaw jestem jak poukłada tą ekipę.

szprotson 05.09.2009 10:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez MaG* (Post 789412)
ciekawie się to zapowiada. też chciałbym zobaczyć tą trójkę w akcji.
Każdy z nich lubi grę kombinacyjną na jeden kontakt.Do tego trio można dorzucić jeszcze Kirma.
Garguła w formie to dodatkowe możliwości przeprowadzeniu ataku w postaci świetnych prostopadłych piłek.
Skorża będzie miał mnóstwo możliwości i ciekaw jestem jak poukłada tą ekipę.

no i Guła, będzie wykonywał stałe fragmenty w tym rzuty wolne! A takiego w naszym klubie nie było od czasów Szymkowiaka.

Boguski przeciez juz kopie, strzelił bramke w gierce wewnętrznej

Proud 05.09.2009 16:07

http://wislasoccer.com/news_item_11031.htm

Tomek Jirsak

martin_6 05.09.2009 16:20

Ja to bym raczej widział 4-3-3 z Sobolem jako def. pomocnikiem, Gargułą jako typowym środkowym i Boguskim jako ofensywnym, a z przodu trójka Małecki-Brożek-Kirm. A na ławce Łobo, Jirsak, Diaz, Ćwielong, Singlar, Jop i Cebanu.

tofik 05.09.2009 16:29

Można grać 4-3-3 z pomocą Diaz Jirsak Sobol Boguski Brożek Kirm

tofik 05.09.2009 16:33

Najlepiej byłoby grać 433 z pomocą Jirsak Diaz Sobol i atakiem Boguś Brożek Kirm. Na zmiany Mały i jeszcze Guła jak wróci. Ale on, to raczej od nastepnej rundy zacznie grać na powaznie.

EJ sorry, ale coś mi się forum jeb... Jakieś durne komunikaty wyskakują.

areksen 05.09.2009 16:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Nehiar (Post 789406)
Jeśli wróci Gargulec i Boguski to proszę bardzo ... Mamy 2 Def. czyli Diaz i Sobol do tego Ofensywny Garguła, a w ataki trójka Boguski-Brożek-Małecki i jest zajebiście, ale wątpie by cos takiego się udało ...

Ojj z tymi 3 napastnikami to raczej fantazja!

Ja mysle ze Skorza jednak bedzie wystawial taka druzyne...

Brozek Boguski

Kirm Gargula Sobol Malecki

Brozek Glowacki Marcelo Alvarez

No ale w tym zestawieniu brak miejsca dla Diaza! Czyli jak zwykle bedzie łatał diury w druzynie
jak ktos bedzie mial uraz albo pauzowal za kartki.

Jaroo1 05.09.2009 17:25

Ja to widze Jirsaka jako bardzo ofensywnego pomocnika bez zadnych zdan defensywnych albo podwieszonego napastnika- w sumie to takie same pozycje :P bo on sobie nie radzi w defensywi, jest za miekki ze tak powiem, nie ma charakteru dow alki, takiego pazura, on woli techniczne zagrania slac do napastnika, wlaczyc sie do akcji ofensywnej i wykonczyc akcje gole- patrz mecz w Londynie z Tottenhamem, w tym okresi przygotowawczym tez strzelil wlansie gola po takim wejsciu w pole karne (nie pamietam z kim gralismy wtedy ale podawał Diaz a Jirsak zakoncyzl akcje golem.
Jirsak to wlasnie taki gosc od ostatniego podania a jak mu sie daje zadania defensywne to w ogole go na boisku nei widac ;/
Jak juz wspominaliscie jak wroci Łukasz z Rafałem do zdrowia to bedzie multum mozliwoci ustawienia skladu, ja bym jeszcze dodał ze jak wroci Singlar to nawet on moze grac jako lewy obronca a Piotrek moze grac np na lewej pomocy. Mamy bardzo duzo uniwersalnych pilkarzy ale w tych czasach to nie dziwne. Teraz dobry pilkarz to jest wlasnie uniwersalny pilkarz i tak taki C. Ronaldo moze sobie grac na skrzdlach pomocy, moze w ataku, Messi to samo :) Czasy tak sie zmieniły ze pilkarz juz nie ejst przywiazany do jednej pozycj :)

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:13.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl