![]() |
Poleci ktoś pomocą drogową (lawetę) na terenie Krakowa/Małopolski o konkurencyjnej cenie ?
|
kolejne pytanie o PIT
pół roku na własnej działalności i drugie pół na etacie jak robię jedno wspólne rozliczenie to mi wychodzi dopłata 312zł. (jakaś zaległość z dochodowego) jak robię tylko PIT-37 z umowy o pracę to wychodzi mi 992zł. zwrotu. co robię nie tak że na wspólnym PIT-cie nie mam zwrotu 670zł. (różnica ze zwrotu i niedopłaty) proszę o pomoc |
Nie da się, moim zdaniem, odpowiedzieć ci w ciemno
|
a mogę złożyć dwa oddzielne? z jednego dostane zwrot a w drugim dopłacę...?
|
nie możesz
|
Czy ktoś może polecić firmę transportową (przewóz osób) ? Ewentualnie wypożyczalnie busów ?
|
Cytat:
Co robisz nie tak, że nie masz zwrotu? To, że ZA ROK masz większy dochód niż za pół roku na etacie. Rozliczas to WSPÓLNIE, wiec zwrotu nie będzie. |
Skąd pobrać cały sezon CSI Miami nr 8, 9 i 10. Interesuję mnie na początek 8.
Zawsze szukam na pebx.pl i podobnych ale tam wszystko wygasło. |
Cytat:
Tylko musisz mieć UTorrenta pobramego. Oczywiście, to jest niezgodne z prawem etc. |
Poszukuje kogoś z doświadczeniem, kto zajmuje się rekrutacją pracowników przez portale praca.pl, pracuj.pl itp.
Proszę o kontakt na PW. |
Cytat:
Cytat:
|
http://darkwarez.pl/forum/
Chyba trzeba mieć konto na tym forum żeby pobierać. Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę to co Cię interesuje i masz tematy do danych filmów pozakładane i tam linki do pobierania. Pobierasz w przeglądarce ale minus jest taki, że z prędkością około 100 kb/s. Jeśli chcesz szybciej to trzeba kupić na allegro konto. |
Cytat:
Jak mam konto na catshare i te wszystkie twoje CSI Miami - całe sezony ściągam od ręki. Właśnie sprawdziłem: wszystkie CSI są dostępne z prędkością (u mnie) do kilkunastu Mb/s. Jeden odcinek 30-40 sekund |
Zaplacic za pobieranie z internetu?
Nigdy! To takie nipolskie. |
Ktoś z forumowiczów zajmuje się remontami/ budowlanką, albo ma dobrego znajomego który się tym zajmuje?
Info priv proszę. |
Pytanko
1. Czy ktoś poleci jakiegoś dietetyka w Krakowie? NFZ lub prywatnie. Tylko, żeby nie było za wysokich kosztów. Sprawdzone namiary potrzebuje. |
Panie/Panowie,
Czy ktoś z Was w ostatnim czasie (bądź wcześniej) zamawiał w Krakowie szafę pod wymiar? Jestem na etapie meblowania ostatniego pokoju w mieszkaniu i poszukuję kogoś sprawdzonego. Z góry dzięki za pomoc! |
czy znajdę gdzieś oficjalny e-mail do naszego rzecznika prasowego?
|
Cytat:
Dla mediów Biuro Prasowe Wisły Kraków SA Adres: ul. Reymonta 20 30-059 Kraków e-mail: [email protected] Rzecznik prasowy: Damian Juszczyk ([email protected]) http://www.wisla.krakow.pl/pl/dla_mediow/ |
Dzieki :)
.... |
Zamawiał was ktoś coś z empik.com ? Jak długo czekaliście na realizację zamówienia? Najwcześniej mam 19 czerwca trochę długo....
|
Z odbiorem w salonie 4 dni. Książki zamawiasz?
|
Zamówiłem parę rzeczy wczoraj przez internet i mi wyskoczyło czas realizacji od 4 do 6 dni Jednak teraz sprawdzałem to,że moja paczka została wysłana do odbioru za 1-2 dni
|
Elo elo
doszly mnie sluchy ze w Krk ma powstać mega siłka z inwestorami typu Sonik. Ktoś coś moze słyszał, obilo sie o uszy? w projekcie tez ma byc ada pałka i ktoś jeszcze z celebrytów? |
Hej,
kupiłem przez neta rower na początku czerwca. Przyszedł srebrny zamiast czarnego i odesłałem. Sklep internetowy po otrzymaniu przesyłki przeprosił za błąd ale jednocześnie zaproponowali ten sam rower (srebrny bo czarnego nie ma :/) ale również że prześlą mi z powrotem 100zł. - czyli dadzą mi taki rabat... Następnie przysłali mi ponownie rower (srebrny) ale z widocznymi śladami użytkowania (jest mocno porysowany). Dostałem na maila korektę FV z datą 15.06.17r. Oczywiście chce go zwrócić i odzyskać pieniądze. Tutaj rodzi się pytanie... ponieważ mam prawo do odstąpienia od umowy zakupu i zwrócić towar do 14 dni od dnia zakupu bez podania przyczyny to czy nie będą się w tym sklepie pluć że za późno... bo zakupu dokonałem 01.06.17r. Czy FV korygująca ma tutaj większe znaczenie (15.06.17r.)? ??? szukałem na necie ale nie znalazłem odpowiedzi. pzdr |
Pany poratujcie bo trochę wdepnąłem w małe g....A więc do rzeczy spłacam raty pewnej firmie windykacyjnej poszedłem z nimi na układ,że będę spłacał raty a oni nie oddadzą do komornika, pech chciał,że nie zapłaciłem jednej raty przyszło mi pismo od komornika,że mam do zapłaty XXX,ale udało mi się wnieść skuteczny przeciw ,mam to na piśmie oni przesłali to do mojego miasta do sądu a dzisiaj mi przychodzi pismo od windykacji,że muszę zapłacić im koszta sądowe.Czy da się tego umknąć? zamierzam pójść do prawnika by napisał jakieś pisemko do nich ? Uda się aby im nie płacić ?
|
Cytat:
Pytanie czy nie będą ci robić pod górę że porysowany odsyłasz... |
Potrzebuję jakiegoś speca od przerzucenia danych z formatu .xml do excela.
Nie mogę sobie poradzić z prawidłowym przerzuceniem danych... Obiecuje dobrą whisky za pomoc :) |
Potrzebuję internetu mobilnego ale tylko do maksymalnie października. Zatem w grę wchodzi pewnie jakaś oferta na kartę, karta + modem WiFi (kupię sobie osobno co by nie wiązać się umową). Przeglądając oferty zjeżyłem się na maksa bo np. to ichniejsze "bez limitu" to 6 GB za 20 zł :lol: I trudno się połapać w tym ich ściemnianiu bo nie widać wprost prostych zależności koszt-ilość Gb.
Może ktoś coś podobnego przerabiał lub pracuje w jakiejś sieci? Może być na priv. |
Miałem 2 lata temu internet mobilny z CP i wiesz co nie żałuję prędkość b.dobra, umowę wypowiadasz kiedy chcesz(miesiąc wypowiedzenia)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:29. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl