![]() |
Kolega z Hiszpanii przylatuje ze swoją dziewczyna na kilka dni do Gdańska. Znacie jakieś fajne, romantyczne miejsca tam? :D
Zarówno jeśli chodzi o kolację, spacer, a także inne ciekawe rzeczy, które warto zobaczyć w Gdańsku. Może mają tam coś coś jak u nas zapiekanki czy kiełbaski również. Jakiekolwiek rady przyjmę z wdzięcznością. Pozdrawiam |
Cytat:
|
jaką stronkę polecicie żeby wysłać sms-a za kilka zł. i móc normalnie w dobrej jakości i bez zacinania obejrzeć dzisiejszy mecz PL? te wszystkie z meczyki.pl czy meczenazywo.pl raczej nie bardzo... mam złe doświadczenia.
|
weeb tv jedna z lepszych stronek oglądania tv online
|
Weeb już od jakiegoś czasu nie posiada płatności SMS.
|
yoy.tv ma płatność SMS, wizja.tv ma płatność ale widzę, że dosyć drogo (23 PLN za tydzień)
|
dzięki za odpowiedzi.
zdecydowałem się na yoy.tv zapłaciłem SMS i mam włączoną transmisję od godz. STRASZNIE tnie... nie ważne jaki kanał. Mam światłowód i nie wiem co jest nie tak. |
Ktoś kojarzy gdzie kupię taką flagę:
http://www.pamiatki.pl/images/thumbn...rlem-60x90.jpg Ale bez napisu "POLSKA" - sam orzeł ? Wymiary mniej więcej 90x60 |
A po co Ci to? Jak godło nachodzi na czerwone barwy to nie jest to flaga Polski tylko chińskie gówno.
|
Z godłem na górze.
Cel jak poniżej - wysokie górki http://www.kingabaranowska.com/sites...files/30_4.jpg |
Witam znawców :)
Jest problem. Posiadam aktualnie telefon SONY XPERIA E4. Chciałbym sobie zgrać zdjęcia z niego na komputer, jednak kiedy podłączam go przez kabel USB, telefon się ładuje a PC go nie wykrywa. Poszukałem w necie, że warto ściągnąć program Xperia Companion. Niestety nadal nic, zero reakcji. Wykonałem następujące czynności: - wyłącz/włącz komputer - zmieniłem kabel USB - próbowałem na kilku wejściach USB Jest opcja, podobno połączenia telefonu z PC przez WIFI, tą samą siecią, ale czy ktoś wie jak to zrobić? Przerabiałem tak jak polecił ''przewodnik'' ale nie potrafię tego zrobić. Jakieś złote rady? Najlepiej pismem obrazkowym, bo już nie mam pomysłu :) Reakcji zero. Kolejna sprawa, kiedy przenoszę np aplikację ''Flash Score'' z pamięci telefonu na pamięć zewnętrzną (karta sd), aplikacja znika z widoczności i nigdzie jej nie mogę znaleźć ani uruchomić. |
A szukałeś w telefonie zapewne ustawieniach jak podłączysz tel i wybierasz z opcji z czym ma się połączyć ?
edit: Zrób debugowanie USB jeżeli nie zadziała to zrób pote: ustawienia usb po połączeniu, tam zmień w pamięć masowa |
Pilna sprawa! Gdzie można kupić ręczniki zagranicznych klubów piłkarskich? Dla ścisłości chodzi o Real Madryt.
|
Cytat:
https://play.google.com/store/apps/d...airdroid&hl=pl Cytat:
http://www.awakrakow.pl/dla-dzieci/1...al-madryt.html |
Mam pytanie : planuje zacząć coś boksować (wcześniej nie miałem z tym doczynienia). Poleci ktoś dobre miejsce dla laika ale takie gdzie rzeczywiście coś się nauczę? Mieszkam w Hucie najlepiej żeby nie było z drugiej strony Krk
|
Com-Com Zone na Hucie u p. Staszka Libronta można trenować, dawniej trener Wacha
|
na Wiśle. Troche dalej, ale zawsze to ćwiczyć u swoich :)
|
Jaki gabinet polecacie - usuwanie kamienia z ząbków - w ramach NFZ oczywiście.
Gdzie nie dzwonię to nie mają kontraktu podpisane ... a w moim gabinecie z firmy terminy po kilka tyg .. |
VAG K+CAN COMMANDER 3.6 - ma ktoś może taki kabel?
|
Dobry dentysta w Krakowie całodobowy, pilne!
|
Potrzebuję wymienić szybkę w Samsungu J1. Wyświetlacz działa. Jaka rozsądna cena za taką usługę? Który polecicie punkt Koledzy do tej naprawy?
|
Też bym prosił o jakiś namiar na dobrego dentystę w Krakowie (leczenie kanałowe, plombowanie). Ceny nie grają roli.
|
Mam pytanie do kogoś kto pracował na umowę zlecenie.
Dostałem propozycje pracy dodatkowej umowa zlecenie 2 godziny dziennie.Czy od tej kwoty którą otrzymam na konto muszę płacić jakiś podatek czy wszystko opłaca zleceniodawca ? nie mogę połapać się w tych przepisach a nigdy nie pracowałem na zlecenie. |
No tak, sam jak pracowałem na umowę zlecenie to pracodawca wystał mi pita do rozliczenia rok w rok
|
Cytat:
|
Pytanie o noclegi. Jak sie jedzie do Krakowa przez Olkusz, po prawej stronie stoja takie domki, noclegi. Taki dlugi budynek i w nim pare domkow. Kiedys bylem na ich stronie to sie reklamuja jako agroturystyka. Ogolnie to jakas wies, nic tam nie ma.
Kojarzy ktos o jakich noclegach mowa? Chce sie wybrac a nie umiem tego znalezc |
Gdzie można kupić kije drewniane na flagi? Najlepiej na linii centrum-Nowa Huta
|
Pytanie do Kinomaniaków!
Poszukuję filmu, starego. Mężczyzna w spodenkach (L'Amore piů bello) z 1957r. Internety wysiadają w naprowadzeniu na jakiś trop. Czy w Krakowie (np. Rajska) działa coś takiego jak archiwum takich filmów? Ktoś coś? Będę pewnie chodził, ale każdy trop się przyda, dzięki! |
Chcę powiesić ten regał na ścianie. I teraz pytanie: jak to zrobić na tyle dobrze, żeby nie jebło? :D Waży ponad 20kg
https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net...f8&oe=5829CD09 |
Jak dla mnie to wygląda na regał stojący, mam podobny ;P
A jak chcesz to wieszać to wkręty minimum 8 cm albo i dłuższe, 20 kg plus jeszcze coś tam wrzucisz. Jak masz ścianę z cegieł to zapomnij, na gipsie też bym się bał - najlepiej w beton się wbić. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:10. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl