Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Mam pytanie.... (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=349)

Alexander94 04.10.2016 02:30

Kolega z Hiszpanii przylatuje ze swoją dziewczyna na kilka dni do Gdańska. Znacie jakieś fajne, romantyczne miejsca tam? :D
Zarówno jeśli chodzi o kolację, spacer, a także inne ciekawe rzeczy, które warto zobaczyć w Gdańsku. Może mają tam coś coś jak u nas zapiekanki czy kiełbaski również. Jakiekolwiek rady przyjmę z wdzięcznością. Pozdrawiam

Fugiel 04.10.2016 13:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WISŁAZWE (Post 1453411)
Poleci ktoś gabinet rehabillitacyjny, gdzie ceny nie są z kosmosu?

Potrzebuje dostać się na krio, pole magnetyczne, lasery.

Pytanie co to są ceny z kosmosu ;) a na Wisle Artomed ?

Kamil_mchw 08.10.2016 13:20

jaką stronkę polecicie żeby wysłać sms-a za kilka zł. i móc normalnie w dobrej jakości i bez zacinania obejrzeć dzisiejszy mecz PL? te wszystkie z meczyki.pl czy meczenazywo.pl raczej nie bardzo... mam złe doświadczenia.

brylant17 08.10.2016 13:41

weeb tv jedna z lepszych stronek oglądania tv online

ABGwislakABG 08.10.2016 15:10

Weeb już od jakiegoś czasu nie posiada płatności SMS.

mr.eko 08.10.2016 16:10

yoy.tv ma płatność SMS, wizja.tv ma płatność ale widzę, że dosyć drogo (23 PLN za tydzień)

Kamil_mchw 08.10.2016 17:50

dzięki za odpowiedzi.
zdecydowałem się na yoy.tv zapłaciłem SMS i mam włączoną transmisję od godz.
STRASZNIE tnie... nie ważne jaki kanał. Mam światłowód i nie wiem co jest nie tak.

Kocur 09.10.2016 22:44

Ktoś kojarzy gdzie kupię taką flagę:

http://www.pamiatki.pl/images/thumbn...rlem-60x90.jpg

Ale bez napisu "POLSKA" - sam orzeł ?

Wymiary mniej więcej 90x60

Jaroo1 09.10.2016 22:52

A po co Ci to? Jak godło nachodzi na czerwone barwy to nie jest to flaga Polski tylko chińskie gówno.

Kocur 09.10.2016 22:54

Z godłem na górze.
Cel jak poniżej - wysokie górki

http://www.kingabaranowska.com/sites...files/30_4.jpg

WISŁAZWE 10.10.2016 14:36

Witam znawców :)

Jest problem.
Posiadam aktualnie telefon SONY XPERIA E4. Chciałbym sobie zgrać zdjęcia z niego na komputer, jednak kiedy podłączam go przez kabel USB, telefon się ładuje a PC go nie wykrywa. Poszukałem w necie, że warto ściągnąć program Xperia Companion. Niestety nadal nic, zero reakcji.

Wykonałem następujące czynności:
- wyłącz/włącz komputer
- zmieniłem kabel USB
- próbowałem na kilku wejściach USB

Jest opcja, podobno połączenia telefonu z PC przez WIFI, tą samą siecią, ale czy ktoś wie jak to zrobić?
Przerabiałem tak jak polecił ''przewodnik'' ale nie potrafię tego zrobić. Jakieś złote rady? Najlepiej pismem obrazkowym, bo już nie mam pomysłu :)

Reakcji zero.

Kolejna sprawa, kiedy przenoszę np aplikację ''Flash Score'' z pamięci telefonu na pamięć zewnętrzną (karta sd), aplikacja znika z widoczności i nigdzie jej nie mogę znaleźć ani uruchomić.

brylant17 10.10.2016 16:19

A szukałeś w telefonie zapewne ustawieniach jak podłączysz tel i wybierasz z opcji z czym ma się połączyć ?

edit:

Zrób debugowanie USB jeżeli nie zadziała to zrób pote: ustawienia usb po połączeniu, tam zmień w pamięć masowa

gris 14.10.2016 18:33

Pilna sprawa! Gdzie można kupić ręczniki zagranicznych klubów piłkarskich? Dla ścisłości chodzi o Real Madryt.

R33 15.10.2016 20:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WISŁAZWE (Post 1454915)
Witam znawców

Jest problem.
Posiadam aktualnie telefon SONY XPERIA E4. Chciałbym sobie zgrać zdjęcia z niego na komputer, jednak kiedy podłączam go przez kabel USB, telefon się ładuje a PC go nie wykrywa. Poszukałem w necie, że warto ściągnąć program Xperia Companion. Niestety nadal nic, zero reakcji.

Wykonałem następujące czynności:
- wyłącz/włącz komputer
- zmieniłem kabel USB
- próbowałem na kilku wejściach USB

Jest opcja, podobno połączenia telefonu z PC przez WIFI, tą samą siecią, ale czy ktoś wie jak to zrobić?
Przerabiałem tak jak polecił ''przewodnik'' ale nie potrafię tego zrobić. Jakieś złote rady? Najlepiej pismem obrazkowym, bo już nie mam pomysłu

Reakcji zero.

A ustawiałeś w ustawieniach Pamięć masową USB? Co do Wi-fi to nie wiem czy Cię takie rozwiązanie interesuje ale możesz pobrać aplikację AirDroid i za jej pomocą łączyć się z komputerem bez kabla:
https://play.google.com/store/apps/d...airdroid&hl=pl

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gris (Post 1455068)
Pilna sprawa! Gdzie można kupić ręczniki zagranicznych klubów piłkarskich? Dla ścisłości chodzi o Real Madryt.

Chwila szukania w googlach (specjalnie szukałem w Krakowie bo nie wiem czy chcesz w sklepie stacjonarnym kupić):
http://www.awakrakow.pl/dla-dzieci/1...al-madryt.html

Natkan 17.10.2016 20:27

Mam pytanie : planuje zacząć coś boksować (wcześniej nie miałem z tym doczynienia). Poleci ktoś dobre miejsce dla laika ale takie gdzie rzeczywiście coś się nauczę? Mieszkam w Hucie najlepiej żeby nie było z drugiej strony Krk

IncognitoTSW 17.10.2016 21:13

Com-Com Zone na Hucie u p. Staszka Libronta można trenować, dawniej trener Wacha

LanceTS 17.10.2016 22:20

na Wiśle. Troche dalej, ale zawsze to ćwiczyć u swoich :)

Kocur 18.10.2016 11:24

Jaki gabinet polecacie - usuwanie kamienia z ząbków - w ramach NFZ oczywiście.
Gdzie nie dzwonię to nie mają kontraktu podpisane ... a w moim gabinecie z firmy terminy po kilka tyg ..

Padre1906 19.10.2016 20:49

VAG K+CAN COMMANDER 3.6 - ma ktoś może taki kabel?

R33 20.10.2016 20:12

Dobry dentysta w Krakowie całodobowy, pilne!

Barti 22.10.2016 07:32

Potrzebuję wymienić szybkę w Samsungu J1. Wyświetlacz działa. Jaka rozsądna cena za taką usługę? Który polecicie punkt Koledzy do tej naprawy?

Brozinho_23 22.10.2016 10:12

Też bym prosił o jakiś namiar na dobrego dentystę w Krakowie (leczenie kanałowe, plombowanie). Ceny nie grają roli.

nintendo 28.10.2016 14:33

Mam pytanie do kogoś kto pracował na umowę zlecenie.
Dostałem propozycje pracy dodatkowej umowa zlecenie 2 godziny dziennie.Czy od tej kwoty którą otrzymam na konto muszę płacić jakiś podatek czy wszystko opłaca zleceniodawca ? nie mogę połapać się w tych przepisach a nigdy nie pracowałem na zlecenie.

brylant17 28.10.2016 14:43

No tak, sam jak pracowałem na umowę zlecenie to pracodawca wystał mi pita do rozliczenia rok w rok

MatMario 28.10.2016 17:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez nintendo (Post 1455922)
Mam pytanie do kogoś kto pracował na umowę zlecenie.
Dostałem propozycje pracy dodatkowej umowa zlecenie 2 godziny dziennie.Czy od tej kwoty którą otrzymam na konto muszę płacić jakiś podatek czy wszystko opłaca zleceniodawca ? nie mogę połapać się w tych przepisach a nigdy nie pracowałem na zlecenie.

Ile Dracula płaci? W pizzach mogłeś odebrać.

nero 02.11.2016 12:15

Pytanie o noclegi. Jak sie jedzie do Krakowa przez Olkusz, po prawej stronie stoja takie domki, noclegi. Taki dlugi budynek i w nim pare domkow. Kiedys bylem na ich stronie to sie reklamuja jako agroturystyka. Ogolnie to jakas wies, nic tam nie ma.
Kojarzy ktos o jakich noclegach mowa? Chce sie wybrac a nie umiem tego znalezc

gris 05.11.2016 13:13

Gdzie można kupić kije drewniane na flagi? Najlepiej na linii centrum-Nowa Huta

JacobusTSW 08.11.2016 20:40

Pytanie do Kinomaniaków!

Poszukuję filmu, starego. Mężczyzna w spodenkach (L'Amore piů bello) z 1957r. Internety wysiadają w naprowadzeniu na jakiś trop. Czy w Krakowie (np. Rajska) działa coś takiego jak archiwum takich filmów? Ktoś coś? Będę pewnie chodził, ale każdy trop się przyda, dzięki!

Kamson 13.11.2016 01:11

Chcę powiesić ten regał na ścianie. I teraz pytanie: jak to zrobić na tyle dobrze, żeby nie jebło? :D Waży ponad 20kg

https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net...f8&oe=5829CD09

Kocur 13.11.2016 10:25

Jak dla mnie to wygląda na regał stojący, mam podobny ;P

A jak chcesz to wieszać to wkręty minimum 8 cm albo i dłuższe, 20 kg plus jeszcze coś tam wrzucisz.
Jak masz ścianę z cegieł to zapomnij, na gipsie też bym się bał - najlepiej w beton się wbić.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:10.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl